31 Aralık 2021 Cuma

Corey Goode

 Bir şunu diyen bir yazı 'PROPAGANDA TRUTH' görseli olabilir

Kabal grupları Dünya'dan ne uzaklaştırıldılar ne de teslim oldular. Hala iktidardalar ve sonuna kadar savaşıyorlar. TESLİM ETMİYORLAR! Sloganları 'HER ŞEYİ al ve hızlı bir düşüş ve ani durma olana kadar HİÇBİR ŞEY VERMEYİN'
Kabal, ancak sokaklarda özgürlük talep eden insan sayısı yüz milyonlara ulaştığında kaldırılacaktır. Biz onları kaldırana kadar kaldırılmayacaklar. İttifak harekete geçme gücüne sahip olmadan önce harekete geçmek Dünya vatandaşlarına kalmıştır.
Teslim olunduğunu ya da Kabal'ın gezegenden kaldırıldığını bildirenler, gerçekleşmemiş bir zaferi kutlamak yerine, özgürlük talep eden sokaklarda olması gereken insanlara boş umutlar veriyorlar. Bu umut verici anlatı sizi iyi hissettirebilir ama Kabal ve Orion Grubuna bir HEDİYEDİR. Gittiklerini veya mağlup olduklarını düşünen ne kadar çok insan olursa onlar için o kadar iyidir .
 
Unutmayın, bilgi bilgidir... Bizim çarpıtmalarımız ve travmalarımız onları hopium ya da korku pornosu yapan şeydir. Bu gerçekliği tezahür ettirme umuduyla umut verici hikayeler aramak isteyenler buna açıktır. Son 8 yıldır sürekli olarak bana gösterilen ve söylenenleri rapor edeceğim. Gelen tüm bilgiler üzerinde meditasyon yaptığınızdan ve sadece tadı güzel olan şeyleri tüketmediğinizden emin olun. Çok yönlü bir algı diyeti, tıpkı bodur bir hopium diyetinin sahte umutlarin büyümesini engelleyeceği gibi büyümenize yardımcı olacaktır.
Herkes bu kaos döneminde tükettiği bilgiler üzerinde meditasyon yapmak için çok fazla zaman harcamalıdır. Bu topluluk tehlikeye girdi ve tüm yaygın dezenformasyon nedeniyle, önümüzde gerçek mücadelenin ve neyle karşı karşıya olduğumuzun farkında olarak titreşimsel olarak dengede kalmak her zamankinden daha zor. Bu toplulukta ne kadar çok kişinin yaşadığımızın ruhsal savaş yönünü görmezden geldiğine şaşırdım. Bu savaşa manevi olarak yaklaşmayanlar, olacaklar için tamamen hazırlıksızdır.
Asıl odak noktamız, evlerimizi olumsuz enerjilerden ve varlıklardan titreşimsel olarak uzak tutmak ve aynı zamanda ana akım medyanın zorladığı korku tellallığı haçlı seferine karşı kendi titreşimlerimizi korumak olmalıdır. Kendimizi titreşimsel olarak açık tutar ve travmalarımız üzerinde çalışırsak, olumsuz bulabileceğimiz bilgilere farklı tepkiler verdiğimizi görürüz. Rahatsız edici bilgilere tepkili olmak yerine, şu anda insanların yaşamlarını yöneten duygusal tetikleyicilerden değil, düşünceli bir şekilde yanıt vermeye başlarız.
Gezegenin kurtuluşu için mücadele daha yeni başladı ve istesek de istemesek de hepimiz savaşın içindeyiz. Hepimizin kurtuluşumuzda ve bundan sonra olacaklarda oynayacağı bir rol var. Bu, bizim için binlerce yıldır bir kurtarıcının bizim için yapmasını beklerken hiçbir şey yapmamamıza neden olan programlamadan ve konfor alanımızdan çıkmamızı gerektiriyor.
Baştan beri beklediğimiz kişinin BİZ olduğumuz gerçeğine sahip çıkmanın ve buna göre yanıt vermenin zamanı geldi. Lütfen bizi izlemeye devam edin, yakında Ascension Works TV'de daha fazla SSP Alliance Güncelleme videosu yayınlayacağız.
Corey Goode
Eeeeee bir Corey Goode degilim ama zaten yillardir bizi ne MichaEL , ne GabriEL , ne AzraEL , ne Galactic Birlik, ne Siruslular ... kurtaracak, tek kurtulus uyanis ve birlik derim , digerleri de savasa katilirsa bonus olur ve kendini kücümseyip bir kurtariciya ihtiyac duyma hali de herseyden önce kendimize saygisizliktir bana göre .

0 comments:

Yorum Gönder