8 Kasım 2022 Salı

ARCTURYANLAR ARCTURIANLAR HAKKINDA

Bir yakın çekim olabilir

 

Edgar Cayce, mesajlarında Arcturus'un bu galaksideki en gelişmiş uygarlıklardan biri olduğunu açıkladı. Bu beşinci boyutlu bir uygarlık ve Dünya'nın geleceği için bir prototip. Enerjiniz insanlık için duygusal, zihinsel ve ruhsal bir iyileştirme ajanı olarak işlev görür. Arcturus aynı zamanda insanların ölüm ve yeniden doğuş sırasında geçtiği bir enerji kapısıdır. Fiziksel olmayan bilincin korpusa alışması için geçiş istasyonu olarak işlev görür.
Arcturus, Dünya'dan yaklaşık 36 ışık yılı uzaklıktaki Boots takımyıldızındaki en parlak yıldızdır. Norma Milanovich'in "Biz Arcturianlar" adlı kitabında büyüleyici bilgiler bulunuyor, kesinlikle tavsiye ederim. Tüm dünya dışı uygarlıkların içinde en çok Arcturus'u çekici buluyorum, belki de Tanrı'yı gerçekleştirme yolunda toplumun her kesimine tam odaklanması nedeniyle.
 
Arkturyalılar beşinci boyutta yaşamanın en temel malzemesinin sevgi olduğunu öğretir. Olumsuzluk, korku ve suçluluk yenilmeli ve yerini sevgi ve ışıkla doldurmalı.
Arcturyalılar, Herkesin Kardeşliği dedikleri yükselmiş ustalarla yakın bağlantıda çalışırlar. Ayrıca Galactic Command ile yakın çalışın, tüm evrendeki en gelişmiş yıldız gemilerinizde evreni seyahat edin.
Dünya'nın olumsuz, kavgacı uzaylılar tarafından saldırıya uğramamasının nedenlerinden biri, bu uygarlıkların Arcturian'ların gelişmiş yıldız gemilerinden korkmasıdır. Gemileri son teknoloji, daha önce bahsettiğim her şeyin çok ötesinde. Dünya'nın yörüngesinde dönen yıldız gemilerinden biri Yunan tanrıçasının ismiyle Starship Athena olarak adlandırılır.
Arcturian toplumu, Arcturus sakinleri tarafından ileri bilgi, bilgelik ve son derece yüksek titreşim frekanslarıyla saygı gören yaşlılar tarafından yönetilir. Titreşim frekansı ne kadar yüksek olursa, Işığa, Ruha veya Tanrı'ya o kadar yakın olursunuz. Arkturyalılar ince ve kısa boyludur; 90 santimetre ila 1,20 metre boyundadırlar. Birbirlerine çok benziyorlar, bu da onları mutlu ediyor, çünkü dünya toplumunda yaygın olan görünüşleri kıyaslamanın küçüklüğünü siliyor. Onlar hayal edebileceğiniz en sevimli, sansürsüz varlıklar. Tenin yeşil renkte. Çok büyük, fıstık gözleri ve sadece üç parmakları var. Nesneleri zihninizle hareket ettirebilme yeteneğine sahiptir ve tamamen telepatiktir.
Medeniyetiniz ikiliği aştı ve birliği yaşıyor. Arcturus'taki meslekler kişinin titreşim frekansı ve aurasının renkleri tarafından belirlenir: Örneğin çocuk bakımı sağlayıcılarının auralarında en önemli renk olarak menekşe olması gerekir, çünkü sadece ruhların junior'a katılmasına izin verilir s. Darısı çocuk sahibi olmasına izin verilenler için de söylenebilir.
Titreşimsel ve aurik frekansları bakımından incelenir ve test edilirler ve büyükler tarafından Arcturyalı bir çocuğu yetiştirmek için seçildiklerinde şaşırtıcı bir süreçten geçerler. Katılan iki bireyin titreşimleri, en çok evrimleşmiş ruhların yaratılmasını sağlamak amacıyla doğum süreci için yedinci boyutlu frekansa yükselir. (Yedinci boyutun frekansı yükselmiş bir ustadır).
Gerçek üreme eylemi dünyada anlaşıldığı üzere fiziksel anlamda yapılmamaktadır. Arcturus'ta erkek ve dişinin enerjilerinin mükemmel bir şekilde dengelendiği zihinsel bir bağlantı yoluyla yapılır. Bu üreme süreci boyunca, belirli bir tür elektron kuvveti iki varlığın içinden akar ve bağlantının klonu olan başka bir varlık yaratır. Yeni yaşam biçimi, ardından Arcturus'ta bir aile birimine entegre olmaya hazır olana kadar uygun titreşim frekansları yayan özel bir emekliliğe alınır.
Yüksek konseyin öncelikli kararıyla birçok arcturus varlığı başka gezegenlerde yaşıyor. Arcturus'ta rekabet yok. Her düşünce, söz, gerçek ve ürün Tanrı'ya en yakın titreşimi üretebilme yeteneğiyle değerlendirilir. Olmuyorsa, ne olursa olsun, arcturus'ta yoktur. Bir insanın titreşim frekansı, tüm bedeninin, duygularının, düşüncelerinin, eylemlerinin ve yaratımlarının hakimiyeti ile doğrudan ilişkilidir.
Arcturyalılar benliğin bu yönleri üzerinde tam bir ustalığa sahiptirler. Egoyu, korkuya dayalı alt benliği aşma yetenekleri geliştirdiler. Başarı sadece Işığın frekansı açısından değerlendirilir.
Gezegendeki her bir insanın ortaya çıkardığı titreşim frekanslarını sürekli kontrol eden makineler var. Bir Arkturyalı, özellikle, kendi gelişim hedeflerine ulaşamadığı değerlendirmesi alırsa, hemen yaşlılar o kişiye yardım etmesi için profesörler gönderir. Başkalarıyla kıyaslanamaz, sadece kendi hedefleriyle ilgili meditasyon.
Arcturus'ta -ya da evrenin herhangi bir yerinde- gelişmenin tek yolu faydalı olmaktır. Bu nedenle, dostlarım Arcturyalılar ellerinden gelen her şekilde yardım etmekten mutluluk duyarlar.
Arkturyalılar grup bilincinde çok yaşarlar, çünkü herkesin bir olduğunu fark ederler. Bir kişi hedeflerine ulaşmak için mücadele ediyorsa, bu herkesi etkiler.
Arcturus'ta her biri aslında kardeşinin bekçisidir. Arkturian sisteminde nehir, göl ve okyanus gibi sıvılar bulunmadığından, gezegenlerinde Dünya'nın sahip olmadığı birçok element olmasına rağmen insanların suyu rekreasyon ve enerji için kullanmasından büyüleniyorlar. Temel enerji şeklin sıvı ışıktır. Arcturus bize Dünya'nın geleceği hakkında bir fikir verebilir.
Arcturian Yıldız Gemileri evrendeki en güzel gemiler. Arcturus'tan gelen kristaller tarafından taşındılar, ama Dünya bilim adamları tarafından keşfedilmemiş başka bir Samanyolu gezegeninden. Bu kristaller Büyük Merkez Güneş'ten gelen ışık enerjisini iletir. Bir Arkturian gemisi, ona binen herkesin titreşimini güçlendiren bir sektöre sahiptir. Arkturyalılar zamanda yolculuk yapabilirler. Ayrıca Dünya'daki güç noktalarını ve şebekelerini aktive etmek için kullanılan yuvarlak transfer gemileri var.
Bu gezegende yaşam başladığından beri Dünya ile çalışıyorlar. Buradaki üslerinin çoğu dağlarda. Arkturyalılar fiziksel olarak ortaya çıkabilir, ancak aynı zamanda ruhsal bir durumda da varlar. Böylece fiziksel madde onlar için bir engel değildir.
Birçok ruh, üzerinde çalışılıp yardım edildiği Arkturian gemilerine uykularında götürülür, gerçi Arcturyalılar asla bir insanın özgür iradesini işgal etmezler.
Arcturianlar, insanların gerçekliğin dördüncü ve beşinci boyutlarına girmesine ve titreşim frekanslarını yükseltmesine yardımcı olmak için buradalar. Senin duruşun evrendeki yüksek bilincin koruyucuları ve koruyucuları.
(Gizli Gizemler, ET'ler, Gizem ve Yükseliş Eski Okulları kitabından - Joshua David
 https://www.facebook.com/feryal.paradis

0 comments:

Yorum Gönder