26 Mart 2017 Pazar

BM MİKAİL – MART EKİNOKSU 2017: Yeni Başlangıç ve “Boş Uzay”


1381456_10153927992193098_4128646488569642490_n 
Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla
19 Mart 2017
Sevgililer, 2017 yılının ilk ekinoksuna yaklaşıyorsunuz. Kuzeyde bu güçlü Bahar Ekinoksu olacak ve Güneyde Sonbahar Ekinoksu olacak. Ekinokslar zamanında salıverilen Elmas Işık Dalgası momentum kazanıyor, Dünyaya daha fazla aydınlanma ve ışıltı getirmeye hazırlanıyor.
Ama aynı zamanda, bir boşluk hissi, hiç bir şeyin ilerlememesi hissi var, bu birçoğunuz için hayal kırıklığına, öfkeye ve çaresizliğe dönüşüyor.
Elbette bunun bir nedeni var. Zaman ve Değişimin bu yeni döngüsüne girerken, yüksek aktivite ve geçiş anları vardır ve “nefes almak” ve nereden gelmiş olduğunuzu ve Gerçeklik Yaratımınızda nereye gitmeyi dilediğinizi düşünmek için bir ara verdiğiniz zamanlar vardır.
Bu nedenle, tam şu anda bir “tutma kalıbındasınız”, burada siz bu yılın Temmuz ve Ağustos aylarında Gezegeni yıkayacak olan ve Ağustosun sonundaki Tutulmada zirveye ulaşacak olan Işıldayan Elmas Işık Tsunamisine hazırlanırken, yaratmayı arzu ettiğiniz şeye daha yakın uyumlanma fırsatına sahipsiniz.
Boş Uzay ve Dönüşümünüzdeki Amacı
Bu “Boş Uzay”, Venüs ve Jüpiter geri giderken Gezegensel Hareketin Işık Dilinde temsil edilir.
Venüs Sevginin, Güzelliğin, Paranın ve İlişkinin Işık Enerjisidir ve siz ilerlemeden önce düşünmeniz ve tekrar düşünmeniz için size verilen bu sorunlardır. Venüs ilk ev Koç’tan on ikinci ev Balık’a geriliyor; Yeni Başlangıç kendinizi güncellemenize ve hayalleriniz, arzularınız ve Yeni Gerçeklik Yaratımlarınıza tamamen uyumlanmış olduğunuzu sağlamanıza izin vermek için askıya alırken gelişmemiş kavisi tanımlıyor. Venüs tekrar Nisanın ortasında ileri gidecek ve Nisanın sonunda Koç’a girecek, bu nedenle Sevgi ve Bolluk gezegeni Yeninin eşiğinde dans ederken, Kalbinize ve Ruhunuza uyumlanan yaratımlara niyete odaklanmanızı sağlamak için size fırsat verilecek.
Jüpiterin enerjisi Haziran başına kadar Terazi’de gerilemede. Terazi ayrıca Evliliği, Yaratıcı teşebbüsleri temsil eder, bu nedenle yılın ortasına kadar ilişkilerin ve yaratıcı girişimlerin anlamlı bir şekilde genişleyemeyeceği görülüyor. Aslan Kapısı ile yılın ortasında girecek olaran ışık dalgası ile ileri doğru akın etmeye hazır olacaksınız.
Sevgililer, önemli ilerleme hareketinde frene basan bu Gezegensel Bedenler ile, bu size hiç bir şeyin ilerlemediği ve biraz hayal kırıklığına uğramış ve belirsiz hissettiğiniz “boş bir uzayda” imişsiniz gibi görünebilir.
Bu olması gerektiği gibidir ve her şey İlahi Düzendedir. Bu, eski enerji kalıbında değil, yeni Çok – Boyutlu Enerji İmzanız ile uyum içinde yaratmakta olmanızı sağlamak için sizin zamanınızdır.
 
Bu biraz dinlenmek, meditasyon yapmak, yaratmak ve yeni projelere ve meydan okumalara giden yolunuzu nazikçe bulmak için mükemmel bir zamandır.
Sevgililer, lütfen bu Boş Uzayı kaos, gürültü ve drama ile doldurma baştan çıkarmasına direnin. Birçok insan bir boşluk/ara ile ve derinlemesine düşünmek için bir duraklama ile karşılaşınca, endişeli ve huzursuz olur ve o boşluğu drama ile doldurma gereksinimi duyar ve drama her zaman eski kalıpları ve eski kurban hikayelerini ortaya çıkarır, bunlar size zamanı geçirmek için duygusal yükün bir diğer kilometresini verecektir.
Şimdi ister ilişki dramaları için olsun, ister para sorunları veya politik ve toplum kaosu için olsun bu gereksinimi salıvermenin zamanı. Kaos ve gürültüyü fark edebilerek Üstatlığınıza adım atın ve Bilincin Yüksek Boyutlarından gelen ve Huzurun, Sevginin, Uyumun ve Yaratıcılığın Yüksek Niteliklerini ifade eden Ruhunuzun teşviklerini işitebileceğiniz sessiz ve düşünceye dalmış alanında olmayı seçin.
Lütfen önemli ilerleme hareketi yılın ortasında kaldığı yerden devam ettiği zaman, güçlü yaratıcı enerjilere meşgul olmak ve Kalbinizin ve Ruhunuzun hayallerini ve arzularını birlikte yaratmak için daha iyi bir konumda olacağınızın farkında olun.
Endişe ve hayal kırıklığında kapana kısılmış hissetmeye gerek yok. Sadece her şeyin olması gerektiği gibi ilerlemekte olduğuna güvenin.
Ruh Grupları, Ruh Aileleri ve Yıldız Kabileler
Bu “boş uzay” ve içsel sessizlik zamanı ayrıca Yüksek Işık Boyutlarında çok aktif bir zamandır. Burada işbaşında olan önemli bir hareketin enerjisi var. Ruh Gruplarınız, Ruh Aileleriniz  ve Yıldız Kabileler, enerjiler tekrar ilerlemeye başladığı zaman sizin yararınıza daha iyi hizmet etmek için yeni bağlantılar ve yeni topluluklar oluşturuyorlar.
Ruh Grupları, Enerji İmzaları uyuşabilir olan ve tam şu anda bir araya çekilen “rezonant” ruhların toplanmasından oluşuyor. Onların çekilmesi onların niyetlerine ve Yeni Gerçeklikte ruhsal misyonlarına bağlıdır. Niyet aşamasında olsa bile, yeni bir projeye veya yeni bir Zaman Döngüsüne başladığınızda, aynı veya benzer enerjileri başlatan diğerlerini çeken bir enerji yaratırsınız. Çekim, Yeni Gerçeklikte hayallerinin ve ruh tutkularının tezahüründe birbirlerini destekleyebilen ve yardımcı olabilen Ruh gruplarını bir araya getirmenin Yüksek Boyutlu yoludur. Bu nedenle, ruhsal çalışmanızın yeni ifadesine geçiş yaparken, Ruhunuz tarafından nereye yönlendirildiğinize bağlı olarak, farklı projeleri ve girişimleri olan yeni insanları çekmeye başladığınızı görmeye başlayacaksınız.
Ruh aileleri Yeni Gerçeklikte ortak bir niyeti paylaşan Ruhların daha geniş gruplanmasıdır. Birçoğunuz Dünya Koruyucuları Ailesine aitsiniz. Siz Yeni Gerçeklik olmak ve Dünyanın Dönüşüm ve Yükseliş sürecinde onunla çalışmak için burada olan Işık Ailesi, Işıkişçileri ve Işık Savaşçılarısınız.
Evrimleşmiş Ruhlar “Ailesi” olarak, işiniz söylediğiniz ile yaptığınızın bir olması ve günlük yaşamlarınızda yaptığınız seçimlerde Yeni Gerçeklikte yaşamaktır. Bu Beşinci Boyut Gerçekliğinde, artık bencilce ve izole bir hayat yaşamak mümkün değildir. Siz aynı Dünyanın bütün parçalarısınız ve bilincin veya “boyutların” farklı seviyelerine erişebiliyor olsanız da, yine de topraklanmış bir şekilde yaşamaya gereksiniminiz var.
Ruh Ailesi olarak işiniz, vurgu Başkalarına, Birliğe ve Yaratıcılığa, Armoniye, Sevgiye ve Şefkate Hizmette olmak üzere Yeni Gerçekliğin “modeli” olmaktır.
Sevgili Işık ailesi, buna ulaşmanın yolu bu “boş uzayı” İçsel Gerçekliğinize odaklanma ve oradaki İçsel Huzura, Uyuma ve Kabullenmeye ulaşma zamanı olarak kullanmaktır. Bu aynı zamanda Yaratıcılığınıza ulaşma ve Dünya Koruyucuları ve kişisel yaratım ile tezahür ettirebilen Yaratıcı Varlıklar olarak yeteneklerinizi bilemenin zamanıdır.
Yıldız Kabileleriniz Bilincin Yüksek Boyutlarındaki Ruh Aileleriniz olan Melekler ve Işık Varlıklarıdır. Tam şu anda, aynı zamanda Yıldız Kabilelerinizin büyük Yüksek Boyutlu toplanması vardır, siz Yeni Dünyayı yaratırken, Ruhsal Misyonlarınızda burada Dünyada enkarne olanlarınızı desteklemeye hazırlanıyorlar.
Sevgili Aile, bu Geçişte ve bu güçlü değişimlerde yalnız olmadığınızın farkında olun. Yıldız Kabileler ve Işığın Melek Varlıkları tarafından her zaman seviliyorsunuz ve destekleniyorsunuz. Dünyadaki zamanınız tüm Yıldız Aileniz ve Kabileniz için güçlü bir Işık Macerasıdır ve onlar her zaman Yüksek Boyutlardan size destek sunuyorlar.
Basit Yaşamak: Yaratıcı Akışın Anahtarı
Bu “Boş Uzay” zamanında, ayrıca Basit Şekilde yaşamayı öğrenmeye başlamak iyi bir projedir.
Bu bolluk olmadan yaşamak veya yoksulluk ve yoksunluk içinde yaşamak anlamına gelmez. Tersine, bolluk içinde ve bollukla yaşamak, ama ayırt etme ve yaratıcı yeteneği gösteren seçimler yapmak anlamına gelir.
Eski enerji kültürünüzde, bolluğu üretim ve “değeri” olan bir çok şeyin tüketilmesi olarak eşitlemeyi öğrendiniz. Ve bir süreliğine buna ulaşıldı. Ama bu Yeni Gerçeklikte, Dünyanın kendisine zarar verme ve yaşamın temel gereksinimlerine erişimi olmayan insanların geniş sınıflarını yaratma açısından bu tür yaşam tarzının sonuçlarının farkına vardınız. Böylece ileri bir bilinç olarak, işiniz bu sorunları anladığınızı ve daha basit, ama daha güzel ve uyumlu bir şekilde yaşayabileceğinizi göstermektir.
Sevgililer, belki bu sessiz zamanda hayatınızı yeniden düşünebilirsiniz ve hayatınızı ve ortamınızı sadeleştirerek daha Yaratıcı Akış oluşturmayı çözümleyebilirsiniz. Başkalarının kullanabileceği ve artık sizin için rahat hissettirmeyen hangi fiziksel nesneleri bırakabilirsiniz?
Ev ortamınızda daha fazla armoni ve akış duygusu hissettirecek hangi değişiklikleri yapabilirsiniz?
Sadece tek bir oda bile olsa, Ev ortamınızda Yaratıcılığınızı nasıl ifade edebilirsiniz?
Sevgililer, toz toplayarak ve kullanılmayarak etrafta bir çok şeye sahip olduğunuz zaman, enerjinin akışına fiziksel blokajlar yarattığınızın farkında olun. Hareket “eski” tarafından bloke edildiği için, düşünmek ve yaratıcı şekilde yaşamak daha zor olur. Doğada, mevsimlerin döngüleri size bolluğun (yaz) başlangıcını (bahar) ve sonra salıvermeyi ve bırakmayı (sonbahar ve kış) öğretir. Hayatta, yeni bir döngüyü başlatmak için salıverme ve bırakma zamanı vardır.
Bu Ekinoks zamanında, yılın ortasında gelmekte olan enerjiler ile akmanızı sağlayacak olan güçlü bir Yaratıcı Akış yaratmak için, kişisel salıverme ve bırakma sürecinden geçmenin harika zamanıdır.
Basit, yine de zengin ve bolluk içinde bir şekilde yaşamak için gayret edin. Güçlü yıl ortası Işık Dalgasına doğru ilerlerken, yaptığınız her şeyde yaratıcı, huzurlu, uyumlu ve sevgi dolu olmak için çabalayın.
Bu Ekinoks Dalgasının Salıvermek, Temizlemek ve kişisel ve mükemmel Yeni Gerçekliğinizi yaratmaya Yaratıcı Akışa odaklanmak için gereksinim duyduğunuz enerji olmasına izin verin.
(Çeviri: Saffet Güler)

1 comments:

Unknown dedi ki...

Farklı kombinasyonlarda hep aynı kelimeler, sanki bir bilgisayar tarafından yazılmış gibi.

Yorum Gönder