4 Nisan 2020 Cumartesi

9B ARKTURUSLULAR: Kabin Ateşi & İlahi Dişil Özün Şifası

 




Kabin Ateşi & İlahi Dişil Özün Şifası ∞ 9B Arkturus Konseyi
Daniel Scranton kanalıyla
1 Nisan 2020
[Kabin ateşi: Bir mekanda uzun süre kalmaktan dolayı duyulan sıkıntı]
“Selamlar. Biz Arkturus Konseyiyiz. Hepinizle bağlantı kurduğumuza memnunuz.
Bireyler olarak içinizde sürmekte olan değişimlere tanık olmaktan çok heyecan duymaktayız. Kabin ateşi etkisinin daha fazla insanı içinizde olup bitmekte olan şeylerle yüzleşmeye zorlamakta olduğunu fark ettik ve orada evlerinizde mahsur kalmakla gerçekleştirebilmekte olduğunuz şeylerin oldukça şaşırtıcı olduğunu bilmenizi istiyoruz. Bir çok insan kendileri, ilişkileri ve çok fazla şey yapamamanın sonucu olarak kendine değer verme duygularını hissettikleri yer hakkında gerçeklerle yüzleşmek zorunda kaldı.
 Dışarıya dünyaya çıkamayarak ve çok fazla eylem yapamayarak, bir çok insanın içinde İlahi Dişil Özlerinin yükselen farkındalığı var. Hepinize çok küçük yaştan itibaren yaptığınız şeyin en çok önemli olan şey olduğu öğretildi ve nasıl hissettiğinizin önemine çok az vurgu yapıldı. Tüm bunlar şimdi değişiyor, yapacak az şeyiniz ve hissedecek çok şeyiniz var. Yardım almak için, şifa almak için, herhangi bir şey almak için İlahi Dişil Özünüzden daha çok işlev yapmak zorundasınız ve bu çok iyi bir şey.
Virüs salgın haline geldiği zaman, çok fazla insan kıtlık, yokluk, hayatta kalmak ve rahat şekilde yaşamak için ihtiyaç duydukları şeyin kıtlığını düşünmeye başladı. Çok az insan her şeyin iyi olacağı ve her şeyden bol bol olacağı perspektifini benimsedi. Ama gerçek şu ki, tüm bunlarda yeteri kadarınız alma faktörünü artırmak için İlahi Dişil Özü kucakladı. Elbette bol bol var. Dünyada her bir insan varlığını beslemek, giydirmek ve barındırmak için yeterinden fazla kaynaklara sahiptiniz, ama bu orada bu şekilde olmadı.
Şimdi, insanların orada Dünyada sadece herkes için yeterli kaynaklara sahip olduğunuzu fark etmesinin değil, aynı zamanda yüksek alemlerden gelen enerjisel yardıma sahip olduğunuzu fark etmesinin muhteşem zamanı. Enerjisel olarak almak için kendinize izin verdiğiniz zaman, fiziksel seviye de de alabilirsiniz. Sadece fiziksel seviyeye odaklandığınız zaman ve enerjisel olanı göz ardı ettiğiniz zaman, kıtlık zihniyetinin sıkıştırmasını hissetmeye başlarsınız ve bu orada Dünyada değiştirilmesi gerekli olan bir şeydir. Gerçek şu ki, bunun değişmesi, her gün ileri doğru gittiğinizin bir diğer pozitif sonucudur.
Bu zamanlar hakkında ve size sunulan fırsat hakkında heyecan duyun ve içinize giderken ve panik yapmazken ve üzerinde yaşadığınız bu bolluk dünyasından ve hepimizin birlikte paylaştığı bolluk evreninden almanızı sağlayan o İlahi Dişil Özün daha fazlasına eriştikçe, olmak için doğduğunuz, insanlığın geri kalanının liderleri olun.
Biz Arkturus Konseyiyiz ve sizinle bağlantı kurmaktan keyif alıyoruz.”
E.T. Teması İçin Kritik Kitleye Ulaşıldı ∞ 9B Arkturus Konseyi
Daniel Scranton kanalıyla
2 Nisan 2020
“Selamlar. Biz Arkturus Konseyiyiz. Hepinizle bağlantı kurduğumuza memnunuz.
Bu zamanda kollektif olarak yapmakta olduğunuz ileriye doğru hareketten çok memnunuz ve özellikle kalplerinizin virüsten etkilenmiş olan ve sizden çok uzaklarda yaşayan insanları kapsamak için açılmasına hoşnutuz. Hiç bir ilişkinizin olmadığı insanlar dualarınızda ve onlara iyileştirici sevgi ve ışık göndermektesiniz. Ve insanlığın tam şu anda ihtiyaç duyduğu şey budur, başka her şeyden çok.
Virüs için bir tür tedavi elde etmeye hararetle çalışmakta olan doktorlar varken, uyanmış olanlarınız orada Dünyada daha önce hiç olmamış şefkati mayalıyorsunuz. Sayınız burada bir faktör. Etrafa, daha önce hiç olmadığı kadar fazla insan ile dolu olan dünyaya bakabilirsiniz ve bazı çok kötü şeyler yapan bazı çok kötü insanları görebilirsiniz. Ve hatta onların insan kollektifinin yarısını temsil ettiğine inanabilirsiniz. Yine, insanlığın o yarısının karanlık bir yerden işlev yaptığına ve sadece diğer yarı olan sizlerin ışıktan geldiğinize inanabilirsiniz.
Ama içlerindeki ışıktan işlev yapanlar, karanlık rolü oynayanlardan sayıca çok daha fazla. Bu nedenle, ışığın kollektifi olarak sizler insanlığı daha yüksek titreşimli frekansa itelemek için yeterli şefkat üretiyorsunuz. Ve bu şefkat miktarının dünya dışı temas için hazır olduğunuzu gösterdiğini işaret etmek istiyoruz. Bu, kollektif olarak insanlığın, hepinizin çok fazla istediği o tam, açık ET teması için hazır olarak görülmek için titreşimsel olarak ihtiyacınız olan yerin ötesine geçtiğini gösteriyor.
Ve bu nedenle, bu, doğası sadece negatif olarak tanımlanabilecek bir şeyden gelen başka bir yan ürün, pozitif bir sonuç, pozitif bir şey. Ama, negatif bir şeye nasıl tepki verdiğiniz sizi tanımlayan şeydir ve insan kollektifi olarak sizler önünüzde olan şeyi alıp onu altına çeviriyorsunuz. İnsanlığı, kollektifin daha önce hiç olmadığı kadar ileriye götürmekten sorumlusunuz ve bunu tam şu anda içinizde taşıdığınız ışık, sevgi ve şefkat ile yapıyorsunuz.
Dediğimiz gibi, sayılar önemlidir. Erişilen kritik bir kitle oldu ve tam şu anda olmakta olan şey nedeniyle, çok yakında çok farklı bir gezegende yaşıyor olacaksınız. Dünyadaki insanlar için bunlar çok ilginç, kaotik ve heyecan verici zamanlar ve sözünü ettiğimiz şeylerin kanıtını görmeye başlayacağınıza söz veriyoruz ve kendi eseriniz olarak bunu fark edeceksiniz.
Biz Arkturus Konseyiyiz ve sizinle bağlantı kurmaktan keyif alıyoruz.”
Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder