23 Şubat 2016 Salı

NEIL KEENAN VE GLOBAL KOLLATERAL BANKA HESAPLARI ÜZERİNE

 
Global kollateral banka hesapları insanlık adına çeşitli projelerde ve dünyamızın daha iyi yer haline dönüşmesinde kullanılmak üzere Neil Keenan tarafından kullanıma açılmak üzeredir. (Kendi notum: Neil Keenan İrlanda kökenli olup Amerika Rhode Island doğumludur. Uluslararası çapta iş yapan bir iş adamıdır. Son 7 yılda kabal sistemini her anlamda çökertmek için çalışmalar yapmaktadır. Ayrıntılı bilgi içinhttp://neilkeenan.com ) 
 
Neil aynı zamanda global kollateral banka hesaplarının Federal Rezerv, Avrupa Birliği ve iyi bilinen zengin aileler tarafından illegal olarak kullanıldıklarını gösteren davaları yeniden işleme koymakla uğraşmaktadır. Neil Keenan ayrıca II. Kraliçe Elisabeth, Evelyn ve Jacob Rotschild, David Rockefeller, Hillary Clinton, George Herbert Walker Bush, George Soros, Birleşik Devletler Şirket Senatosu ve Evi ile ve diğer pek çok isimle ilgili yürütmeyi durdurma emri olan davaları yeniden gündeme getirmektedir. Bu davalarla ilgili dosyaların pdf linkleri:


MONACO ANLAŞMASI
Ağustos 2011’de 57 farklı ulustan finans temsilcileri yeni dünya düzenini yıkmak ve yeni bir global finansal sistem düzenlemek için Monaco kıyılarında bir araya geldi. Temsilcileri olan ülkeler arasında Rusya, Çin, İsviçre, Hollanda, Brezilya, Venezuela ve diğer büyük önemli oyuncular örneğin Pentagon ve CIA’deki yeni dünya düzeni ile ilişkili olmayan pozitif taraf vardı. Bu toplantıyı Neil Keenan düzenledi. Batıdaki ülkelerin çoğu yeni dünya düzeninden emir aldıkları için davet edilmedi. Pek çok rapor şunu göstermektedir ki Jay Rockefeller toplantının yapıldığı gemiye binmeye çalışırken Neil Keenan tarafından durduruldu. Rockefeller Keenan’a “Benim kim olduğumu biliyor musun?” diye sordu. Neil de şöyle cevap verdi: “Evet sen bu gemide olmasını istemediğimiz adamsın” Böylece Rockefeller gemiye binemedi ve toplantı yeni dünya düzeninden sızan herhangi bir ajan olmadan devam etti. Bu toplantı o kadar önemliydi ki çok kısa bir sürede Blackhawk helikopterleri geminin üzerine geldi ve toplantıyı engellemek için elektromanyetik akımlar göndermeye başladı. Ancak kıa bir süre sonra da Fransız savaş jetleri Blackhawkların üzerinde uçmaya başladı ve onları oradan uzaklaşmaları için uyardı. Bu Fransız savaş jetleri oyun değiştiren toplantıyı yapan ittifak grubunu korumaya çalışıyordu. 


Dünyadaki altının büyük çoğunluğunun ve global kollateral hesapları illegal olarak kullanan yozlaşmış enstitüleri aşağı çekecek pek çok belgenin Doğunun elinde bulunduğunu gören ittifak altına ve kaynaklara dayalı yeni bir finansal sistemi başlatmaya karar verdi. Bu toplantının müjdeleri verilmeye başlandığında diğer pek çok ülke ittifaka katılıp Anlaşma belgesini imzaladı. Böylece ittifaktaki ülke sayısı 182’ye çıktı. 

 
Neil Keenan ve takımı BRICS ülkelerinin bu planla devam etmelerini sağlayarak Batının kabal kontrollü finansal sisteminden tamamen ayrı ve yeni bir finansal sistemin kurulması için çalışmalar başlattılar. Neil bu yeni finansal sistemin Rusya ve Çin’in yardımlarıyla beklenenden daha hızlı bir şekilde kurulabileceğini ve yayılabileceğini biliyordu. Bu da Neil’e ve takımına global kollateral hesapların insani amaçlarda kullanılmak üzere çalışmalar yapmaları için zaman tanımış oldu. Bu hesaplar kabalın en derin ve gizli bir şekilde saklanan finansal sırlarıdır. Bundan kısa bir süre sonra da Vladimir Putin ve diğerleri BRICS ittifakını medyaya ve topluma açıklamak için hareketler yapmaya başladılar.

BRICS
BRICS ittifakı şu ülkelerden oluşmaktadır: Brezilya, Rusya, India (Hindistan), China (Çin), South Africa (Güney Afrika). 2011’den beri BRICS’in yaptığı açıkça görülen ya da açık bir şekilde görülmeyen pek çok hareket vardır. Bu zaman süresinde pek çok olay ortaya çıkmıştır. Burada tarih sırasına göre en önemli sayılabilecek dört olay üzerinde duracağım:

1- Haziran 2015: Çin Asya Altyapı Yatırım Bankası (AIIB) için kurucu ülkeler arasında yer alan 57 ülke temsilcisine ev sahipliği yaptı. Listedeki eksik iki ülke hala kabalın kontrol ettiği son ülkelerden olan Amerika ve Japonya’dır.


2- Temmuz 2015: BRICS bankası resmi olarak açıldı. 


3- Ekim 2015: Çin, CIPS (China Internatıonal Payment System, Çin Uluslar arası Ödeme sistemi) sistemini başlattı. Bu sistem kabalın ödeme sistemi olan SWIFT için büyük bir darbe idi ve aynı zamanda yuanın uluslararası hale gelmesi ve ABD dolarının üstünlüğünün sona ermesi için büyük bir adımdı.
 

4- Kasım 2015: Çin yuanı Uluslararası Para Fonu’nun (IMF) dünya rezervi para sistemi potasına resmi olarak alındı. Kabalın gerçekten başka seçeneği yoktu. Kabal bunu kabul etmeseydi ittifak kendi bankalarını (BRICS, AIIB) kullanmaya başlayacaktı. IMF’ye dahil edilme ile birlikte ittifak manevralarını kabalın sistemine çevirdi ve kabal üzerine daha çok baskı yapmaya başladı: ya bu global finansal sistem üzerindeki kontrollerini sessizce kaybedeceklerdi ya da bu sahtekar sistemi devam ettirirlerse legal yaptırımlarla yüz yüze geleceklerdi.


ANONYMOUS

1- Ağustos 2013: Hacker grup Anonymous’un içerisindeki bazı üyelerin kabalı finansal ve politik olarak alt etmek için çalışan yüksek rütbeli Amerikalı komutanlar ile Pentagondaki görevliler olduğuna dair bilgiler gelmeye başladı.


2- 7 Temmuz 2015: Anonymous şöyle bir gizemli tweet attı: “ Yarın Wall Street için kötü bir gün olabilir mi?..... Sadece umut edebiliriz.” Ertesi gün NYSE ve Wall Street saatlerce çalışamadı.


3- Kasım 2015: Anonymous, Ku Klax Klan üyesi olan aralarında ABD senatörleri ve ABD büyük şehir yöneticileri olan yaklaşık 1000 kişiyi açıklamakla tehdit etti.


VLADİMİR PUTİN
Neil Keenan ile birlikte Vladimir Putin de kabalı düşürmek için çalışan önemli bir lider olarak rol almaktadır. 3. Dünya Savaşı çıkarmak için uğraşan kabal karşısında oldukça soğukkanlı tepkiler verdi. Kurulan tuzaklara yem olmayıp bunun yerine finansal, askeri ve politik yönlerden kabalın önünü kesmek ve köşeye sıkıştırmak için diplomatik ve stratejik taktikler kullanarak ittifakın özellikle ortadoğuda güçlenmesini sağladı.

1- 9 Kasım 2015: Rusya 3 günde IŞİD’e ait 448 üssü yok ettiğini açıkladı.


2- 16 Kasım 2015: Putin G20 zirvesinde IŞİD’i finansal olarak destekleyen bazıları G20 üyesi olan 40 ülkeye ait bilgilerin ve belgelerin ellerinde olduğunu dünyaya açıkladı. G20 toplantısında yapılan bu açıklamalardan sonra ortaya çıkan paniği düşünebiliyor musunuz? Putin oldukça açık ve net bir şekilde mesajlarını göndermeye devam ediyor: Kabalın yarattığı tüm bu maskaralıkların ortaya çıkarılıp sonlandırılmasına yardım ediyor.


3- 18 Kasım 2015: Rusya Suriye’den Irak’a illegal olarak petrol taşıyan 500 tankeri yok ettiğini açıkladı. Bu tankerler IŞİD’e fon sağlayan petrolü taşıyan tankerlerdi. Böylece ana fon kaynağı kesilmiş oldu.


Irak al-Nakhil haber ajansının direktörü Mohammad Ali al-Hakim’in dediği gibi: “Batılılar tarafından yaratılmış olan IŞİD’in sonu yaklaşıyor.

YARGIÇ ANNA VON REITZ

28 Kasım 2015’te Alaska eyalet yargıcı Anna von Reitz (Anna Maria Riezinger) FBI ve ABD polisi dahil olmak üzere tüm federal ajanlara Kongre üyelerinin, Başkanın ve Hazine Sekreterinin tutuklanmaları için açık bir mektup gönderdi. Yargıç işlenen sahtekarlıklarla ilgili inanılmaz detaylar içeren belgelere sahipti.

(Yargıcın mektubunda şöyle bir bilgi mevcuttu: 30 Haziran 1864’e ait bir belgede kongre üyelerinin “Amerika Birleşik Devletleri, Şirketi” adı altında çoğunluğu yabancı olan özel bir şirketin yöneticileri olarak görev yaptıklarına dair kanıt vardır. )

TÜM BU BİLGİLER BİR ARAYA GELDİĞİNDE
Herhangi biri şu anda dünyada yer alan jeopolitik, finansal ve enerjetik olaylara derin bir şekilde baktığında kabalın sahtekar banka sistemine karşı hamleler yapan ittifakın giderek güçlendiğini açıkça görebilir. 
Neil Keenan, bütün finansal ve politik oyunların üzerinden oynandığı bu global kollateral hesapları açmak üzeredir. Neil’in son iki güncellemesi pozitif haberlerle doludur.


John F Kennedy ve Soekarno’nun yapmaya çok yaklaştıkları şeyi yapmak üzeredir: Dünyanın daha iyi bir yer haline dönüşmesinde kullanılacak olan global kollateral hesapların açılması
Putin ve BRICS kabalı finansal, politik ve askeri olarak farklı yollardan köşeye sıkıştırmaktadır. Ayrıca Pentagondaki pozitiflerle birlikte çalışan Anonymous’un kabalın banka illüzyonunu çökertmek için siber saldırılara devam edeceğini görüyoruz.

Son olarak da Kongre üyelerini, Başkanı ve Hazine Sekreterini yakalamaları için FBI ve ABD polisine çağrı çıkaran yargıcı görüyoruz.
Hazır olun daha hızlı ve daha heyecanlı zamanlar henüz başlamadı.

Çok iyi şeyler oluyor ve dünyamız için daha da iyi şeyler ortaya çıkmaya başlıyor.
Yazının orijinali:






Çeviri: Lora Ateş


3 comments:

Adsız dedi ki...

Allah razı olsun Putin'den...

Adsız dedi ki...

Allah razı olsun Putin'den...

Unknown dedi ki...

Çok film seyrediyorsunuz ya

Yorum Gönder