7 Mayıs 2020 Perşembe

Işık İşçilerinin Uyumu için Çözümler :

 Görüntünün olası içeriği: bitki ve açık hava
Ruhsal hareketler son yıllarda dışsal bilgilere (Kabal, Karanlık güçler, Hadise, Işık güçleri) odaklanmış olduğundan, birçok insan bu bilgilerin gerçek amacını kaçırmış ve içsel çalışmaların önemini unutmuşlardır. Dışsal bilgiyi öğrenmedeki amacımız, hikayede sahip olduğumuz aktif rolü, seyirci veya mağdur veya yargıç olarak takılıp kalmadan bulmaktır. Biz hala ve her zaman gerçekliğimizin yaratıcıları olacağız.
İnsanlar bu gezegenin karanlık halini, Dünya enerji alanının işgalini öğrendikçe, Dünya'daki yaşanan negatifliği fark ederler ve saldırı, girişim, kişisel olumsuz durumlar yaşayabilirler. Bu olumsuzluğa sadece karanlığı veya başkalarını suçlayarak tepki vermek ve bu noktada bırakmak, ne olup bittiğine dair tam doğru bir resim değildir. Bu karanlık işgal Dünya'yı ele geçirebildi çünkü Atlantis'ten beri davet edildi ve izin verildi. Ve şimdi bile hala, Dünya nüfusu tarafından davet edildiğinden ve izin verildiğinden dolayı devam edebiliyor. Bireysel düzeyde bile, kendi bireysel realitemizi, enerji alanımızda ne tuttuğumuza bağlı olarak yaratmak için bireysel özgür iradeye sahibiz, ve negatif durumlar/enerjiler, ancak kişisel enerji alanımızdaki negatif giriş noktaları aracılığıyla gerçekliğimize girebilir. Özgür irade temel yasadır, gerçekliğin temelidir ve evrendeki hiç bir varlık bunu ihlal edemez.
 
Geçmişte özgürleşmiş gezegenlerde daha sağlıklı gerçeklikler yaşayan birçok Yıldız Tohumu için çok yaygın olan bir örnek verelim, ve böylece bu gerçeklikte niye yanlış bir şeylerin olduğunu duygusuna sahip olduğunuzu anlayabilirsiniz. Onlardan bazıları bunu bilinçli olarak hatırlayabilir ve görebilir. Bu onların uyanmalarına ve ışığa dair bir şey yaratma arzusuna sahip olmalarına yardımcı olur. Ancak, birçoğu da burada olmayı kabul etmekte zorlanıyorlar, bu da onların yaratmak istedikleri ile ilgili özgür iradeye dayalı kararlarının açık ve istikrarlı olmadığını, onların bir kısmının başka bir yere kaçmak istediklerini ve bir kısmının da burada olup Işığı demirlemek istedikleri anlamına geliyor. Matrix, içsel durumumuzun negatif parçalarını büyütülmüş olarak gösteren, affetmeye karşı bir ayna yaratır, ama yine de içsel durumumuzun bir aynasıdır. Eğer şu anda burada olduğumuzu, en azından şimdilik, kabul etmiyorsak (ki bu matrixi kabul ettiğimiz anlamına gelmez), o zaman kendimizi şimdi ve burada oluşumuzu hoş karşılamıyoruz, ve böylelikle realitemize girecek olan istenmeyen durumlara da kapı açıyoruz demektir. Matrix, affetmeye karşı bir ayna olarak böyle çalışır. Geçmişte yaşadıkları karanlığa ve deliliğe rağmen kendilerini temizlemek için yeteri kadar adanmış olan varlıklar, artık Matrixe manyetik olarak bağlanmadıkları için ya yükseldiler, ya Agartha'ya veya başka gezegenlere (Maya lar, Hopi ler gibi..) taşındılar. Durumlar bizim hayatımıza sadece manyetik olarak enerji alanımızda var olan uyumlu olduğunda girebilir, ki enerji alanımızda var olan da, kendi özgür irademiz tarafından kişiliğimizi oluşturan düşünceler, duygular, eterik plazma ve fiziksel enerjilerin yoğunlaşması ile oluşur..
Sağlıklı realitelerde, içsel bir sorun olduğunda, hepsi Yükselmiş Varlıklar tarafından yaratılan, iyileştirme ve rehberlikle, bağışlama ve merhametle karşılanır. Ancak bu, matrix içindeki implantların ve programlanmış insanların olduğu durumda gerçekleşemez. Sadece kendilerini programlanmadan kurtaran,içsel çalışmalarını yapan ve varlığını şimdi ve buraya demirleyen insanlar, matrix teki çatlakları yaratarak şu anda ve burada sağlıklı realiteyi ortaya çıkarabilirler.
Geçmişte, Pleiades'de ya da diğer yıldız sistemlerinde Işık Realitesini yarattığımız ve onların bir parçası olduğumuz zaman, onu Kaynak'tan ve IAm Presence'den (Ben olan Ben Varlığın dan) tezahür ettirdik . Kaynak ve IAm Presence, evrende her yerde aynı şekilde mevcuttur, ve şu anda burada Dünya'daki Ruhsal Varlığımızı buraya şimdide tam olarak topraklamayı kabul edersek, Dünya'da bir Işık gerçekliği yaratabiliriz. Ruh varlığı onun içinde Işığın, Yeni Atlantis ve Altın Çağı'ın gerçekliğinin mavi kopyasını/planını taşır, ve bu, Yıldız Tohumları olarak, Yuvanın Gerçekliğini her yere getirmek için orijinal görevimizdir.
Enerji alanımızdaki negatif giriş noktalarını temizlemek için, diğer insanlarla içsel durumumuzu yansıtan aynalar olarak uyumlu bir şekilde etkileşime girebilmemiz ve birlikte tüm farklı yeteneklerimizi, bulmacanın parçalarını, tüm birbirini tamamlayan farklı Ruh kodlarımızı biraraya getirerek, Yeni Atlantis'in oluşmasını tetikleyecek enerjetik plan olan Ruh Ailesi Mandalasını yaratmamız gerekiyor.
Eğer izin veririsek, tüm sorunları serbest bırakıp uyum içinde birbirimize bağlanmamızı sağlayan temel bir ilke var. Bu da, özgür irade yasasıdır, ve hiç bir küçük şey için bile asla göz ardı edilemez ve eleştiri, özgür iradeye olan saygısızlığın en basitleştirilmiş hali olup genellikle çatışmalara ve uyumsuzluğa doğru bir kapı açar. Biz asla baskı veya güçle diğer insanların yollarını değiştirmesi, daha çok veya daha az yapmaları veya onları eleştirmekle görevlendirilmedik. Eleştiri, insanları güç ile ya da sözle ve hatta sessiz ve enerjik olarak değiştirme hakkına sahip olunduğu yanlış fikrine dayanır. Özgür iradeye müdahale edilebilecek tek zaman, bir özgür irade başka bir özgür irade ile etkileşime girdiğinde ve/veya açık bir şekilde, Galaktik Kodeks'in temeli olan başka bir duyarlı varlığa doğrudan zarar verirken olur:
Bunun anlamı, örneğin, dışarıda yürürken birini başka bir canlı varlığını döverken gördüğümüzde, müdahale edebileceğimiz anlamına gelir.
Bu, diğer ışık işçilerine kişisel seçimlerle ilgili görüşlere, yorumlara, kişisel algılara, çeşitli spekülasyonlara ve dolaylı faktörlere dayalı olarak saldırabilir ve onları eleştirebiliriz anlamına gelmez. İnsanlar sadece yapıcı ve saygıdeğer davetler ve öneriler sayesinde değişir ve ilerlerler. Bizim her zaman sıfır eleştiriye ve özgür iradeye sıfır saygısızlığa sahip olmamız, herşeyin uyumlu yollarla çözülmesine götürür. Eleştiriler yerine, sorular sorabilir, kişisel durumlarımızı açıklayabilir, saygılı önerilerde bulunabilir (hoş karşılandıklarında), örneklerle gösterebiliriz, vb.
Ayrıca, kişisel meselelerimizi içimize atmamamız ve değişim ve dönüşüm olabilmesi için ilgili insanlara herhangi bir eleştiri olmaksızın bir şeyleri ifade etme çabasını sarfetmemiz gerekiyor. Birbirimizi aynalarken, gerçekliğimizde yarattığımız şeylerin tam olarak sorumluluğu bize ait , kendimiz ve ötekiler için affedici ve Yüksek Benliğimizin ve Ebedi Işığımızın Ben olan Ben Varlığı (IAM Presence) olan Saf Işık ve Sevgiyi tezahür ettirmek için kesin bir duruş sergileyebiliriz. . Biz, enerji alanlarımızın manyetik çekimi vasıtasıyla Işığa köprüyüz, tüm pozitif olaylar, bu gezegenin şifası, İlk Temas, Hadise, Yükseliş, Yeni Atlantis - Işığın Realitesinin Evi, tam burada, ve bu bağlamda her yerde.
Işığın Zaferi!

Çeviri : Dilek Akman Cimentepe


0 comments:

Yorum Gönder