23 Nisan 2020 Perşembe

KRYON: DÜŞÜNMENİZ İÇİN VİRÜSLE İLGİLİ BAZI GERÇEKLER

 




KRYON: DÜŞÜNMENİZ İÇİN VİRÜSLE İLGİLİ BAZI GERÇEKLER
14 Nisan 2020
Lee Carroll kanalıyla
Bugün görmezden gelinen aşikar gerçek hakkında konuşacağım. Virüsten konuşacağım. Bilmeniz gereken, bazıları için cesaretlendirici olabilecek bazı şeylerden konuşacağım ve bazılarının gözlerini devireceği ve “öyle olduğunu sanmıyorum” diyeceği bir şey yapacağım. Bunu biraz sonra ve gelecekte göreceksiniz, çünkü çok fazla hayatları aldığını söylediğiniz bu virüs hakkında üzücü olması gerekmeyen, üzücü olarak gördüğünüz şey hakkında biraz daha bilgi vereceğim.
Size tam şimdi yeni olmayan bazı bilgiler vereceğim, gezegende zaten bazıları için gerçekleşmiş olan bir şey, bunun üzerinde çalışılıyor, ama çoğunuzun bilmeniz ve anlamanız için bunu biraz ilerletmek istiyorum. Bu virüs hayatlarınızı almıyor, bu başka bir şey.  Bu sizi ya ölüme ya da iyileşmeye çok yakın bir yere koyuyor, ama aniden başka bir şey gerçekleşiyor ve ben bu başka bir şey hakkında konuşmak istiyorum. Çünkü bulmaca üzerinde çalışanların, bunun zaten gerçekleştiğini bilimin bilmesini ve tıbbın bilmesini istiyorum, onlar görmekte oldukları şeyden emin değiller.
 
Size şimdi söyleyeceğim şey, umarım burada dinliyor olabilecek birileri tarafından dikkate alınır. Kanallığı dinleyenlerin gezegenin ön saflarında olan bilim insanları olması gerekmiyor ve bunun farkındayım.
Şimdi gerçeklerin gösterdiği şeye dönelim. Virüs bir noktaya kadar zayıf olanların bağışıklık sistemini ele geçiriyor. Tehlike var. Bu tehlike içinde onları hastaneye yatırıyorlar ve bildikleri en iyi bakımı sağlıyorlar. Onların bazıları yoğun bakım ünitesine gidiyor, onlara bakan ve hayatlarını kurtarmak için ellerinden geleni yapan yoğun bakım uzmanları, doktorlar ve hemşireler tarafından çevreleniyor. Ama bir yoğun bakım protokolünde normal olan veya bu virüsten önceki virüsler için normal olan şeyi görmek yerine, tamamıyla farklı bir şeyi görüyorlar. Olmaması gereken yerde bir gerileme veya neredeyse anında ölüm görüyorlar ve kafaları karışıyor ve bunun olmaması gerektiğini, bu şekilde olmaması gerektiğini söylüyorlar.
Bu nedenle gerçekleşmekte olan başka bir şey var, bu gerçeklere dayalı sevgililer ve solunum cihazlarına konulanları, iyileşenleri veya bir hastalık için sonraki o yere gidenleri ve kaybedilenleri izleyen ve gören ön saflardaki hekimlere ve hemşirelere sorabilirsiniz. Olup biten başka bir şey var ve şimdi bunun ne olduğunu size anlatacağım ve bu kötü değil, bu sadece kimya ve umarım bu gelecekte bunun katil bir grip olmak zorunda olmadığı, sadece grip olduğu anlayışına yol açar.
Şimdi size anlatacağım şey, geliştirilecek olan şey, keşfedilecek olan şey nedeniyle bu sadece grip ve eğer gözlerinizi devirirseniz, benimle bir kaç yıl içinde konuşun, o zaman şimdi size anlatacağım şey ile gözlerinizi devirecek misiniz.
Bağışıklık sisteminiz bunu hiç görmedi. Çoğunuz dirençli bir bağışıklık sistemine sahipsiniz, ama dirençli bağışıklık sistemine sahip olmayanlar virüse aşırı tepki veriyor. Bugün insan varlıklarını öldüren şeyin virüs değil, kendi bağışıklık sistemleri olduğunu söyleyebilirsiniz. Virüs bunu belirli bir seviyeye taşır ve bunu daha önce hiç görmemiş olan bağışıklık sistemi aşırı tepki gösterir ve aşırı tepki gösteren bağışıklık sistemi ölüme neden olur. Şimdi size bilimde bakacağınız bir anahtar verdim, eğer bu gribe aşırı tepki vermemesi için bağışıklık sistemini sarmalayabilirseniz, bu grip başka bir insanı asla öldürmez. Biliyorsunuz grip mevsimi geri geliyor, ama bu sadece grip olacak ve artık katil bir grip olmayacak, çünkü bunu çözeceksiniz ve size biraz önce üzerinde çalışacağınız bir şey verdim.
Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsanız yoğun bakım ünitesinde çalışan o doktorlara bu fenomeni görüp görmediklerini sorun, “Bunu gördük, başka bir şey olduğunu biliyoruz, bunun ne olduğunu bilmeyi dilerdik” derler. Virüse değil, bağışıklık sistemine yoğunlaşın ve tepkiyi kontrol edebileceğiniz ve birçokları için çok yıkıcı olan bir çok kalbi inciten o yere gitmesini engelleyebileceğiniz yere nasıl koyacağınıza yoğunlaşın. Uygunsuz ölüm. Bu birincisi.
İki numara, size şifreli görülebilecek olan bazı bilgiler vermek istiyorum, ama bu sonrası hakkında bilgidir. Tüm bunlar belki önceki mesajlara uyuyor, salgın hakkında olan değil, gelmekte olan değişim enerjisi hakkında. Şimdi, sağlıktan uzaklaşalım ve ekonomiye bakalım. Bunun ekonomi için yıkıcı olduğunu söyleyen bir çok insan var. Size bir şeyler anlatacağım sevgililer. Bu yıkıcı değil, bu budayıcı. Borsanın kendisinin sistemik problemleri olduğunu bir çok insan size anlattı, kitaplar yazıldı, gelecek bilimciler söyledi, yani tasarımında çökeceği anlamına geliyor ve size anlattığımız yol bütünleştirme idi. Bu nedenle onun çökmeyeceğini söyledik ve bir çok insan bu bütünleştirme nedir diyerek kafasın kaşıdı. Bunun ne olduğunu size anlatacağım. Bu virüstür. Çünkü borsa geri döndüğü zaman olacak olan şey, onun tekrar yükselmeye ayarlanacak olmasıdır, o çökmeye ayarlanmayacak. Bunu iyi haberlerde izleyin, tekrar yükselmeye başlayacak, kötü haberlerde yükselmeyecek. O ölü değil, onunla ve onun etrafındaki ticaret ile olan şey bir yeniden başlatmadır ve bu yeniden başlatma yıllardır doğal olarak gelişen, başarısızlığa neden olan sistemik problemleri düzeltmeye başlayacak.
Bazıları, “Kapanan tüm o mağazalara ne diyeceksin, bunlar yeniden açılmayacak” diyecekler. Haklılar sevgililer, çoğu yeniden açılmayacak ve orada olmaması gereken mağazalar olacak. Yeniden başlatma, öyle olmaması gereken şeylerin budanmasıdır, bu nedenle borsa yeniden yükseldiği zaman, bunlar devam etmeyecekler. İşlemeyen sistemler, neredeyse çökmüş süreçler, sıfırdan geldikleri ve geri dönmeye başladıkları zaman o özelliklere sahip olmayacaklar. Bunun nasıl işlediğini görüyor musunuz? Başka bir şekilde söyleyeyim. Bir insan varlığı sıkıntı içinde ise ve gerçekten bunda yardım almaya ihtiyacı varsa, belki bir sağlık çalışanına veya psikiyatriste ya da psikoloğa gider, ona söyleyecekleri şey şudur, durmak zorundasın, nefes al ve sıfırlan ve kendini yeniden ayarla. Her ışıkişçisi bunun nasıl işlediğini bilir. Bir meditasyon yerine gidersiniz, tüm dünyada bunun nasıl işe yaradığını bilirler.
Her şeyi bırakmak zorundasınız, işe gitmeyi, ailenizi, her şeyi durdurmalısınız ve orada durmalı veya oturmalı ve ne kadar zaman gerekiyorsa sizin için neyin önemli olduğunu, neyin önemli olmadığını anlamalısınız. Hiç bir şeyin hareket etmediği o yere gitmelisiniz. O zaman “Oh, neyin yanlış olduğunu görüyorum, bana hizmet etmeyen oradaki o şeyleri görüyorum, hizmet ettiklerini sanıyordum, fark etmeyecek kadar meşguldüm. Bu ilişkinin burada bittiğini görüyorum, bir şey olduğunu sanıyordum ve şimdi başka bir şey olduğunu kavrıyorum, belki bir daha bakmalıyım. Kendimle çok meşguldüm, etrafımdakilerden korkuyordum, bu oldu, şu oldu, uyuyamıyordum, bu şeyleri görememem boşuna değil” diyen sezgi gelmeye başlar.
Kendinizi düzeltmek için yapmak zorunda olduğunuz şeyin durmak, nefes almak, kendinizi dengelemek, meditasyon yapmak, zaman ayırmak olduğunu anlarsınız. O zaman sezgi içinize akmaya başlar, tüm meşguliyetler olmayan o sezgi ve sizi rahatsız eden tüm o şeyler ve korkular olmayan sezgi, sizinle bunun hakkında ve şunun hakkında konuşan o şeyler olmayan sezgi, tüm fikirler uzaklaşıp gider ve bunun yerine kendi ruhunuzdan, perdenin diğer tarafından olan sezgi akar. Bu sezgi, bir numara sen derinden seviliyorsun der. İki numara etrafındaki şeylere dikkatle bak, çünkü şimdi onları elimine etme ve taze bir başlangıç yapma fırsatı var ve sen bunu yaparken daha sağlıklı olacaksın, daha tatlı bir insan olacaksın. Çünkü neyin işe yaradığını, neyin yaramadığını anlayacaksın.
Sevgili insan varlığı, gezegen yeniden başlatma modunda veya tam şu anda gezegendeki bu birlik türünü yaratan hiç bir şey olmadı, dünya savaşı bile. Bu yeni, bir bak, bunun bir amacı var. Bunun doğadan gelen bir virüs ile olduğunu söyleyebilirsiniz, ama size doğal olarak gelmedi. Bunun hakkında başka zaman konuşacağım, tam şu anda size bu şeylerin ne zaman sona ereceğini ve ne zaman geri gelmeye başlayacağını söylemek istiyorum. Bir süre alabilir, ama farklı bir şekilde geri gelecek, daha taze olarak geri dönecek, kendilerini düzelten sistemler ile geri dönecek, çünkü yeni fikirlere başlıyorlar. Sanayiler ortadan kalabilir, virüs nedeniyle değil, gereksiz oldukları fark edildiği için. Bundan dolayı yeni sanayiler, yeni icatlar birden bire ortaya çıkacak. Olacağını düşündüğünüz şeyler olmayacak, çünkü bu sözünü ettiğimiz yeniden başlatma, hakkında konuştuğumuz enerji değişimi, tüm o kötümserler sahip olduğumuz bu ekonomiyle bu olamaz diyorlardı, haklılar, daha önceki borsa ile olamaz, siz şimdi sıfır noktasındasınız ve farklı bir şekilde geri döneceksiniz ve çıkışa başlayacaksınız, bu nedenle bu gezegen için çok fazla umut var.
Size bu şeyleri sevgi ve şefkat ile anlatıyorum, çünkü bunun doğru olduğunu göreceksiniz ve bunların neden olduğunu anlamakta zorluğa sahip olabilirsiniz, Bu insanlığın kurtuluşudur, yüksek bilincin başlangıcıdır ve insanlığın birlikteliğinin anlayışıdır.
Bir mikrobun size boyun eğdirmesine verdiniz. Ya bunun yerine sonraki sefer bu sevgi veya birbiriniz için anlayış ve şefkat olursa? Bu, gezegeni sağlık ile, sevgi ile süpürebilir ve daha önce hiç olmamış olan şeylerin olmasını sağlayabilir. Bu, düşündüğünüz şey değil. Bu şeyleri, gelecek için sadece umut değil, farklı bir gelecek umudu olduğunu anlatmak için sevgiyle size veriyorum. Aynı eski şeylere dönmeyeceksiniz. Bu şeylere ihtiyacınız vardı, ve bunlar nedeniyle şeyleri düzelteceksiniz ve bu yaşanacak çok daha iyi bir gezegen olacak, bana inanın, eski dünyaya bir daha dönmeyeceksiniz. Ben insanlığı seven Kryon’um.
Ve öyledir.
(Çeviri: Saffet Güler)
www.kryon.com

0 comments:

Yorum Gönder