20 Kasım 2022 Pazar

Selamlar, sevgili dostlarım,

 

Biz Telos olarak, Yeni Lemurya'nın Vahiylerine çekilmiş hisseden hepinizle, sevginin enerjisiyle, gerçekten de kalplerimizde büyük bir neşe ve heyecanla bağlantı kuruyoruz. Telos'un Oniki Lemurya Konseyi, Telos'un kralı ve kraliçesi Ra ve Rana Mu ve günümüz Lemurya uygarlığının tüm eski kardeşleriniz adına, sizi Lemurya'nın Kalbine, Kalbine hoş geldiniz diyoruz.
Biz gerçekten de o kudretli uygarlığın hayatta kalanlarıyız ve yüzeydeki pek çok kişiyi büyük bir şaşırtacak şekilde, Dünya'nın evriminin bu önemli zamanında size gerçek olduğumuzu, çok iyi olduğumuzu ve 12.000'den sonra California, Shasta Dağı'nda canlı olduğumuzu gösteriyoruz. yüzey popülasyonundan yıllarca izolasyon. Sevgililer, iki medeniyetimizin yeniden birleşme zamanı geldi. Yazılarımızın temel amaçlarından biri, aranızda nihai olarak ortaya çıkmamız için gerekli zeminin kurulmasına yardımcı olmaktır.
 
Bizi uzun süredir ayıran uzun karanlık gece artık sona erdi. İçinizden hazır olanlarla sevgi, bilgelik ve anlayış içinde yeniden bir araya gelmek için yakın gelecekte aranızda ortaya çıkmayı planlıyoruz. Lemurya kıtasının batmasından bu yana öğrendiklerimizi size öğretmek ve kendimiz için yarattığımız türden bir cenneti kendiniz için yaratmanıza yardımcı olmak bizim yürekten arzumuzdur. Sizin için yolu biz oluşturduk ve bu daha yüksek seviyedeki ruhsal bilgeliği ve anlayışı paylaştığımızda, bizim ayak izlerimizi takip etmeniz sizin için çok daha kolay olacaktır.
Bu yolda sizlerle yan yana yürüyeceğiz. Bilgilerimizin birkaç dilde yayınlanması bizim için özellikle iç açıcı, çünkü bunun gezegende çok daha büyük bir nüfusa ulaşacağının farkındayız. Diğer ülkelerdeki pek çok ruh, bizimle ve Lemurya kıtasında yaşayan kendi yönleriyle yeniden bağlantı kurmaya hazır ve bunun için can atıyor. Bu malzemeye ilgi duyan birçoğunuzun bugüne kadar Telos'ta veya günümüz Lemurya'sında yaşayan eski aile üyeleri var. Bu aile üyeleri ve arkadaşlar sizi çok seviyor ve sizinle yeniden bağlantı kurmak için can atıyorlar. Yüzeyde yaşayan eski aile üyeleri olan Telos'taki birçok insanımız, ortaya çıktığımız sırada sizinle daha kolay iletişim kurabilmek için dilinizi öğrendi.
💥💥🍁
Sevgili varlıklar, bilgilerimizi ciddiye almanızı ve iki medeniyetimiz arasında bir sevgi ve iletişim köprüsü oluşturmak için bilinçli bir çaba göstermenizi rica ediyoruz. Bizi size daha somut bir şekilde getirecek olan, kalbinizden bizim kalbimize olan bu sevgi ve alıcılık köprüsüdür. Cevabınızı bekliyoruz. Bizi yürekten çağırın, biz de "birlik ve beraberlik şarkımızı" size fısıldayarak ve söyleyerek yanınızda olalım. Hepimiz zaferinizi savunuyoruz. Hedeflerinize ve kalbinizin arzularına ulaşmanıza yardımcı olmak için her zaman hazırız.
🍀💥🍀
Ben Lemuryalı kardeşiniz Adama'yım
 https://www.facebook.com/feryal.paradis

0 comments:

Yorum Gönder