23 Eylül 2017 Cumartesi

KRYON: “Dünyanın Durumu”


1237105_10152188020673098_204369442_n 
Bu canlı kanallık Big Sky, Montana’da verildi
 Lee Carroll kanalıyla
4 Haziran 2017
 Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Bu akşam size bir hikaye vermek istiyorum. Bu bir sevgi hikayesi ve aynı zamanda şimdi ve gelecekte, gezegenin tarihini kapsamak için gerçekleşiyor. Bunlar size anlatmak istediğim şeyler ve sizin için nitelendirmek istediğim şeyler. Buna “Haziran 2017’de Dünyanın Durumu” diyelim.
 Başladığı ve nasıl başladığı nedeniyle bu bir sevgi hikayesi. Eğer 24 yıl öncesine giderseniz, Kryon’un kanallıkları Kryon Birinci Kitapta başladı. Bilgi temel olarak geçişe giriş idi, ki ben ve bir çok başkaları size bunun gelmekte olduğunu anlatmaya başladık. Bu benden gelen ezoterik bir hikaye değildi, ataların ve kadim insanların hepsinin bildikleri bir şeydi. Onlar binlerce yıldır gökyüzündeki yıldızları izlemekteydiler. Yıldızların on yıllık sürelerde süptil şekilde değiştiklerini kavradılar ve modern teleskoplardan önce güneş sisteminin mekaniklerini ve yerkürenin güneşin etrafındaki yörüngesini anlamaya başladılar.
 Yerkürenin güneşin etrafında döndüğünü çözdüler ve gökyüzünü değiştiren şeyin, gezegenin kendisinin hafif yalpalaması olması gerektiğini çözdüler. Hatta yalpalamanın çok yavaş devam süresini hesapladılar ve zamanla, bunun etrafında kehanetler geliştirdiler. Ancak, kehanetler bu kadim insanlar arasında o kadar çok benzerdi ki, bugün bile bunu inceleyenler buna şaşırıyorlar. Kadim insanlar birbirlerini tanımazlarken bu hikayeler nasıl bu kadar benzer olabilirdi? Onları ayıran engin mesafeler ve yüzyıllar olmasına rağmen bilgi nasıl bu kadar benzer olabilirdi?
 Aşina olduğunuz kadim takvimler onların uzun sayımı (5,000 yıldan daha uzun) ve bilinç değişimi potansiyelinin başlaması ile ilgili konuşmalar ile başladı. Takvimlerin sonu 2012’de bitecek şekilde oluşturuldu – yalpalamanın “merkezlenmesi”.
 1989’da, Armonik Kavuşumdan iki yıl sonra, partnerim benimle konuşmaya başladı. 1993’e kadar, partnerim Kryon Birinci Kitabı aldı ve yayınladı. Bu, gelmekte olan şeyin ifşaatı idi: Geçiş şimdi gerçekleşebilir, dünya savaşı potansiyelini elimine edecek bir çok şeyler gerçekleşti. Size Kryon grubunun neden burada olduğunu, neler olacağını, sonra neler olabileceğini ve beklenecek bazı kehanetleri anlattım. Bu gizemli bir kitaptı – küçük bir kitap, çünkü partnerim merkezi kaynak ile nasıl tam uyumda olunacağını (kanallık) henüz öğrenmekteydi. Kanallık güçlenmiş sezgidir ve perdenin diğer tarafına köprüdür. Kitap tüm insanlık için tam sevgi ve şefkat hissini açığa vurdu.
 
 Kryon’un bu ilk kitabında, size gezegenin manyetiklerindeki değişiklikler hakkında ve başka bilgiler verdim. Ayrıca gelmekte olan geçişin ipuçlarını kapsayan bir kaç cümle de verdim. Partnerim bunu bu şekilde yorumladı: O, daha önce hiç yağmur yağmayan yerlerde yağmurun yağacağı ve daha önce yağmurun yağdığı yerlerde yağmurun yağmayacağı zamanların olacağını söyledi. Başka deyişle, muazzam iklim değişimi hazırlık safhasında idi – ve bu 1993’te idi.
 Bu, sizin şu anda gezegende deneyimlemekte olduğunuz şeyin habercisi idi. Bu bir kıyamet hikayesi değil! Bu bir sevgi hikayesi, sevgililer ve hikaye İnsan Varlığı için Tanrının sevgisidir, merkezi kaynağın sevgisidir, tüm var olanın sevgisidir – Gaia’nın kendisi. Kitabın başlığı Bitiş Zamanları idi, çünkü eski enerjinin bitişiydi.
 Şu anda gerçekleşmekte olan şey hepiniz ile ilgili, sevgililer. Gezegendeki yaşlı ruhlar bir amaçla ve zamanında buradalar. Bu zamanda koltuğunuzda oturuyor olmanızda hata yok. Bazılarınız bu şeyleri henüz öğreniyorsunuz ve bazılarınız bu şeylerin çok farkındasınız. Her biriniz kendi yolunuza sahipsiniz ve her İnsan neye inanacağının ve neye inanmayacağının eşsiz kararına sahip. Ama siz bir amaçla buradasınız!
 Bu akşam 1993’te gelmekte olan bir geçiş olduğu ve yerkürenin kendisinin buna hazırlanmakta olduğu muazzam sevgi hikayesini anlatmak için buradayım. Gezegenin asıl fiziği, kendinizi ilerletebilmeniz, gezegen ile uyumu öğrenebilmeniz, kendinizle uyumu öğrenebilmeniz için, yeni İnsan için kuruluyordu. Tüm bilgiler, insanlığın sizin İnsan Doğası dediğiniz eski enerjiden çıkmaya başladığı zaman hakkında konuşuyorlardı. Bu terim İnsanların nasıl davrandıklarına değiniyordu. Bu hiç değişmedi, ama şimdi değişecekti.
Kehanetler olaylar hakkında değildi, bilinç değişimi ile ilgiliydi. Bunların Maya takviminde veya Hopi Kehanet Kayasında yazılı olup olmamaları önemli değildi, aynı idiler. Hepsi geçiş nedeniyle İnsanların farklı yollara zorlanacakları hakkında konuşuyorlardı, ama karanlık ve ışık arasında bir ayrılma söz konusuydu. Kendi yollarında, büyük geçişte olan bir gezegen hakkında konuştular ve eğer insanlık yalpalamanın merkezlenmesine kadar (21 Aralık 2012) kendisini yok etmezse, muhteşem bir şey başlayacaktı – daha önce hiç görmediğiniz şekilde insanlığın evrimi. Bu gelişmiş ve daha bilge bilinç ile başlayacaktı ve her şey buna uyum sağlayacaktı. 1993’te size buna hazırlanmakta olan bir dünya olması gerektiğini, bu nedenle manyetik ızgaranın değişeceğini, iklimin değişeceğini ve hatta uzaydaki yerinizin değiştirileceğini anlattık. Bunların hepsini gördünüz. Ama, bu şeylerden, önce iklim hakkında konuşalım.
Kehanet Edilen İklim Değişimi
Yıllardır, ikliminizde nelerin gerçekleşmete olduğunu konuştum. Başladığım zaman, verdiğim bilgi son derece tartışmalı idi, çünkü size medya tarafından anlatılmakta olan şeye uymuyordu. O aynı yıllarda, “ısınma” denen şeyi gördünüz. Size bunun aslında “soğumanın” başlangıcı olduğunu anlattım. Bunu, felaket tellalları ile her zaman gerçekleşen şeyin yolunu kesmek için yaptım: Başkaları gelip iklim değişiminden başka bir kıyamet senaryosu oluşturmadan önce (bu insanlık için çok yaygındır), yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak istedim. Korku eski enerjinin dostudur ve değişim her zaman korku yaratır.
Bir bildirim yapmak istiyorum: İnsanlığın kıyamet senaryosu içinize o kadar işlemiş ki, bir alışkanlık haline geldi. Olağandışı bir şey gördüğünüz her zaman, düşündüğünüz ilk şey kıyamettir! Sevgililer, bu şekilde düşünmek için eğitildiniz! Eski enerjide, bu geçmişten geliyordu, kutsal metinlerden, anne babanızdan, sosyal olarak katıldığınız herkesten ve tüm insanlığın korkunç bir sona geldiği komplo teorilerinden geliyordu – ve görünürde onlar bunu yaparken kendilerini eğlendiriyorlar. Sevgililer, kıyamet senaryosu bir alışkanlıktır. Son zamanlardaki filmleriniz yardımcı olmuyor, onların bazıları iklim ve yerküre değişiklikleri hakkında kıyamet senaryolarına sahip. Hala bundan geçmediniz. Alışkanlık canlı ve iyi.
Ama, bu bir sevgi hikayesidir. Size iklim hakkında anlatmak istiyorum.Neler olduğunun bilimsel izini sürmek isterseniz, sadece güneş aktivitesine bakın. Neden budur ve her zaman öyleydi. Kryon bunu insanlığa getirmedi. Tarihte kaydedildiği gibi, güneş aktivitesinin döngülerinden gezegendeki iklim döngülerini görebilirsiniz. Bunlar birbirleri ile ilişkilidir ve bu daha önce gerçekleşti. Bugün gördüğünüz şey kıyamete yaklaşmıyor. Bir diğer döngünün gelmekte olması hata değil ve bunu size 14 yıl önce anlattık. Dinleyin, İnsanlar burada olsun ya da olmasın döngü gelir. Bunu tekrar söyleyelim mi? İnsanlar burada olsun ya da olmasın döngü gelir.
Bu tartışmalıdır. Bırakalım buz çekirdekleri ve ağaç halkalarının kayıtları döngünün çok tutarlı olduğunu göstersin. Bu ısınma ve yüksek karbon dioksit seviyeleri ile başlar ve en sonunda soğuma yerine gelir. Bu döngü, çeşitli yoğunluk aşamalarında yüzyıllar boyunca tekrar tekrar görüldü.
Bu kez, tam zamanında, mini buzul çağın başlangıcı var. İnsanlar “Ne zaman?” diyor. Eğer dikkat etmekteyseniz, bir kahine gereksiniminiz yok. Bunun yerine, geçmişin çizelgelerinden ve güneşin davranışından döngülere bakın. Zamanlama orada, ama yine de size söyleyeceğim. Soğuk bölümü 15 yıl içinde (2032) görmeye başlayacaksınız.
Bazılarınız hala bunun ısınma kesiminin keyfini yaşıyorsunuz. Bu yavaşça değişmeye başlayacak. Bu, soğumadan önce gelmelidir ve bu senaryo gezegenin dinamiklerini inceleyenler tarafından biliniyor. Şimdiye kadar sorun, bu uzman gruptan gerçekten işitmemenizdir, çünkü bunlar çoğunlukla hükümet tarafından görevlendirilir veya üniversite bağışları alırlar. Bu nedenler size anlatmayı istedikleri şey, başkalarının inanmanızı istediği popüler hikayeye aykırıdır.
Mini buzul çağı geliyor. “Kryon, bu gezegen için kıyamet değil mi?” Birçokları sanatçıların büyük dünya şehirlerinin buzlar altında sahnelenmesini ve bilim kurgu filmlerine çok ile birlikte iyi giden tüm diğer şeyleri gördü. Bu basitçe döngünün tarihine dayalı olmayan, birinin kıyamet senaryosunun resmidir. Mini buzul çağının neye benzediğini bilmek istiyorsanız, sadece tarihe geri bakın ve 1650’lerde gerçekleşmiş olan şeyi inceleyin. Bu, mini bir buzul çağı idi. Gulf Stream’deki (okyanus) değişimden dolayı Londra’da Thames nehri dondu. Sevgililer, soğuktu, ama gezegene kötü son getirmedi. Bu mini buzul çağıdır.
 Karşılaşmakta olduğunuz budur ve bunu tekrar söyleyeceğim. Eğer soğuk bir iklimde yaşıyorsanız, bu tavsiyeyi önemseyin. Daha fazla soğuk olacak. Ortalıklarda olmayın! Sonraki 15 yıl içinde, bağımsız olarak veya küçük gruplar halinde elektrik üretmenin yolunu bulun. Bu mahalle çağında veya evlerde ayrı ayrı yapılabilir. Buna gereksiniminiz olacak, sevgililer, çünkü tam şu anda tüm dünya üzerinde var olan elektrik şebekesi bu gelen soğuğa hazırlanmadı ve elektrik şebekesi çökecek. Bu vahim bir durum değil, sadece pratik, yaygın olarak bilinen bilgidir. Elektrik altyapınız hassastır, çok hassas. Onlarca yıl sürebilecek soğuk döneme hazırlanın. Hepsi bu. Teknoloji buna izin vermek için ileri doğru koşuyor. Siyasilerin hayatta kalma yolunuza karışmasına izin vermeyin.
Neden bu bir sevgi hikayesi? Dinleyin: Neden Gaia bunu yapıyor? Bu tür şeylerin amacı nedir? Size bunu bir kez daha vereceğim – bu tartışmalıdır, hatta birçokları için inanılmazdır. Buradaki kaçınız evlerinizde balık bakmak için akvaryuma sahipsiniz? O dinleyenler ve okuyanlar: Kaçınız akvaryuma sahiptiniz veya sahipsiniz? Sahip olanlar için, size zaten bildiğiniz bir şeyi söyleyeceğim: Suyu şartlandırmak ve uzun sürmesini sağlamak için suya ihtiyacınız olan her neyse yapabilirsiniz. pH seviyesini değiştirebilirsiniz, sıcaklıkları değiştirebilirsiniz ve havalandırabilirsiniz. Ama, en sonunda suyu değiştirmek zorunda olduğunuz bir zaman gelir! Gezegendeki sıcaklık değişimleri bununla ilgilidir.
Bu tartışmalıdır. Gezegen sadece “suyu değiştiriyor”. Bunu, su döngüsünü kullanarak “okyanustaki yaşamı yeniden başlatmak” ile yapıyor. Bu gerçekleşirken, bunun kanıtını gözleyin ve sonra bu mesajı hatırlayın. Bu iklim döngüsü, gezegendeki herkesin okyanustan gelen besinlere ihtiyacı olacağı için okyanustaki yaşamı tazelemektir. Gaia bunu kendi kendine yapıyor, daha önce de yaptı ve bunu bir nedenle yapıyor – bu nedenle bu durulmayacak.
Sevgililer, aslında havaya ve suya uygunsuz şeyler koydunuz, ama bu döngüye bu neden olmadı. Bunu çok uzun süre önce söyledik, çevreyi öldürmeyi durdurun! Nedeni? Bu Gaia’yı değil, sizi öldürecek. Gaia ilgi çekici şekilde dirençlidir ve sizin yaptığınız her şeyde hayatta kalır. Ancak, eğer kirletmeye devam ederseniz, hayatta kalamayabilecek olan sizsiniz. Tüm bunlar sizin farkındalığınız ile değişmeye başlıyor ve bunu görmeye ve bununla ilerlemeye başlıyorsunuz. Ama İnsanlar şu andaki iklim değişimine neden olmuyorlar. Bu en sonunda bilinir olacak.
Olmakta olan şey daha önce gerçekleşti ve bu neredeyse okyanuslar için yeniden başlatmadır ve çok fazla ikili olaylar taşıt. Ölmekte olan okyanus bildirimleri göreceksiniz, ama aynı zamanda azalma olması varsayılan yerlerde bir çok balığın ve diğer deniz yaşamının olağandışı raporlarını da göreceksiniz. Okyanusun kendisinin yaşam döngüsünün değişmeye ve yeniden başlatılmaya başladığını göreceksiniz.
Bu yenilenmede şef oyuncu beklemediğiniz bir yerdir: Antarktika. Antarktika’daki sihiri izlemenizi istiyorum. Orası her zaman okyanuslarınızdaki mikropların ve diğer türde yaşamın tazelenmesinin çekirdeği oldu ve özellikle bu mini buzul çağları sırasında aktiftir. Süreç denizin altındaki akımların yeni hayat ile doldurulmasına neden olacak, bu yeni hayat deniz altındaki taşıyıcı bant gibi her iki yarı küreye dağıtılacak.
Bu sevgi hikayesinde bu iklim değişimi insanlığı nasıl etkiliyor? Bu tam olarak nasıl işliyor? Bu sizlerin, ayrıca Dünyanın ana yaşam döngüsünün yemek için yeterincesine sahip olacağı anlamına geliyor! Okyanus hayat verir, gezegen için besin verir, Gaia’nın kendisinin yaşam döngüsünü için besin verir. Yerküre bunu sizin için yapmalıdır ve tüm bunlar güneş aktivitesi ve çok daha fazlası ile çok ilişkilidir.
Sevgi hikayesi devam ediyor, öyle değil mi? Zamanlamaya bakın. Okyanus hemen geçişten sonra kendisini yeniliyor. Geçiş nedir? Bu bir yenilenmedir, bildiğiniz şekliyle uygarlığın mutlak yenilenmesi. Yıkımın ve sonlanmanın beklendiği işaretleyici geçtiniz. Savaşın vadesini geçirdiniz ve bunu biliyorsunuz. Sosyologlar kafalarını kaşıyorlar. Bilim insanları da. Bu, insanlık için çok olağandışı bir zaman. Burada seminerinizde, neler olduğunun gerçeğini size öğreten insanların ekibi var ve onlar bilim insanı! Önünüzdeki mucizeler ve onların tanımladıkları şeyler sevgi hikayesidir. Yerküre, yeterli yiyeceğe sahip olmanız için hazırlanmakta. Kehanetlerinizden gelen her şeye rağmen bu gezegende kalmak ve kendinizi yok etmemek için geçiş sizin kararınız. Yüksek bilince doğru ilerliyorsunuz ve size gelmeye başlayan fikirler en sonunda kabul edilecek ve reddedilmeyecek. Uygarlığınızda bu fikirlerin kabul edilebilir olmaya başladığı ilk zaman olacak. Yüksek bilinç ile ilgili – en sonunda birbirinizi öldürmeyeceğiniz bir zaman gelecek. Bunu daha önce söyledik, sevgililer. Beni dinleyin – Dünyada savaşın sonu nıhai hedef değil. Bu başlangıçtır, çünkü savaş olmadığı zaman, size icatlar verilir ve size fizik verilir – silah haline getirmeyeceğiniz yeni fizik. Gerçekten başladığı yer budur. Kendinizi beslemenin, kendinizi ısıtmanın ve herkes için daha iyi sağlık yaratmanın yeni paradigmaları olacak. Yavaşça, bütünlüğün ve şefkatin yüksek duygusu gezegen için ıstırabın sonunu yaratacak ve anlamlı olan politikanın, anlaşabilen hükümetlerin başlangıcını ve uygarlığın genel bir araya gelmesini yaratacak. Felaket tellallarının size söyledikleri gibi aşırı nüfus artışı olmayacak. Nüfus patlamasının bir nedeni vardır ve bu matematik değildir. Bu cehalettir. Gelmekte olan şeyi nasıl biliyorum? Bunu gördüm, bunu gördüm! Siz görmediniz, bu nedenle bu bilgiyi alıyorsunuz, dışarı yürüyorsunuz ve gözlerinizi devirip, “Pekala, belki değil. Belki değil. Bu gerçekleşemeyecek bir fantezi” diyorsunuz.
Sosyal olarak, tam şu anda bu başlıyor. Fark ettiniz mi? Hiç bir şey aynı kalmayacak. Bu değişiklikler başladığı zaman, tepki çoğu zaman korku olur. Ekonominin değişmeye başladığını ve yeni paradigmanın başladığını gördüğünüz zaman, korku olur. Yeni paradigmalar aslında sistemik olarak iflas etmiş olan eski sistemleri kurtarmak için burada. Ama bu başladığı zaman, bir çoğu buna benzemeyecek. İnsanlar her şeyin aynı kalmasını istiyor ve değişim başladığında ayağa kalkıp, “Görüyor musun? Bu gezegenin kıyameti! İşte geliyor’ Bunu söylemiştik” diyenler olacak. Bunu zaten yapıyorlar.
Geçişte beş yaşındasınız. Anne, bir çocuğu büyütmek ne kadar sürer? Dinleyicilerden 40 yıl işitiyorum, ama bu her zaman doğru değil [kahkaha]. 20 yıl diyelim. Bu zaman sırasında, sizden çocuğa sevgi hikayesi her zaman oradadır, ne olursa olsun. Onlar 3,5, 11 veya 17 yaşında oldukları zaman, bağırıp çağırsalar, tekme atsalar, hayatta hayal kırıklığı yaşasalar da sevgi hikayesi kalır. Kendine değer verme veya depresyon sorunlarında geçtikleri zaman bile sevgi hikayesi devam eder. Siz oradasınız ve elinizden geleni yaparsınız, çünkü anne babanın sevgisi emsalsizdir.
Siz gezegende yeni bir enerjiyi ve yeni paradigmayı doğuruyorsunuz ve beş yaşındasınız [geçişin başladığı zamandan bu yana]. Kımıldanmaya ve sorular sormaya başlıyorsunuz: “Bu gerçekten oluyor mu? Bu gerçekten geçiş mi, yoksa bize yıllar önce söylendiği gibi dünyanın sonu mu?” Bu, ne olursa olsun korkuya kapılan İnsan doğasıdır.
Benimle zamanda geriye gelin, binlerce yıl öncesine. geri gelin ve bir an için Yahudiler olarak adlandırılan küçük bir grupta imişsiniz gibi yapın. Muhteşem bir şey yapmaya hazırsınız – Mısır’dan çıkmaya. Köleler olarak yıllarca ıstırap çektiniz ve dehşet yaşadınız. İnsanlarınız çok uzun yaşamıyor ve nedenini biliyorsunuz. Nesilden nesile, köleleştirildiniz, ama aniden bu değişti. Bunu kendi gözleriniz ile gördünüz. Birbiri ardına gerçekleşen mucizeleri gördünüz, ki bu firavunun zihnini değiştirdi. Bunların hepsini en büyük olanına kadar gördünüz – hamursuz bayramı (İsrailoğullarının Mısırlılardan kurtuluşunu kutlayan Musevi bahar bayramı). Bunu kendi gözlerinizle görmeliydiniz. Bu ezoterik bir şey değildi. Gerçek hayattı.
Kaçmak zamanıydı ve eşyalarınızı topladınız ve küçük bir grup olarak her zaman sıkıntı için arkanıza bakarak çöle ilerlediniz. Kızıldeniz’e geldiniz (o zamanlar Kamış Denizi deniyordu) ve denizi geçtiniz ve firavun sizi takip etmedi. Bu mucizelerin mucizesidir! Bunu siz yaptınız! Özgürsünüz! Bunu kendi gözlerinizle gördünüz ve beyninizde hafızaya kazındı. Bunu tanıdınız ve bu gerçekti.
Sonra çöle, vaat edilmiş topraklara doğru yürüdünüz – yeni topraklarınız. Ama görünüşe göre hiç gelmedi. Daireler içinde çölü geçmeye başladınız ve çığlık şuydu, “İşte geliyor! vaat edilmiş toprakla geliyor” Yine de yeterince hızlı gelmedi, öyle değil mi? Beş yıl içinde, çıkışın özü olan son derece bilge yaşlıların bazılarını kaybettiniz. Kalanlar sabır için size daha fazla rehberlik vermek için ellerinden geleni yapmaya çalıştılar, ama bunlara kulak asılmadı. Genç insanlar liderliğe karşı çıkmaya başlıyorlardı. Kişisel olarak “Tek Tanrının” mucizelerini görmüş olan mükemmel uygarlık şüpheye düşmeye ve başka tanrılar yaratmaya başladı. Bu herkes için yeterince hızlı gerçekleşmiyordu ve grup hayal kırıklığına uğradı. Kalıbı tanıyor musunuz? Dikkatli olun, sevgililer, gerekli olduğu gibi ve bilgelik yolu olarak yavaş büyümeyi fark ediyorsunuz. Çok sabırsız olmayın, olmuş olanların izini kaybetmeyin.
Çok uzun olmayan bir zaman önce İsrail’de bir sahnede oturdum ve günümüz İsraillilere işitmek istemedikleri bir şey anlattım. Onlara, hala daireler içinde yürüdüklerini ve vaat edilmiş toprakların Yeni Kudüs olduğunu anlattım. Anne babalarından gelen eski paradigma ile daireler içinde yürüyorlardı: nefret, korku, savaş ve diğer taraftan aynı şeylerin beklentisi. Onlara, eski yolları bırakıncaya kadar daireler şeklinde yürümeye devam edeceklerini anlattım. Sadece 70 yıllık olan diğer eski düşmanları yıllar önce eski bilinci bırakmışlardı ama onlar hiç bırakmadı – binlerce yol sonra bile. Zamanıydı ve dünyada barış yoluna öncülük yapacaklardı.
Size tam şimdi derin gerçeği vereceğim, sevgililer. Tanrının sevgisi, siz sadece beş yaşındayken, bu gezegeni sonlandırmayacak. Olmuş olan her şey sizin kendi özgür seçiminiz ile oldu. Ekinoksların presesyonu gökyüzündeki çizgide [Samanyolu] ilerlerken, onun bir zaman çerçevesi var. Merkeze ulaşması 18 yıl aldı [21 Aralık 2012 geçişi] ve buradan çıkması 18 yıl sürecek. Bu toplam 36 yıl ediyor – dokuz tamamlanma sayısı. Geçişin 18 yıllık penceresine sadece beş yılınız var. Size bunun bir fark yaratabileceğiniz bir zaman olduğunu anlattık. Bugün sunulmuş olan şeyi dinleyin ve başkalarının size korkmanız gerektiğini söylediği şeylerden korkmayın. Mini buzul çağı okyanusu temizlemek ve bu gezegeni beslemek için geliyor, yine de dünyanın son bulmaya mahkum olduğunu ve donup öleceğinizi söyleyenler var. Tanrının sizi ne kadar sevdiğini tahmin ediyorum?
Tüm bunlardan geçmeyi hayal edebiliyor musunuz – geçişi yapmak, mevcut tüm bu bilgilere sahip olmaya başlamak, gelmekte olan bilimin hepsine sahip olmaya başlamak, karanlık orduyla başarılı şekilde savaşmak – ve sonra Tanrı ve Gaia size son versin? Bu şu anda kadara nasıl hissettiriyor? Sevgililer, çok eski enerjinin kalıntısı olan kıyamet fantezisidir.
Tanrının sevgisini ve buradaki döngüleri kutlamanızı istiyorum. Bunlar sizin için yenidir, bu nedenle ne anlama geldiklerini görmelisiniz. Onunla büyüdüğünüz ve işitmeye devam ettiğiniz kıyamet senaryosunu yeniden yazmak zorunda olacaksınız.
Geçen gece bir film seyrettiniz, farklı türde bir bilim kurgu filmi [katılımcılara gösterilen Arrival filminden söz ediyor]. Bu yıllardır ve yıllardır Dünyayı ziyaret eden uzaylılarla ilgili türünün ilk örneği ve bilinçlerinde size çok benziyorlar. Yardımınıza ihtiyaçları var. Hikayede, sizi yok etmek için gelmediler; harika silahlar getirmediler; altınınızı veya okyanuslarınızı çalmak için gelmediler. Ne kavram!
Sevgililer, Evrende sizden çok daha ileri olan yaşam var. Bunun nedeni, onların sizden çok, çok daha uzun zamandır burada olmaları. Onlar çok daha ileri evrimleşmiş. Daha büyük beyinleri olduğunu söylemiyorum. Sizin çok ötenizde şefkate, bilgeliğe ve zekaya sahip oldukları gerçeği hakkında konuşuyorum. Kendi barış problemlerini sizden binlerce yıl önce oturttular. Size bakıyorlar, ama özgür seçiminiz olduğu için, müdahale etmeme politikaları var. Her zaman size bakmaktalar. Gelirler ve giderler ve kendilerini asla “anons etmezler”. Yüzyıllardır onların birçoğunu görmektesiniz, ama mesafelerini koruyorlar, çünkü siz henüz hazır değilsiniz.
Daha fazla değişimler deneyimlemek üzeresiniz. Bu sabah, siz korku dolu olduğunuzda karanlığın gülümsediğini söyledik. Gülümsemenin ne kadar süreceği size bağlı. Size karanlığı öldüremeyeceğinizi ve onu azaltmanın tek yolunun daha fazla ışık yaratmak olduğunu anlattık. Ne kadar çok ışık olursa, gezegende o kadar az karanlık olur. Tam şu anda büyük sosyal keşfin zirvesindesiniz. Bugün bu sahnede neyin sunulduğunu işittiniz mi? Bilim şefkati, uyumu ve kalbin anlamını ve amacını anlamaya başlıyor. Bu uyumun iyileşmeyi, düşünmede büyük değişimleri yarattığını görüyorlar ve bunun mümkün olmadığını düşünenlere şefkat getirmekten sorumlu olduğunu anlıyorlar. Sevgililer, bu kıyametin değil, büyük hayırsever bir değişimin başlangıcıdır. Bunu hatırlamanızı istiyorum. Bu yerden ayrıldığınız ve başkalarını dinlediğiniz zaman, her zaman size “sonun yakın olduğunu” söyleyenler olacak. Partnerim çocukken, kilisede öğrendiği ilk şey “Son yakın” idi. Bu temayı yıllardır duymaya devam etti, “Son yakın”. Her zaman yakın. Toplumunuzun onlarca yıldır bir çok şekillerde bunu beklemesinin nedeni budur. Bu nedenle, onunla büyüdüğünüz realite kutusu korkmanızı talep eder. Kutuyu parçalara ayırmanızı istedik. Belki daha önce gelmiş olan tüm diğer kutuların parçalanmasını söyleyen inancın yeni paradigmasını yaratmanın zamanıdır.
Yaşlı ruh, gelmekte olan her şeyin öncüsüsün. Bu odada oturmanın veya bu mesajı dinlemenin ya da okumanın nedeni geçiştir. Yaşlı ruh, bunu ciddiye al. Eğer birileri sana bunun “dünyanın sonu” olduğunu söylerse, gülümsemeni ve onlara neden dünyanın sonu olmadığını anlatmanı istiyorum. Onlara Tanrının onları bunun için çok sevdiğini anlat. Bu, insanlar tarafından geliştirilmiş eski bir mesajdır, Tanrı tarafından değil.
Şu anda gerçekleşmekte olan şey en büyük sevgi hikayesidir – Tanrı sizi ne kadar çok seviyor. Geçiş yaptınız ve değişimin tepesine tırmanmaya başladınız. Korkutucu mu? Olabilir. Ürkütücü mü? Olabilir. Zor mu? Olacak. Bunu, yüzlerce hayat yaşayan ve çekecek Akash bilgeliğine sahip olan birinden daha iyi kim yapar? Tüm bunlarda gezegene kim daha iyi yardım edebilir? Yanıt “sizsiniz”.
 Bu hepsinin en büyük sevgi hikayesidir. Bu sizinle ruhun arasındadır. Bunu hissedebiliyor musunuz? Bugün sizinle size verdiğim gerçek arasındaki uyumu hissedebiliyor musunuz? Bu iyi, taze ve umut veren haberdir. Göreceksiniz. Olaylar her zaman göründükleri gibi değildir.
 Bu yerden geldiğinizden farklı şekilde gidin. Tüm bunlarda yalnız olmadığınızı anlayın. Bu Kryon’un mesajıdır. Öyle olsun.
Ve öyledir.
KRYON
 (Çeviri: Saffet Güler)
http://www.kryon.com/CHAN2017/k_channel17_yellow.html

0 comments:

Yorum Gönder