3 Nisan 2016 Pazar

Yıldızlardan Gelen Ailemiz – (Bölüm 2/3)

catch the falling stars
Onlarca yıldır, derin devlet galaktikleri canavarlar olarak saptırılmış şekilde sundu. Onlar yeryüzü yaşayanlarını korkutmak üzere güya insanları kaçırdılar, rehin aldılar ve hayvanların organlarını çaldılar. Bu hareketler, insanoğlunu hükmü altına almak isteyen Annunaki gibi karanlık türler tarafından yönetildi. SaLuSa açıklıyor:
“Bir dakikalığına bizlere nasıl iftira edildiğini düşünün, sizleri köleleştirmeye ve topraklarınızı çalmaya kararlı canavarlar olarak özellikle gösterildik. Bizler ‘yaratık’ olarak anlatıldık, oysa gerçekte bizler sizlerin gerçek aileniziz ve asla sizlere karşı öfkeyle bir parmağımızı bile kaldırmadık.
Sizlere karşı böyle aktiviteler Işığın Galaktik Federasyonu tarafından değil ama diğer dünya dışı varlıklar ve kendi güçlerinizce yapıldı. Elbette, tamamı bizden korkmanız amaçlıydı ve bazı dini gruplarınızın bizlerin şeytanlar olduğumuzu iddia etmesi de buna yardımcı oldu.
Sizlerden aranızda gezebileceğimiz zamanları beklemenizi rica ediyoruz, böylece enerji alanımızın yansımalarını hissedeceksiniz ve Sevgi ve Işıkla geldiğimizi bileceksiniz.” (1)
Bizlerin onlarla yarattığımız bağlantının aksine, onların bizlerle ilişkisi hep Işıkta oldu ve evrensel kanunlar tarafından yönetildi. SaLuSa diyor ki:
“Tüm zamanlarda sizlerle olan temasımız insanlığa yardım amacıyla ve barışçıl oldu. Bizler Işığın tarafında yaşarız ve sizlerle olan tüm işlerimizde Yaratan’ın yasa ve protokollerini göz önünde tuttuk.”
“Zaman içinde sizlerle binlerce yıl süren ilişkimiz hakkında çok şey öğreneceksiniz, anlayacaksınız ki bizler sizlerin koruyucularınız olma görevini yerine getirdik. Sizlerin gelişimini gözlemledik ve evrimleşmenizi ciddi bir şekilde baltalayan engelleri aşmanıza yardımcı olduk.” (2)
Onlar evrensel yasalara uygun yaşadıkları için, evrimsel sürecimize fazlasıyla derinden müdahale edemiyorlar, çünkü bu bizim öğrenmemizi engellerdi diyor SaLuSa.
“Elbette, yardımda ne kadar ileriye gidebileceğimiz konusunda bir sınır var, kendi karmanızın sonuçlarını yaşarken müdahale edemeyiz. Bizler geride dururuz ama bu bizim sürekli olarak size Işık ve Sevgi göndererek deneyiminizi biraz kolaylaştırmamıza engel değildir.” (3)
 

Yıldız kardeşlerimizin misyonu nedir?

Cennet Birliği transandantallar (Serafim, Baş Melekler, melekler, vs.) ve yüksek boyutlarda yaşayanlardan (galaktik ve dünyasal yükselmiş ustalar) oluşuyor. Onların işbirliği içinde çalışması nasıl bir şey? Baş Melek Michael (Mikail) şunları söylüyor:
“Herkes katkıda bulunuyor. Bildirilerle değil ama telepatik olarak, enerjik olarak işbirliğine ulaşıyor. En güzel bale, en tatlı orkestra gibi. Senfoni bütün evrende yankılanır. Ve uyumsuz tek bir nota olduğunda – ve bu genelde insanoğlundan gelir – derhal çözümlenir.” (4)
Görevlerini şöyle açıklıyor:
“Amaç ve görevleri sevgiyi yaymak, diğerlerine hizmet etmektir. Zamanın bu noktasında, bu evrende, bu gerçeklikte, Yükseliş hakkında konuştuğumuza göre, misyonlarının en önemli parçası Gaia ve İnsanlığa hizmettir.” (5)
SaLuSa bunu şu cümlelerle anlatıyor: “Bizler Yükselişin başarılı olmasını sağlamak için buradayız.” (6) Bu, aynı zamanda kabalın arkasından temizlik yapmak, geniş çaplı felaketleri önlemek anlamına da geliyor. “Sıklıkla, araçlarımızı hem de çok sayıda bir arada görüyorsunuz, bizler bu sırada atmosferinizi temizliyor oluyoruz ve gözlerimiz de hala bela çıkarmaya niyetli olanların üzerinde oluyor.” (7)

Hangi Konsey ve Federasyonlar buna katılıyor?

Yüksek boyutlu varlıklar konsey ve federasyonlar aracılığıyla işlerini hallediyorlar. Matthew Ward, Yükseliş planı üzerinde çalışmış olduğunu söylüyor. Yaptığı işi anlatırken, Yükseliş için İlahi planı hazırlayan bir konseye işaret ediyor.
“En yüksek evrensel konseylerden birinde Dünyanın Altın Çağı planını tasarlayanlardan biri olarak, sizlere bu konuda birinci elden bilgi verebiliyorum” (8)
Diyor ki; “Bu evrende sayısız galaktik ve galaksiler arası federasyonlar, konseyler, birleşmiş kuvvetler, deneyimsel topluluklar, kolektif ruh enerji alanları, özgür-ruh medeniyetleri ve başka organize ruhlar bulunuyor.” (9)
Sanıyorum, her boyutta dünyaya enerji yollayan birliklerin, ya da bu enerjileri yansıtan varlıkların da bir konseyi var, bunu Baş Melek Michael’ın aşağıdaki sözlerinden anlıyoruz:
“Kozmik Konseyler ve Yıldız Milletler bu Gaialı doğum sürecine yardım ediyorlar. ‘Derin uzaydan’ bilgi gönderen ve yeni hizalanmalara (uyumlanmalara) yardımcı olan birkaç Kozmik Radyasyon Işını bulunuyor.” (10)
Sanıyorum, burada adı geçen “Derin Uzay” ya Kaynak, ya da daha farklı bir boyut. O enerji bizler için her boyuttan geçerken düzenleniyor, yumuşatılıyor.
Bir başka zaman, Michael işbirliği içindeki farklı konseyleri anlatıyor: “Işık Varlıklarının Galaktik Konseyi, Yeryüzü Konseyleri ve Işığın Solar Konseyleri ile bu sürece katkıları için hazırlanıyorlar” (11)
Bu zamanda dünya çevresinde danışmanlık ve işbirliği konseyleri dışında, koruyucu ve keşif görevi yapan federasyonlar da var. Aralarında en iyi bilinenleri Işığın Galaktik Federasyonu. Bir sonraki ise Ashtar Komutanlığı. Dış Galaksilerin Birleşik Kuvvetleri o kadar iyi bilinmiyor. Ve büyük ihtimalle düzinelerce diğer kuvvetler de var.
(Mor Alev: Buraya bir not düşmek yerinde olacak. Kasım 2015’de bir toplantıda yaptığım kanallık sırasında Kutsal Dişi (Kadın) Enerji, benim aracılığımla şunları söylemişti, “Evren’deki herkes ya burada, ya da buraya temsilcilerini gönderdi. Hepimiz ama hepimiz sizi izliyoruz, size izin verildikçe, evrensel kanunları çiğnemeden yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kendinizi yalnız sanıyorsunuz, değilsiniz. Siz çok cesursunuz ve bunun üstesinden geliyorsunuz. Hepimiz çok heyecanlıyız. Dünyanın yükselişi bütün evren için bir eşik atlama olacak ve bizler de sizinle yükseleceğiz. Siz aslında bizsiniz. Bu fırsat için çok sevinçliyiz.” Yani, bildiğimizden çok daha fazla varlık bu güneş sistemine bizzat gelerek ya da uzaktan doğru bizleri destekliyor. Bütün dikkatler burada.)
Sirius’tan SaLuSa Işığın Galaktik Federasyonu hakkında şunları söylüyor: “Galaktik Federasyona ait olan bizler sizin başarınızı sağlamak üzere burada toplanan büyük birliğin sadece bir parçasıyız.” (12) “Kişisel ilerlemenizi yakından takip eden Işığın kuvvetlerine ait pek çok gruptan sadece biriyiz.” (13)
“Gözlerinizi önünüzdeki muhteşem fırsatlara açmanıza yardımcı olmak üzere burada bulunan tek grup biz değiliz. Çok farklı seviyelerde öğretmenler ve yardımcılar bulunuyor. Onlar dünyaya çok farklı beceri ve deneyimlerle geliyorlar ve sıklıkla kendilerini tamamen adadıkları bir konuda uzmanlaşmışlar.” (14)
Açıkladığına göre o ve birlikte olduğu varlıklar “Beyaz Kardeşliğin de aralarında bulunduğu yüksek otoritelerin” yönlendirmelerini takip ediyorlar. (15) Beyaz Kardeşlik, dünyanın Yükselmiş Ustaları. Gezegensel değişimlerle ilgili son karar yeryüzünde yaşayanlara ait ve buna yükselmiş Ustalarımız da dâhil.
Bir başka zaman şunu söylüyor: “Biz Tanrı’nın Kulaklarına sahip olanların sözlerini yerine getiriyoruz ve Tanrı’nın evrimsel planlarını uyguluyoruz.” (16) ve “Aktivitelerimizi yöneten İlahi emirleri uyguluyoruz. Bizler, kendimizi sizlerinki gibi medeniyetlere yardıma adadık.” (17)
SaLuSa bizden onlara güvenmemizi rica ederken, bütün galaktikler adına konuşuyor.
“Size mesajımız şudur: İlk defa kendinize düşük titreşimlere inmeye izin verdiğiniz zaman Ruhani Hiyerarşiye güvendiğiniz gibi bizlere güvenin.”
“Zıtlığın (düalitenin) karanlığının en sonunda sizleri yutacağını ve yeniden Yaratan’ı bulmak zorluğu ile karşılaşacağınızı biliyordunuz. Ancak, yeniden yükselmek için her zaman yardımcı olunacağı sözü verilmişti ve şimdi bu söz yerine getirildi” (18)
Bir sonraki yazıda Yükseliş sırasında bizlere yardımcı olan federasyonlardan Işığın Galaktik Federasyonuna odaklanacağız.
Bu makalenin yazarı Steve Beckow’a çok teşekkürler. (goldenageofgaia.com) Mor Alev tarafından çevrilmiştir.
Dipnot:
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek ve  ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
TELİF HAKKI© 2016 MOR ALEV. TÜM HAKLARI SAKLIDIR. BU YAZIYI TÜMÜ OLMAK ŞARTIYLA, DEĞİŞTİRİLMEDEN, BEDAVA OLARAK, VE BU TELİF HAKKI UYARISI VE İNTERNET BAĞLANTISI (HTTP://MORALEV.COM/) İLE BİRLİKTE KOPYALAMAYA VE DAĞITMAYA İZİN VERİLMİŞTİR
COPYRİGHT © 20156 BY MOR ALEV. ALL RİGHTS RESERVED. PERMİSSİON İS GİVEN TO COPY AND DİSTRİBUTE THİS MATERİAL, PROVİDED THE CONTENT İS COPİED İN İTS ENTİRETY AND UNALTERED, İS DİSTRİBUTED FREELY, AND THİS COPYRİGHT NOTİCE AND LİNKS ARE İNCLUDED. HTTP://MORALEV.COM/

0 comments:

Yorum Gönder