2 Aralık 2021 Perşembe

BU VİRAL YAPIN! İLAHİ MÜDAHALE AKTİVASYONU 21 ARALIK 2021

 

Tekrar harekete geçme zamanı! Dünyamızın kaderini kendi ellerimize almanın zamanı geldi! Hepimiz gezegensel kurtuluş sürecinin çok uzun sürdüğü konusunda hemfikiriz. İşte toplu olarak süreci hızlandırma şansımız. Bu nedenle, bilincimizi birleştireceğimiz ve bizi gezegenin kurtuluşuna bir adım daha yaklaştıracak süreci tetikleyeceğimiz bir portal yaratmak için 21 Aralık gündönümü fırsatını kullanıyoruz.

Bunu viral hale getirin! Dünya çapında paylaşın! Lütfen web sitelerinizde ve bloglarınızda yayınlayın. Manevi grupları bize katılmaya davet edin. Alternatif bir medya kuruluşu biliyorsanız, onlara gönderebilirsiniz. Dünyanın sizin bölgenizde bunu yapan yerel insan grubunuz için bir Facebook etkinliği oluşturabilirsiniz. Ayrıca bu etkinlik için bir ana Facebook grubuna ihtiyacımız var. Bununla ilgili bir video hazırlayabilir ve Youtube'da yayınlayabilirsiniz.

Bilimsel çalışmalar, kitle meditasyonlarının ve aktivasyonlarının insan toplumu üzerindeki olumlu etkilerini doğruladı, bu nedenle bu aktivasyona katılacak olan her biriniz aslında gezegensel kurtuluşu bize daha da yaklaştırmaya yardımcı olabilirsiniz:

 

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Bu aktivasyon, Işık kuvvetlerinin, pozitif zaman çizelgesini daha da stabilize etmek için gezegenin yüzeyindeki Işığın enerjisini topraklamasına yardımcı olur. Bu aktivasyonu yapan kişi sayısı, süreci hızlandırmak için yüzey insan popülasyonunun gücü dahilindeki en etkili faktördür.

Bu aktivasyonu yaparak 144.000 kişilik kritik kitleye ulaşabiliriz! Bir milyona bile ulaşabiliriz! Bu, dünya çapında enerji alanında büyük bir şifa zinciri reaksiyonu yaratacaktır. 

 


Bu Galakside birçok hayırsever medeniyet var. Yüksek bir ruhsal gelişim halinde yaşıyorlar ve Kaynak ile güçlü bir doğrudan bağlantıya sahipler. İnsanlığın Galaktik aileye katılmasını istiyorlar, ancak yüzey popülasyonundan temasın istendiği konusunda net, güçlü, tutarlı bir sinyale ihtiyaçları var:

http://www.goodworksonearth.org/do_you_wish_that_we_show_up.html

Eğer 144.000 kişilik kritik bir kitle meditasyonumuza katılırsa, böyle güçlü bir sinyal göndereceğiz ve Galaktik yasalara göre bu, gezegenimizin Galaktik aileye kabul sürecini başlatacak. Sürecin kendisi hala biraz zaman alacak, ancak ilk ve çok önemli adım, çok geniş kapsamlı ekzopolitik ve jeopolitik sonuçlarla atılacak.

Biz 21 Aralık tarihinde gündönümü tam şu anda, insanlık üzerinde maksimum pozitif bir etki yaratacaktır mümkün olan en iyi şu anda İlahi Müdahale Aktivasyon yapıyor olacak st , 2021:

 


 

Kesin an Los Angeles'ta saat 8:00 PST'de olacak. Bu, Denver'da 09:00 MST, Chicago'da 10:00 CST, New York'ta 11:00 EST, Londra'da 16:00 GMT, Paris'te 17:00 CET, Kahire'de 18:00 EET'ye eşittir. ve sonra biz Çarşamba, 22 Aralık geçmeye nd uzak doğu saat dilimleri için: Çarşamba, 22 Aralık tarihinde 00:00 CST (gece yarısı) nd , Taipei ve Pekin'de 01:00 Tokyo'da JST ve 03:00 AEDT Sydney .

Meditasyon zamanını kendi saat diliminize göre buradan kontrol edebilirsiniz:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=İLAHİ+MÜDAHALE+AKTİVASYON&iso=20211221T17&p1=195


Bu aktivasyonu iki aşamalı bir süreç olarak yapacağız, ilk adım aşağıda listelenen Gezegensel Kurtuluş dilekçesini imzalamak, ikinci adım meditasyonun kendisi. Bu iki aşamalı tetik, gezegensel durum üzerinde mümkün olan maksimum etkiye sahip olacaktır. 

 

Meditasyon öncesi talimatlar:

Bu makaleyi okuduktan sonra her an Gezegensel Kurtuluş dilekçesini imzalayın.

Bu makale yayınlanmadan önce, dilekçe web sitesinde herhangi bir açıklama yapılmadan aniden çevrimdışına alınmadan önce 79.000'den fazla imzaya ulaştık:

 


 

Bazı güçler bundan pek hoşlanmadı ve şimdiden dilekçe sitesini iki kez çökerttiler. Dilekçemizin bir etkisi OLDUĞU şimdi son derece belirgin hale geliyor.

Bu nedenle aynı dilekçe ile alternatif bir ikinci dilekçe sitesi oluşturduk. Yani şimdi iki dilekçe sitemiz var ve en az biri çalışıyor olmalı. Her ikisi de çevrimdışı olursa, üçüncü bir tane oluşturacağız ve orada imzalayabilirsiniz. Halihazırda toplanan 83.000 imza da dahil olmak üzere tüm dilekçe sitelerimizden gelen tüm geçerli imzalar toplanacak ve 144.000'e kadar sayılacaktır.

Her iki dilekçe sitesine de bağlantılar burada:

https://www.thepetitionsite.com/576/357/913/planetary-libration-now/

https://www.change.org/p/the-awakened-population-planetary-libration-now

İmzalama talimatları, lütfen dikkatlice okuyun:

Kampanyayı BİR KEZ imzalamanız yeterlidir. İki siteden biri çevrimdışıysa ve henüz imzalamadıysanız, ikincisine gidin ve burayı imzalayın. Her iki site de eşit öneme sahiptir, ancak oyunuz yalnızca bir kez sayılır. Birden fazla imza atarsanız, aslında kurtuluş sürecini ertelemiş olursunuz. İlk web sitesine zaten imza attıysanız, ikincisine imza atmayın. İkincisini zaten imzaladıysanız, ilkini imzalamayın. Bunun tek istisnası, sitelerden birinde oturum açmaya çalıştığınızda imzanızın geçmemesi ve/veya herhangi bir nedenle onaylanmamasıdır. Daha sonra ikinci siteye gidip orayı imzalayabilirsiniz.

Biz 21 Aralık tarafından 144.000 imza ihtiyaç st İstenen ekzopolitik etkiyi tetiklemek için. Dilekçeyi 144.000 kişilik kritik bir kitle imzalarsa, bu, insanlık tarihinde temas ve müdahalenin arzu edilen kolektif iradesinin ilk fiziksel ifadesi olacaktır. İnsanlığın ilk dış politika belgesi olacak ve önemi ve uzun vadeli sonuçları Anayasa veya İnsan Hakları Beyannamesi gibi belgelerle karşılaştırılabilir. Dilekçeyi imzalayarak, gezegenin yüzeyi ile yüzeyin ötesinde yaşayan Işık güçleri arasında enerjik bir köprü oluşturmak için özgür irademizi kullanıyoruz. Bu enerjik köprü süreci hızlandıracak. Dilekçeyi fiziksel olarak imzalama eylemi önemlidir çünkü değişimi fiziksel planda tezahür ettirmek istiyoruz, bu nedenle basit içsel özveri yeterli değildir.


21 Aralık'ta meditasyon için talimatlar:

1. Sizi rahatlamış bir bilinç durumuna getirmek için kendi tekniğinizi kullanın.

2. Bu meditasyonu, iyiliksever Galaktik varlıklar ve İlahi Müdahale ile İlk Temas sürecini başlatacak olan tetikleyiciyi birlikte-yaratmak için bir araç olarak kullanma niyetinizi belirtin.

3. Meditasyon sırasında ve sonrasında etrafınıza bir koruma çemberi yerleştirmek için birincil kaynağından Mor Alevi çağırın. Işığa hizmet etmeyen her şeyi dönüştürmesini isteyin.

4. Kozmik Merkezi Güneş'ten yayılan, ardından bu evrendeki tüm galaksilerin Merkezi Güneşlerine dağıtılan parlak beyaz bir Işık sütununu gözünüzde canlandırın. Sonra bu ışığın Galaktik Merkezi Güneşten girdiğini, sonra Galaksimize girdiğini, sonra Güneş Sistemimize girdiğini ve Güneş Sistemimizdeki tüm Işık varlıklarından ve sonra gezegen yüzeyindeki tüm varlıklardan ve yeraltındaki tüm varlıklardan geçtiğini ve ayrıca Vücudunuz Dünyanın merkezine.

5. Her iki kararı da (mümkünse yüksek sesle) üç kez ilan ederek İlk Temas ve İlahi Müdahale için iradenizi ve kararınızı belirtin: Şimdi iyiliksever Galaktik varlıklarla fiziksel İlk Temas'ı emrediyorum ve emrediyorum! İlahi müdahaleye şimdi hükmediyorum! Karar verdim ve şimdi hayırsever Galaktik varlıklarla fiziksel İlk Temas'ı emrediyorum! İlahi müdahaleye şimdi hükmediyorum! Karar verdim ve şimdi hayırsever Galaktik varlıklarla fiziksel İlk Temas'ı emrediyorum! İlahi müdahaleye şimdi hükmediyorum!

6. Yardımsever Galaktik varlıkların bu kararlara yanıt verdiğini ve sizinle ve aynı kararları veren tüm diğerleriyle fiziksel olarak temas kurduğunu gözünüzde canlandırın. Kaynağın doğrudan Dünya'daki duruma müdahale ettiğini ve insanlığın yoğun bir şifa dönüşümünü tetiklediğini hayal edin. Işığı Dünya üzerinde kalan tüm karanlığı dönüştüren, tüm eşitsizlikleri iyileştiren, tüm yoksulluğu silen ve tüm insanlığa bolluk getiren Işığı görselleştirin. Dünya üzerindeki tüm varlıklara saf Işık, Sevgi ve Mutluluk getiren Kova Çağının yeni bir büyük kozmik döngüsünü gözünüzde canlandırın.


Meditasyonumuz için önerilen süre 20 dakikadır.

İlahi Müdahale Aktivasyonu ile ilgili güncellemeler:

http://2012portal.blogspot.com



0 comments:

Yorum Gönder