22 Mayıs 2020 Cuma

KOBRA: EJDERHA OYUNSONU

 
Yayınlanma tarihi : 19 Mayıs 2020, Cobra
Ocak 2019'da, Chimera grubu yenileceklerini fark ettiler, bu yüzden galaksi boyunca yardım için acil bir çağrı gönderdiler ve yanıt alamadılar. Bunu bilerek ve 2020'de Kova Çağı'nın güçlü gezegen konfigürasyonlarının farkında olarak, siyah soylu ailelere ve Cizvitlere Ocak 2020'de Yeni Dünya Düzeni son oyun planlarını aktive etmeleri talimatını verdiler.
Olumsuz senaryoların birçoğu ışık kuvvetleri tarafından engellendi, ancak biri geçip gitti ve bu korona virüsü senaryosuydu. Son yenilgilerinden önce, karanlık güçlerin mümkün olduğunca fazla kaos ve ıstırap yaratmaya kararlı oldukları belirlendi. Bu - tam 24 yıl sonra - planlanan atılımdan kısa bir süre önce de gerçekleşen 1996'nın Büyük Unutmasının tekrarlanması :
 
Fiziksel düzeyde, koronavirüs planemisi asil siyah ailelerin ve takipçilerinin gücünü pekiştirdi:
Chimera kontrollü DARPA'ya, ışık ve karanlığın güçleri arasındaki nanoteknoloji savaşında belirli bir avantaj sağladı:
Coronavirus, darpa'nın en karanlık gündemine tehlikeli bir destek
verir (Coronavirus, DARPA'nın en karanlık gündemine tehlikeli bir destek verir)
Ordunun kullanabileceği nanoteknoloji, neredeyse yirmi yıl önce bile çoğu insanın bildiğinden çok daha ilerlemişti:
Nanotech On The Frontlines
(vorderster Cephesi'ne Nanotechologie)
Chimera tarafından geliştirilen gelişmiş nanoteknoloji, korona virüsünü temizleyen Pleiadian stardust teknolojisinin verimliliğini azaltır. Bu yüzden Pleiadian stardust teknolojisi virüsü gidermede sadece% 75 etkilidir. Önümüzdeki aylarda bu alanda bazı atılımlar bekleniyor ve eğer gerçekleşirse, Pleiades'liler koronavirüsü tamamen çıkarabilecekler.
Chimera ayrıca Elon Musk ve Starlink uydu projesini Dünya'daki elektromanyetik karantina çitini güçlendirmek için destekliyor:
Ayrıca, HAARP teknolojilerinden bazıları hala tamamen kaldırılmamıştır ve hala erken kutup kaymasına neden olma riski taşır:
Russian Journal: HAARP Gezegeni Alabora Edebilir
(HAARP gezegeni alabora edebilir)
Olumlu bir kayda göre, Chimera, gelişmiş kuantum egzotik silahlara karşı ISIK güçlerle savaşı neredeyse tamamen kaybetti. Ek olarak, hemen hemen tüm primer plazma anomalisi çözülmüştür, bu da son derece iyi bir haberdir.
Ayın yörüngesinin ötesindeki güneş sistemi, canlı ışık ana gemileri ile birçok olumlu kozmik ırkın güneş sistemi içinde bulunduğu çok boyutlu bir çıkış portalında aktif olarak aktive edilir. Orada karanlık Draco filosunun son kalıntıları avlanıyor.
Bununla birlikte, sublunar alanda durum çok farklı, kamuflajlı gemilerin Draco filosunun bölge üzerinde hala bir kontrolü var, ancak bu kontrol, gezegenin yüzeyinin yakınında bile ISIK kuvvet filoları tarafından ele alınıyor;
Gizli savaş yoğunlaştıkça
51. Bölge (Gizli Savaş'ın yoğunlaşmasıyla imha edilen 51. Bölge)
Pleiades ya da yeraltı uzayındaki herhangi bir pozitif filo tamamen ortaya çıkarsa, Draco filosu hemen onları yok eder ve Draco filosunun bir kısmı onlarla birlikte giderdi.
Dracos hala skaler elektromanyetik çit teknolojilerini gezegenin yüzeyine yakın eterik düzeyde koruyor ve hala ayın yörüngesinde eterik seviyede devasa chimera örümcekleri ( Plazmatik ag ) var, bu da Konfederasyon filosunun sublunar boşluğa girmesini zorlaştırıyor. Tüm plazma Chimera örümcekleri birkaç ay önce başarıyla çıkarıldı ve hala çıkarılması daha kolay olacak bazı eterik örümcekler var:
Galaktik Konfederasyon güçlerinin yakında gezegenin yüzeyine ulaşacağını bilen Chimera ve Dracos, ABD Uzay Kuvvetleri'nin himayesi altında kontrol ettikleri USAF'nin Gizli Uzay Programlarını galaktiklere karşı son savunma hattı olarak istiyor Konfederasyonu Koru:
Uzay kuvvetleri bayrağını açıklayan koz yaklaşmakta olan ssp teknolojisini ifade eder
(Trump, Uzay Gücü bayrağı açıldıkça gizli uzay programı teknolojilerinin piyasaya sürüldüğünü duyurur)
Gezegenin yüzeyinde, olumlu askeri ve kırmızı ve mavi ejderhalar, etkinliğe hazırlanmak için perde arkası operasyonları yapıyorlar. Bununla birlikte, henüz güvenilir dünya dışı bilgi kaynaklarına tam olarak bağlı olmadıkları için, gezegenin Dracos / Chimera tarafından (özellikle fiziksel olmayan seviyelerde) kontrolünün kapsamı hakkındaki anlayışları sınırlıdır ve bilgileri bazen tamamen güvenilir değildir. Böyle bir örnek, Nisan 2020'de kitlesel tutuklamalar için olumlu askeri plan olacaktır.
Anakara Çin'den gelen ejderha kaynakları, 4 Nisan'daki meditasyonumuzdan sonra, ışık güçlerinin kurtuluşa ulaşmak için her düzeyde son kritik bir saldırı olduğunu açıkladı. ABD seçimleri sırasında Kasım 2020'de bazı büyük adımların zirve yapmasını bekliyorlar.
Çin pozitif gizli toplumlarının liderlerine kırmızı ve mavi (masmavi) denir:
Galaktik Savaşlar sırasında karanlığa karşı bazı önemli savaşlar kazanan Antarktik filosundan geliyorlar. Kökeni Antares yıldız sistemi, kırmızı süperdev Antares A ve mavi ana dizi yıldızı Antares B'den bir ikili yıldız sistemi:
Kırmızı ve mavi içindeki akrabalarının çoğu, şimdi insan bedenlerinde enkarne olan ve Çin hükümetinde (kırmızı) ve Taocu manevi gruplarda (mavi) bulunan Thuban Dracos adı verilen acımasız ırkın pozitif grubuna aittir. şunlardır:
Taoizm oryantal bilgelik teşvik akademisyenler (Taoizm
oryantal bilgelik teşvik akademisyenler)
Ejderha kaynaklarından mavi olanlar hakkında alıntılar:
"Taoizmin genel gerçeklik okulunun (全真派) Ejderha Kapısı Topluluğu (lóngménpài 龙 门派), Tibet, Moğol şamanizmi, Taoizm, Konfüçyüsçülük ve Budizm unsurlarını kapsamlı bir Taoizm biçiminde birleştirir. Dragon Gate Topluluğu, Kuzey Gerçeklik Taoizm Okulu'nun bir dalıdır. Manevi soyları on üçüncü yüzyıldan Usta Qiu Chang-chun'a atfedilir, Chang-chun "Ebedi Bahar" anlamına gelir. Ebedi Bahar Üstadı, Cengiz Han'a karanlık Moğol istilası sırasında Çin'in eski uygarlığını korumasını tavsiye eden ve destekleyen bilge adamlardan biriydi. Cengiz Han, Çin'deki tüm manevi gelenekleri, kültürü ve bilgiyi denetlemek için Chang-chun'u atadı,
Fulford Reds hakkında alıntı:
“Mançu 1644'te Çin'i işgal ettiğinde Ming Ordusu, hedefi Qing'i (Mançu) devirmek ve Ming'i restore etmek olan bir yeraltı toplumu oldu. Boksör isyanını desteklediler, ancak emperyalist güçler tarafından bastırıldılar. Denizaşırı Çinli ve Japon emperyal ailesinin yardımıyla, şirket daha sonra son imparatoru devirmeyi ve yerine Sun Yat Sen'i kullanmayı başardı. Son zamanlarda tarih kitaplarında, 1940'larda Şangay'daki komünistlere şiddetle savaşan Yeşil Çete ve Kırmızı Çete olarak görünürler. 1949'da Komünistler tarafından yenildiler ve tekrar yeraltı örgütü oldular. 1949'dan beri, Çin ve dünyanın geri kalanı üzerindeki etkilerini sürekli olarak artırdılar.
Bu organizasyon sayesinde Kızıllar şimdi Tayvan'da ve bir dereceye kadar Japonya'da da aktif:
Japan Lotus Çin Masonları (Çin Japonya Lotus Masonları Hakkında)
Tayvan henüz ilan edilemeyen etkinlikte çok önemli bir rol oynayacak.
Çok dolaylı bir ipucu:
ABD savaş gemileri b-1bs güney çin deniz-çin-milliyetçiler-çağrı-istila-tayvan
(ABD B-1BS, Güney Çin Denizi savaş gemileri , Çinli milliyetçiler Tayvan istila)
Çin anakarasından başka bir ejderha kaynağı, Çin'den virüs çıkarılmazsa Çin gizli uzay programını ortaya çıkarma tehdidinin meyve verdiğini, çünkü şimdi genellikle her gün anakara Çin'de 10'dan az yeni teyit edilmiş koronavirüs vakasına sahibiz. .
Batılı muadillerinin benzer bir yaklaşımı benimsemelerini ve batılı gizli uzay programları hakkında gizli bilgilerin dışarıya sızmasını ciddi şekilde düşünmelerini önerdiler.
Klonlama laboratuvarları ayrıca açıklanabilir:
Ve NASA'nın Jüpiter'de olumsuz bir anomali portalı oluşturmak için nükleer patlamaları kullanması:
NASA, Jüpiter'de kaza yapan bir nükleer patlamayı örtbas etti mi?
(NASA, Jüpiter üzerinde kazara nükleer patlama yaptı mı?)
Evrenin toroidal şekli yakında resmen keşfedilmelidir:
Evrenin şekli nedir? Yeni Bir Çalışma Her Şeyi Yanlış Anladığımızı Önerdi
(Evren nasıl bir şekil? Yeni bir çalışma her şeyi yanlış anlamamızı önerdi)
Ve son olarak termodinamiğin ikinci yasası yalanlanabilir:
Termodinamiğin ikinci kanunu "kırık"
(termodinamiğin ikinci kanunu "kırık")
Bilim adamları Kuantum Denemesinde Zaman Okunu
tersine çevirdi (bilim adamları kuantum deneyinde zamanın okunu tersine çevirdi)
NASA bilim adamları, zamanın geriye doğru koştuğu paralel evrenin kanıtlarını tespit eder
(NASA bilim adamları, zamanın geriye doğru koştuğu paralel bir evrenin kanıtlarını keşfederler)
İsimlendirilemeyen bir kaynak, Paris'in mümkün olan en kısa sürede tamamen yeniden etkinleştirilmesi gereken bir tanrıça girdap olduğunu ve Paris'ten gelen beyaz aristokrat ailelerin hala eski rejimden tanrıça sırlarına erişebileceğini söyledi. Paris girdabını yeniden aktifleştirmede daha aktif bir rol oynamaları gerekip gerekmediğini yeniden düşünmek zorunda.
Yüzey nüfusu için ışık kuvvetlerinin ana mesajı, insanların ruhlarıyla bağlantı kurmaları, dijital medyaya bağımlılıklarını çözmeleri, dürüst ve içten olmaları, güzel, saf ve gerçek olanlarla bağlantı kurmaları, asil bir karakterdir. yargı ve inkar geliştirmek ve bırakmak.
Işık kuvvetleri, birçok insanın gereksiz sertlik, bencillik ve abartılı yargı ile tepki verdiğini gözlemledi. Bu, gezegenin yüzeyindeki aşırı olumsuz koşullar nedeniyle bir dereceye kadar anlaşılabilir, ancak bu tür insanlar hayatı sadece diğer insanlar için değil, aynı zamanda Nash dengesini hatalı anlamalarına dayanarak daha da kötüleştirir:
Bencil Dağıtılmış Optimizasyon
(Bencil dağıtılmış optimizasyon)
Buna ek olarak, birçok insan geçmişte travmaya dayalı zihin kontrolü ile programlanmıştı ve bu programların çoğu olaya yaklaştıkça tetikleniyor.
Bu insanların bazıları, gezegenin yüzeyindeki tüm pozitif gruplara sızmak için uyuyanlar olarak kullanıldı.
Böyle bir örnek, karısı ile bana karşı dönen bazı konferanslarımın ana organizatörü. Benim hakkımda yalanlar ve sahte haberler yayarak, kanıt üreterek, e-postaları manipüle ederek ve insanları 4 Nisan meditasyonumuza karşı kışkırtarak aktif olarak bana karşı bir karalama kampanyası yürütüyor. 2019 yazından bu yana yaptıkları eylemler doğrudan Macar tanrıça girdabının bozulmasına neden oldu ve bu ülkedeki ışık işçisi topluluğuna sızmak için karanlığın kapısını açtı. Eylemleriniz, 2020'nin başlarında Yükseliş zaman çizelgesinin ilerlemesini bir ölçüde olumsuz yönde etkiledi ve meditasyonumuza karşı bir karalama kampanyasına aktif olarak katıldığınız için, dolaylı olarak, bu ülkede aksi takdirde önlenebilecek bazı koronavirüs ölümlerinden ışık güçleri tarafından bir ölçüde sorumlu tutulmaktadır. Bunlar, gezegensel durumu daha iyi ya da daha kötüsü için büyük ölçüde etkileyebilecek kilit insanlara bir örnektir ve umarım gelecekte kilit durumları etkileyebilecek kilit insanlar için daha olumlu bir örnek verebilirim:
Sıkıştırma Atılımı
(Sıkıştırma Atılımı)
Gezegenin yüzeyindeki negatif eterik ve astral varlıkların sayısı önümüzdeki aylarda azalacağından, daha fazla ışık mevcut olacak ve daha fazla insan daha olumlu davranmaya eğilimli olacaktır.
ISIGIN ZAFERiNE ✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Not ; kopyalayip paylasmak isteyen arkadaslar lütfen Larimardan kopyaladiginizi belirtirseniz hos olur

0 comments:

Yorum Gönder