6 Kasım 2016 Pazar

BM MİKAİL: FİZİKSEL * DUYGUSAL* ZİHİNSEL BEDENLERİ ARMONİZE ETMEK


3132760 
BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJ LM-11-2016
RONNA / KUTSAL KABİLE
FİZİKSEL * DUYGUSAL* ZİHİNSEL BEDENLERİ ARMONİZE ETMEK
^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^
YÜKSEK BİLİNCİN ÜÇ PLANI AŞAĞIDAKİ GİBİ EVRİMLEŞİR:  
** YÜKSEK BİLİNCE KÖPRÜ KALP ÇAKRASIDIR.
** DUYGUSAL BEDEN DUYULARI RUH/KUTSAL KALP MERKEZİ ARACILIĞI İLE EVRİMLEŞİR.
** ZİHİNSEL BEDEN BİLİNCİ KUTSAL ZİHİN VE RUHSAL BİLİNÇ ARACILIĞI İLE EVRİMLEŞİR.
** SPİRİTÜEL FARKINDALIK ÜSTRUH/YÜKSEK BENLİK VASITASI İLE ÜÇÜNCÜ BİLEŞEN OLUR.
​Sevgili üstatlar, Işığın orta – Dördüncü – Boyut frekanslarına uyumlandığınız zaman, geçmişte bildiğiniz şekliyle insan olma fikrini bırakırsınız. Ruhsal Bilincin yaşamınızda egemen olan etki olmasına izin verirken, Ruhsal Bilincinizin ortaya çıkışının zamanıdır. Bu, Beden Elementalinizin bilgeliğini ve fiziksel ve duygusal esenliğiniz için uygun olan şeye ilişkin gönderdiği sinyalleri dinlemeye başladığınız anlamına gelir. DNA’nız ve bedeninizin hücreleri Işığın yüksek frekanslarını bütünleştirmeye başlar ve giderek, Yeni Çağın saf enerjisine uyumlanmaya ve bununla titreşmeye başlarsınız.
Bu dönüşüm süreci periyodu eski benlik – bilincinizin ölümüne benzetilebilir, ki bu gerçekte illüzyon perdelerinin kaldırılması sürecidir. ÜstRuhunuzun/Yüksek Benliğinizin her bir yeni seviyesini bütünleştirdikçe, daha engin Varlığınızın o Fasedinin bilgeliğini ve aydınlanmasınıemersiniz. Sizler dünyasal deneyimin bir çok çağlarında Aura Alanınıza emdiğiniz yoğunluğun çoklu katmanlarını söküp atma sürecindesiniz. Işık sizi özgür kılacak deyişi gerçek bir ifadedir, çünkü Işık bu kadar uzun süre taşıdığınız negatifliğin katmanlarını çözüyor.
İçinize dönerken, kendi yaratımınızın saflaşmış Işığının aura alanında işlev yapmaya başlıyorsunuz ve ŞİMDİ anının gücünde Kutsal Kalbinizde odaklanmış ve merkezlenmiş kalmayı öğreniyorsunuz. Zamanla Işık Dönüştürücüleri olarak siz Yaratıcı Işığın Adamantine Parçacıklarının maksimum miktarını çekmeye ve bütünleştirmeye başlıyorsunuz ve sonra insanlığa ve dünyaya bilinçli şekilde yayıyorsunuz.
 
İçinizde uyumun belirli bir seviyesine eriştiğiniz zaman, yüksek Boyutlara fiziksel beden kapılarını veya portalları açarsınız: omurganın tabanındaki Yükseliş Çakrası veya Medulla Oblongata ve Vagus Siniri ve ayrıca Kutsal Kalbinizin arka portalı ve Kutsal Zihniniz. Bunlar Yükseliş sürecindeki ana adımlardır. Bu süreç tamamlandığında, giriş seviyesi Kutsal Üçlünüzün sizi karşılamak için beklediği Beşinci Boyutun ilk Alt – Seviyesine erişim kazanma yolunuzda iyisinizdir.
ADEM/HAVVA KADMON BEDENİ, tam olarak bilinçli Işık Beden formunda sizin orijinal bireyselleşmiş Tohum Atom Tanrısal – Benliğinizdir; bu, insanlığın arketipi olarak Elohim (Işık Lordları/Kurucular) tarafından yaratıldı. Adam Kadmon erkeğin/kadının orijinal tam İlahi ve spiritüel doğasını bedenler. Kendisi İlahi Bilince doğru evrimleşmekte olan sizin kişisel ÜstRuh Işık Bedeniniz ile aynı şey değildir. Yüksek Benlikleriniz, Spiritüel/ÜstRuh Bedeniniz ve Kutsal Üçlünüz Tanrısal Benliğinizin, orijinal Işık Bedeninizin kırılmış Fasetleridir.
Kadmon Işık Bedeni bu Evren için Baba/Anne Tanrınızın planında Yaradılışın tüm formlarını yaratmak ve deneyimlemek için gerekli her formu üstlenme yeteneğine sahiptir. Adam/Eve Kadmon, İlahi Yaradılışın tüm döngüleri sırasında gezegensel dünyalarda enkarne olan spiritüel – fiziksel bir yaratımdır.
FİZİKSEL BEDEN: Başlangıç uyanış sürecinde, içe dönme ve Ruhun İçsel bilgeliğini dinleme arzusu vardır. Bu Ruh farkındalığı sizin Beden Elementalinizi, orijinal Adam/Eve Kadmon Işık Formunuzun mükemmel mavikopyasını içeren Hafıza Tohum Atomunu içerir.
DUYGUSAL BEDEN: Önce duygularınızın sizi istekleriniz, gereksinimleriniz ve arzularınız vasıtası ile kontrol ettiğinin farkına varırsınız, ki bu uzun vadede size mutluluk veya tatmin duygusu getirmez. İçe dönmeye ve hayat seçimlerinizi sorgulamaya başlarsınız, eylemlerinizin sonuçlarının ne olduğunu sorarsınız. Hayatınızdaki acı ve tatminsizliklerin yanıtlarını aramaya başlarsınız. Siz giderek Ruhunuzun rehberliğine dikkat ederken ve izlerken, Süperbilinçli zihninizin sesi daha güçlü hale gelir. Siz daha rahat oldukça ve yüksek bilgeliğin bu sesine güvendikçe, ego – arzu bedeni gittikçe kontrolü bırakır ve Ruhsal Benlik hayatınızdaki yönetici ve yönlendirici etki haline gelir. İradenizi Yüksek Benliğinizin İradesine uyumlarsınız, çünkü Kutsal Zihninizden gelen ilham verici ve sezgisel düşüncelere güvenmeyi öğrendiniz.
En sonunda, hayatınızdaki tüm interaktif olayları yüksek görüş açısından görmeye başlarsınız. İnsan etkileşimlerinin daha saf görüşü vasıtasıyla Duygusal Tarafsızlık geliştirirsiniz. Duyguların önemli sınavlarının çoğunu deneyimlemiş olarak, insan duygusal doğasının daha iyi anlayışını geliştirirsiniz. Tekrar, akışa uymayı öğrenirsiniz ve sınavlarınızı ve zorluklarınızı armağanlar ve büyüme fırsatları olarak görürsünüz. Yaşamaya ve ŞİMDİ anına odaklanmaya çabalarken, geçmişle barışmayı ve geleceğinizin senaryosunu yazmayı öğrendiniz. Gittikçe, zamanla, Duygusal Bedenin titreşim kalıpları, fiziksel alemin manyetik çekiminin üzerine yükselir.
ZİHİNSEL BEDEN: Bilinçaltınızın ve bilinçli zihninizin sınırlamalarını kavramaya başlıyorsunuz ve kitlesel bilinç inanç sisteminde ne kadar katı, sınırlı ve yapışıp kalmış olduğunuzu görüyorsunuz. Tavırlarınızı, yargılarınızı ve programlanmış kavramları yeniden değerlendirmeye başladığınız kendini analiz etme sürecine istekle başlarsınız. Neden burada Dünyada olduğunuzu ve hayatın daha büyük anlamını öğrenmeyi ararken, bilginizi fiziksel realitenizin ötesine genişletme yakıcı arzusunu hissetmeye başlarsınız. İçgüdüsel zihniniz yüksek entellektüel zihninize yol verir ve giderek Kutsal/Sezgisel Zihninize erişim kazanırsınız. Ruhsal Benliğiniz kaderinizin Yöneticisi olurken, hayatınız dramatik şekilde daha iyiye değişir; sonra her şeyin İlahi düzende gerçekleştiğine inanç ve güven bir kesinlik haline gelir. Ayrıca daha saf, uyumlu ve sevgi dolu bir realiteye, yukarıya doğru spirallenen yolda olduğunuzun kesinliğini bilirsiniz. Tek yapmanız gereken anda kalmak ve önünüzde YOL açıldıkça bir seferde bir adım atmaktır.
KENDİNİN ÜSTADI: KENDİ KADERİNİ BELİRLEYEN * KENDİ KENDİNİ KOŞULLANDIRAN * KENDİNİN FARKINDA * RUHSAL BİLİNÇLİ. Kendinin üstadı, olağan hayat deneyimlerinin yüksek görüş noktasından gözlemcisi olurken, etrafındaki ortama duyarlıdır. DÜNYADA OLMAK, AMA DÜNYADAN OLMAMAK. En muhteşem olay, Kutsal Kalbinizden ve Ruhunuzdan yayılan bol bol sevgi enerjisi ve neşeyi ilk kez deneyimlediğiniz zamandır. RUHUN DOĞASI SEVGİDİR ve Üçüncü/Dördüncü Boyut ortamının sınırlamalarında bulunurken, Ruhsal Benliğiniz vasıtası ile Anne/Baba Tanrınızın Sevgi Özüne bağlanırsınız.
Kendinin üstadı kaosun ve değişimin ortasında Kutsal Kalpte sağlam şekilde merkezlenmiş durur, düşük Boyutların illüzyonları yavaşça solup giderken Baba/Anne Tanrımızdan kuvvet toplarken, Kutsal Zihnin bilgeliğine dayanır.
ÜSTAT: Bir Üstat, Işık Yolunda sağlam şekilde merkezlenmiş olan ve odak noktası Kutsal Zihninden ve Kutsal Kalbinden olan insandır. O, bilincin Üçüncü/Dördüncü Boyut Planlarından Ruhsal Benliğinin tüm Fasetlerini dengelemiş, armonize etmiş ve bütünleştirmiştir. Şimdi, en azından Beşinci Boyutun giriş seviyesinde bulunan kendi Işıklandırıcı Kutsal Üçlüsüne direkt olarak bağlantılıdır. Bu aşamaya ulaşmak için, bir aday aydınlanmanın ilk dört AŞAMASINI tamamlamış olmalıdır ve ilk Dört Boyutun Kendinin Üstatlığını elde etmiş olmalıdır. BU, BU ZAMANDA İNSANLIĞA AÇILAN YÜKSELİŞ SEVİYESİDİR VE FİZİKSEL BEDENDE İKEN BİR ÇOK CESUR RUH TARAFINDAN BAŞARILABİLİR VE BAŞARILACAK.
ÖĞRENCİ/MÜRİT: Bir öğrenci, Ruhsal Benliğin fısıltılarına dikkat etmiş olan ve aydınlanmayı, bilgeliği, Kendini gerçekleştirmeyi ve en sonunda Kendinin üstatlığını aktif şekilde arayan insandır.
KUTSAL ZİHİN/YÜKSEK ZİHİN: İnsan Kutsal Zihni beynin üst arka bölümünde saklanan eterik, kristalin tohum Atomdur. Frekanslarınızı yüksek Dördüncü Boyutun uygun seviyesine yükseltinceye kadar, Kutsal Zihninize ve onun içeriğine açılan portala erişiminizi koruyan bir Işık zarı vardır. Kutsal Zihniniz kadim geçmiş tarihinizin yoğunlaşmış versiyonunu ve bu Evrendeki bir çok geçmiş yaşamınız sırasında bütünleştirmiş olduğunuz bilgeliğin ve çok önemli bilgilerin bir bölümünü içerir. Dünyada Kendinin üstadı olmak Kutsal zihninize erişim kazanmak ve Kutsal Zihninizde saklanan niteliklerin, vasıfların ve yeteneklerin gerekli bölümünü bütünleştirmeyi kapsar.
Engin ÜstRuhunuzun bir çok Fasedine bağlandığınız zaman, Yüksek Benliğinizin zihinsel veçhesi veya eriştiğiniz bilgelik en sonunda sizi Ben’im Varlığınıza/Tanrısal Işığınıza/TANRI – TOHUM ATOMUNUZA bağlar, bunların Baba/Anne Tanrınızın bilgeliğine veya bu Alt Evrenin kollektif zekasına erişimi vardır.
İLAHİ ZİHİN: İlahi Zihin, daha da yüksek seviyede İlahi Tanrı – Tohum Atomunuzun bütünlüğüdür: en sonunda, Baba/Anne Tanrımızın Kutsal Zihinleri. Daha iyi anlayış için, Yüksek Zihnin bilincinizin saflaşmış frekansı olduğunu söyleyebilirsiniz, ÜstRuhunuzun/Yüksek Benliğinizin bir Fasedinin her yüklenmesiyle yüksek bilinç seviyeleri elde edersiniz.
Yükseliş Yolunu geçerken ve Işık ve gölgenin kabul edilmiş spektrumuna ilerlerken, amacınız Kutsal Zihninizde ve Kutsal Kalbinizde merkezlenmiş kalma yeteneğini geliştirmektir. Herkes için şefkat ve koşulsuz sevgiyi ifade ederken, etrafınızda olup bitenler ile ilgili yüksek perspektifi bilinçli şekilde sürdürmeyi öğrenirsiniz. Bu, Kendinin üstadının amacıdır.
Işığın yüksek frekanslarına uyumlandıkça, Yaşamın/Sevginin/Işığın nehri veya kadim öğretilerde Antahkarana adı verilen Kutsal Ateş Nefesinin akışına alışmış olursunuz. Yaşamın bu Canlı Nehrinde kodlanmış bilginin saklı, güçlü, ışıltılı akımı vardır. Bu, yaratıcı dehanın kodudur; ancak, yaradılıştan gelen bu güce erişmek için Kutsal Zihnin ve Ruhsal Benliğinizin bilgeliğine erişmelisiniz.
Size bir nedenle Yıldız Tohumu deniyor, çünkü siz Kendinin üstatlığına geri dönerken, kristalin, Yaşam Kodu Tohum Atomlarını yaratma sürecini başlatırsınız; en sonunda sonraki, gelmekte olan Altın Galaksideki yaşam formları tarafından kullanılacak olan yeni, ileri evrimsel bir süreç.
Gözlerinizin önünde ortaya çıkan muhteşem kozmik olayların sonraki aşamasını anlamanız için, ifşa ettiğimiz şeyleri çalışmanızı ve zihninizde sağlam şekilde yarattığımız Evrensel Şemayı anlamak için gayret etmenizi istiyoruz. Işık Taşıyıcı olarak, dünyadaki temsilcilerimiz olmaya söz verdiniz. İçinizde, Dördüncü Boyut alemlerinin geri kalanındaki dünyasal yolculuğunuzu tamamlamak için gereksinim duyduğunuz her şeye sahipsiniz. Şüpheler ortaya çıkınca, ister başarılı olsun ya da başarısız görünsün, tüm geçmiş deneyimlerinizin size deneyim zenginliği verdiğini hatırlayın. Sevgililer, herkesin görmesi için Işığınızı parıldatın. Bizi çağırın, olası her şekilde size yardımcı olacağız. Her zaman sizinle birlikte olduğumu ve derinden sevildiğinizi bilin.
Ben Başmelek Mikail’im.
(Çeviri: Saffet Güler)

1 comments:

Yaşam dedi ki...

Kelimelerim kıfayetsiz kalacak çünkü bize kafatasımızın içinde ki Evren’i kimse öğretmedi. Teşekkür ediyorum

Yorum Gönder