1 Nisan 2020 Çarşamba

9B ARKTURUSLULAR: İnsanlık İçin Covid-19 İlerleme Raporu & Pleiades Güncellemeleri & Şifası


İnsanlık İçin Covid-19 İlerleme Raporu ∞ 9B Arkturus Konseyi
Daniel Scranton kanalıyla
29 Mart 2020

 “Selamlar. Biz Arkturus Konseyiyiz. Hepinizle bağlantı kurduğumuza memnunuz.
Bu zaman sırasında, kendi üzerinizde çok fazla çalışma yapmanız istenildiği zaman, insanlığın yaptığı ilerleme ile çok memnunuz. Kollektif olarak toplam titreşiminizde aniden yükselmeleri fark ediyoruz, bu yükselmelere ulaşmak için ciddi acılar, hoş olmayan duygular yaşamak zorunda kalmanıza rağmen. Bu, salıvermenin doğasıdır. Bir şeyi salıvermek için, önce onun varlığını tanımalısınız. Ve eğer virüsün yapmış olduğu bir şey varsa, çok fazla insanın içlerine bastırılmış şeylerin farkında olmasına yardım etmesidir.
 Hala tetiklendiklerini fark etmeye ihtiyaçları olan bir çok insan var, bunun yerine onlar başka herkesi kendi teorilerinin doğru olduğuna ikna etmeye çalışıyor. Ama uyanmış olan birçoğunuz da çoğunlukla oldukça durgunsunuz ve bu nedenle, bir şeyler size titreşim olarak çarptığı zaman, tetiklendiğinizi fark ediyorsunuz. Sizin için gelmekte olan şeyi biliyorsunuz ve bununla ilgili ne yapacağınızı biliyorsunuz. Gerçekten uyanmış olanlarınız yolculuğunuzun içsel bir iş olduğunu her zaman biliyorsunuz. Size negatif bir düşünce veya negatif bir duygu geldiği zaman, bunun kendi üzerinde çalışmanız gerektiği anlamına geldiğini her zaman fark ediyorsunuz.
Spiritüel topluluğun tüm bunların kötü adamları yenmek ile ilgili olduğuna – ki gerçekte değildir – inanan bölümünü ikna edebilmemizden önce bir süre geçeceğini biliyoruz. Evet, güce sahip olanlara şüphecilik ile bakma hakkına sahipsiniz. Ve evet, hükümetlerin ve şirketlerin güdülerini sorgulamalısınız, ama aynı zamanda içinizde olup bitenlere öncelik vermeniz gerektiğini de fark etmelisiniz. Bu, kendiniz için ayakta durabileceğiniz noktaya kadar titreşiminizi değiştirmenin tek  yoludur.
Siz yüksek titreşimli bir halde olduğunuz zaman, gerçekliği sadece pozitif bir şekilde etkileyebilirsiniz ve gerçekliğinizi titreşiminiz ile yaratıyorsunuz. Her birinizin yaptığı şey budur ve bunun gibi zamanlarda, bazı bireylerin önlerinde bu hatırlatmaya ihtiyaç duyarlar. Ama yine, büyük çoğunluğunuzun sadece fiziksel olarak değil, aynı zamanda duygusal olarak da kendinize baktığınızı görüyoruz. Ve insan kollektifinin şu andaki mevcut durumların üstüne yükselmesinden sorumlu olan şey budur ve sizler bundan bu şekilde geçeceksiniz.  
Uyanmış olanlarınızı bunu biliyor, ama bazılarına zaman zaman hatırlatılması gerekiyor. İnsanlığın bilincini değiştirme hareketinde liderler olarak Dünyadaki rolünüzü hatırlayın ve oraya koydukları teoriler hakkında başkaları ile tartışmaktan kaçının. Şimdi insanlığın ihtiyaç duyduğu sevgi, şefkat ve şifa olmanın zamanı.
Biz Arkturus Konseyiyiz ve sizinle bağlantı kurmaktan keyif alıyoruz.”
Pleiades Güncellemeleri & Şifası ∞ 9B Arkturus Konseyi
Daniel Scranton kanalıyla
31 Mart 2020
“Selamlar. Biz Arkturus Konseyiyiz. Hepinizle bağlantı kurduğumuza memnunuz.
Orada Dünyada salgının bilincinizdeki etkilerini incelemekteyiz ve önünüzde hala çok fazla büyüme deneyimleriniz olduğunu belirledik. Ama ayrıca sizin için elde edilebilir olan büyümeyi alacağınızı ve Dünya gezegeninde şimdiye kadar dolaşan en yüksek derece evrimleşmiş ve ileri insan kollektifi olacağınızı görüyoruz. Dünyanızda olaylar nasıl görünürse görünsün, siz her zaman bilincinizin evrimi açısından yukarı doğru spiralde olacaksınız.
Etrafınıza bakıp toplum ve insan kollektifi olarak hala nerede gereksinim duyduğunuzu görme yeteneğiniz olduğunu biliyoruz, ama her zaman uyumlanamayacağınız şey, virüsün sonucu olarak çok fazla yüksek frekanslı enerjiyi nasıl getirebilmekte olduğunuzdur. Ancak biz, sizin yaptığınız o geçişi hissedebiliyoruz. Oldukça uzun bir süredir şifacılar olmak isteyenleriniz çeşitli Pleiadesli gruplardan aktivasyonlar almaktasınız, buna bu zamanda Pleiades yıldız sisteminde enkarne olan kendi ruh ailesi üyeleriniz de dahildir. 
Dünya gezegeninde şifa gereksinimi olduğu zaman, her zaman o uyanmış olanlar, öne çıkıp şifacı rolü oynayacak olanlar olacak. Önceki yaşamlarınızda şifacılar olarak yapmış olduklarınızın anılarına erişmektesiniz ve bunun büyük bölümünü insan kollektif bilincinin istemesi nedeniyle yaptınız. Şimdi ileriye doğru sonraki adımı atmaya hazırsınız. Toplumunuza Pleiades enerjisinin ve Pleiades bilgeliğinin daha fazlasını daha fazla enjekte etmeye hazırsınız.
Tam şu anda, birilerini iyileştirmeye yardımcı olmak için titreşimi, sesi, suyu ve kristalleri kullanmaya inananlarınız, uç noktada olanlardır, ama bunların hepsi değişiyor. Kendi Pleiades DNA’larını aktive etmek ve insanlığın gereksinim duyduğu şifacılar olmak için bu zamanda Dünyada ortaya çıkmakta olan çok sayıda yeni şifacıları görebiliyoruz. Hepinizin dönüşmenize yardımcı olan hizmet etme arzunuz ve şefkatinizdir. Hepiniz insanlığın tam şu anda yapmakta olduğu ilerlemenin kalbindesiniz ve sizlerle çok gurur duyuyoruz ve sonra yapacağınız şeyi görmeyi dört gözle bekliyoruz.
Biz Arkturus Konseyiyiz ve sizinle bağlantı kurmaktan keyif alıyoruz.”
Çeviri: Saffet Güler)
www.danielscranton.com

0 comments:

Yorum Gönder