15 Ocak 2017 Pazar

BM MİKAİL: GELECEK İÇİN BİR VİZYON


15894566_10211352268982909_4950853905929285117_n 
BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJ * LM-1-2017
RONNA / KUTSAL KABİLE VASITASIYLA
GELECEK İÇİN BİR VİZYON
Sevgili üstatlar, geçmiş bir çok mesajımızda muhteşem geçmişinizi hatırlamanıza ve harika yeni bir dünya yaratmak için gerekli olan her şeyin içinizde olduğu gerçeğini kabullenmenize yardımcı olmak için gayret ettik. Yalnızca Dünyadaki geçmiş yaşamlarınızdan konuşmuyorduk, ayrıca gerçekte hepinizin ne kadar ihtişamlı olduğunuzun bazı içgörülerini de vermeye çalıştık. Lütfen Varlığınızın çok büyük parçasını yüksek alemlerde bıraktığınız gerçeğini kabul edin, şimdi gerçek SİZİN bütünlüğünü oluşturan Tanrısal – ifadenin o bir çok Fasetlerini geri alma sürecine başlama zamanıdır. Bunun büyük çeşitliliğe sahip olan bir Evren olduğunu ve eğitiminizin bir parçası olarak, çok spesifik ve karmaşık yerlerde bir çok harika maceralar deneyimlemiş olduğunuzu anlattık. Şimdi neden Dünyanın bu kadar önemli olduğunu anlıyorsunuz, çünkü gezegeniniz bu Evrenin tüm çeşitliliğinin bir araya getirildiği yerdir. Büyük zenginlik yaratıp sonra acı verici kıtlık yarattıkça, dualite ve kutupluluk oyununu oynayarak harika bir zaman geçirdiniz. Diğer yaşamlarda, muhteşem yetenekler getirdiniz ve büyük yüreklilik eylemleri gerçekleştirdiniz, ayrıca güç bela odaklanmış şekilde bir çok kısır görüşlü hayatlar deneyimlediniz. Kendini ifade etmenin her Aleminde en düşüğünden en yükseğine, hayal edilebilecek her durumu deneyimlediniz.
Şimdi, illüzyon perdesinden adım atmanın ve Kutsallığınızı sahiplenmenin zamanıdır. Tanrı – bilincine daha derin girdikçe ve Yaradılışın yüksek boyutlarına eriştikçe, spiritüel kaslarınızı esnetmeye başlıyorsunuz ve kafanızda canlandırdığınız şeyleri ne kadar hızlı bir şekilde tezahür ettirebildiğinize şaşırıyorsunuz. Sizler daha yetenekli oldukça küçük mucizeler büyük ve karmaşık mucizelere dönüşüyor ve yakın gelecekte sizin için mevcut olan şey ile karşılaştırılacak hiç bir şey olmadığını söylüyoruz.
Değişimin çok boyutlu ifadeleri etrafınızda girdap gibi dönerken ve zaman gittikçe hızlanan oranda sıkışıp genişlerken, kolaylık ve inayet halinde var olmak için akışa uymayı öğrenmelisiniz. Hepinizin bir dereceye kadar deneyimlemiş olduğu gibi, Dünyadaki hayat son elli yılda büyük ölçüde değişti. Sizler Yaratıcı Işığın daha saf seviyelerine girdikçe, Üçüncü/Dördüncü Boyut ortamında standart olan şeyler artık uygulanmıyor. İnsanlığın yeni ortaya çıkmakta olan kollektif bilincinin geçmiş binlerce yıl hüküm sürmüş olan eski kitlesel bilinç inançları ile nasıl karşılaştırıldığı hakkında size daha büyük bir anlayış vermek için, zamanların ana sorunlarının bazılarına değineceğiz.
 
Bolluk içinde yaşamak sizin İlahi Doğuştan Hakkınızdır: Dünyanın zenginliğinin yeniden dağıtılması süreci şimdi tam olarak ilerlemede. Daha fazla şirketin ve organizasyonun gözden düşeceğinin ve unutulacağının farkında olun. Korku, açgözlülük ve başkalarını kontrol temeline dayanan her şey parçalanıyor. Geçmişte, bir yanlışın düzeltilmesi bir çok yaşam gerektiriyordu ve adaletin nasıl veya ne zaman verildiğini bilmenizin yolu yoktu. Şimdi, neden ve sonuç oyununun illüzyonuna yapışıp kalmış olanlar için, kötü tohumlar bumerang etkisiyle neredeyse anında geri dönüyor. Artık kendine hizmet edenler ve onlara verilen güveni ve gücü suistimal edenler kötülüklerini gizleyemeyecekler. Bu ister dini bir organizasyon olsun, ister şirket ve kurum ya da hükümetler olsun, hesap zamanı yakındır.
Dünya, Ruhun yüksek titreşim frekanslarının daha da fazlasını bütünleştirirken, Işık en derin gölgelere nüfuz ediyor. Zihin ve Ruh inşa edicilerdir ve sizler Dünyada yeni cennetin birlikte yaratıcılarısınız. Gereksinim duyacağınız her şey size sağlanacak, ama herkesin en yüksek hayrına olan vizyonunuza sıkı tutunmalısınız ve sonra Yaratıcı Işığın saf Adamantine Parçacıklarının Kozmik Piramit ambarlarına erişmeye cesaret etmeli ve bunları kafanızda canlandırdığınız her şeye biçimlendirmelisiniz. Sevgililer, size mutluluk ve hoşnutluk getirenlerin sadece nesneler olmadığını, “Var Olma Hali ve yaşam kalitesi” olduğunu öğrenirken, sevginin, neşeli sevgi dolu ilişkilerin, iyi sağlığın, gençlik dolu canlılığın ve yaratıcılığın bolluğunu arayın.
Yerküre değişiklikleri ve değişen iklim modelleri: Dünya bir temizlik işleminden geçiyor; aşırı üretim ile arazilerin suistimal edilmesinin, savaşların ve şiddet eylemlerinin derine gömülmüş acı dolu anılarının doldurulmasının ve insanlığın yüzyıllarca zulüm görmesinin, seller, yangınlar, yerküre hareketleri ve yıkıcı rüzgarlarla kirletilmesinin boşaltılmasını deneyimliyor. Her şey göründüğü gibi değil sevgili kalpler, çünkü insanların düşüncesizce kirlettiği havayı temizlemek, toprakları temizlemek ve suları arıtmak için süreç gerekli.
Bu radikal şekilde değişen zamanlar sırasında, tüm dünyada, var olmak için mücadele eden bir çok sevgili Ruh Dünyayı terk ediyor ve geçiş sürecini yeni bir Işıkta görmenizi istiyoruz. Onlar daha saf dünyasal var oluşa geri dönmek için hazırlanacakları sevgi, huzur, neşe ve bolluk dünyasının kapısına adım atarken, ıstırap veren ve umutsuz bir var oluşu kendi seçimleriyle terk etmekte olduklarını göremiyor musunuz? Geri dönülecek dengesiz Üçüncü Boyut Yoğunluğunun geniş spektrumu olmayacak, çünkü geri dönmeyi seçtikleri zaman bu, öğrenme, bilinçte genişleme ve dünyasal derslerinden hızla geçme fırsatı verilecek bir dünya olacak. Bu, Yol Göstericiler olarak sizlerin onlar için hazırlamakta olduğunuz şeydir. Yakında hiç bir Ruhun şu anda tüm dünyadaki bir çok uyumsuz frekanslı bölgelerde var olan acı ve illüzyonun bataklığına doğmayacakları zaman gelecek.
Birçoğunuz dünyanın farklı bölgelerine gitmeye yönlendiriliyorsunuz – nedeninden emin değilsiniz, ama keşfedilmemiş topraklara yolculuk yapma derine gömülü özlemi var. En büyük hizmette olabileceğiniz Dünyadaki o yere çağırılıyorsunuz – benzer titreşimde ve misyonda olanların size katılmak için yönlendirilecekleri yere. Ruh aileleriniz ve görev arkadaşlarınız ile yeniden birleşmenin veya “Takım Oluşturmanın” zamanıdır. Tüm olasılıkların aleminden gittikçe artan ilham edilmiş düşünceye erişirken, daha sezgisel oluyorsunuz. Geçmişteki içgüdüsel doğanız, geleceğin çok – fasetli Benliğinize katılırken saflaşıyor.
Fiziksel bedeninize ince ayar yapmak: Sizler fiziksel bedenlerinize daha fazla Işık bütünleştirirken, gereksinimleriniz ve arzularınız değişecek. Yaşamı tehdit eden virüsler ve hastalıkların evrimleşen, daha dirençli Işık bedenlerinizde yuva bulmak için zor zamanları olacak. Bir süre fiziksel beden yapınızda büyük değişim görmeyeceksiniz, ama içsel ve eterik değişimler çok hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. DNA’nızın etrafındaki Işık zarları gittikçe çözünürken ve sizler beyin yapınızda saklanan bilgeliğin daha fazlasına erişirken, fiziksel bedeniniz daha kuvvetli ve sağlıklı olacak.
Şifada muhteşem yeni atılımlar ve teknikler olacak ve doğal ürünler ve ilaçlar, çok fazla toksik yan etkileri olan sentetik ilaçların çoğunun yerini alacak. Bir çoğunuz zaten bedeninizin sadece kar oranları ile ilgilenen ilaç şirketlerinin simsarlık yaptığı popüler reçeteli maddeleri tolere etmediğini öğreniyorsunuz. Odak koruyucu bakımda, bütün yaşam desteğinde, zindelikte ve sıhhatte, doğal tedavilerde ve pozitif, sevgi dolu düşüncelerinizin sağlıklı kalmakta ne kadar önemli olduğunda olacak. Artık, Beden Elementaliniz dikkatinizi çekmeye çalışırken, onun gönderdiği sinyalleri görmezden gelmeyeceksiniz. Ağrı, bedeninizin bir şeylerin yanlış olduğunu bilmenizi sağlamasının bir yoludur. Geçmişte, çok geç oluncaya kadar semptomları maskelemek için ağrı kesiciler aldınız ve dengesizlikleri düzeltmek radikal önlemler gerektirdi.
Bedenizin içindeki ve dışındaki farkındalığın çoklu seviyelerine uyumlandıkça, aldığınız sinyallere dikkat etmeyi öğrenirsiniz. O zaman en az rahatsızlığın deneyimlenmesi için mümkün olduğu kadar hızlı bir şekilde gerekli ayarlamaları yaparınız ve bu nedenle, hızla uyuma ve esenlik haline geri dönersiniz.
Son olarak, bedensel yapınızda, tutumlarınıza, yeteneklerinizde ve ifade etme ve yaratma yollarınızda eşsizliğinizi kabul edeceksiniz. Anne babanızı ve atasal soyağacınızın genetik yapısını bir nedenle seçtiniz. Eşsizliğiniz sizi o kadar özel kılan şeydir – Dünyada tam olarak size benzeyen başka hiç kimse yoktur – “tek yumurta ikizleri” olarak doğan Ruhlar bile.
Bu sonraki yıllarda karşılaştığınız ana engellerden biri, kendinizi olduğunuz gibi kabul etmek ve tüm zamanların bu en önemli zamanını deneyimlemek için giymeyi seçtiğiniz dışsal beden örtüsü ne olursa olsun, güzel ve değerli olduğunuzu kavramaktır. Gördüğümüz ışıldayan Ruhlarınız kalbinizden yaydığınız harika sıcaklıktır, sevgililer; taşıdığınız bedensel kılıfa aldırış etmeyiz.
ÜstRuhunuz/Yüksek Benliğiniz ile Kutsal İlişkiniz: Geçmişte, ego – arzu bedeniniz günlük var oluşunuzun kontrolünde idi ve Ruhsal Benliğiniz çoğu zaman görmezden geldiğiniz bilincin küçük sesi idi. Gelenek, dini inançlar, zorunluluklar ve görev erken yaşlarda aşılandı ve size, başkalarının sizin hakkınızda düşündüklerinin, sizin kendiniz hakkında düşündüklerinizden daha önemli olduğu öğretildi. Değerli olduğunuzun onaylanmasını her zaman kendinizin dışında aradınız. Size mutluluk getirmesi için sürekli olarak birilerini, bir şeyleri veya bazı olayları aramaktaydınız, ama bu çoğu zaman kısa süreli, çoğu zaman hayal kırıcı oldu ve size kendinden hoşnut olmanızı getirecek kendinizin ötesindeki bir şeyleri aramakla kaldınız.
Şimdi onaylama, ilham ve rehberlik için içinizde sönmeyi öğrendiniz, çünkü Ruh – Birleşmesi denilen şeye sahip oldunuz ve Yüksek Benliğinizin çoklu fasetlerine bağlısınız. Süreçte, saf Kozmik Işık Bilincinin daha fazla miktarlarını bütünleştiriyorsunuz; bu, size şaşırtıcı hıza gelmekte olan yeni yüksek gerçekleri bütünleştirdikçe,  suçluluk duymadan tüm modası geçmiş kavramları salıvermenize yardımcı oluyor.
Şimdi Tanrının, ipleri çeken ve ödülleri ve cezaları dağıtan kibirli, uzak Göksek Krallık olmadığını kavrıyorsunuz. Sevgi dolu, neşeli, huzurlu ve bolluk içinde bir var oluşu tezahür ettirmek için, İlahi Doğuştan Hakkınızın parçası olarak, TEK gerekli olan şeyin içinizde olduğu gerçeğini kabul ediyorsunuz. Siz ifade özgürlüğü aradıkça eski gelenekler ve alışkanlıkların sizin üzerinizdeki hakimiyeti kayboluyor: kutsal günleri ve özel olayları kutlamak için ve Anne/Baba Tanrımızı ve Mutlak Yaratıcıyı onurlandırmak için yeni yollar yaratıyorsunuz.
İbadete tek bir gün ayrılmaz, çünkü ruhsallığınızı her günün her anında yaşıyorsunuz. Her günü, düşüncelerinizi ve eylemlerinizi izleyerek bir üstat gibi yaşıyorsunuz. Niyetlerinizin saf olması gerektiğini biliyorsunuz, çünkü gönderdiğiniz enerjinin her bir minik Atomundan sorumlusunuz. Ayırt etmeyi uyguluyorsunuz ve Varlığınızda oturma izni almasına izin verdiğiniz inançları sürekli olarak izliyorsunuz, çünkü kendinizin olarak sahiplendiğiniz gerçeklerin içinde onlarla yaşamak zorunda olduğunuz kurallar olduğunu biliyorsunuz. Huzur ve uyum içinde orta yolu yürürken giderek Karma yasalarının ötesine, inayet haline ilerlemeniz için her zaman en yüksek seçimleri yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.
Diğerleri ile ilişkiniz: İçinizde Kendini sevme ve değerlilik duygusu elde ettikçe, Yaratıcıdan daha fazla Sevgi/Işık çektiğinizi öğreniyorsunuz – bu, hiç bitmeyen spiritüel takviye kaynağıdır. Kendinizi doldururken, bu muhteşem iksir sizden sürekli genişleyen Işık çemberi olarak yayılır. Tüm seviyelerde tatmin getiren ilişkileri aramaya başlıyorsunuz – fiziksel, duygusal, zihinsel ve ruhsal. Geleceğin ilişkilerinde kendini kurban etme duygusu olmayacak; temel bir güven olacak ve bireysel ilgilerin, yeteneklerin ve ruhsal gerçeğin tam ifadesini arayacak ve destekleyeceksiniz. Adanmış partnerler birbirlerinin kuvvetlerini tamamlayacak ve yargılamama ve sabırla, zayıflıkları ve korkuları ile çalışmak için birbirlerine yardım edecekler. Yakından ilişkili olduğunuz insanlar ile ortak bir vizyonu paylaşmanız ve güç ve kontrol oyunları için tolerans olmaması önemlidir. Ruh ailenizin üyesini ve derin bir ruhsal bağınız olanları sezgisel olarak tanımaya başlıyorsunuz. Bu nedenle, ilişkilerinizde mümkün olduğunu düşündüğünüzden daha fazla rahatlık ve neşe bulacaksınız. Artık “gereksinime” dayanan ilişkiler aramayacaksınız, yeni ve heyecan verici bir Çağa ilerlerken, yolculuğunuzu ve bilginizi ortak bir şekilde paylaşma arzusuna dayanan ilişkiler arayacaksınız.
Kafanızda geleceği nasıl canlandırıyorsunuz? Büyük değişimin gelmekte olan yıllarını nasıl deneyimleyeceğiniz sizin seçiminizdir. Bilinçte daha yükseğe, bir üstadın görüş açısına ilerleyebilirsiniz ve her şeyin planlandığı gibi ortaya çıktığını bilebilirsiniz. Dünya ne kadar iç karartıcı görünürse görünsün, aşağıya ışıldayan ve en karanlık gölgelere – Dünyadaki en gizli yerlere – ve insanlığın kalplerine nüfuz eden Yaratıcı Işığın bulunduğunu biliyorsunuz. Dünyadaki insan varlıkların çoğunluğu sadece barış, rahatlık ve bolluk içinde yaşamak, inançlarını kendi eşsiz şekilleri ile ifade etmek istiyor ve başkalarının da aynı şeyi yapmalarına izin vermeye istekliler. Bu şekilde görünmese bile, hükmetmek, fethetmek ve kontrol etmek isteyenler azınlıkta ve onların Dünya ve insanlık üzerindeki gücü her gün zayıflıyor. Daha fazla insan üstatlığına adım attıkça ve İlahi Doğuştan gelen hakkını sahiplendikçe, onlar daha da zayıflayacak ve daha etkisiz olacaklar.
Bir süredir Dünyada bir çok yerde savaş çarpışmaları ve söylentileri olacak. Ama içlerindeki cehaletin karanlığı ile savaşanlar başarısız olacaklar – doğru olanı ve Işıktan olanı yok edemezler. Armageddon zaten önceden Dünyayı ziyaret etti sevgililer ve en kötüsü gelip geçti. Bundan sonra, her şiddet ve yıkım eylemi Cennetin kuvvetleri tarafından doğrudan karşılanacak, çünkü siz Barış Savaşçıları Işık, şefkat ve bağışlama silahlarınız ile savaşı kazanıyorsunuz.
Her düşünce ve eylem ile her an geleceği şekillendiriyorsunuz ve bu nedenle bu dünyanızda neyin yanlış olduğu yerine doğru olan şeye odaklanmanızı gerektiriyor. Bunu etrafınızdakilerde iyi olanı görme uygulaması yapın ve mümkün olan her şekilde cesaretlendirme ve sevgi dolu destek sözcükleri sunduğunuzdan emin olun. Sizler insanlığı yarının ışıldayan yeni dünyasına götürecek olanlarsınız. En çılgın fırtınalara maruz kaldınız ve Ruhun bir çok karanlık gecesinden yürüdünüz ve zafer kazanmış olarak ortaya çıktınız. Bu son günlerde cesaretiniz kırılmasın, cesur dostlarım. “Herkesin en yüksek hayrına Senin iraden olsun” diyerek, bize sizin adınıza araya girme ve büyük değişimin bu çalkantılı zamanlarında size yardımcı olma iznini verirsiniz.
Size Anne/Baba Tanrımızın sevgisini ve Mutlak Yaratıcının kalbinden gelen Işık akışını aktarıyoruz. Ölçünün ötesinde seviliyorsunuz. Ben Başmelek Mikail’im.
(Çeviri: Saffet Güler)
​​​​​Ronna/Kutsal Kabile vasıtası ile aktarılmıştır * Bu makalenin aktarıcısı olarak ben, Ronna Başmelek Mikail’in adına evrensel telif hakkına sahip çıkıyorum. Bilgi değiştirilmediği, alıntı yapılmadığı veya ekleme yapılmadığı ve yazarın ismi ve e-posta adresi ve websitesi belirtildiği sürece websitelerine gönderilebilir. RonnaStar@earthlink.net dan aizin alınarak dergilerde yayınlanabilir.

2 comments:

Unknown dedi ki...

Tekrar tekrar okumaya doyamadigim bu muhtesem yazi icin sizlere cok tesekkur ediyorum iyiki varsiniz:)

ersin obay dedi ki...

İlgi gösterdiğiniz için ben teşekkür ederim.

Yorum Gönder