15 Kasım 2022 Salı

GALAKTİK AÇIKLAMA

 

İlk Yaratıcı, Galaktik Işık Federasyonunun dünya semalarında çok sayıda görünmeye başlamasının sinyalini çoktan vermiştir. Artık dünya insanları ile açıkça etkileşim kurabiliyorlar. Evet buna galaktik vahiy deniyor
Kendileri gibi artık dünya hükümetlerinin ifşa etmesini beklemeyecekler. ✨
✨
Bugün televizyon kanallarımızda gördüklerimizin benzerini, tüm dünyaya bazı mesajları iletecek ana gemilerin/ışık gemilerin yanlarında dev ekranları/monitörleri tüm dünya görebilecek. Ve dünyanın dört bir yanındaki bazı insanlar gemilere binip galaksilerle şahsen tanışmaya davet edilecek. Hasta insanlar ücretsiz şifa tedavisi alacaklar.
 
✨
Şimdilik ve bundan böyle Galaktik Açıklama için başka bir gecikme olmayacak. Bu da demektir ki son yaklaştı! ✨
✨
Bu Dünya'nın mahkum olduğu anlamına gelmez
Bildiğimiz tüm hayatın yok olacağı anlamına gelmez
Büyük bir Felaket olacağı anlamına gelmez
Bunun yerine Dünya üzerinde yapılan deneyin SONU.
Ve ahir zaman Annunaki ve Reptilian'ların bu dünyayı yönetmesine izin verildi.
✨
Ancak Ruhsal Hiyerarşi, bu dünyanın insanlarına hazırlık için yer açmak ve bu dünyanın gizli kontrolörlerine vazgeçip teslim olma şansı vermek için bunu uzatmaya karar verdi. O hava sonunda gelecek yıl (kesinlikle) bitecek. Ana Yaratıcı ve Ruhsal Hiyerarşi çoktan ilerlemeye ve Galaktiklerin bu dünyanın insanlarıyla doğrudan etkileşime geçmesine izin vermeye karar verdi. ✨
✨
Aynı zamanda Dünya üzerindeki her insanın Galaktik Kökenler açısından Evren'in tam olarak neresinden geldiğini öğrenme şansına sahip olacağı anlamına geliyor. Her bir insanın DNA'sı, her bir insanın gerçek mirasını tanımlayan gömülü bir koddur.
✨
Pleiades, Atlantis, Sirius, Lemur, Andromeda, Alpha centauri, Arcturus, Mushaba vb.lerden geldik. Ve vurgu insanlar üzerinde, ama özellikle hayvanlar için de geçerli. Global çapta tam bir Galaktik Açıklama yapıldığında, bu dünya insanlarının gerçek tarihine yönelim ve yeniden eğitilmesi olacaktır.
✨
Bu da galaktik seyahatin mümkün hale geleceği anlamına geliyor. Geldiğimiz gezegeni ve/veya yıldız sistemini gezme ve ziyaret etme şansı yakalayacağız.
 https://www.facebook.com/groups/310404919579859
 

0 comments:

Yorum Gönder