20 Nisan 2020 Pazartesi

ARKTURUSLULAR (David Miller): KORONAVİRUS: İNSANLIK İÇİN KRİZ


KORONAVİRUS: İNSANLIK İÇİN KRİZ
 David Miller kanalıyla
 4 Nisan 2020
Selamlar, Ben Juliano’yum. Biz Arkturuslularız. Bu deneyimlediğimiz gezegensel bir kriz mi yoksa insanlık için bir kriz mi? Yanıt, bu krizin insanlık için olduğudur. Bazı durumlarda, Dünya bu kriz sırasında dinleniyor. Sizler gözlemci oldunuz ve kirliliğin azalmakta olduğuna örnekler olduğunu biliyorsunuz. Çalışan çok fazla araba yok ve gezegende Dünyanın dinlenmekte olduğunu gösteren bazı yönler var. Bu, biyosfer ile ilgili krize çözüm değildir, ama krizin insanlığa ait olduğunu vurgular.
 
Dünya ve insanlık ile ilişkisi zaten önceden krizde idi ve onarım başlayıncaya kadar krizde olmaya devam edecek. İnsanlık ve Dünya arasındaki ilişkiyi onarmak için çaba gösterilmedi ve elbette onarım yaratmakta bu tarihe kadar başarılı olan herhangi büyük bir hareket olmadı. Umarız, bu biyosferin gezegensel çapta onarımını başlatmak için başarılı bir hareket ortaya çıkar.
Bu kanallıkta, spesifik olarak Arkturusluların şu andaki insanlığın krizine nasıl yardımcı olabileceğine bakacağız. Bu koronavirüsün, Covid-19’un insanlık için bir kriz olduğu doğrudur ve bazı veçhelerde bu virüs altıncı kitlesel nesil tükenmesinden ortaya çıkıyor. Bu, bu virüsün sadece problemin nedeni olan Çin’de bir pazar yerinde olan şeylerden dolayı olmadığı anlamına geliyor. Bu virüsün çoklu nedenleri var. Hassasiyetin bir yönü Çin’de ortaya çıktı. Ama eğer Çin’de olmasaydı, gezegenin başka bir yerinde tehlikeli bir virüs ortaya çıkardı.
İnsanlığın evrimi ve Homo sapiens olarak bilinen türlerin evrimi perspektifini kullanalım. Şimdiki durumu çoğu zaman daha önceki bir durumla karşılaştırırım, belki 500,000 yıl veya 300,000 yıl önceki bir durumla, neanderthal ve Cro-Magnon türlerinin birlikte yaşamakta olduğu zaman. Daha bilimsel ve arkeolojik kanıt, iki türün, Neanderthal ve Cro-Magnon’un yan yana var olduklarını ve birbirleri ile etkileşim kurduklarını ortaya çıkarıyor. Bazı durumlarda, iki tür arasında ırk karışması bile vardı. Bu dökümante ediliyor, çünkü şu anda gezegendeki insan DNA’sının çoğunda Neanderthal’ın DNA kalıntıları var ve bu ırkların karıştığını kesin olarak gösteriyor. Ama, neden Cro-Magnon İnsanı hüküm sürdü ve Neanderthal geriledi? Bu basitçe ırkların karışması mıydı yoksa Cro-Magnon’un hayatta kalmasının belirli bir nedeni mi vardı?
Bir krizde adaptasyon vardı; türlerde gerekli bir değişim, bir esneklik vardı. Kriz kavramı, değişim fırsatı olarak yeniden tanımlanmakta. Bu, türlerin bir kriz olduğu zaman değiştiği anlamına geliyor. Siz ve ben şu anda bir kriz olduğunda anlaşabiliriz ve her ikimiz de insanlığın hayatta kalması için şimdi bir değişimin gerekli olduğunu kabul edebiliriz ve bu değişim sadece “sosyal mesafede” olmakla olmayacak. Sosyal mesafe geçicidir ve bu problemin çözümü değildir.
Elbette türlerin evrimine bakıyoruz ve Cro-Magnon’un, Neanderthal’ın adapte olmadığı durumlara adapte olma yeteneğine ve esnekliğe sahip olduğunu söylüyoruz. Ayrıca Cro-Magnon Neanderthal’den daha kuvvetli bir bağışıklık sistemine sahipti.
Virüslerin türleri silip yok etmesi fikri yeni değildir. Bu gezegende diğer zamanlarda sayısız kez gerçekleşti, hatta İspanyolların ve Avrupalıların Amerikalara geldiği 500 yıl önce. Onlar kendileriyle çiçek hastalığı ve diğer hastalıkları getirdi ve Güney Amerika dahil tüm Amerikalarda Yerli İnsanların milyonlarcası tahrip oldu. Ama bizim perspektifimizden, biz insanlığın yüksek evrimine odaklanıyoruz. İnsanlık için bu daha yüksek evrimi veya sonraki adımı, şu andaki Homo Sapiens’ten farklılaştırmak için Omega Erkeği/Kadını olarak adlandırıyoruz. Omega Erkeğin/Kadının en öne çıkan özelliklerinden biri yüksek bilinçtir ve Beşinci Boyut ile etkileşim kurma yeteneğidir. Bu, gerekli olan beşinci boyut düşüncelerini, fikirleri, bilimsel bilgi dahil bilgileri getirme yeteneğini kapsar.
Şu andaki koronavirüs problemine bilimsel bir çözüm vardır. Bazıları çözümün aşıda olduğunu söyleyecektir, ama ben salgını durdurmak için gerekli bilgileri alabilecek olan beşinci – boyut yönelimli mikrobiyologların olduğunu söylüyorum. Elbette bir yaklaşım aşıdır, ama beşinci boyutsal mikrobiyoloji görüş açısından bu problemin başarılı bir panzehiri, ilaç terapisinin belirli kombinasyonları ile veya virüsün çabuk çoğalmasını durdurmada etkili olacak bazı bitkisel ilaçların keşifleri ile gelebilir.
Bu virüs problemine spiritüel, ve bu kriz ile bağlantılı ekonomik ve ekolojik faktörler ile bakacağım. Meditasyonlarınız için ve pozitif çözümü yaratmak için doğru teknikler yansıtmanıza yardımcı olmak istiyorum. Düşünülecek dördüncü faktör ayrıca spiritüelliğin parçası olan Birlik Bilinci yönüdür. Bu nedenle, Buna ekonomik, biyolojik, spiritüel ve politik yönden bakacağız. Bilimsel görüşü kapsayacak olan beşinci veçheyi eklemeliyim, çünkü bilimi kabullenmeyi, yüksek bilincin gelişiminde önemli bir faktör olarak düşünmek zorundayız. Özet olarak, gerekli olan spiritüel dönüşümün kabullenilmesine bakmak zorundayız. Gerçekleşmesi gereken ekonomik dönüşümün kabullenilmesine bakmak zorundayız ve elbette, tüm bunlar politik dönüşüm ile hizalanma ile gider. Ve bilimin nasıl kabul edildiğine ve bilince nasıl bütünleştirildiğine bakmak zorundayız.
Şeylerin bu salgın başlamadan önce olduğu şekle geri dönmeyeceğini ifade etmek istiyorum. Bazı batılı ülkelerde üç veya dört aydır gerçekleşmekte olan ekonomik patlamaya geri dönmeyeceğiz. Batılı toplumun kesimlerinde belirli, güçlü başarılar vardı, ama bu başarılar geri dönmeyecek.
Meditasyonlara ve bu yeni enerji ile nasıl çalışılacağına bakalım. Başlangıçtan, tavsiye edeceğim meditasyonların daha önce olmuş olan şeyleri yeniden ele geçirmeye çalışmayacağını bildirmek istiyorum. Bu önemlidir, çünkü var olan daha önceki denge kısmen biyosferin yıkımına yol açan temel idi. Bazı ülkelerde ve bazı insan gruplarında son derece başarılı olan belirli kesimler olsa da bu, çözümün daha önce olan şekle geri dönmek olduğu anlamına gelmiyor, hatta bu mümkün değil. Hatırlayın, insanlık için krizden konuşuyoruz. Dünya zaten bir krizde ve insanlık, bu salgının başlamasıyla krize girdi. İnsanlık şu andaki krize başarılı bir adaptasyon geliştirmelidir ve bu adaptasyon evrime doğru yeni bir hareket olmalıdır.
Birleşme ve Birlik Bilinci hakkında konuşmak istiyorum, çünkü bu krizi çözmenin bir yönü şu soruyu sormaktır: “Karmik görüş noktasından tüm insanlığın öğrenmek zorunda olduğu şey nedir?” Bunun gibi bir krizin yeni bir derse veya yapmanın yeni yoluna götürdüğünü biliyorum. O zaman şu soruyu sormak uygundur: “İnsanlığın öğrenmek zorunda olduğu şey nedir?” Önemli olan ve öğrenilmesi gereken yönlerden biri birlik ve Birlik Bilincidir. Birlik ve Birlik Bilinci açıklaması ve öğretmesi basit bir yöntemdir, ama uygulaması son derece zordur. Tipik bir örnek: Yıldız tohumları arasında bile, birlik olmakta son derece zorluk vardır. Belki yüzlerce kuvvetli, spiritüel grup var ve her biri kendi belirli kuvvetine ve perspektifine sahip, yine de bu gezegende spiritüel grupların birliğini görmek çok nadir oldu. Gerçekte bu, bu gezegenin geçmişi oldu, bu gezegenin geçmişi çeşitlilik ve ayrılık oldu. Bu, Üçüncü Boyutun temelidir.
Sayısız dil, sayısız dini mezhep ve perspektif var. Bu kısmen, bu gezegendeki özgür irade nedeniyledir ve özgür irade çeşitliliğe yol açtı. Ama bazen çeşitlilik aşırı derecede kullanıldı ve çeşitlilik kendi problemlerini yaratabilir, yani birlik olamama. Bunu gezegendeki spiritüel gruplarda bile görüyorum, ama elbette, bunu politik ve ekonomik yönlerde de görüyoruz. Biz konuşurken bile, altıncı kitlesel nesil tükenmesine küresel olarak birleşmiş bir yaklaşım olmuyor. Bu Covid-19 krizini çözmeye birleşmiş bir yaklaşım olmadı ve okyanuslardaki kirliliği veya ormanlar dahil doğal ortamların yıkımını çözmek için birleşmiş bir yaklaşım yok. Gereksinimden söz eden konuşmalar olmakta, ama gezegenin yüzleştiği kirlilik problemlerini çözmekte hiç birlik olmadı. Bu değişecek ve insanlığın bu gezegensel krizi çözecek olmasının tek yolu küresel birlik yaklaşımı iledir. Bu sadece ABD’nin problemi değil; bu sadece İtalya’nın veya Avustralya’nın veya Almanya’nın problemi değil, bu küresel bir problem ve bu bir tür birlik olması gerektiği anlamına geliyor.
Karmanın nasıl işlediği her zaman ilginçtir, çünkü karma genellikle ilk önce bir krizin çözümüne en azı acılı çözümü sunmaya çalışır. Sonra, eğer o en az acılı çözüm işe yaramazsa, o zaman biraz daha acılı bir derse gireriz ve düzeltme gerçekleşinceye kadar acılı dersler artar. Şu anda gerçekleşmekte olan şey budur. Bu virüs insanlığın dikkatini çekti, ama henüz birlik noktasına veya küresel birliğe değil. Ama, en sonunda küresel bir birlik tepkisi olacak, çünkü bu, bu krizin çözülmesinin tek yoludur, yani, küresel bir birim olarak birlikte çalışarak.
Daha önceki geçmiş hakimiyet kurma, savaş ve kontrol sorunları nedeniyle, küresel birliğe çok fazla direnç olmakta. Küresel birliğin şeytani bir yönetici tarafından küresel hakimiyete yol açacağı korkusundan dolayı, herhangi türde bir birliğe direnmeniz, türler olarak içinize işlemiş. Bu, gezegeninizin geçmişinde sayısız kez gerçekleşti. Bireysel özgürlüğün korunması gerektiği ve küresel kontrolün özgürlük kaybına ve mutlulukta azalmaya yol açabileceği, genetik yapınızda kökleşmiştir. Ama şimdi, probleme küresel olarak bakılmalıdır, ayrıca çevrenin onarılması olarak bakılmalıdır. Bu sadece Covid-19 değildir, aynı zamanda birleşmiş bir yaklaşıma gereksinim duyan çevredir.
Meditasyonlarda Arkturus yaklaşımı enerji alanı üzerinedir, ki bu sizin kişisel enerji alanınızı da kapsar. Ayrıca Dünyanın enerji alanına bakmak istiyorum. Elde edilmesi gerekli olan düzeltmenin bu gezegendeki enerji alanını onarma ile ilgisi vardır. Bu virüs sadece Çin’deki bir pazardan ortaya çıkmadı, bu diğer enerji alanlarının ve Dünyadaki enerji alanlarındaki bozulmaların sonucudur. Şimdi bu salgının devam etmesini sağlayan enerji alanlarının o bozulmalarının bazılarını sıralayacağım. Bunlar Dünyanın enerji alanındaki deliklerdir ve Dünyanın enerji alanında enerjisel, elektromanyetik dengesizlikler vardır. Gezegenin yaydığı ve Hertz frekansları ile ölçülen Schumann Frekansı şimdi değişmekte. Dünyanın elektromanyetik alanında elektromanyetik bozulmalar var. Kısmen bu Güneş ve onun yakın zamanlardaki solar sakinliğinden dolayıdır, bu Dünyanın etrafındaki elektromanyetik enerji alanlarının zayıflamasını yarattı.
Ayrıca değişmekte olan bazı kozmik kuvvetler de var, kısmen Merkezi Güneş ile farklı hizalanmalar nedeniyle ve kısmen güneş sisteminin galaksinin merkezinin etrafındaki yaklaşık 350 milyon yıllık yolculukta aldığı yol nedeniyle. Bunlar sizin genel olarak kontrole sahip olmadığınız şeylerdir. Güneş sistemi galaksinin merkezi etrafında bu şekilde dolanır. Problemler yaratan, Güneş ile ilgili yolun farklı bölümlerinin olduğunu not etmek önemlidir. Hatırlayın, daha önce bir çok kez elektromanyetik enerjinin dramatik olarak azaldığı bir uzay olan Boş/Sıfır Bölge (Null Zone) hakkında konuştuk. Bu çok büyük bir problem olurdu, çünkü düşük elektromanyetik enerji alanları bozulmalar yaratır ve ve bu bozulmalar Dünyadaki uyduları ve hatta elektronik cihazları etkileyebilir.
Şimdi bir diğer, ikinci küresel felaket olayını önlemek için Yükselmiş Üstatlar ekibimiz ile birlikte çalışıyoruz. Kasım 2019’da, 2020 yılında travmatik olacak ve büyük değişimlere yol açacak olan iki küresel olay olacağını söyledim. İlk olay, şu anda yaşamakta olduğunuz, Covid-19 krizidir. Eğer buna eşdeğer ikinci bir kriz ve eşdeğer bir tehlike olsaydı ne olurdu hayal edin. Bu gezegen 2020’de ikinci bir krizi nasıl yaşayabilir ve dayanabilirdi? Ama bu olasıdır. İkinci küresel olayı önlemek için sizinle ve başkaları ile çalışmak istiyoruz. Bu ikinci küresel olay ne olabilir? Olası bir ikinci küresel olay potansiyeline daha fazla elektromanyetik bozulmalar neden olabilirdi. Örneğin, güneş fırtınası, bu gezegen etrafındaki elektromanyetik kuvvet alanına aşırı yük yükleyecek taçkütle püskürmesi gönderebilirdi.
İronik olarak, Dünyanın elektromanyetik enerji alanı zayıflamaktadır. Zayıflamakta olmasının nedenlerinden biri, geçmişte atılan bombalar ve nükleer radyasyondur. İkinci şey, Dünyanın enerji alanında var olan zaman çarpıklıklarıdır ve bu zaman çarpıklıkları bu noktada kontrol edebileceğiniz bir şey değildir. Dünyanın enerji alanında bu problemi yaratan daha önce yapılan askeri deneyler oldu. Montauk deneyine ve zaman yolculuğu yapmaya girişilen diğer deneylere değiniyorum. Bu girişimler temel olarak başarısız oldu ve Dünyanın uzay-zaman sürekliliğinde çatlaklar yarattı. Geleceğe gittiğiniz ve Dünyaya geri getirmek için askeri teknoloji elde etme amacıyla zaman yolculuğu yaptığınız zaman, bu negatif bir uğraş olarak düşünülür. Yani, eğer bunu yaparsanız, o zaman gezegene negatif karmayı geri getirirsiniz. Zaman yolculuğu deneylerini yapan bu insanlar bunu kavradı ve bu deneyleri durdurdu, çünkü gezegende zarar yaratma büyük potansiyeli olduğunu kavradılar.
Zaman çarpıklıkları Dünyada bükülmüş enerji alanı yaratır. Dünyanın enerji alanının bu çarpıklıklardan onarılmasına gereksinimi var. Zaman çarpıklıklarını onarmak gezegensel şifa çalışmamızın önemli bir veçhesine götürür, ki bu geleceğe pozitif olarak bağlanmaktır. Gezegensel şifa meditasyonlarımız enerji alanlarına odaklanır ve ayrıca başka bir şekilde, gelecek ile pozitif bir şekilde etkileşim kurmaya odaklanır.
Gelecek ile ilgili bu meditasyonlara ve bu meditasyonların nasıl yapıldığına geçmeden önce, kısaca Yükseliş hakkında konuşmak istiyorum. Birçokları sordu: “Bu koronavirüs olayı Yükselişe daha yakınlaştığımızı işaret ediyor mu?” Ve yanıt “Evet”tir. Yükselişe daha yakın olduğumuzu gösteriyor. Tam şu anda yükselmeyi isteyen bir çok insanın olduğunu biliyorum. Her zaman durum bu oldu. Elbette, şu anda bu gezegende ve insanlıkta gerçekleşmekte olan büyük acı ve sıkıntı zamanında, hemen yükselmeyi istemeniz doğal olurdu. Buna iki yanıtım var. Birincisi: Bir Yıldız Tohumu ve spiritüel ışık taşıyıcısı olarak, Dünyada size öncesinden çok daha fazla gereksinim var. Ama iki numara: Yerküre değişimlerinin ve Yerküre olaylarının gezegende dayanılmaz bir kaos yarattığı bir nokta var.
Yükseliş Enerjisi bir çok şeyi etkileyebilir. Yükseliş Enerjisinin bir yönü gezegensel onarımın enerjisini kapsar. Bireysel temelde, Yükseliş Enerjisine kendinizi dönüştürmenizi ve bu boyutu terk edip Beşinci Boyuta gitmenizi sağlayan daha yüksek, odaklanmış ışık olarak bakarsınız. Bu yüksek enerjiyi kendi kişisel yükselişiniz için kullanmakta haklı olurdunuz. İkinci yön, Yükselişin gezegene ışık ve enerjinin yüksek bir itici gücü olması için Yükselişten gelen bu ışık enerjisinin gezegene bir onarım enerjisini temsil etmesidir. Bu, bunun gezegenin elektromanyetik enerji alanına yüksek bir itici güç olduğunu anlamına gelir. Yükseliş Enerjisi Schumann Frekansını stabilize etmelidir. Dünyanın elektromanyetik alanındaki delikleri onarmalı ve stabilize etmelidir, bu gezegene istikrar getirir. Bu, daha önce konuşmadığımız Yükselişin önemli bir yönüdür, yani, Yükseliş Enerjisi ve Beşinci Boyut ile etkileşim güçlü bir şifa enerjisi getirir, Dünyaya güçlü bir onarım getirir.
Belki, yükselişin bir noktasında Dünyayı terk etmeyi düşündüğünüz zaman, bu faydalıdır. Belki, ilk dalgada Dünyayı terk etmeyi düşündüğünüz zaman bu faydalıdır. Çünkü siz Dünyayı terk ediyor olmayacaksınız, bunun yerine Yükselişte olacaksınız, Dünya eşzamanlı olarak muazzam bir onarım alıyor olacak.
Yükselişin onarım Işığının veçheleri şimdi Dünyaya gelsin ve biyosfere gelsin ve daha yüksek evrimi geliştirmeyi hızlandırmak için insanlığın bağışıklık sistemlerine gelsin. Bunu, insanlık için evrimin sonraki aşaması olarak görüyoruz. İnsanlığın bu yeni aşaması kuvvetlenmiş bir bağışıklık sistemine sahip. Yükseliş Işığı bu değişimi ve evrimi aktive etmeye yardımcı olsun. Evet, Yükseliş Işığı daha yakın ve siz çalışmanızda bu Yükseliş Işığı ile başarılı şekilde etkileşim kurmak için spiritüel frekansınızı ayarlıyorsunuz.
Spesifik olarak gezegenin iyileşmesi ve insanlığın bağışıklık sisteminin iyileşmesi için tasarlanmış olan Arkturus meditasyonlarına bakalım. Bu meditasyon “gelecek zaman” dediğim şeye odaklanıyor. Gelecek zaman, Dünyanın geleceğinde gerçekleşecek olan olaylar ile ilgili. Kişisel temelde, Gelecek Benliğiniz Beşinci Boyuta yükseldi. Bireysel temelde, geçmiş, şimdi ve geleceğin bir çember olduğunu ve interaktif olduklarını biliyoruz. Bundan dolayı, eğer bunlar zaman çemberi içinde etkileşiyorlarsa, o zaman siz, şimdide Gelecek Benliğinizden ödünç alabilirsiniz ve etkileşim kurabilirsiniz.
Helio-Ah (bir diğer Arkturuslu), kendi şifa odalarında bu zaman çemberi uygulamasını bir çok kez gösterdi. Örneğin, uygulamada, zaten bir Yükselmiş Üstat olduğunuz ve beşinci boyut enerjisinde tamamen etkileşim kurduğunuz Gelecek Benliğinizde bir noktaya gidersiniz. Özel uygulamalarla, Gelecek Benliğinizin ışığını, bilgisini, dengesini ve uyumunu şimdiye geri getirebilirsiniz. Dünyayı iyileştirmekte bu aynı tekniği kullanalım ve zamanda ileriye gidelim ve gelecekteki Dünyanın yüksek enerjisini kullanalım.
Yıldız gemimizdeki gezegensel şifa salonuna gidelim. Burası, Yıldız Gemim Athena’da olan büyük bir salon ve salonda iki ekran var. Soldaki ekranda şu andaki Dünya ve sağdaki ekranda gelecekteki Dünya. Benimle bir düşünce yolculuğu egzersizi ve meditasyon yapmanızı isteyeceğim. Yıldız gemime gelin ve şu andaki Dünyayı ve gelecekteki Dünyayı kullanan gezegensel şifa salonuna katılın.
Üç derin nefes alın. Derin rahatlama haline ve yüksek düşünce ve yüksek bilinç haline girdiğinizi deneyimleyin. Şimdi Yüksek Benliğiniz ile birliktesiniz. Psişik güçleriniz kuvvetli. Her neredeyseniz odanıza bir ışık koridoru geliyor. Bu çekici ve altın bir ışık. Auranızı, ruhsal bedeninizi hissedin. Ruhunuz fiziksel bedenden ayrılsın ve nazikçe yukarı doğru Beşinci Boyuttaki Yıldız Gemim Athena’ya bağlı olan bu Arkturus koridoruna yolculuk yapın. Gemime düşünce hızında yolculuk yapın.
Koridordan direkt olarak Yıldız Gemim Athena’nın kapısına gelin, çapı bir kaç kilometre olan dev bir gemi. Kapıdan girin, sizi selamlıyorum ve gezegensel şifa salonuna götürüyorum. Oturacak bir yer bulun ve rahat olun. Şimdi özel gezegensel şifa salonumdasınız ve önünüzde iki ekran var. Soldaki ekran Nisan 2020’de, şu anda olduğu haliyle Dünya ve sağdaki ekran Nisan 2022’de, bu virüsün neden olduğu tüm problemlerin onarıldığı zamanda olan Dünya.
Soldaki ekranda Dünyayı şu anda olduğu gibi görün. Dünyanın enerji alanını görün. Dünyanın aurasının dengesizliklerini görebilirsiniz. Delikleri görebilirsiniz. Başarısız zaman yolculuğunun neden olduğu zaman çarpıklıklarının enerjilerini görebilirsiniz. Radyasyonun atmosferdeki etkilerini görebilirsiniz. Nisan 2020’de olduğu haliyle bu Dünyada görebileceğiniz çok şey var.
Aşağıdaki enerji alanlarına dikkat etmenizi istiyorum. Dünyanın spiritüel aurasının enerji alanlarını görün. Birlik Bilincinin ve politikanın enerji alanlarını görün ve ekolojik enerji alanlarını görün. Tüm bunları görmenizi istiyorum ve örneğin ekolojinin enerjisini değerlendirmenizi istiyorum. Ona bir oran verebildiğinizi imgeleyin. Birden beşe ölçekte beş onarım ve denge ve holografik etkileşimler olacaktır. Bir sayısı çevrenin tamamen önemsenmemesi. Birden beşe ölçekte, politikaya ve aynı şekilde Birlik Bilincine bakın. Beş, dünyanın birlikte çalışması ve bir herkesin kendi kendine olması. Ekonomik olarak, beşin herkesin kaynakları paylaştığı ve herkes için yiyecek olduğu ve herkes için para olduğudur. Bir, her insanın kendisine çalışmasıdır. Bunları görün ve değerlendirme ölçüsü olarak kullanın.
Bilim veçhesini eklemeliyiz. Beş sayısı bilim ile uyum içinde olma ve bir sayısı bilimden tamamen habersiz olarak yaşamak olacak. Şimdi sağdaki ekrana bakın. Bu, 2022’deki Dünya. “İki yıl daha Juliano, bunun iki yılını daha alamayız!” diye düşündüğünüzü biliyorum. Bu iki yıl daha derin bir kriz olmayacak, koronavirüsten gelen tüm bu problemlerin çözülmesi iki yıl alacak. İki yıl hakkında çok kaygılanmayın, çünkü her zaman devam eden onarımlar olacak.
Şimdi Nisan 2022’deki Dünyaya bakın. Geleceğe baktığınız zaman, yapabildiğiniz kadar spesifik olmanızı istiyorum. “Ok, gelecekte her şey harika ve dengeli” diye düşünmeyin. Bunun gibi düşünmek iyidir, ama daha önce bulunduğumuz yere geri dönmeyeceğimizi söylediğimi hatırlayın. Daha iyi, daha fazla bütünleşmeye geri döneceğiz ve geleceğe zaman yolculuğunda ve gelecekteki çalışmada, mümkün olduğu kadar spesifik olmak daha iyidir. Eğer kendinizi zenginlik içinde görmek için çalışıyorsanız, o zaman kendinizi sadece çok fazla para ile görmeyin, yeni bir araba ile yeni bir evde olduğunuzu, istediğiniz zenginliğe sahip olduğunuzun diğer pozitif işaretlerini görün. Şimdi yapmanızı istediğim şey bu.
2022’deki Dünyayı görün. Dünyanın enerji alanını görün. Deliklerin onarıldığını görün. Auranın ışıldadığını, zaman çarpıklıklarının onarıldığını, Schumann Frekansının tüm enerji alanının titreşimlerinin doğru dengede olduğunu görün. Dünyanın elektromanyetik enerji alanı dengede; gezegen ve biyosfer gelişiyor. İnsanlığın bağışıklık sisteminin kuvvetlendiğini görün. Ekonominin yüksek bir noktaya çıktığını görün. Ölçekte şimdi, bir yerine 3’e veya 4’e gelişiyor. Bilimsel bilgi kabul ediliyor. Cehaletin yerini bilgi alıyor. Mikrobiyolojide yeni bilgiler var ve İnsanın bağışıklığının nasıl onarılacağının yeni bilgileri var. Ekosistemler ve bağışıklık arasındaki ilişkinin yeni bilgisi var. İnsanlık tarım ilaçlarının tehlikeli kullanımını durdurmaya karar verdi ve plastikler artık okyanuslara atılmıyor. Okyanusların daha iyi dengeye ulaştığını görün. Gezegenin Spiritüel Işık Miktarının daha yüksek olduğunu görün; Birlik Bilinci yayılıyor ve birlikte küresel çalışma gelişiyor. Siyasi liderlerin daha spiritüel fikirli olduklarını, birlikte daha fazla çalıştıklarını, bilimi kabul ettiklerini görün, sadece mikrobiyoloji ve epidemiolojiyi (salgın hastalıkları ve tedavilerini inceleyen bilim) değil, biyosferin gezegensel sağlığı bilimini. 2022’ye odaklanmış olan sağdaki ekrandaki Dünyadaki tüm bu şeyleri görün.
Tüm veçheleri hatırlayın. Küresel birlik gelişti. Ekonomi gelişti. Bilimin anlayışı gelişti. Spiritüellik gelişti. Kutupluluklar solup gitmeye başladı ve daha fazla Birlik Bilinci var. Tüm bunlar 2022’nin daha sağlıklı Dünyasında ve daha sağlıklı insanlığın bağışıklık sisteminde gerçekleşiyor ve ifade ediliyor.
Şimdi ekrana bakın ve hem 2022’de gelecekteki Dünyayı hem de şu anda 2020’de olduğu haliyle Dünyayı görün. Bu iki Dünya şimdi birleşiyor. Sağdaki ekran soldaki ekran ile birleşiyor. Biz gelecekteki Dünyanın enerjisini şimdiki Dünyaya “ödünç alırken”, bu birleşmenin ışığı Dünya gezegeninde şimdi iyileştirici denge yaratsın. Açıkladığım tüm dört veya beş veçhe, ekonomi, kutuplaşma, politika, bilim, spiritüellik, Birlik Bilinci, ekoloji hepsi bu birlik ve geleceğin şimdi ile etkileşimi vasıtası ile daha yüksek seviyeye çıkıyor. Etkileşim bu gelecekteki Dünya enerjisi için ışığı tutuyor, siz bu ışığı tutuyorsunuz.
Şimdi gezegensel şifa salonundan ayrılacağız. Şimdi ayağa kalkıp odadan ayrılalım ve yıldız gemisinin kapısına gidelim, koridordan odanıza düşünce hızında geri dönün. Odanıza dönün, fiziksel bedeninize bakın ve mükemmel hizalanmada bedeninize yeniden girin. Bu Dünya şifasının hızlanmasına yardımcı oldunuz. Dünyanın onarımına ve insanlığın iyileşmesine ve insanlığın evrimine katıldığınızı bilerek heyecan duygusunu hissedin. Ben Juliano’yum. İyi günler.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder