31 Aralık 2021 Cuma

KRYON MESAJI COK BOYUTLU YETILER, ( Multidementional Abilities) (Channeled by Lee Carroll)

 Fotoğraf açıklaması yok.

Bu kanal bilgisinin konusu bedeninizdeki gizemli bir surectir. Ve insanliga ilk kez bildirilmektedir.
Insanoglunun kendine ruhsal ve bedense sifa verebilecegini duydunuz. Simdi bunun hakkindaki gizemli bilgileri verme zamani. Bir kac yildir bu bilgileri vermeyi bekliyordum. Bunun zamaninin simdi oldugunu biliyorum cunku bu zamani sizin bilincinizin kapasitesi belirledi. Gizemli cunku 3 boyutlu gercekliginizde algilamasi zor bir konudur. Bana deseniz ki; Kryon, bedenimin icinde bir baska beden var ve benim haberim yok, bu nasil oluyor? Size henuz butun potansiyelinizi kullanmadiginizi soylerim. Insanligin yeniden ayarlanmasi ruhun evrimlesmesini de icermekte ve bu 2017 nin ana temasidir.
Bu baglamda ilk once INNATE – 'Ineyt' okunur- (yaradilistan olan) NEDIR onu belirleyelim.
Innate'i size bu kadar gizemli yapan sey beyinsel bir fonksiyon olmayisidir. Ve belki de bedende
merkezi olmayan tek sistemdir. Su ana kadar kesfedilmedi, tip biliminde henuz bilinmiyor ama defalarca izi goruldu!
DNA VE 'INEYT'
DNA de neler oldugunu aciklamak cok zor. Bedeninizdeki milyonlarca molekul surekli iletisim halindedir. Dusunun, hangi cesit hucrenin, nerede ve ne kadar gerekli oldugunu bedeniniz nasil bilebiliyor acaba. Dogdugunuz andan beri bu durumdan INEYT sorumludur. DNA nin ezoterik merkezi kontrol oldugu soylenebilir. Trilyonlarca hucrenin kendini tek bir varlik, yani DNA olarak bilmesi. Iste bu varlik yaradilistan olan, yani INEYT'dir. Bedeninizdeki bu DNA kombinasyonu zeki varlik tek bir beden olarak gorulebilir: ZEKI-INEYT BEDENI. Bedenin her bir parcasi bu zeki beden sistemi ile ilintilidir. 
 
ZEKI BEDENin ne soyledigini bulmak icin uyguladiginiz kas kontrol testi (muscle testing), homeopathy, akapuntur, kinesiology, tapping (sanirim EFT deniyor Turkiyede) ve diger butun sistemler size Ineyt araciligi ile ZEKI GERI BILDIRIMde bulunuyor. Bu uygulamalari yapanlar bilirler ki hitap ettikleri sey bir organ veya salgi bezi degil bedenin tumunu kapsayan bir seydir.
Ineyt bedenin her yerini kapsar.
Ineyt parmak tirnagindadir, sacinin telindedir, kalbindedir kisaca DNA nin bulundugu her formda mevcuttur. Essizdir ve o aslinda SENin icinde olan bir SENdir.
Tip bilimi ineyti goruyor ama anlayamiyor. Ornegin omuriligi zedelenmis ve beyninden baska hic bir fonksiyonu calismayan birini hala hayatta tutan seydir INEYT yani DNA.
INEYT YUKSEK-BEN VE AKASIK KAYITLARLA BAGLANTILIDIR.
Ineyt Yuksek-Ben'iniz ve Akasik kaytitlara baglantili ve son derece zekidir ve DNAniz bunlarin tumunu icerir. Ineyt=Birlesik DNA bilinc alani.
Bilim henuz DNA in kendi kendiyle iletisim kurabildigini bilmiyor. Beynin kontrolundeki fiziksel beden Ineyt ile arasinda kopru kurmaya basladi. Bu kopru icgudulerle kurulacak ve onunde sonunda oyle bir zaman gelecek ki insanoglu sadece bedeninde neler olup bittigini bilmekle kalmayip akasik kaytilarinda neler olup bittigini de bilecek.
BU INSANLIK ICIN BIR DONUM NOKTASI, BIR DEVRIMDIR!
INEYT BIR PROGRAMDIR.
Nasil ki insan beyni fiziksel varligini surdurmeye programli ise, Ineyt de ruhsal varligi surdurmek icin programlidir. Beyin seni hayatta tutar. Senin fiziksel guvenligini sayglamaya calisir. Fakat ote yandan Ineyt eski uygarliklarin bildigini bilir, ornegin insanligin ne kadar suredir bu gezegende var oldugunun bilgisine ve bilgeligine sahiptir. Yani DNA' niz bunlarin bilincindedir.
INEYTIN TEMEL DIREKTIFI, YONERGESI NEDIR?
Ineytin temel yonergesi ruhsal uyanisiniz icin yapabilecegi her seyi yapmaktir. Insanligin 'kopruyu gecip' yukselmis gezegenler statusune ulasmasina izin vermektir. Bu boyuttaki varliginizda her sey ruhsal varligi surdurmek icin dizayn edilmistir. Bu anlamda sizi mumkun olan her yoldan ileriye dogru itelemek Ineytin ana direktifidir.
INEYT FIZIKSEL BEDEN KIMYASALI ILE COK FARKLI YOLLARDAN 'KOPRUYU GECER'.
Ineyt kendiliginden duzelmelerden sorumludur. Nasil oluyor da fiziksel beden bir hastaligi bir gecede temizleyip atabiliyor. Bir gecede beden dengeye girebiliyor. Nasil oluyorda bir organ dokusu hizla buyuyup bir gecede sifaya ulasabiliyor. Hastahanelerde cok sik gorulen bir seyden bahsediyorum. Rontgende gordukleri iyilesmenin mantiga sigan yani olmadiginda 'yok artik' dedikleri bir cok durum yasanmakta hastahanelerde. Onlar buna 'mucize' diyorlar. Hayir mucize degil, Ineyt!
Iste bu sizin sahip oldugunuz bir guctur.
Iste bu Ineyt sonunda fiziksel varliga kopru insa etmeye basladiginda, bildiginiz insanoglu yok olacak! Ve onun yerini oyle bir insan varligi alacak ki bu varlik cok uzun bir yasama sahip olacak, kendi kendini iyilestirme, genclestirme ve hatta kopan kollarinin, bacaklarinin yerine yenisini cikarma yetisine sahip olacak. Insanoglunun aslinda boyle dizayn edilmistir. Bu durumu mantiginizin kabul ediyor olmasi gerek. Bu gun bu konuya zaman ayirip iyice bir dusunun bakalim.
INEYT KARMA'DAN SORUMLUDUR
Karmalarinizi birakma zamani.
Karmalarinizi kaldirip atin!
Karma tekrardogus ile beden tarafindan tasinan gecmis yasam deneyimleridir. Bitmemis bir meselenin enerjisidir. DNA da yer alir ve Ineytin kontrolunde olan bir konudur.
Karmalarinizi birakmak derken bedeninizle konusmalisiniz demek istiyorum. Hucrelerinizle icten, samimi, kendi sozcuklerinizle, yakin bir dostunuzla konusur gibi konusmalisiniz. Ornegin:
GECMISIN ENERJILERIYLE ISIM BITTI
KARMAYI BIRAKIYORUM VE ILERLIYORUM
Bu, amaci ve hedefi olan saf NIYET, fiziksel bedenden Ineyte gecis koprusune atilan ilk adimdir.
Zira bedenine cok net bir hedef gosteriyorsun. Beden bunu bir kutup, donum ekseni olarak algiliyor ve hemen harekete geciyor. KARMA bu sekilde NOTRLESIYOR. Bu kadar basit!
Peki bu kadar zeki olan Ineyt, senin karmayi birakma zamaninin geldigini dusunup bu isi sana haber vermeden yapar mi? Hayir. Ineyt cok zeki olmasina zekidir ama ayni zamanda PROGRAMLIDIR. Ruhsal bedenin varolusuna programlidir. Ve bu programi degistirmek Yeni Insan olarak size dusuyor.
INEYTI NASIL YENIDEN PROGRAMLAYABILIRSINIZ
Kendi Ineytini degistirecek bilinc tetikleyicisi SENsin.
1- Once Karmadan kurtulun! Biliyorsunuz KISILIK (Kişilik, bütün bedensel özelliklerin, içgüdülerin, dürtülerin, eğilimlerin, kazanılmış deneyimlerin bütünüdür.) sorun yaratan bir seydir ama neden vardir onu bilmiyorsunuz. Sizi yikima goturen en buyuk zayifliginiz olan KISILIKden karmalariniz yuzunden muzdaripsiniz. Size soyleyeyim bu gecmisin enerjisinden baska bir sey degildir. Kaldir at! Eger icinde ruhsal anlamda bir mantik var ise Ineyt bu anlamda sen ne dersen onu yapacaktir. Ineyt su anda butun bu konusmalari, (okuyanlarin algiladiklarini) sizinle birlikte dinlemektedir!
2- Tekrardogus bitmeli. Tekrardogus, Ineytin yapilandirdigi ve bu gezegende su anda ruhsal gelisim icin arac olan bir sistemdir. Siz ineyti degistirmek icin bilinc/idrak tetigisiniz. Artik size hizmet etmeyen tekrardogus sistemini degistirme zamani gelmistir.
Bu gezegende bir hayat yasarsiniz. Bazi seyler ogrenirsiniz ve olursunuz. Her bir hayatinizdan ogrendikleriniz bir kutuphaneye bedeldir. Ogrendikleriniz DNA, Akasa lara kaydolur ki her yasadiginiz hayatta ayni dersleri tekrarlamayin diye. Olgun ruhlarin genc ruhlardan daha iyi bilmesi bundandir. Bunlari okuyup ilgilendigine gore biliyorsun sen de olgun bir ruhsun.
Ineytin bu sistemin OLUM'u gerektirdigini ogrenmistir. Dersleri ogrenip mezun olmak ve bilgelik kazanip ruhsal anlamda buyuyup yukselmek icin DOGUM ve OLUM ile sinirlandirilmalidir. Bu yuzden Ineyt kasitli olarak size kisa yasam suresi verdi. Super bir sistem!
Sizler Palaideslilerin gecebileceginize guvendikleri ruhsal yukselmek icin gerekli siniri gectiniz! Bu yuzden size simdi soyluyoruz: BILGELIK ICIN ARTIK OLMEK ZORUNDA DEGILSINIZ! Bilgeligi ayni zaman diliminde ogrenebilirsiniz ve bunun icin olup tekrar dogmaniza gerek yok artik. Kendi kendinize yapabilirsiniz. Gerekli yeti DNA nizda bulunuyor ve bu hizlanmaya basladi. 36 ya geldiginizde bu is bitmis olacak! Numorolojiye dikkat edin! ( By the time you get the 36..do the numorology, it is done!)
Artik hayatta kalmak icin yeteneginiz var ve Ineyt bunu bilmiyor!
Binlerce yildir alisilmis olum ve tekrar dogus programindan dolayi Innate olume odakli programa sahip. Bu yuzden Ineyt uzun omur ile ilgili yeni gelismeyi bilmeli. Anahtar uzun omur. Kendinize sorun, eger artik tekrar dogmak zorunda degilsen bu yasaminda kendini yenileyerek uzun zaman yasaman degil mi mantikli olan.
Ruhsal olarak gelismeye, uyanmaya basladigindan beri kendinde bir takim degisikler farketmis olmalisin. Ruhen ve hatta fiziksel olarak daha genc gorundugunu dahi farketmissindir. Bu bilgilerin isiginda sundan emin olabilirsin ki Ineyte ruhsal gelisme icin artik olmesi gerekmedigini soyledigin surece yaslanmanin onune gecebileceksin. Bunu bedeninde ve ruhunda degistirmek istedigin her sey icin pozitif onaylamalar yoluyla Ineyt ile iletisim kurarak yapabilirsin. Sunu da hatirlatmaliyim ki Ineyt'i ikna etmek zorunda degilsin. Innate zekidir. Sendeki bilinc gelisimini ve saf niyeti farkettigi an iletmek istedigin mesaj alinmistir. Ineyt kim oldugunuz cok iyi biliyor. Ne de olsa kendisi zeki-beden. Sizdeki ruhsal gelisme dogrultusunda actiginiz yolu gordugu an sizinle isbirligi yapmaya hazirdir ve o andan itibaren arzuladiginizdan bile uzun yasamanin temeli atilmis olabilir. Bu da ikinci onemli konu: yaslanmazken SAGLIKLI KALMAYA BAKIN.
Cok mu karmasik. Hayir.
Sevgi dolu bir mesajmi. Evet
Cok yeni bir bilgi mi. Evet.
Size insanliga daha once vermedigim yeni bir izahat verdim su an. Bunun zamanini siz tayin ettiniz. Boylesine kontrol etme gucunuz var. Simdi zamani oldugu icin bu bilgiler size ulasti. Goreceksiniz ve inanacaksiniz. Herkes bunlari ayni siddette algilamayacak zira her biriniz ayri bireylersiniz. Kim oldugunuzu biliyorum. Bu gezegenin olgun ruhlari uyanik. Yeni cesit hayatin surecine uyandilar. Bu surecte etrafinizda gorduklerinizden korkmayin zira etrafinizda ayni fikirde olmayanlar, yapamayanlar ve anlamayanlar olacak. Bazen sizdeki farkliliklar onlari korkutacak. Ama bu sonsuza kadar boyle olmayacak cunku oyle bir zaman gelecek ki bu ogretilerimi butun insanlik bilecek. Ve oyle de oldu.

0 comments:

Yorum Gönder