8 Mayıs 2020 Cuma

KRYON MESAJI: 2020

 Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, şunu diyen bir yazı 'Kryon 2019 2020 20'
Lee Carroll Aracılığıyla
8.12.2019
Newport, California,ABD
Ses Kaydından Çözümleme ve Çeviri: Necati Tarıman
Selâmlar Sevgili Dostlar, Ben Manyetik Hizmetten Kryon. Geleneksel olarak yılın sonunda evimizde yaptığımız bu celsede sizlere Alan'da neler olduğu hakkında biraz bilgi veririm. Bu kez tahmin veya öngörülerden söz etmekten daha fazla gezegende olup bitenleri anlatacağım.
Alan var olan tüm potansiyelleri temsil eder. Potansiyellerin bazıları tutarlıdır ve çoğunlukla gerçekleşen potansiyeller de bunlar olur. Bazı insanlar oldum olası Alan'a erişim sağlayıp potansiyelleri okuyabilmişlerdir. Aslında sizler daha yeni yeni bu okuyucuların tutarlı potansiyelleri aradıklarını anlıyorsunuz çünkü var olan potansiyellerin pek çoğu gerçekleşmez. Bu akşam size tutarlı potansiyellerden bazılarını söyleyeceğim.
 İlk önce gelecek yıl hakkında konuşmak istiyorum. İçrek açıdan tarihlere, zamanlara ve yıllara bakarsanız, tesadüflere pek yer olmadığını görürsünüz. Sayıların her zaman anlamı vardır. Bunların tesadüfi olaylar olduğunu iddia edenler bu durumu anlayamıyorlar. Kadim Tibetliler ve birçok yerli halk binlerce yıldan beri sayılarla uğraşmaktadırlar çünkü sayıların onlara neler olacağını veya olabileceğini söylediğine inanmışlardır. Meşhur Yunanlı matematikçi Pitagoras sayıların ifade ettiği anlamlara çok değer verir ve onlarla ilgilenirdi.
İlk bakışta 2020 dört sayısı gibi görünmektedir. 4 sayısı da genellikle Gaia demektir. Bununla birlikte, numeroloji sistemlerinde çift sayılara özel bir anlam yüklenmektedir. Bu durumda sıfirları gözardı ederseniz, 22 sayısı ortaya çıkar. Tibet sisteminde 22 sayısının ne anlama geldiği hakkında konuşacağız. 22 sayısı benim deyimimle kozmik yasa ile ilgilidir. Kozmik yasa ifadesi aslında bir mecazdır ve herkesin bildiği gerçek ve çekirdek hakikat olarak anlaşılabilir. Kozmik yasanın çekirdek hakikatlerinden birisi aydınlık ve karanlık ile ilgilidir. Bu anlamda aydınlık aktifken karanliğın pasif olduğunu belirtmek gerekir.
Bu gezegende dualite vardır ve 22 sayısı geliştirilmiş düalite veya düzeltici düalite ile ilgilidir. 22 zor bir asal sayıdır çünkü aydınlık ve karanlıkla ilgilidir. Size 2012 yılından beri aydınlık ile karanlık oranının değişmekte olduğunu söylüyorum. Bu oran şu aşamada görmekte olduğunuz ama eskiden görmediğiniz pek çok şeyden sorumludur. Haksızlıklar ve adaletsizlikler yüzlerce, binlerce yıldan beri olup durmaktadır ama son zamanlarda giderek daha fazla dikkat çekmektedir ve artık gözardı edilmesi ve kabul edilmesi zorlaşmak-tadır. İşte bu durum kozmik yasa ile ilgilidir. Aydınlık karanlığı bastırmaya, kazanmaya başladığında olan budur. Şimdi düaliteden söz edelim. Düalite sizin karanlığa da, aydınlığa da bakıp istediğiniz yolu seçme hakkına ve özgürlüğüne sahip olduğunuz anlamına gelir. Size baştan beri söylediğim gibi, özgür irade ve serbest seçim hakkı enerji sınavının göstergesidir. Düalite doğrudan doğruya insanın yaşam alanının ve dolayısıyla sınavınızın parçasıdır. Düalitenin her şeyin yaratıcısı, sevgi, şefkat ve güzelliğin özü olan Tanrı ile hiçbir ilişiği yoktur ve ona izafe edilemez. Bu çerçevede cennette ne savaş, ne de düşmüş bir melek olabilir. Cennette karanlık değil, sadece aydınlık ve sevgi vardır. Bu gerçek Zaman içinde iyice anlaşılacaktır ve bazı dinler buna uyum sağlamak zorunda kalacaklardır.
Sizin karanlık ve aydınlıkla ilgili bilinçli tercihinizin yarattığınız karanlık ve aydınlık seviyesinde birçok şeyi açığa çıkardığını biliyor muydunuz? Düşündüğünüz şeyleri yaratırsınız, yansıttığınız karanlık veya aydınlığın seviyesini yaratırsınız. Bunların hepsi düalite sisinin parçasıdır.
Zaman uygun olduğunda icatların bilinen tarih boyunca her zaman ardı ardına ve aynı anda veya yakın zamanlarda birçok yerde birden ortaya çıktığı dikkatinizi çekmiş miydi veya bu konu hakkında hiç düşünmüş müydünüz? Partnerimin babası Wright Kardeşlerin ilk uçuşundan önce doğmuştu. Wright Kardeşlerin ilk motorlu uçuşu Fransızlardan sadece iki hafta önce gerçekleştirdiklerini biliyor muydunuz? Düalite sisi zamanı geldiğinde açılır ve size ihtiyacınız olan veya üzerinde düşündüğünüz şeyleri sağlar.
İkinci Dünya savaşının sonuna doğru düalite sisi karanlığa meyletmeye başlamıştı ve ardından hemen nükleer enerji keşfedilmiş ve kontrol altına alınarak kullanılmaya başlamıştı. İnsanlık o dönemde dünyayı yok edebilecek duruma gelmişti ama bir adım attıktan sonra durdunuz. Onun yerine bunun barış amaçlı temiz ve ucuz enerji olarak kullanılabileceğini düşünmüştünüz ama daha sonra bunun da kirli enerji olduğu ortaya çıkmıştı. Belli bir süre sonra tek bir sorunlu nükleer enerji tesisinin bile Dünya'yı tehlikeye atabileceği ortaya çıkmıştı.
2012 yılından sonra düalite sisi açılmaya başladı. Bundan sonra uzun zamandan beri ihtiyaç duyduğunuz bazı şeyler size verilecektir. İcatlar geliyor ve geldiklerinde onların gezegen için ne anlam ifade ettikleri hakkında düşünmenizi istiyorum çünkü Alan'da mevcut olan hemen hemen tüm icatlar Dünya'ya yardım edecektir.
Şimdi biraz da uçmaktan söz edelim. İnsanlar kaç bin yıldan beri kuşları uçarken izlemektedir? Çinliler bin yıldan daha uzun zamandır roketleri ve balonları biliyor ve kullanıyorlar. Bu kadar uzun süre içinde insanların uçmayı veya en azından havada süzülmeyi anlayabilecekleri ve öğrenecekleri düşünülebilirdi ama bu kadar sürede kimse yakın zamana kadar bunu yapamadı. Ben de bundan söz ediyorum zaten. Düalite sisi doğru zamanda ve doğru yerde yaşayan Tesla gibi kişiler sayesinde açılır. Size düalite yüzünden veya sayesinde neler olacağını söyleyeceğim.
Şu aşamada hükümetler zordadır ve bu bağlamda sistemden söz ediyorum. Sizin lideriniz sistemin içine büyük bir sopa sokup çevirdi ve çevirmeye devamediyor. Eşek arıları her zaman orada olan eşek arısı yuvasından dışarı uğradılar. ABD'de bir taraftan hükümet, bir taraftan senato ve meclis birbirlerine girdiler ve asıl işlerini yapamaz hâle geldiler. Bunun tamir edilebilmesi için bu durumun açığa çıkması gerekiyordu ve artık bu oluyor. Her zaman olduğu gibi toz bulutu çöktüğünde akıllı erkek ve kadınlar düşünmeye başlayacaklar ve kongre ile meclis olup bitenler hakkında düşünmeye ve gereğini yapmaya karar verecektir.
Amerikan sistemi bozulmuştur ve tamir edilmesi gerekmektedir. Bir süre daha işlerin düzelmeye başlamadan önce daha kötüye gitmesini bekleyebilirsiniz. Bu hoş olmayan bir haber olabilir ama çift sayılar, kozmik yasa böyledir işte. Işığı yaktığınızda, o zamana kadar görülmeyen pislikler ortaya çıkar ve şu aşamada ışık yakılmıştır.
2012 yılı öncesi ile sonrası arasındaki fark o zamanlar etrafın oldukça loş, hattâ karanlık olması dolayısıyla uygunsuz şeylerin gözden kaçmış ve görünmemiş olmasıdır. O zamanlar karanlık fazlaydı ve pek çok insan usülsüzlükleri, yolsuzlukları ve uygunsuzlukları görmemeyi tercih etti. Ancak, artık arama projektörleri açıldı ve her şey değişiyor. Uygunsuzluklara bulaşmış olan ve insan hayatına yeteri kadar değer vermeyen ilaç şirketleri açığa çıkacaktır. İlaç endüstrisine ışık gelmeye başlamıştır ve Monsanto şirketi gibi başka şirketler de zora düşeceklerdir.
Kozmik yasa açığa çıkması gereken şeyleri açığa çıkaracaktır. İlk bakışta yolsuzluğun her yeri kapladığı, her şeyin çürümekte olduğu gibi bir görüntü olabilir. Ama unutmayın ki, bu tip uygunsuzluklar her zaman vardı ancak karanlıktan dolayı açığa çıkmıyordu. Işığın en güçlü olduğu yer bu ülke olacaktır ve temizliğe ilk başlayanlar sizler olacaksınız. Temizlik bağlamında bu ülke tüm dünyaya örnek olacaktır.
Düalite sisi çok önemli bazı icatların üstünden kalkmaya başladı. Her şey artık çok değişiktir. Eğer 30 yıl önce fotoğraf filminin sonunun geldiğini söyleseydim, bana kesinlikle inanmazdınız. Şimdi 2019 yılında fotoğraf filmi kalmadı gibi bir şey. Manyetik güçle ilgili ve benim çok üstünde durduğum başka bir paradigma geliyor. Manyetik motor ufukta göründü. Özel bir konfigürasyondaki mıknatısların itme ve çekme gücü nesneleri daire üstünde hareket ettirebilir. Bu iş için yakıt harcanmasına gerek yoktur. Döner parçalarda eskime ve aşınma olabilir ama onları hareket ettiren güç binlerce yıl boyunca devam eder.
Geçmişte düalite sisi nedeniyle siz tüm dezavantajlarına rağmen içten yanmalı motoru tercih ettiniz. Şimdi artık sis kalkmakta olduğuna göre enerji üretmek için yakıt kullanmaya gerek olmayacaktır. Ayrıca pillerin de devrinin sona erecek olmasına hazırlıklı olmalısınız. Gerçi manyetik motor şimdiden vardır ama daha üstünde çalışılması ve daha kullanışlı hâle getirilmesi gereklidir. Bunun kısa süre içinde olacağını öngörüyorum.
Bu çerçevede büyük değişiklikler olacaktır ve yakıt olarak kullanılmayacağı için petrol ihtiyacı çok azalacaktır. Hattâ elektrikli uçaklar bile olacak ama bu bağlamda bilmediğiniz şeyleri bilmiyorsunuz demekle yetineceğim. Bunun ötesinde gerçek zamanlı ve ısı kullanmadan tuzlu suyun tuzsuzlaştırma işlemi de başlayacaktır. Çok büyük değişiklikler olacak ama bu arada pek çok pisliğin açığa çıkmasına hazırlıklı olmalısınız. Sevgili dostlar, 2020 yılı belleklerde yer edecektir.
Size bunları ışık kazanmakta olduğuiçin söylüyorum. Zamanı geldiğinde işler düzelecek ve rahat edeceksiniz ama bu noktaya ulaşmadan önce işlerin daha kötüleşmesini göze almanız gerekmektedir. Eğer pislikleri temizlemek istiyorsanız, onu açığa çıkarmanız gerekir. Pislikleri açığa çıkardıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi üstünü örttüğünüz devirler geçti artık.
Bu zamanda burada olmaya gönüllü oldunuz çünkü yeni enerjide yüksek bilinciniz sayesinde bulmaca üzerinde daha rahat çalışabileceğinizi biliyordunuz. Korku ve hayal kırıklığı ile dolu olan karanlık gerçeklikten dışarı çıkın yapmak için geldiğiniz işinizi yapmaya başlayın. Bu yeni insanlığın başlangıcıdır.
Ve Öyledir.
KRYON
https://www.kryon.com/…/2019%20dow…/download_Newport-19.html

0 comments:

Yorum Gönder