19 Kasım 2022 Cumartesi

TAKYONİK ENERJİ - İSA'NIN KULLANDIĞI ENERJİ

 

Takiyonik enerji, nötrdür, ışık hızından 27 kat daha hızlı hareket eden, sevginin yüksek frekansında titreştiği düşünce enerjisidir.
İsa'nın mucizeler dediğimiz olağanüstü olayları gerçekleştirmek için kullandığı enerjiydi.
Titreşen, sevginin en yüksek frekansında, zihnin takiyonik enerjiyi, düşünce enerjisini, hastaların hayati enerjisini yükseltmek için yönlendirebileceğini, olağanüstü iyileşme gerçekleştirdiğini ve hala onları mu Go'dan kaldırabileceğini gösterdi.
Sevgi tarafsızdır, kutupsuzdur, çok yüksek frekansta titreşir; kütlesi olmayan enerjisi, gözlemcinin iradesine göre var olduğu ruhsal ve zihinsel düzleme aittir.
Takiyonik Enerji Nedir?
Takyonlar ışıktan daha hızlı seyahat eden atomaltı parçacıklardır.
 
Onlar fiziksel maddeyi ruhsal ışıkla dolduran parçacıklardır.
Taşiyonizasyon, fiziksel maddenin artmış miktarda taşiyonla dolaşan ve sonuç olarak, bu maddeyi oluşturan atom çekirdeğinin kuantum özelliklerini kalıcı olarak değiştiren teknolojik bir süreçtir.
Kimyasal bileşimi değişmez, değişim atom altı düzeyde meydana gelir.
Taquion teknolojisi, doğal kremlerin, gıda takviyelerinin ve hayati kullanıma sunulan suyun verimini büyük ölçüde
Fiziksel maddenin entropisini azalttığı için yaşlanma sürecini tersine çevirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.
Aynı zamanda insan yaşamı ortamındaki kaotik elektromanyetik alanları da uyumlandırır. Takyanlar fiziksel bedenimizi ve yüksek enerjili bedenlerimizi eşit derecede etkiledikçe, ruhsal gelişimimizi dramatik bir şekilde hızlandırırlar.
Yukarıda belirtilen tüm nedenlerden dolayı taşhion enerjisi sağlığımız ve refahımız üzerinde oldukça olumlu bir etkiye sahiptir.
Bu evrenin maddesi Mutlak ile beklenmedik güç arasındaki dinamik bir gerilimin ürünüdür.
Olasılığın gücü, maddeyi bir arada tutan temel fiziksel kuvvetler aracılığıyla kendini ifade eder, böylece Mutlak'a geri dönmez: güçlü nükleer kuvvet, zayıf nükleer kuvvet, elektromanyetizma ve g Ravitasyon.
Tüm bu kuvvetler Mutlak’ın iradesine karşı direnişin temel gücü olan entropi yasasına tabidir.
Entropi yasasının zıttı, Mutlaktan kaynaklanan ve temel fiziksel güçlerin bilinci ve madde kontrolünü özgürleştiren sintropi yasasıdır.
Centropi kaotik enerji alanlarını birleşik bir tamamlığa uyumlandıran ve entropik evrenin temel fiziksel sabitleriyle tanımlandığı şekilde zaman ve mekânın sınırlamalarının aşmasına izin veren bir güçtür: d ve ışık hızı, the pl anck sabit, yapının ince sabit ve vb.
Birliğin Enerjisi Mutlaktan kaynaklanır ve Evrenin çeşitli boyutlarında yoğunlaşır.
Birlik Enerjisi Ruhun boyutuna ulaştığında fizikçilerin sıfır noktası enerjisi dedikleri uyumlu bir enerji alanı oluşturur.
Bu enerji daha sonra zihinsel, astral ve eterik düzlemin enerji alanları aracılığıyla yoğunlaştırılır ve fiziksel düzlemde özel cihazlarla, sözde serbest enerji odaları ile kullanılabilmektedir.
Fizikçiler vakumun boş olmadığını bilirler, ancak parçacıkların ortaya çıktığı potansiyel enerjik durumlarla doludur. Vakum içinde gizlenen enerji neredeyse sonsuzdur ve büyük bir masraf olmadan kullanılabilir.
Yani gelecekte insanlığın en önemli güç kaynağı olması bekleniyor.
Birlik Enerjisi boyutlar boyunca yoğunlaştığında ve sonsuzluk zaman ve uzaya girdiğinde, parçacıklar olarak kendini göstermeye başlar.
Yaratılan ilk parçacıklar takyonlardır.
AŞK ANAHTARDIR
 https://www.facebook.com/groups/310404919579859

0 comments:

Yorum Gönder