23 Eylül 2017 Cumartesi

KRYON: “Karanlıktan Işığa Gitmek”


8add088a0eff148e781a067db798c40f 
Bu canlı kanallık Buffalo, New York’ta verildi
Lee Carroll kanalıyla
24 Haziran 2017
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Bu yerin etrafına tüm diğer sesleri ve kavramları bloke eden bir baloncuk koymanızı istiyorum. Burada sizin için bir enerji var ve bazılarınız için bugünün öğretisi “a-ha” enerjisidir! Bu yeni olmayan bir enerjidir çünkü hatırlıyor.
Sevgililer, birçoğunuz için, bu hatırlayışların bir çoğu olacak ve bu zamanda beklediğiniz şey budur. Kadim günlerin anlam hissettiren şeylerini hatırlamaya başlayacaksınız. Bunlar, geçmişte şamanik varlıklar olarak öğrendiğiniz ve deneyimlediğiniz şeylerdir. Kadim insanlar sizlerdiniz, yaşlı ruh ve hatırlanacak çok şey var.
Sizlerin bile kadim insanlar olarak katıldığınız çeşitli kehanetleri hatırlayacaksınız – bir seviyede aslında gelecekte bir gün olacağınızı bilerek – ve şimdi buradasınız. Tüm bu şeyler şimdi sahip olmaya başladığınız hislerin içinde anlamlı olmaya başladı. Bu özel mesaj, bir soru soran bir mesajdır, “Karanlıktan ışığa giderek, şimdi hayatı nasıl icra edeceksiniz?”. Yaşlı bir ruh olarak yaradılış hikayesinden bu yana binlerce yıldır gezegende bulunurken, ışık ve karanlık bilgisi ile doldunuz. Uygarlık ardına uygarlık boyunca, bir seviyede canlı oldunuz. Tarih kitaplarının henüz bilmediği uygarlıklarda bile buradaydınız.
Bu kadar yaşlısınız. Yine de bu gezegende olduğunuz her seferinde, düşük bilince geri döndünüz. 1 – 10 ölçeğinde, 1 başlangıç bilinci ve 10 en bilge bilinç anlamına geliyor. İnsan uygarlığı hala sadece 3,5 ölçeğindedir. Bazı uygarlıkların daha fazla bilinç ile başladığının, ama sizin şu anda sahip olduğunuz bilince gerilediğinin farkında olun. Eski enerjide binlerce yıl yaşadınız ve burada ışığın kendisini göstermeye başladığı ve karanlığın kendi işlevsizliğinde sağa sola sallandığı değişmekte olan bir enerji ile birliktesiniz.
Düşük bilinç (karanlık) kaybediyor, çünkü onu beslemek için kullanılan şeylerin en temel nitelikleri artık uygulanabilir değil. Bütünlük eksikliği ve açgözlülük özelliği taşıyan sistemler parçalanmaya başlayacak. Gezegenin farklı bölümleri önce etkilenecek ve diğerleri bunu izleyecek. Ancak, bunlar parçalanacak, çünkü ışık kazanıyor. Kişisel olarak nasılsınız? Binlerce yıllık karanlıktan ışığa yürümek nasıl olacak? Bu yeni çağa sizi karanlıkta tutmaya devam eden hangi alışkanlıkları taşıyacaksınız?
Sizinle bu anlarda sadece bir kaç özellik paylaşmak istiyorum. Bunlar düşündürecek şeyler dediğin şey olacak, yaşlı ruh. Sen gezegenin umudusun, gezegenin ışığısın, yaşlı ruh. Gezegenin deneyimli olanısın, yine de birçoğunuz hala karanlıktaki yapbozu çalışıyorsunuz. Bunu nasıl yapacaksınız? Niteliklerin bir listesini yapacağım, çoğu zaman yaptığım gibi, ve bu uzun bir liste değil. Bu liste karanlıktan ışığa geçiş sürecindeki adımları ve içgörüleri temsil edecek.
 
İnanç
Size verdiğimiz birçok diğer listeler gibi, bir numara böyle: Buna inanıyor musunuz? Gerçekten buna inanıyor musunuz? Sağlık ve Akash’ı kazma yeteneğiniz hakkında mesajlar verdik. Sizinle hücrelerinizle konuşmak ve içsel zekanız ile çalışmak hakkında konuştuk. Tüm bunlarda, bir numara her zaman budur: Buna inanıyor musunuz? Bu adımın ilk olmasının ve en önemli olmasının nedeni, bilinciniz bunu gerçek olarak almadıkça, bedeninizin geri kalanının bir şansa sahip olmamasıdır. Siz hücrelerinizin patronusunuz ve bilinciniz içsel zekanız olan şey ile konuşur ve tüm bunlarda yönetimde olmak zorundasınız. Bunu kendinizin yapmalısınız. Buna inanıyor musunuz? Bir geçişin gerçekleşmekte olduğuna gerçekten inanıyor musunuz?
Gezegene bakarken ve iş dünyasında ve hükümette olan her şeyi görürken, tuhaf bir şeyi görüyor olabilirsiniz. Eski enerjide bu şeylerin hepsi düzenli olarak gerçekleşmiş olsa da, bunlar bu yeni enerjide bocalıyorlar veya en azından uygun olmadıkları görünüyor.
Yaşamlarınızda hiç test edilmemiş olan bu enerjiyi hiç görmediniz. Hiç bir İnsan gelmekte olan bu nitelikleri henüz görmedi. Eğer tuzlu su balığını alır ve taze suya koyarsanız, onlar için metabolizmalarını düzeltecek bir mekanizma olmadıkça ölürler. Bunlar suda yaşarlar, ama o türde suda değil. Sizler karanlıktan ışığa ilerliyorsunuz ve bir çok hayatlar yaşamış olsanız da, paradigmalar farklıdır. Ayarlamak zorundasınız. Bu nedenle bir numara buna inanmak zorundasınız.
Gezegende gerçekten bu gerçekleşiyor mu, yoksa bir seminerde bir kanallık sırasında işittiğiniz bir şey mi? Bu bir hayal mi – gerçekte yönetiminde olmadığınız bir şey – yoksa bunun bir parçası mısınız? Eğer parçası iseniz, o zaman şöyle demelisiniz, “Bunu görüyorum! Vov, bu gerçekten oluyor! Doğru zamanda doğru yerdeyim ve geçişin bir parçasıyım. Bu, gezegende gerçekleşmiş olan en harika şeylerden biri. Doğru zamanda hayattayım ve bunun için geldim.”
Bazılarınız süper analitik olabilir ve şöyle diyebilirsiniz, “Bu yeni karanlık/ışık geçişi için gelemezdim, çünkü çok yaşlıyım. Bu veya o benim için yanlış, bu nedenle çok fazla değişimi olan çok farklı bir şey ile ilerleyemem.” Sevgililer, ışığın yaratımı kim olursanız olun, kaç yaşında olursanız olun veya bedeninizde ne oluyorsa olsun, elinizden geleni yaptığınız bir şeydir. Şefkatin ve ışığın yaratılması en zarif şekilde işleyen bilinçtir ve hepiniz bunu yapabilirsiniz.
Geri gelmeyeceğim. İşimi tamamladım!” diyen birçok insan var. Evet, tamamladınız! Bunu tekrar tekrar söyleyeceğim. Partiyi kaçıramazdınız! Sevgililer, bu kez yaptığınız aynı hataları yapmayacaksınız. Yeni olan bilgelik yaratacak olan tazelik ve Akaşik hatırlayış ile geleceksiniz. Daha sonra gerçekleşecek olan şey budur, ama şimdilik sana ihtiyacımız var, yaşlı ruh. Hala hayatta iken ışık ve karanlığın bu savaşını kazanmak için şimdi buradasın ve bedenini nasıl iyileştirebileceğini, hücrelerinle nasıl konuşabileceğini ve tıbbın imkansız olduğunu söylediği şeyleri yaratabileceğini anlamaya başladığın zaman yaşamı uzatmak için sana bilgi sunmamızın nedeni budur.
Bazıları tam şu anda burada oturuyor ve siz zaten bunu yaptınız. Burada kimin olduğunu biliyorum ve önümde kimin oturduğunu biliyorum. Mucizeler ile dolusunuz ve eşzamanlılıklar burada dinleyiciler arasında. Hayatınızda neler olduğunu biliyorum. Ruh bilir. Bu bilgi için çok olgunsunuz! Bunun gerçek olduğuna karar verdiğiniz zaman ve kendiniz için sahiplenmeye karar verdiğiniz zaman, ışığa yolculuğa başlayabilirsiniz. Sonra sormalısınız: Eğer bu gerçek ise, bununla işbirliği yapmak için ne yapacağım? Karanlık/ışık geçişinin gerçekleşmekte olduğu gerçeğini tanıdığım veya sahiplendiğim için, içimde neler değişecek? Bu, çağların kehanetinin gerçekleşmesidir ve siz olağandışı ve değişim ile olgunlaşmış bir zamandasınız. Sonraki adımınız nedir? Ne yapacaksınız?
 Eski Bilinç Alışkanlıkları
İnsan, eski alışkanlıkları içeriyorsun ve bu utanılacak ve suçluluk duyulacak bir şey değil. Alışkanlıklar alışkanlıklardır ve tüm yaşamın boyunca hayatta kalmak için yapmış olduklarını yaptım ve şimdi alışmış olduğun şeyin dokusu değişmeye başladı. Olaylara tepkini analiz etseydin ne olurdu? Şikayetçi misin? Şikayetçi olduğunu kavrayamıyor olabilirsin bile, çünkü bunu düşünmeden diğer şikayetçiler ile birlikte ahenk içinde olmak çok kolaydır. Bunun bir alışkanlık olduğunu biliyor muydun? Bu kültürel bir alışkanlıktır. Söylediğin şeylere aslında inanmıyor olabilirsin, ama bu bir alışkanlıktır.
Geleceğe pozitif bir yaklaşımın var mı? Evet diyebilirsin, ama etrafındaki başkaları “Hepimiz kaderimize mahkumuz ve asla daha iyi olmayacak. Her şey başaşağı gidiyor!” dedikleri zaman hiç bir şey söylemiyor musun yoksa evet anlamında kafanı mı sallıyorsun? Bunu yapmak kolaydır.
Belki daha çok proaktifsin. Belki, karşıt veya antisosyal olmadan, negatif ifadeleri düşünüp şöyle diyorsundur, “Pekala, gerçekten emin değilim. Bazı iyi şeyler duydum. Bundan biraz daha pozitifim.” Belki arkadaşlarını rahatsız edecek veya haksız kılacak bir şey ifade etmeden daha pozitif olmayı öğrendin? Sağduyu ve dengenin diplomasini çözdün mü? Belki etrafındakilerin negatif alışkanlıklarına nasıl karşı çıkacağını çözdün, yine de bilgisi olmayan biri olarak görülmüyorsun, ileri düşünceli ve pozitif olan biri olarak görünüyorsun? Bir fark var.
Geçiş ile ilgili şu anda bildiğin şey ile, olaylara farklı şekilde bakmaya başlayabilir misin? Şimdi, daha önce olası olmadığını düşündüğün, neler mümkün? Kendi hayatında, önceden olamayacağına karar verdiğin şey yerine, olabilecek olan şeyleri değerlendirmeye başlayacaksın? Burada gezegeni ve kendilerini tanımlamış olan ve hiç bir şeyin bunu değiştirmeyeceğini hisseden bazılarına konuşuyorum. Bu doğru değil, sevgililer. Son zamanlarda karanlık ve büyük sahteliklerin yanılgıları hakkında bir mesaj verdim ve bir sahtelik şudur: Hiç bir şey değişmeyecek; İnsan doğası her zaman aynı olacak ve tarih bunu kanıtlıyor. Geçmişin kutusundan çıkıp ileriye, beklemediğiniz bir şeye bakmaya başlayabilir misiniz?
Biri size şöyle söylediği zaman, “Bak, bunlar gerçekler. Bunları temizlemek gerçekleşemez! Bak, bunlar gerçekler! Geçmişte tekrar tekrar olan şey bu ve olmaya devam edecek.” O zaman şöyle diyebilir misiniz, “Bunun nasıl olacağını bilmiyorum, ama geçmişteki gibi aynı olmadığımız ve geleceğin bize anlatılmış olduğu gibi olmadığı konusunda kendime güven hissediyorum. Görüyorsun, her şeyi bilmiyoruz. Bilmediğin şeyi bilmiyorsun ve bundan dolayı, umut var – sadece umut değil, vaat var“? Bu iki numara idi.
Drama ve Görünmeyen Hakikati Pazarlama
Üç numara: Toplumunuzda ve kültürünüzde her zaman aynı olan ve geçmiş İnsan doğasını temsil eden bazı çok eski enerjiler var ve bunlarla ne yapacağınıza karar vermek zorundasınız. Bunları değiştiremeyebilirsiniz, ama bunlar ne yapacağınız konusunda seçime sahipsiniz.
Eğer geçişe inanıyorsanız ve daha pozitif düşünmeye başlıyorsanız, size yardımcı olacak bir şey söyleyeyim. Bu gezegende, bildirilmeyen ışık var. Çok güçlü yerlerde insanlığın geleceği ile ilgili yüksek bilinçli fikirler ve yeni düşüncelerin başlangıcı var. Bunlar büyümeye başlayan yeni düşüncenin tohumlarıdır ve bunların bazıları çok fazla anlamlı ve zarif, buna rağmen bunları hiç bilmeyeceksiniz. Nedeni? Medyanız başka her şeyin üzerindeki dramanın eski karanlık bilinci ile dolu ve birçoğunuz bunu sürdürmek için istekli bir şekilde platform yaratıyorsunuz.
Bazılarınız işten eve geliyorsunuz ve medyayı açmanın ve o gün gezegende gerçekleşen korkunç şeylerin hepsini izlemenin iyi bir fikir olduğunu hissediyorsunuz. Belki haberleri istemiyorsunuz, bunu yerine eğlenceyi tercih ediyorsunuz. Böylece drama içindeki, tartışan ve şikayet eden aileleri izleyebildiğiniz bir programı açıyorsunuz. Sevgililer, size söylediğim şey medyanızın bozuk olduğu ve yine de onu izlediğinizdir.
Tam şu anda, medya eski enerjide devam ediyor ve sorumlu olan yönetimi sizin için en iyisini ve komşularınızın ne istediğini bildiğini düşünüyor. Bu nedenle düzenli olarak karanlık dağıtacak ve eğer karanlık olan hiç bir şey yoksa, sizin için karanlığı yaratacaktır.
Karşılaştığınız şey budur. İşte tavsiyem. Gerçek ve doğru olduğuna inandığınız medyayı dikkatli bir şekilde seçin. İzleyecek eğlenceli şeyleri tercih etmez miydiniz? Belki eğlenceli şeyler yapan harika evcil hayvanları veya hayvanları izlemek istersiniz? Şaşırtıcı ve komik şeyler yapan çocuklara veya yükseltici son ile biten büyük kahramanlık hikaleyerine ne dersiniz? Şaşırtıcı doğa veya eğlendirici olan komediye ne dersiniz? Tam şu anda yeni cihazlarla, reklam kuşakları olmadan istediğiniz kadar her şeyi görebilirsiniz. Bu en yeni trenddir ve medya seçiminizin evrimidir – evinizde, ticari kesintiye uğramadan programlar üzerinde kişisel kontrol. Bu olayı görüyor musunuz ve neden şimdi olduğunu merak ediyor musunuz?
Drama – eğilimli medyaya çözüm basittir: Standart yayınları izlemeyin veya dinlemeyin! Bunun yerine, alternatifleri bulun ve seçici olun. Size tam zamanlı drama getirmede daha az önyargılı olan haberleri seçin. Elbette, olan bitenler ile temasta kalmaya ihtiyacınız var, ama günün dramasını zenginleştirmeye ve yükseltmeye ve daha da kötüleştirmeye adanmış olan – veya olmakta olan iyi şeyler hakkında hiç haber vermeyen – bir programı kabul etmek zorunda değilsiniz.
Bunu söylüyorum, çünkü yayın sadece bozuk değil, tehlikeli de, çünkü gezegenin görünüşünün yanlış izlenimlerini veriyor. Onlar eski enerjide yapışıp kalmışlar ve gezegende aslında gerçekleşiyor olabilen şeyin görünüşünü henüz yakalamadılar. Henüz değil. Size sözümona iyi eğitim ve tarih veren kanallar bile, beklemediğiniz şekilde önyargılılar. Tarihi ya da belgesel hikayeleri bile korkunç ve karanlık hale getirmeye inanmaya devam ediyorlar. İnsanların gerçekten istedikleri şeyin bu olduğuna inanıyorlar.
Eğer bu şirketler insanların gerçekten izlemek istedikleri şeylerin programını yapmaya başlasalardı ne olurdu? Olacak olan şey tam olarak onların istedikleri şey, gelirleri artardı! Onların dinlediklerini umuyorum. Sevgililer, tek bir iyi haber kanalından daha fazlasının olacağı ve o gün gezegende gerçekleşen en kahramanca ve yürek – paralayıcı şeyleri işitmek için açabileceğiniz bir gün gelecek. Bu belki gerçekleşmiş olan bazı diğer şeyler ile birlikte dengeli olacak. Ama henüz hiç bir yerde görmediğiniz bir denge olacak.
Dramayı Etkisizleştirme
Size başka bir tane vereyim: Sevgililer, bazılarınızın etrafta olmaları zor olan dostlarınız, aileniz ve iş arkadaşlarınız var. Ortaya çıktığınız her seferinde, bir drama olur. Bu kalbinizi incitir. Bazen orada olmak sizi korkutur ve bu sizi her zaman yorar. Bu değiştirebileceğiniz bir şey değildir. Bu, karanlığın doğasıdır.
Size daha önce hiç söylemediğim bir şey anlatmak istiyorum. Burada iki türlü durum vardır ve bu tür sorunlara iki türde yanıt vardır. Biri sürekli dramadır. Eğer bu, şu anda yaşadığınız yerde gerçekleşmekte olan bir şey ise, dramadan çıkmak için bir yol bulmanız için bu size hizmet eder, yaşlı ruh, bu sizin için ne anlama gelirse gelsin. Dramadan bağlantınızı kesin ve bunu yaptığınız zaman, daha uzun yaşayacağınızı, ışığın geleceğini ve daha fazla kahkaha atacağınızı göreceksiniz.
Işıkişçisi, beni dinle. Yaşlı ruh, beni dinle. Dramadan çık. Herhangi bir durumun, sen orada otururken tekrar tekrar ve tekrar dramatik bir yere gitmesine izin verme. Eğer bunu kontrol edemiyorsan, eğer bunu değiştirmenin parçası olamıyorsan, o zaman kendini uzaklaştır. Neden zehrin etrafında oturasın? Neden seni öldürecek olan şeyleri yutmaya devam edesin? O zaman neden drama ile kalıyorsun?
İkincisi geçici dramadır. En zor olan? Drama çoğu zaman ailelerde döner ve döner ve bu odadaki ve bunu dinleyen ve okuyan birçoğunuzun çekirden aileden bağlantıyı koparmasının nedenidir. Siz kara koyun oldunuz. Aslında, siz ak koyunsunuz ve kara olan ailenin içinde dönen dramadır! Tatillerin sizin için çok zor olmasının nedeni budur. Tatil, ziyaret etme zorunluluğunun olduğu zamandır, süreçte, bir kaç gün aile dramasına geri dönmelisiniz ve bu çok rahatsız edicidir, çoğu zaman agresiftir ve zordur.
Gittiğiniz zaman, öfke veya hayal kırıklığı düğmelerinize basmalarına izin vermeyin. Dengede kalın ve potansiyel aile dramasına hazır olun. Eğer sizi kendi drama süreçlerine katmaya çalışırlarsa, sadece dengede kalın ve öğrenmiş olduğunuz şeyi onlara gösterin – nasıl pozitif olunacağını ve onların süreçlerinden nasıl etkilenilmeyeceği.
Bu zordur, ama eğer bunu yapabilirseniz, fark ederler. Sizi kızdıramadıklarını veya hayal kırıklığına uğratmadıklarını ya da çok eski olan, karmik olarak artık size uyumlu olmayan veya uygun olmayan bir şeyle size zorbalık yapamayacaklarını fark ederler. Ne kadar çalışırlarsa çalışsınlar, buna gülüp geçin ve açıkça “oltaya gelmeyin”. Bunun sizin için ne kadar güçlendirici olduğu ve karanlık yerlerde ne kadar ışık yarattığı hakkında fikriniz yok. Sadece onlarla dramayı “oynamayın”. Üstatlık gerçekte bununla ilgilidir.
İçsel Çocuğun Rolü
İçsel çocuğu hayatınıza davet etmek istiyorum. Üzülecek hiç bir şeyinizin olmadığı bir zamanı hatırlayabiliyor musunuz, sevgililer? Hayatınızdaki en büyük sorunun, ne kadar uzun süre oynayabileceğiniz ve eve ne zaman geri dönmek zorunda olduğunuz olmasını hatırlayabiliyor musunuz? Bu, yaşamın sorunlarından salıvermenin harika hissi hala içinizde. Bu, sorumsuz olmaya bir davet değildir, bunun yerine çocuğun neşesini bulmaya ve bunu ihtiyacınız olduğunda şu andaki hayatınıza geri yapıştırmaya bir davettir.
Bu daha rahatlamış bir İnsan ve sadece bir çocuğun masumiyetinin hatırlanışının yaratabileceği nezaket ve dengeyi yaratır. Bu, dengede kalmanın ve yetişkin dünyasının bunalımınızı veya hayata karşı klinik hislerinizi dikte etmeye izin vermemenin kritik adımıdır.
Bu gerçekte, etrafınızdaki şeyler ve karşılaştığınız durumlar ve ışık ve karanlığın artan savaşı nedeniyle adımların en zoru olabilir. Tüm bunlarda, neşeyi bulmanızı istiyorum. Bunu yapmak için, başınıza gelen en neşeli olayları yeniden hatırlayın. Bu çoğu zaman çocukluğunuz ile ilgilidir. Noelden önceki günün hislerini yaratırsınız veya doğum gününüzdeki ya da çok uzun zamandır beklemekte olduğunuz bir olaydan sonra. Bu olaylar için sahip olduğunuz heyecan, hoplayıp zıplamak ve gülmek istemenize neden olur. Hayat iyidir.
Bu olaylar hala içinizdeki içsel çocuğun parçasıdır. Sevgililer, evrimleşmiş İnsan Varlığı son nefese kadar, günlük yaşamın parçası olarak buna sahip olma fırsatına sahip olan insandır. Bu yalnızca çocuklara ait değildir. Evrimleşmiş bir İnsan Varlığına aittir. Eski ve yeni arasındaki farkı oluşturan şey budur.
Şefkat burada doğal olarak kendi rolünü oynayacaktır. Bu otomatik ve apaçık hale gelir. Sevgi kendi rolünü doğal olarak oynar. Sağduyu da. Denge sağduyu ile hüküm sürer. Sevmeye çalışmak zorunda değilsiniz; şefkatli olmaya çalışmak zorunda değilsiniz; bu yalnızca sizin kim olduğunuzdur.
Bunu tanıyabiliyor musunuz? Bu gerçekten oluyor mu? Geçiş gerçekleşiyor mu? Rüzgar sonunda arkanızda. Bunu daha önce söyledik. Bu yeni enerjidir. Yeni dünyaya hoşgeldiniz!
Bu yerden değişmiş olarak gidin. Bunu dinleyen ve okuyan ve Kryon’un deli olduğunu söyleyenler olacak. “Gelişme veya gelen ışık yok” Bu onların haberlerde gördükleri şey değil. Tam olarak! O zaman neden bunu izlesinler? Bu gezegende görünmeyen, güzel olan ve şu anda olan şeyler var. Bunu tanımanızı ve bilmenizi, inanmanızı ve bunu anlamanızı istiyorum. Işık kazanıyor.
Ve öyledir.
KRYON
 (Çeviri: Saffet Güler)
 http://www.kryon.com/CHAN2017/k_channel17_Buffalo.html

0 comments:

Yorum Gönder