19 Ağustos 2017 Cumartesi

21 AĞUSTOS 2017 TUTULMASI İÇİN ARKTURUS KANAL MESAJLARI


600_446172674 
Dr. Suzanne Lie ve David K. Miller
Dr. Suzanne Lie:
Biz Arkturuslularız ve Dr. Suzanne Lie vasıtası ile konuşuyoruz ve hepiniz vasıtası ile konuşabileceğimizi bilmenizi istiyoruz. Kendi benliğinizin yüksek frekansları ile bağlantı kurma yeteneğine sahipsiniz. Tutulma ile olmakta olan şey, onun insanları “bu veya o” duruma yerleştirmesidir. İnsanlar bu yeni enerji alanını kabul etmek, kendilerini değiştirmek, bilinçlerini genişletmek, şimdi Gaia’ya daha yakın olacak olan yeni enerji alanı ile çalışmak ve değişimden önce gelen kaostan geçmek isteyip istemediklerine karar verebilirler. Ayaklarınız yere basarak ve başınız kendi benliğinizin yüksek ifadesine bağlantılı olarak değişimden önce gelen kaostan geçin. Bu tutulmanın ABD’den geçecek olması tesadüf değildir. ABD’nin resetlenmeye gereksinimi var ve resetlenme tutulma ile gerçekleşen şeylerden bir tanesidir. Bu bir resettir. Bilgisayarınızda çalışmakta olan çok fazla şeyin olduğunda, onu kapatıp tekrar açıp resetlemek zorunda olmanız gibi. Bir çok insanda, zihinlerinde, düşüncelerinde, yaşamlarında devam eden bir çok şey var ve bunun nedeni kaosun her zaman değişimden önce gelmesidir. Kaos değişimin habercisidir ve bu gezegende gerçekleşmesine gereksinim duyulan büyük değişim var.

Şimdi inişler açısından konuşmak istiyoruz, çünkü şimdi Dünyanın insanlarının çoklu evrendeki en evrimleşmiş türler olmadıklarını ve Dünyasal bedenlerinde yaşamakta olanlardan çok daha evrimleşmiş olan bir çok türlerin bulunduğunu kavramalarının zamanı. Şimdi her birinizi hepinizin çok boyutlu varlıklar olduğunuzu hatırlamaya davet ediyoruz ve dikkatinizin esasen üçüncü boyutsal benliklerinize odaklı olmasının dördüncü, beşinci, altıncı, yedinci, sekizinci ve özünüzün, gerçek çok boyutlu benliğinizin daha yüksek küresine sahip olmadığınız anlamına gelmez. Bu tutulma kendi bilincinizin bu yüksek frekanslarına, karar vermenizin, düşünmenizin, duygularınızın, etkileşimlerinizin yüksek frekanslarına uyanma çağrısıdır. Karanlık güçler tarafından insanlığa canla başla çalışmak ve sadece bunu sonuçlandırmak öğretildi. Ama insanlık çok boyutludur ve her biriniz kendinizin yüksek ifadenize sahipsiniz ve bu tutulma ile, enerji alanlarının bu açılışı ile, eğer yüksek benliğinize açıksanız, yüksek benliğinize bağlanabileceksiniz. Kendinizin tüm frekansları ile dik durun ve kendinizi sevgili Gaia’ya topraklayın ve bunun gezegensel geçiş ile ilgili olduğunu hatırlayın.
Hepinizden kişisel sorunlarınızdan çıkmanızı, kişisel yaşamınızdan çıkmanızı, kişisel zorluklarınızdan çıkmanızı ve canlı, nefes alan bir varlık olan Gaia gezegeninin, Dünya gezegeninin bir temsilcisi olduğunuzu kavramanızı istiyoruz ve hepinizden, bu yoğun, yüksek enerji alanını eşzamanlı olarak hissederken, bu zamanı sevgili Dünya Anaya çok, çok derinden bağlanmak için kullanmanızı istiyoruz. Ve Gaia Anaya derinden topraklananlarınız bu yüksek frekansın daha fazlasını alabilecekler, çünkü bildiğiniz gibi, yüksek frekansa sahipseniz, onu topraklamalısınız. Ve bunu Gaia’ya topraklamayanlarınız ve bir tür kişisel sorular veya kişisel kazanım arayanlarınız, enerji alanının sadece küçük bir kısmını alacaksınız. Enerji bilgidir, ışık bilgidir, bu bilgi siz Gaia’nın bedenine tam olarak topraklanmış olduğunuz zaman ve kendi çok boyutlu benliğinizin yüksek frekanslarına tam olarak bağlı olduğunuz zaman sizin için elde edilebilirdir.
David K. Miller:
Ben Juliano’yum. Gezegensel dönüşüm tüm seviyelerde hızlandı. Bu, sosyal/spiritüel, ekonomik, politik ve evet, hatta çevresel durumları kapsıyor. Bunun bir fırsat olduğunu kabul ediyoruz, tutulma Gaia ile kişisel ilişkinizle bağlantınızı derinleştiriyor. Yapabilirseniz, tutulma sırasında şifa çemberinize girin, Dünyaya daha derin ve daha yoğun bir bağlantı hissedersiniz ve Dünyaya bu derin bağlantı, gezegenseş şifa güçleriniz tutulma zamanında yükselecek. Arkturus yıldız tohumlarının bu gezegende bir azınlık, çok küçük bir azınlık olduğunun, ama çok güçlü bir grup olduğunun farkındayız, çünkü arcan enerjiyi ve arcan ışığı tezahür ettirme ve kullanma yeteneği olarak bilinen özel güçlere sahipler. Tutulmayı arcan düşünce alanınıza ışıldayan aktivasyon ve güç olarak düşünün, düşüncelerinizi yüksek tezahür için yönlendirin ve dünya liderlerine denge ve barış düşünceleri gönderin. Bu çok tehlikeli zamanda, yükselmiş üstatların dengesinin ve ışığının sizden akmasına ve gezegene akmasına izin verin, bu gezegende dramatik etkisi olur. Ben Juliano’yum.
Dr. Suzanne Lie:
Arcan enerjinin ne olduğunu kısaca açıklayabilir misin?
David K. Miller:
Arcan enerji düşünce gücünün ölçümüdür ve bir ampulün vat gücü ile karşılaştırılır. Eğer küçük bir ampulünüz varsa, bu 10 vattır, eğer daha büyük bir ampulünüz varsa, 60 vat ile daha fazla ışık yayar. Arcan düşüncelerinizin gücü için bir referans olan bir Arkturus terimidir. Arcan enerjiniz yüksekse, diyelim 10 veya 20’deyse, o zaman düşündüğünüz şey daha fazla ışık yayar ve daha fazla dramatik etkisi olur. Eğer zayıf bir arcan gücünüz varsa, o zaman verdiğiniz ışık sadece sınırlı bir alana gider. Ama en önemlisi, arcan gücü üretme yeteneğinizin dramatik şekilde ikiye veya üçe hatta dörde katlandığı belirli olaylar vardır. Ve tutulma, düşüncelerinizin üçüncü boyutta daha dramatik etkisi olabilmesi için, düşüncelerinizin arcan enerjisini artırmak için kullanabileceğiniz bir olaydır. Bunu netleştirdiğimi umuyorum.
Dr. Suzanne Lie:
Çok teşekkürler.
Hepimiz uzun, derin bir nefes alalım ve şimdiye kadar işittiğiniz her şeyi bütünleştirmek ve bunun bilincinize karışmasına izin vermek için bir dakika ayıralım. Ve yeni bilgi bilincinize karışırken, daha önce işittiğiniz Dünyanın çok çeşitli bir gezegen olduğu ve farklı düşünen, farklı hisseden bir çok farklı türde insan olduğu bilgisiyle karışmasına izin verin; bu tutulma sırasında ulaşma fırsatına sahip olduğumuz şeylerden biri, herkesin “Gaia için buradayım. Gezegensel yükselişe katılmak için buradayım” diyebildiği birlik bilinci duygusudur. Bencil kişisel ihtiyaçların, arzuların veya amaçların ötesine ilerlemek ve tüm gezegene katılmak ve koşulsuz sevgi göndermek, tüm gölgelere ışık göndermek için bunu şimdi alın.
David, bu tutulmanın muhtemelen bir çok insan için bilinçlerinde yükselmeye sahip olacakları bir şans olduğunu söyleyeceğim. Buna değinebilir misin, lütfen?
David K. Miller:
Yine, dediğim gibi, düşündüğünüz şey tezahür eder, çünkü tutulma sırasında arcan ışığının, arcan spiritüel ışığının güçleri muhteşemdir. Gezegende en kutsal yerde olduğunuzu imgeleyin, ister Bell Rock, ister Volcan Poas ya da Costa Rica’daki güç ya da başka güzel bir yer olsun. O yerde olduğunuzu ve yükseltildiğinizi imgeleyin, bu 2 dakika ve 44 saniye dünyada tezahür ettirme fırsatı olacak, ister herhangi seviyede kendi içsel gelişminiz olsun, ya da gezegensel seviyede olsun yüksek spiritüel dileklerinizin tezahür edeceği bir fırsat olacak. Evet, Gaia bu tutulmada özellikle düşüncelerinizin ve şifalarınızın gücünü almaya açık.
Dr. Suzanne Lie:
Teşekkür ederim. Evet, bunun birlik bilinci elde etmek için bir fırsat olduğunu kabul ediyorum, burda tüm ABD boyunca gerçekleşmekte olan bir şey var ve tüm dünyadan görülecek ve bir çok insanın dikkatini çekecek. Ve eğer bu insanların her biri sadece bir kaç dakika ayırıp koşulsuz sevgi gönderirse, gezegen için ve Gaia’nın bedeni üzerindeki her bir varlık için bunun nasıl bir armağan olacağını düşünün. Teşekkür ederim. Bugün için başka dileklerin var mı?
David K. Miller:
Sadece Arkturus ışığının kutsamalarını göndermek istiyorum ve tüm dinleyicilerimizin ve ruhsal dostlarımızın biz Arkturusluların da bu olay sırasında sizinle çalışmak için daha fazla mevcut olacağımızı bilmenizi istiyoruz, tutulmanın gücünü ve boyutların gücünü biliyoruz ve her birinizin bu gezegene 5 nci boyut ışığı getirmeye odaklanacağınızı biliyorum ve ayrıca  mavi ışığına odaklaanbilirsiniz ve bana ve diğer Arkturuslu rehberlere ve öğretmenlere odaklanabilirsiniz, çünkü bizler de Dünya gezegenine gelen bu ışık kanalından faydalanacağız. İyi günler.
Dr. Suzanne Lie:
Evet ışık kanalı ve faydalanın ve hatırlayın, verdiğiniz şey almak istediğiniz şeyden daha önemlidir. Hepinizi sevgili gezegeninize yardım etme fırsatına sahip olduğunuzu hatırlamanız için teşvik ediyoruz ve biz Arkturuslular kalplerinizde ilahi anneniz Gaia ile kutsamalarınızı paylaşmayı bulacağınızı biliyoruz. Hepinize kutsamalar, tutulmada görüşürüz!
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder