22 Eylül 2022 Perşembe

İNSANLIK İÇİN BİR HAYAL ZATEN GERÇEK OLDU

 Fotoğraf açıklaması yok.

Med Bed teknolojisi uzun süredir bastırılmış ve halktan gizlenmiş durumda. Şükür ki, insanın kolektif bilincinde artan şeffaflık talebi nedeniyle, onlarca yıldır, yüzyıllardır, muhtemelen binlerce yıldır gizlenen bildiklerini ortaya çıkarmak için artan sayıda insan öne çıkıyor s.
Çok yakında, kimse hayal bile edemeden, insanlık tarihinin en büyük evrimsel olayı olarak kabul edilecek birçok şey olacak ve hepimiz buna şahit olacağız.
İnsanlığa dünya dışı teknolojik hediyelerden bazıları Kuantum Finans Sistemi (şimdiden dünya çapında konuşlandırılıyor), Anti-Yerçekimi İtiş, Çoğalıcılar ve Med Yataklarıdır.
Tedavi ücretsiz olacak ve tüm dünya nüfusuna kullanılabilir olacak. Med Yatağı kesinlikle Ebedi Gençlik Pınarıdır.
Tıpta devrim yaratacak üç çeşit Med Yatağı vardır
as️Holografik Med Kapsülleri (Holografik Tıp Kapsülleri);
ener️ Rejeneratif Yataklar (Regenerative Med Yatakları);
omi️ Reatomize Med Yatakları - yenileyen
⚛️sadece 3 dakikada tüm vücut.
Bu ileri teknolojinin öngördüğü mesela 80 yaşındaki bir kadının 3 dakikadan daha kısa bir sürede 30 yaşına gelebilmesi (! ) 
 
Şimdi yeniden çocuk sahibi olabilir, yeni bir aile kurabilir, çünkü Med Bed ebedi gençlik pınarıdır. Başka kimse yaşlı olmayacak.
Med Yatak vücudu tarar ve DNA seviyesi dahil tüm kusurları düzeltir. Med Bed insanlar tarafından yaratılmadı, uzaylılar tarafından tasarlanan teknoloji ve uzun süre insan ırkından gizlendi.
Med Beds teknolojisi takyon enerjisi (takyon enerjisi) ve plazma enerjisine (plazma enerjisi) dayanmaktadır. Toprak atmosfer su zaten herşey plazma enerjisi evrendeki herşey plazma enerjisi
Takiyonik partikül enerjisi, özgür ve ince bir organizasyon enerjisidir.
Evrendeki en yüksek frekanslı enerjidir. Bu nötr enerji, zıt elektrik yüküne sahip olan iki çift parçacıktan oluşur, bozma ve denge.
Nötr olduğu için direnç sunmaz ve ışıktan 27 kat daha hızlı hareket eder. Kutupları olmadığı için olumlu veya olumsuz kullanılabileceği için görüntülenemez.
Kozmik uyumun titreşimi. Takiyonik enerji aynı zamanda düşünce, bilinç ve beşinci boyutla bağlantılıdır.
Takiyonik enerji pozitif duyguların yüksek frekansında titreşen ve evrensel sevgiye bağlı olan düşünce enerjisidir. Evrendeki her şey ve varlıklar evrim seviyelerine göre farklı frekanslarda titreşirler.
Med Yatakları Yapay Zeka tarafından kontrol edilir, kişinin özel bir yatakta yattığı MRI gibi davranır, vücudunuzdaki kusurları ve kusurları teşhis etmek için salınım ve rezonans MRI süpürgesi yapan bir tarayıcıya sahip
Med Yatak cildinizi, kas dokularınızı, organlarınızı ve vücudunuzdaki sistemlerinizi inceliyor. Kanın mikron seviyesine kadar her şeyi gösteriyor. Aslında DNA'nızı tanımlar ve herhangi bir hastalığı ve genetik kusurları tanımlayan tam bir iç vücut analizi yapar. Örneğin bir kişi 4. evre lösemi olabilir ve Med Yatağında, sadece 3 dakika sonra kişi tamamen iyileşir ve hiçbir ağrı ve yan etki çekmez.
Kişinin bir organı, uzvu, bir parçası alınmışsa, Med Bed yenidenatomizasyon işlemi, o organı hiç çıkarılmamış gibi yenileyecektir. Kanserden dolayı çıkarılan göğüs, savaş alanında patlamadan bacaklarını kaybeden asker veya diyabetik ampütasyon sonucu örneğin.
Bu mümkün çünkü vücut, organın titreşim frekansını terk ettiğinde, ampute edilmiş ya da çalışmayı bıraktığında, Med Bed'in Yapay Zekası bu titreşim frekansa bağlanıyor ve vücudu yenileyen DNA'ya bağlanıyor. Med Bed ile kanser gitti ve kemoterapi ve radyasyonun modası geçti.
Med Yatakları (Med Pods, Med Beds veya Şifa Yatakları), sağlıklı hücreleri tekrar kaçırmak için vücutta ölen hücresel dokuları yenileyebilir ve nöron ve sinaptik bağlantıları, kök hücreleri vb. canlandırabilir.
Dejeneratif hastalıkların sonu olacak. Başlıca ve en yaygın dejeneratif hastalıklar şunlardır: Alzheimer hastalığı, Parkinson hastalığı, multipl skleroz, amyotrofik lateral skleroz, osteoartroz, osteoporoz, intervertebral disk dejeneratio n , diyabet, arteriyoskleroz, hipertansiyon, bazı kanser türleri, romatizma, deforme olan artrit, artrit ve glokom.
Dünyadaki en önemli ölüm nedenleri listesi:
1a) İskemik kardiyopati;
2a) İnme - İnme;
3a) Kronik obstrüktif akciğer hastalığı;
4a) Alt solunum yolu enfeksiyonları;
5) Alzheimer, Parkinson ve diğer demanslar;
6a) Akciğer kanseri, soluk borusu ve bronşiyal kanser;
7a) Diyabet;
8a) İshal hastalıkları;
9a) Tüberküloz;
10a) HIV / AIDS.
Ve çok daha fazlası ...
Her hastalık basitçe yok edilecek! İlaç Endüstrisinin, eczanelerin, sadece ilaç yazmasını bilen profesyonellerin sonu olacak.
Hastane misafirliği, diş klinikleri, laboratuvar sınavları, estetik klinikleri, plastik cerrahi, araştırma laboratuvarları sonu gelecek, nasıl olsa piyasa yeniden yaratmak veya branş değiştirmek zorunda kalacak. Çünkü tüm hastalıklar yeryüzünden silinecek!
İnsan Med Yatağındayken acı hissetmez, herhangi bir radyasyona maruz kalmaz.
Kişi derin uykuya dalıyor, anestezi sıvı sprey, lazerler ultra ince, robotik cerrahi kolları yapay zeka bilgisayar tarafından kontrol ediliyor.
İnsan iyileşme günler geçirmeden uyanır, aynaya bakar ve kendini tanımaz artık. Tüm beyaz saçlarım 20 yaşımdaki orijinal rengime geri döndü. Kel kafaların neşesi için saçlar tekrar uzuyor. Gözlük takmaya gerek yok işitme cihazı yok kaybedilen dişler yenilenir cildiniz tamamen gençleşir kırışıklıklar kusurlar yara izleri ifade çizgileri selülit herşey tamamen yok olur Hepsi genç bir hale getirildi.
Bu, yeni Dünya ve yeni İnsan Irkı'nın yeni dönemi. Bugün yaşadıklarımızın tam zıttı. Ve bu bir yanılsama değil, carochinha hikayesi değil ve çok daha az bilim kurgu. Bu yataklar mevcut ve zaten dünya çapında dağıtım için seri üretilmektedir.
Tedavi ücretsiz olacak ve tüm dünya nüfusuna kullanılabilir olacak. Med Yatağı kesinlikle Ebedi Gençlik Pınarıdır.
 https://www.facebook.com/groups/596628730786157/
 

1 comments:

Adsız dedi ki...

Dünya çapında seri üretilmektedir, diyorsunuz. Nerede üretiliyor?
Yataklar mevcut? Bana hayal üretiyorsunuz gibi geliyor. Bilim kurgu masalı sanki. Keşke dediğiniz gibi olsa da hastane,eczane,ilaç hepsinin sonu gelse. Ama önce finansal sistemin değişmesi lazım

Yorum Gönder