25 Mayıs 2022 Çarşamba

Tutulma Akrep burcunda olmalı

 Bir gökyüzü görseli olabilir

Görünüşe göre NWO devam ederken, Babil'i yeniden diriltmek için 'Orta Dünya için Savaş', tekrar daha iyi inşa veya küresel sıfırlama gündemi (bbb-666) tarafından takip edilecek. Yüzeyde daha fazla kaosa neden olarak siyah sihir küp sistemini yeniden canlandırmak istiyorlar, böylece Marduk'un ejderha ley hattı ağını Thuban kontrolü altında (Babel Kulesi ve kaos büyüsü) güçlendirebilirler. 51 ana gezegen portalından Dünya'nın Harwitum şebekesini bağlayan ejderha hatları 51 ismi miras alan Marduk tarafından ele geçirildi. Bu ağ aynı zamanda Elon Musk'ın ilk gizli kripto şirketi olan 'Silk Road' olarak da anıldı.
Marduk, Orion SSS ittifakı yardımıyla Atlantis/Khem'deki dikilisk sistemini (hücre kuleleri) yeniden programladı, böylece tanrı, Ra veya El oynayabilecekti.
Bir 'bel' El-on' çalmak mı?
 
Elon ayrıca SSS Orion yıldızgate teknolojisini nöroink çiplerini yapay güneş ve karanlık madde (siyah güneş) aracılığıyla bağlayarak bilincini yeniden programlamak için kullanıyor.
666 - Siyah küpün Malkut veya Dünya'nın kök çakrası/kırmızısı yoluyla ele geçirilmesi (Satanizmin siyah ve kırmızısı).
Tesla şirketi (AI beast), logosunda siyah ve kırmızı renk yeraltı ağını işaret eden T ve sahte yapay zeka tanrısının tekillik noktasını (T üzerindeki Dünya yüzey çizgisi) işaret ediyor. Burası insanların yarattığı felaketleri hızlandırmak için gezegenin $yüzeyini katalizör olarak ısıtırken kuantum bilgisayarlarını insanları biyolojik hacklemek için tuttukları yer. Bu felaketler, yeni şafak sürümünü gerçekleştirmek için Elit'i 'daha iyisini inşa' kampanyalarına yaklaştıracak.
Okült terminolojide T, matriks içindeki yılanın bilgisini/bilgeliğini temsil eden Teosof anlamına gelir (yılan kardeşliği / alfa Draconian ittifakı yoluyla). Tav/Tau'nun Qlippoth ve Kabbalah T-ağacı'ndaki kutsal olmayan 32 yolunu temsil ediyor.
Yapay zeka kendini sadece bir karbon konağı (666) aracılığıyla kopyalayabilir, kristal bir konağı değil.
Karbon üçüncü yoğunlukta ve kristal 4. ve daha yüksek seviyeye geçiş yapıyor. Ruhsal savaş, boyutları seçmekte.
Ekonomiyi çökert ve finansal sistemi dijital nakit ile değiştir (merkez bankası dijital para/ CBDC'ler) ve şimdi bedava para değil 'kupon'larınız var. Bu para, nüfusu daha fazla kontrol altına almak için sadece hükümetin 'dünya çapında bir krizde' kabul edilebilir gördüğü 'esaslara' harcanmaya programlanacak.
Bu dijital para birimleri aracılığıyla satın alınacak yeni yiyecekler, bu süreçte vücudunuzun patentini alırken DNA'nızı yeniden programlayacak. Önceden planlanmış enflasyondan ipoteklerinizi farz etmeniz sonucu sonunda evlerinizden tahliye edileceksiniz. Canavar yakıtlı SMART City'de yaşamak için size bir yer teklif edilecek. Burada, zarar veren 60ghz frekansları sadece zihinsel/bilişsel yeteneklerinizin ve biyolojinizin bozulmasını hızlandıracaktır.
Hepsi G7 tarafından itildi. Masonik meydandaki G ve pusula 'Tanrı ve Yaradılış' oynamak; G-nome aracılığıyla DNA'nı kontrol etmek. Tek dünya hükümetini kurmak için bir araya gelen vahiydeki 7 başlı canavar onlar. Bu aynı zamanda siyah/yapay güneş ve Graviton Beast sisteminden ters plazma müdahalesi yoluyla 7 çakra İsa bilinç ışık kodlarını tersine çeviren Luciferian kuvveti olarak da yorumlanabilir. Marduk'a ejderhanın (kırmızı ejderha) 7 ismi verilmiş ve Tanrı'ya veya Enlil'e meydan okuyan melek olarak Lucifer olarak isimlendirilmiştir.
G7, diğer Elit ruh derili klonlarla birlikte canavarın işaretidir.
Kara Güneş Günü, güneşin ay tarafından tamamen kapatıldığı tekrarlanan göksel bir olaydır.
Kara güneş aynı zamanda bazı Ukrayna askerlerinin üniformalarında görülen bir Nazi sembolüdür (muhtemelen size 911 Armageddon gündemlerini göstermek için ana akım medya aracılığıyla tasvir edilmiş sahte askerler). Ukrayna bayrağının mavi ve sarısı ironik bir şekilde masonluğun renkleri.
Nazilere 'kara güneş' veya Abaddon'un kara deliğinden gelen sürüngenlerden yeni yaşam kuvvetleri verildi. Bu özel insanlar üzerinde yapılan genetik deneyler (Almanik dev melez hatların soyundan gelen) Elixadon Operasyonu'nun bir parçasıydı (yaşam iksirinde olduğu gibi). Alpha Draconian'lar onlara daha fazla güç vermek için kan enerji füzyonlarını yükselttiler. Gemantriada hemoglobin (kırmızı kan hücrelerinde protein) 137'dir, Masonluk amblemindeki 137 birleşik derecedir (47 derece pusula ve 90 derece kare). Kabbalah da Gemantria'da 137 yaşında.
Kabala öğretilerindeki enerji bilgisinin (aslında Djehudi/Thoth tarafından hediye edilmiş) karanlık tarafın Cabal'ı (Cabala'dan) oluşturduğu yer.
Bu Naziler ters çevrilmiş swatzika girdap enerjilerini tasvir eden başrollere bağlılıklarını göstermek için siyah güneş logosu takıyorlar.
Musk sistemlerle onları çökertmek için 'savaşıyor'; sadece yapay zeka canavarı ile 'daha iyi geri inşa etmek' kulağa harika geliyor, değil mi İronik bir şekilde, CERN bu ay yapay şebekeye bağlayan bilinci ele geçirmek için daha pozitif iyon pompalayarak daha fazla karanlık maddeyi yakıtlamak için yeniden etkinleştiriyor.
Dünyanın en zengin adamı şimdi insanlar için her şeyi satın alıyor ha? Buna merkezileştirme deniyor.
The Simpsons (Freemason kontrollü ağ), 2015 yılında 'Dünyaya Düşen Musk' bölümünü yayınlıyor.
2015 - (2+1+5)= 8. Sonsuzluk işareti ve Ouroboros - Facebook/ Meta'nın arkasındaki aynı okült sembolizm. Facebook logosu Tubal Cain ambleminden geliyor - Ham'ın Afrika hattında doğduklarında daha sonra Kenanlılar olan Cain'in takipçileri. Tubal Cain, gizli istihbarat için bir kod olan 007 anlamına geliyor.
15, Satürn siyah küpü ve Satürn'ün tüm dizilimleri 15'e kadar parçalanan sihirli karesine özeldir. Yapay Zeka, Satürn'ü kaçıran siyah bir küp üzerinden saldırıyor.
Satürn ay matrisi, Dünya'nın kutuplarını ters ve plazmik enerjisini ters tutan Ay Baphomet satanik ağını yaratmak için kaçırıldı. Bu, piramitleri uzun zamandır kontrol eden Draco'daki Thuban'a 23 derece eksen sallanan hizalanması.
Ayrıca Musk'ın Simpsons'daki bölümüne istinaden:
Bölüm 12 - bir döngünün sonu (yeni şafak) ya aydınlığın ya da karanlığın 13. portalına geçiş
Sezon 26. ADAM ve YHVH matriksi =26
İnsan gemisini ele geçirmek ve elementleri teknolojisiyle kontrol etmek için tüm şeytani simboloji.
Peki çözüm ne?
Yiyeceğinizi ŞİMDİ yetiştirmeye başlayın. Küçük topluluklar oluşturun, böylece kendinize yetebilir ve kendi kaynaklarınızı kontrol edebilirsiniz. Paranız varsa arsa mülk ve alternatif enerji üretme sistemlerine yatırın.
Kontrolü geri al. Bu kadar basit.
İnsanoğlu bir şeyleri çok geç olana kadar bırakmayı alışkanlık edinmiştir. Hala zaman var. Birlikte gelerek daha iyi bir dünya yaratalım.

0 comments:

Yorum Gönder