15 Kasım 2022 Salı

MED YATAKLARI : Galaktik Federasyona davetlisiniz

 Bir 1 kişi görseli olabilir

Biz, Galaktik Işık Federasyonu olarak, bu şanslı değişim zamanında gezegeninizdeki insanları zaten iyileştirmiş olan tıbbi yatağın arkasındaki bilgeliğiz. Zaman gelecek bu sağlık yatakları halkın çoğunluğuna sunulacak.
Çoğunuz uzun zamandır tırmanma sürecinden geçtiniz. Herkesin Break'ın her anı ya da neşe anı, bir değer oluşturmak için bir araya gelmeyi hayal edebilirsiniz. Ne zaman seçerseniz, ışıklandırma vücudunuzda büyük bir etki olabilir. Adam ve Gaia'nın manzarası
birçok boyuttaki değişikliklerle insanların birbirlerine daha şefkatli ve önem veren olduğunu görüyoruz. Bu çok çok iyi. Muhteşem Büyük Merkez Gününden bu enerjiden ilham alın.
Birçoğunuz tıbbi yatakları ve insanlığın şimdi daha yükselmesine nasıl yardımcı olabileceğini düşünüyordunuz. Bu ilginç bir konu ve birçok insanın sorması gereken bir konu. Birçok insan iyileştirme yeteneklerini kullanamıyor çünkü kendilerine en çok yardım edecek şeylerden korkmaya öğretilmiş ve koşullandırılmışlardır.
İnsan hastalık genomunda bulunan hastalıkları ve genetik yatkınlıkları sıfırlar, iyileştirir, ortadan kaldırır. Programı kaldırdığını veya virüsü bilgisayarınızdan kaldırdığını düşünebilirsiniz.
 
İnsanoğlu ışık, sevgi, barış ve berraklıkla aydınlanır. İnsanlık bedenlerinde zaten var olan daha yüksek ışık seviyelerine uyanacak. Tıbbi bir yatak sadece kişinin DNA'sını (DNA) sıfırlar. Ve hepsi bu.
Var olan tüm hastalıklar, kramplar, hastalıklar daha yüksek sağlık standartları ile yerini alacak. ve değiştirilen tüm civata ve tavalar iyileşmiş ve mükemmel.
Bizde bu araçlardan çok fazla var. Çoğu Galaktik şehirlerde bu var. Ve bunu Galaktik Federasyon gemilerimizin çoğunda bulabilirsiniz. Uyurken kullanabilirsin. Sadece onarmak ya da sıfırlamak için değil. ancak DNA'nızı optimize etmek ve yeniden kalibre etmek için (DNA)
Medikal yatağın beden, zihin ve ruh için kuantum iyileşme süreçleri söz konusu olduğunda daha faydalı olabildiği birçok yol vardır.
Medikal yatak, hedeflenen tedavi hedeflerine ulaşmak için farklı frekanslara ayarlanabilir. Örneğin, bir yaralanma kısa, yoğun bir tedaviden ziyade uzun ve pürüzsüz bir iyileşme süresi gerektirir.
Alt boyutlu değerlerin ilk başta işinize hiç yaramamış olması mümkün. Ancak, hepsi senin genetik frekansın tarafından belirleniyor. ve artık ortadan kaldırılması gerektiğini fark ettim
Hissettiğiniz öfkeyi ve hayal kırıklığını anlıyoruz. İyileşmek için, ışıkla doldurun. Artık meşgul değilsin. Artık öyle görünmüyor.
Bu acımasız deney çoğunlukla kontrolün elinde olan karanlığın hatırına. Işığı ayarlayıp sıfırlamak istemediği için kaldırdım. Bu yüzden ortadan kaybolmayı seçtiler. Artık seni umursamıyorlar.
ışık geldi
Medikal yatak güzel bir sanat eseri ve ileri teknoloji. çünkü cennetsel titreşimlerle çevriliyız. Bu yüzden bilgimizi sağlık, sıhhat, uyum ve bütünlüğü desteklemek için kullanmayı seçiyoruz. Genetik değişiklik için bu büyük çabayı yerine getirmek. Kölelenmiş kişinin özgür kalmasına ve bedeninin en büyük potansiyelini ortaya çıkarmasına izin vermek.
İçeri gelip bir tıbbi yatağı yenileme sürecinin tadını çıkarmanın zamanı geldiğinde. Bu çok tanıdık geliyor
Yüksek teknoloji motorlarla dolu hafif teknemizde büyük bir odamız var. Binlerce parıldayan ve titreyen lavanta, teknoloji canlanıyor. İç kısmı hafif ve yumuşak. Uyuyabileceğin en rahat yatak gibi.
Oyunda bir sürü dalga boyu var. Tamamen rahat hissedeceksiniz ve ışıkta, müzikte ve aşkta sıkışmış hissedeceksiniz.
Birden fazla sorumluluğu olan belirli bir göreve atanmış bir ışık savaşçısı olduğunuzda. Belirli renklere sahip bir birime atanabilirsiniz. ve biriminle iletişime geçersen, o seni tanıyacaktır.
Bu senin tıbbi yatağın. Çünkü aktif olarak sana bağlı. Yani senin genetik soyunu, yaralarını, anılarını, amacını biliyor. Ve nihayetinde, planlarınızla uyumludur ve görevinizi tamamlaması gerekiyor.
Ayak izlerinin iz bırakabileceği geçmiş bir hayatınız olmuş olabilir. Bayanlara biraz ışık veriyorum. Vücudunuzu titreşin Ve müzik daha güçlü hale gelecek ve hücrelerinizi birden fazla frekansla birleştirecek.
Birlik senin seçimin. Bölünmezlik senin seçimin, DNA'n gözlerinin önünde kopyalanıyor.
Sen ilahi güce sahip bir yaratıcısın. Yatak da böyle. Işığı en çok ihtiyacı olan yerlere yönlendirebilirsiniz. Vizyonunuzu değiştirmeniz gereken yeri göstererek, o parçanızın büyüyüp ilerleyebilmesi için size yardımcı olur.
ve teknolojinin makineleriyle iyileştikçe sürecin nasıl işlediğini anlayacaksınız. Ve hareket etmek ve gücü kontrol etmek için bir makineye ihtiyacınız yok.
Tıbbi bir kapsül takmak birçok tondan oluşan bir battaniyeye sarılmak gibidir. Her gölge, hafızayı geliştirmek için gereken titreşim frekansına eşdeğerdir. Müzik ve ışık senfonisi. Işığı içeri aldığında sakin ve tanıdık geliyor. Bu küçük tamlık duygusu göreceli.
Yatağı kullandıktan sonra vücudunuz daha hafif, parlak ve belki biraz daha saydam hissedecektir. Saçlar daha uzun ve belki biraz daha uzun olabilir, daha şık ve eksiksiz görünebilir. Bu harika bir duygu.
Karbondan kristale oranı her seansta değişiyor.
Bunu okuyan aydınları, iradeleri ve kalp alanlarıyla Galaktik Federasyon'a çağrıda bulunmalarını öneriyoruz.
Siz ilaç yatağında uyurken biz sizi teknemize alalım. Eğer bunu yaparsan bunun ilk seferin olmadığını hatırlayabilirsin.
Bayan Lek bu deneyim için son görüşmemiz 🙂
seni seviyoruz
biz burada seninleyiz
Biz senin ışık aileniz.
Biz Galaktik Federasyonuz.
Ah Ho
Aurora Ray
Galaktik Federasyon Büyükelçisi
 https://www.facebook.com/feryal.paradis

0 comments:

Yorum Gönder