18 Nisan 2016 Pazartesi

YUNUSLARDAN MESAJ VAR

 yunuslar ile ilgili görsel sonucu
Sevgili insan dostlarımız, size kalbimizden gelen özel bir hediye sunmak istiyoruz. Biliyoruz ki, dünya genelinde çoğalan fikirleri ve korkunç zehirli enerjileri aşmak sizin için zor ve uzun bir tırmanış.
Kalbinizi yükseltmek için ışıkla dolu kalbimizden bir imajla size eğlenceli bir teklifimiz var. Biz yunuslar neşe ve oyunculuğumuzla biliniriz. İnanırız ki yaşamın aslı şaka, muziplik ve hayatı neşeyle kutlamaktır.
Yüzmekten ve sıçrayışlarımızdan büyük keyif alırız, muazzam su sıçratmalarımıza ve paylaştığımız kahkahalara olan yeteneğimizle..
İnsanoğlu, size teklifimiz; gülüş ve sıçrayışlarımızın bulaşıcı olduğunu görün ve bunun bizim evrimimizde de güçlüklerle karşılaştığımızda yardım ettiği gibi sizin bu yeni yükseliş aşamanızda da yardım edeceğini bilin. Görüyorsunuz, biz çok neşeli ruhların oluşturduğu bir grubuz; bu özelliği kendimizde kainat sürecinde bin yıllar, milyon yıllar sürecinde geliştirdik. Şimdi bu enerjimizi galaksideki büyük dönüşüme odaklıyoruz. Talep olduğunda harekete geçeriz. Ana ve Baba yardımımızı istediğinde her zaman cevap veririz.
 

YUNUSLAR BOYUTLAR ARASI HABERLEŞİR
Bu gezegende en zorlu enkarnasyonumuzu ve görevimizi yapıyoruz; zehirli ortama, çoğumuzun yaşamına mal olsa da yoğun enerjilere ve sonar saldırılara dayanmamızda olduğu gibi. 
Lakin sizin gibi hayatımızı kaybetmekten gocunmayız. Bizim ruh gruplarımızla derin ve sonsuz bir ruhsal bağlantımız vardır, bu nedenle bağlantımız bedenli veya spiritüel olarak farketmez, telepatik olarak devam eder.
Boyutlar arası ve tüm türlerle sevgi enerjisini paylaşmaktan çok hoşnut oluruz, bedenli veya bedensiz fark etmez, en ücra yerlerde ve her türde varlıkla...
Biz büyük ve cömert Anne ve Baba sevgisinden asla ayrılmayız ve bu yüzden her zaman mutluyuz.
Biz nasıl mı hissediyoruz; Anne'nin çocuğunu gıdıklaması gibi. "O" bizi tatlı ve şefkatli enerjileriyle sever ve evcil hayvanlar gibi mest oluruz. Bizi güldürür ve sevinçten havalara uçurur. 
Baba'nın enerjisi ise konforlu ve güçlüdür. Onun kollarında güvende oluruz ve her ikisi de zor zamanlarda gülümseyişimizi kaybetmek üzere bile olsak kayıp gitmememiz için bize yardım ederler.
BALONCUK OYUNU OYNAYIN
Size sırrımızı verelim. Baloncuklar! Biz sıçrayarak kocaman baloncuk bulutları yapmayı çok seviyoruz. Aklınıza geleni biraz daha büyütün. Biz baloncukları ihtiyacımız olduğunda korunmak için kullanırız ama genelde
onları eğlenmek için yaparız, tıpkı sizin bebeklerinizin sabun köpükleriyle yaptığı gibi..Tabi siz bizim gibi sürekli su altında yaşama şansına sahip değilsiniz ama baloncuk yapmanın çok yolu var. 
Sizde bu yetenek var ama henüz pratik yapmadınız..Enerji baloncukları yapabilirsiniz. Hiç denediniz mi ? Sadece enerjinize odaklanın, ışık sütunu yaptığınız gibi. Anne ve Baba'ya ulaşın yukarı doğru ve bunu sevgili Dünya Ana'ya bağlayın. Sonra bu ışık sütununu renklerle ve ışıkla dans eden baloncuklarla doldurun!
Siz de ışıktan yaratıldınız, bizim gibi! Türünüze baloncuk oyununu anlamayı ve oynamayı öğretebilirsiniz. Müthiş eğlencelidir. Muhtemelen bunu hayali 
bir oyun olarak göstermek gerekecek-çocuklar buna bayılacaklar- sonra bunu onların mutluluğu ve kahkahayı görmeleri ve öğrenmeleri için yarattığınızı öğrenecekler.
Size bir de sevdiklerinize telepatik mesaj göndermek için berrak ve ışıltılı kanal veya portal yaratmakta yardım etmeyi isteriz, bu konuda nasıl düşünüyorsanız.. Sadece bizi çağırın, mesajınızı aranızdaki berrak bir nehir gibi akan sudan onlara taşırız, ve yoldaki döküntü ve parazitleri temizleriz, okyanus ve havanıza yaptığımız gibi heart ifade simgesi Gördüğünüz gibi biz aynı zamanda enerji yıkayıcı ve dönüştürücüyüz.
YUNUSLAR BÜYÜK DENİZLERİN PARLAK RUHLARIDIR
Biz sizin aranızda ve bizimle iletişiminizde öğrenmek isteyebilecekleriniz için yardıma severek geliriz. Çünkü oldukça sosyaliz, aramızda şarkı söylemeyi ve muhabbeti çok severiz çünkü birlikte olmayı severiz..Ve birbirimizin şarkılarına, danslarına, muzipliklerine, zıplamalarımıza bayılırız. Çok atletiğiz, fark etmişsinizdir muazzam hareketlere bayılırız. Sırf sevinç için olimpik hareketler deneriz wink ifade simgesi
Bu muhteşem yeteneklere aramızda bağırışır, gülüşür, el çırpar, kutlarız. Diyebilirsiniz ki bunca zamanımızı neden eğlenceye ve size ayırıyoruz, cevap katılmanız içindir. Bu, işimizi zevkle ve bu işi iyi olarak yapmamızı sağlıyor. Çünkü bunu yaptığımızda muazzam enerji ışıkları oluşturuyoruz, işimiz yüzercesine ve kolay ve iyi oluyor. Çalışırken ıslık çaldığımızı düşünebilirsiniz wink ifade simgesi
Mesajlarınızı ve arkadaşlığınızı yürekten bekleriz. Ve tabi ki Dünya Ana'nın keyif yaptığımız okyanuslarından birine gelme şansınız olursa, sizinle ışık, özgürlük baloncukları yaparak yüzmeyi ve sizi neşelendirmeyi çok isteriz. Suda veya dışarıda sadece bizi çağırın, doğal telepatik yeteneklerinizi parlatmaya ve güçlendirmeye hemen geliriz. Bu bize memnuniyet verir.
Sizinle neşeli, yakın dostluğumuzu umarak..
YUNUSLAR

( Dr. Kathryn E. May 3/10/16 tarafından kanal yoluyla alınmıştır)
Çeviri: Kıvılcım Türkay





2 comments:

Kaotik Öyküler dedi ki...

Çok güzel kafası varmış güle güle kullansın

Kaotik Öyküler dedi ki...

Çok güzel kafası varmış güle güle kullansın

Yorum Gönder