30 Mayıs 2020 Cumartesi

Uyanmamış Ruhlar

 Fotoğraf açıklaması yok.
Yükseliş sürecinde ilerlemeyi seçen uyanmış ruhlar hem daha yüksek hem de daha düşük tüm boyutlar arasında gidip gelebilir ve bu sayede farklı boyutları deneyimleyebilirler. Her ne kadar çoğunlukla daha yüksek 5D alemleri ve ötesiyle rezonansa girmeyi seçseler de, onlar alt alemleri de aynı anda -enerjilerini ve düşüncelerini çok kaptırmadan- deneyimleme yeteneğine sahiptirler.

Düşük titreşimli boyutlar bu ruhlara sahte ve yalan geldiğinden onlar kendilerini yabancılaşmış ve yalnız bırakılmış hissederler. Çünkü onlar asıl gerçeği tüm bedenleri, kalpleri ve ruhlarıyla GÖRÜR, BİLİR ve HİSSEDERLER.


Uyanmışlar bir nevi “Alacakaranlık Bölgesi” nde yaşarlar. Onlar için, uyuyan kesimin sürekli korku içinde ve bir şeylerden tedirginlik hissederek yaşamalarını kabullenmek zordur. Yalnız burada şunu hatırlatmak gerekir ki; uyuyan kesim sevgi duyarak yaşamakla, korku duyarak yaşamak arasındaki farkı bilemez. Çünkü belki de şimdi yaşadıkları hayat ve hatta daha önceki yaşamları da bitmek bilmeyen acı, sıkıntı ve korkuyla doluydu.




Başka bir deyişle, uyanmamış ruhlar korku içinde yaşamayı seçerler ve başkalarının onlara hayatlarını nasıl yaşamaları gerektiğini dikte etmesine körü körüne bağlıdırlar. Farklı bir seçenek olduğundan bile haberdar olmayabilirler. Bu onlar için yanlış değildir çünkü uyanışın çetin yollarında yürümeye şu an için hazır olmayabilirler. Uyanmaları için her ruha farklı hızda fırsatlar tanınır ve buna bağlı olarak seçenekler sunulur. Öte yandan, yükseliş sürecine katılmak istemeyen ve bu dünyayı tamamen terk etmeyi seçen ruhlar da var. Bu onların seçimidir. Ve, belki de kaybolan ruhların, koşulsuz sevgi durağına ilerleyebilmeleri için, kalplerinin ışığında yaşayan ve farkı bilen uyanmışların sevgi dolu ve nazik rehberliğine ihtiyaçları vardır.

Bu hem uyanmış hem de uyanmamış kişiler tarafından kabul edilen bir enerjidir. Yelpazenin her iki ucunda da sorumluluk vardır. Uyananlar kendilerini açık ve erişilebilir kılar ve uyanmamış olanlar ihtiyaç duyduklarında yardım isterler. Bu, uyanmış olanın “doğru” ve uyanmamış olanın “yanlış” olduğu anlamına gelmez. Doğru ya da yanlış diye bir şey olmadığını unutmayın. Sadece tecrübe vardır ve her bireyin ruhu kendi seçimlerine, tepkilerine ve bakış açılarına dayanarak kendi gerçekliklerine ne getirmek istediklerini seçme hakkına sahiptir.

Bu Yükseliş Süreci, sizi ruh kardeşlerinizden daha da ayırmak için değil, aksine bu zorlayıcı zamanlarda sizi bir araya getirme ve sevgiyle kabullenmeyle ilgilidir. Birlikten doğan güç sizi geride tutmaya veya ilerlemenizi caydırmaya çalışan yolunuzdaki her şeyi fethetme kapasitenizi oluşturur. Birbirinize yaslanın ve hepimizin Ortak Yaratıcılar olduğumuzu unutmayın. Ne düşünüyorsanız, gerçekliğiniz olarak yaratıyorsunuz! Bu nedenle ışık işçilerinin meditasyon ve dualarda bir araya gelmeleri ve bu yeni Dünya gerçekliğini sağlamlaştırmak yolunda adım atmaları önemlidir.

Ayrıca, ileri ve dışa doğru yaydığınız sevgi ve pozitiflik, Çokluevren'e gider ve sonunda SİZE 10 KAT MİSLİYLE GERİ DÖNER. Bu sadece Gaia ve sakinleri için değil, şifanın yolundaki HER ŞEY ve HERKES için de faydalıdır.

Aşk ve Sevgiyle...❤️🧚‍♀️

0 comments:

Yorum Gönder