31 Aralık 2020 Perşembe

Aquarius Çağına Hoş Geldiniz

 Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, dans eden insanlar ve ayakta duran insanlar

Altın ışık çağı resmen başladı.
Tüm karanlıklar kaldırılacak.
Tüm finansal endişeler buharlaşacak.
Tüm hastalıklar uzak geçmişin tarih dersi haline gelir.
Bu doğrusal sürenin sonu. Zamanın tam çöküşüdür. Saatlerinizi atabilirsiniz.
Zamanı şimdi geldi.
Beşinci boyutlu frekans artık yeryüzünde tam olarak demirlendi-hazır olanlar-ilk dalga olarak 5 D bilinç haline getirildi. İkinci ve üçüncü dalgalar kısa bir süre sonra takip edecek.
Yükseliş artık genişletilmiş felsefe değildir. Bu Yeni Dünya ' nın gerçekliği.
Eski matrix sistemi hala ona bağlı olanlar için mevcut. Ama gölge ve iç işlerini yapıp, ruhun karanlık gecelerinden geçenler, artık beşinci boyutlu gerçekliği yaşayanlardır.
29 yıllık yoğun araştırmaların ardından, Dr. Hawkins şu etkileyici sonuçlara ulaştı:
Yargılamadan kurtulan iyimserlik frekansında daha yüksek bir bilinç seviyesine ulaşan ve titreşen her insan, alt seviyede titreşen 90,000 kişinin negatif enerjisini dengeler.
Saf sevgi, takdir ve saygı frekansında daha yüksek bir bilincine ulaşan ve titreşen her insan, alt seviyelerde titreşen 750,000 kişinin negatif enerjisini değiştirir.
Aydınlanma, mutluluk ve huzur frekansında daha yüksek bir bilinç seviyesine ulaşan ve titreşen herhangi bir insan, alt seviyelerde titreşen 10,000,000 kişinin olumsuz enerjisini telafi eder.
 
Farkındalık seviyesine ulaşan ve incelik frekansında titreşen ve bedenin ötesindeki saf ruhları bir olduğunda alt seviyelerde titreşen 70,000,000 kişinin negatif enerjisini dengeler.
Şimdi neden sözde kritik kitleye ulaşmaktan bahsettiğimizi anladınız mı?
Her şeyin sana bağlı olduğunu görüyor musun? Bir gideceğimiz yerde, hepimiz gideriz. Tüm bunların nasıl bağlandığını anlıyor musun?
Galaktik federasyon veya başka bir yüksek varlık gelip sizi kurtaracak diyenler, dürüstlük ve şefkatten yoksun yalancılardır. Kendi dışındaki güçlere güvenmeni istiyorlar, bu yüzden güçlerini verme dramına devam ediyorsun.
Yapacak bir şeyiniz yok herşey sizin için yapılacak diyenler sizi kandırıyor.
Herkesin yükseleceğini ve kullanmanız gereken herhangi bir uygulama, yöntem, araç olmadığını iddia edenler egolarında kaybolmuşlardır. Tembel de olabilirler kim bilir.
Bir işin var. Frekansını yükselt.
Kendine çalışmalısın. Ne kadar yüksek titreşim başarırsanız sevgi, sağlık ve zenginlikte o kadar bolluk çekersiniz ve o kadar çok insanı etkileyecek ve böylece yükseliş herkes için hızlanır.
Aynaya ciddi bir bakıp kendini orada bulabilecek misin diye bakmalısın.
Kendini öyle eğit ki, söylediğin, düşündüğün, yaptığın, yaptığın ya da hareket ettiğin her şey sevgi yerinden gelsin. Kendinizi ve seviyenizi yakından inceleyin
Şefkat,
Empati,
Dürüstlük,
Özgünlük,
Aşk ve sonunda,
Aydınlanma.
Şu anda etrafta karışıklık ve korku içinde koşuşturan milyonlarca gafil insan var. Kemiklerine kadar korkuyorlar. Ölümüne korkuyorlar. Hayatta kalmaları ve nihayetinde konfor alanları çok çekirdekle tehdit ediliyor.
Onlara karşı şefkatin var mı? Ne kadar?
Dürüstlüğün ne öneriyor? Yükselmelerine yardım et ya da uyanana kadar acı çekmelerine izin ver? İkisinden de biraz? Çünkü bazı sahte ışık vaizleri söyledi, herkes her iki şekilde yükselecek.
İnandığını ne kadar gerçek bir şekilde yaşıyorsun? Özgün gerçeğini yaşadığın zaman, bu frekansı başkalarına erişilebilir hale getiriyorsun ama cesaretin var mı?
Başkaları için nasıl hissediyorsan, yükseleceğindir. Zarif ya da acı verici.
Başkalarını ve nasıl hissettiklerini umursamayanlar için uzun bir süre yükselme olmayacak.
Şefkat, empati ve bütünlük aydınlanma ile uyum içinde olmalıdır.
İnsan ırkını uzun süre köleleştirenlerin olağanüstü bir bütünlük seviyesi var ama şefkati sıfırdır. Yani kötülük yapacağım dediklerinde inanın, dürüstlük seviyesi yüksek, kastediyorlar ve dediklerini aynen yapıyorlar ve sizin bu konuda hissettiklerinizden hiç de şefkatli değiller. Diğer kötü niyetli ET ' lerin empati seviyesi yüksek ama şefkati sıfırdır. Bu, % 100 patik olabilecekleri anlamına geliyor, ancak sizi manipüle etmek için kullanacaklar.
İnsanlığın DNA ' sı sadece iki fonksiyonlu helezona indirildiğinde, blokajlar oluştu. Ayrıca, toplumun bize hizmet etmediği bazı inanç sistemlerine tutunması için beyni yıkandı.
Kadınlar konuşulmayacak bir tuğla duvarının arkasında çok sıkışmış. Erkekler ya bir şey hissetmiyor ya da bir şeyler hissettiğini kabul etmiyor gibi şekillendirildi. Sonuç olarak, 5 D tam demirlenmiş ve erişilebilir olsa da, çoğu gece yükseliş olmayacak.
Birbirinize karşı sabırlı olmayı öğrenin.
Aynadaki yansımanı geliştir. Özgünlük ve sevgi dolu bir yerden dürüstlükle hareket edin. Tüm insanlara ve yaşadıklarına büyük şefkat gösterin. Çoğu zaman için deneme zamanlarıdır ve hepinizin enstrümantal ve eşsiz yetenekler seti, büyük bir bulmacanın parçaları gibi.
Daha büyük resme baktığınızda hep birlikte çalışıp gerekli deneyimleri paylaşmanız şart. İdeal olarak, kolektif için bilinçli farkındalıkta evrime ulaşmak için kritik kitleye ulaşacaksınız.
Egoyu bir kenara bırak ve tüm canlılara kalbini aç. Ana yaratıcı altında, birbirinize paylaşacak ve öğretecek çok şeyiniz olduğu için tüm varlıklar izin verilir. İşte böyle toplu olarak bilgi alışverişinde bulunur ve aydınlanma ve sevgi yüksekliklerine ulaşma yeteneğine açılır.
Galaktik Federasyonun Lyran Büyükelçisi
Sanatçı: Gece Yarısı Görselleri

0 comments:

Yorum Gönder