18 Nisan 2017 Salı

KRYON: Kelebek Kanatlarını Çırpınca


16711720_265949180511681_8298469549073591422_n 
KRYON MESAJI Kelebek Kanatlarını Çırpınca
Bu canlı kanallık Wilmington, North Carolina’da verildi
Lee Carroll kanalıyla
4 Aralık 2016
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Sandalyedeki adamın Yüksek Benliğine kanallık yaptığına ikna olan bazıları vardır. Bu ondan çok daha fazlasıdır ve birçok yıllar boyunca bu sahneden bunu kanıtlamak için hiç bir girişim yapılmadı. Bunun nedeni sizin özgür seçime sahip olmanızdır. En büyüğünden en küçüğüne algılar, kabul etme veya reddetme seçiminiz bu gezegende sizin için armağandır ve Ruh sahip olduğunuz bu özgürlüğe asla dokunmaz.
Ruhun sizin için ve sizinle yaptığı şey yaptığınız şeye izin vermektir. Korku veya inanmazlık ile gerçeği veya iyilikseverliği kolayca durdurabilirsiniz. Kontrol her zaman sizde. Burada bu an için mükemmel olan bir soru var: Bir an için buradaki ekibi hissetmenize izin verecek misiniz? Burada göremediğin, fiziksel olarak mümkün olmadığını düşündüğün şeyi esnetenlerin bulunduğunu düşünmek inancını esnetir mi, sevgili İnsan? Ayrıca “bilişe” veya bilince sahip olan fiziğin olabileceğini düşünmek inancını genişletir mi? Belki henüz hiç bir şey bilmiyorsun?
Çoğu İnsan Varlığının içinde oturduğu kutu koruma kutularından biridir. Size anlatılmış olan şeye inanıyorsunuz ve ayrıca geçmişte meydana gelen şeye bakıyorsunuz. O zaman bu iki şey gerçekliğiniz haline geliyor ve gelecek için neyi bekleyeceğinizi belirliyorsunuz. Bu kutuda Tanrı’nın güzelliğine izin vermek nerede? Bir odaya kapanıp kapısını kapattığın zaman, ismini ve durumunu bilen bizlerden trilyonlarca olduğunu düşünmen mümkün mü? Belki ağlamak ve yalnız kalmak için oraya girdin, ama gerçekte orada kimin olduğuna dair fikrin yok.
Bu özel mesajın gidebileceği bir çok yön var. Şu anda gezegeninizde neler olduğunu anlatmak istiyorum. İnsan Varlıklarının önünde en son oturduğumda, bir talepte bulundum: Bir an için sanki başka bir gezegenden gelmişsiniz gibi ve sadece bu öğreti ile karşılaşmış gibi insan olmayı bir kenara bırakın. Burada Dünyadaki hiç bir şeye dahil değilmişsiniz ve sadece gözlüyormuşsunuz gibi davranın. Bu içinizde deneyimlemekte olduğunuz her şeye karşı tam bir önyargı yokluğu yaratır.
Bu önerme ile sahneyi kurmak istiyorum. İnsanlar geleceğe yansıtma yaptıkları zaman, bunların hepsini geçmişte olduğunu bildikleri şeye dayanarak yaparlar. Psikolojide, buna İnsan doğası denir. İnsanların dün davranma şekilleri, yarın ve ötesinde gelecek olan şeyin beklentisini oluşturur. Eğer geçmişte size yeni bir perspektif verecek olan hiç bir şey olmadıysa, sadece geçmişte olan şeyi geleceğe kopyalarsınız.

Size bir örnek vereyim. Siz güzel altı yaşında biri ile birliktesiniz. Belki o sizin çocuğunuz, belki değil, ama altı yaşındaki çocuk ile berabersiniz. Onun kalbine bakıyorsunuz ve masumiyet, sevgi ve güzellikten başka bir şey görmüyorsunuz. Ona, “Gelecek için gerçekten sevdiğin şey nedir? Mükemmel resmi boyayabilseydin, hayatının neye benzeyeceğini, gelecek için istediğin en güzel şeyi bana anlat” diyorsunuz. Altı yaşındaki çocuk size bakıp şöyle der, “Bu kolay! Şu andan öldüğüm zamana kadar sahip olabileceğim her oyuncağı istiyorum. Tüm oyuncakları istiyorum. Sonra seninle birlikte olmak istiyorum. Ben ölünceye kadar elimi tutmanı istiyorum, çünkü güvendeyim. Seninle bir çok yere gitmeyi ve bir çok şey yapmayı istiyorum. Sahip olduğum şeyin keyfini yaşamak istiyorum. En iyisini istiyorum! Tüm heyecan verici oyuncakları ve sahip olacağım daha fazla oyuncağı düşün!” Altı yaşındaki çocuğun mükemmel geleceği budur.
O zaman bir anlığına derin bir nefes alırsınız ve bir şeyi kavrarsınız. Çocuk bir yetişkinin geleceğinde gerçekten önemli olan ipotekten veya sağlıktan ya da başka bir şeyden hiç söz etmedi, çünkü altı yaşındaki çocuğun geleceğe yansıtmak için sadece ömrünün altı yılı vardı. Ne söylediğimi görüyor musunuz? Bir yetişkin olarak bile, kendi geleceğinizi sadece geçmişte deneyimlemiş olduğunuz şey ile yansıtırsınız. Eğer dramatik bir şey değişirse, altı yaşındaki çocuk hemen korku yansıtır, neşe yok, oyuncak yok ve yalnız olma korkusu. Yetişkin, yetişkin parametreleri ile aynı şeyi yapar, ama beklentiler aynıdır – gelmekte olan şeyi geçmişte gerçekleşmiş olan şey ile ölçme.
Sevgili İnsan, geçişi hafife almayın [2012]. Bunun hakkında size astrolojiden anlatıldı ve kadim insanların nümerolojisinde vardır. Yıldızların kendileri burada olmakta olan her şeye bakıyor ve sizi tanıyorlar. İçinde olduğunuz bu geçiş İnsan tarihini ve İnsan geleceğini yeniden yazmaya başlayacak. Size bir vaatte bulunayım: Yuvaya gelmeye başlıyorsunuz! Şimdi, bu duymayı beklediğiniz şey değil, öyle değil mi? Yuvaya gelmeye başlıyorsunuz. “Ne demek istiyorsun, Kryon ve yuva nedir?”
Bu vaadi öne sürelim. Bu odadaki sevgili yaşlı ruhlar ve bunu okuyanlar, bundan daha önce geçtiniz ve sadece Dünya gezegeninde değil. Sizler Evrenin çocuklarısınız ve bu galaksi sizi iyi tanıyor. Çünkü gerçekten milyonlarca yıldır, bu galakside bir yerlerde biyolojik bir varlık oldunuz ve bu anı Akaşınızda özel bir yerde duruyor. Bu, içinizde uyanmaya başlayan özel bir yer ve bir şeyler hissetmeye başlıyorsunuz. Bazılarınız, sanki bunu daha önce hatırlıyormuşsunuz gibi, bu geçişi öngörmeye ve hissetmeye başlıyorsunuz. Bu tanıdık hissettiriyor ve gezegende gerçekleşen bir şey var, ama parmağınızla tam olarak bu şeyi gösteremiyorsunuz, çünkü bu haberlerde veya başka herhangi bir yerde görülmüyor. Bu içeride ve bu sezgisel.
Toplumun kendisinde ne istediği ve ne istemediği ile ilgili, yavaş bir farkındalık, bir geçiş, bir değişim olacak. Bunun metafiziksel olması gerekmiyor, çünkü bu genel toplumsal tercih. Ama, yaşlı ruh ön sırada olan biri. İyi hissettiren bilgi almaya başlıyorsunuz. Bu sezgisel bir farkındalık ve İnsan evrimini temsil ediyor. Bu, onun geldiği ilk yer. İkinci yer evrensel Akaşanızdır. Diğer gezegenlerdeki uzak geçmişten bile bu “geçişi” hatırlamaya başlıyorsunuz. Çeşitli şekillerde, bu aynı geçiş yükseliş statüsüne geçen her bir gezegende gerçekleşti. Bu spiritüel bir senaryo idi ve tekrar burada.
Yuvaya geliyorsunuz, çünkü yuva yüksek farkındalıktır; yuva bilgeliktir; yuva Dünyada barıştır; yuva şefkatli eylemdir, yuva olabileceğinizi bildiğiniz yerdir; yuva sevgiye dayalı yaşamdır; yuva çok farklı olabilen, ama seçtikleri gibi ibadet etmeleri için onların hepsini onurlandıran gezegende çoklu spiritüel sistemlerdir. Bu yuvadır. Bunu daha önce gördünüz ve işte yine geliyor, yavaşça. Bu sabah beklediğiniz şey ile ilgili dikkatli olmanızı söyledim, çünkü dile getirdiğiniz veya imgelediğiniz şey çoğunlukla size verilecek olan şey olacak.
Geçişi Yapmak İçin Biraz Yardım
Bir numara: İnsanlıktaki bu muazzam geçiş ile çalışmanıza yardımcı olacak bir söz vermek istiyorum. Gevşeyin ve kendi ebeveyniniz olduğunuzu bilin. İnsanlar çoğu zaman, yuvadan uzaklaştıkları zaman yerine başka bir şeyi koyar. Bu ebeveyn enerjisinin yerini alması için onlara yardımcı olan başka bir insan veya kilise ya da başka bir şey olabilir. İnsanlar başka birinin elini veya enerjisini tutmayı diler, çünkü aksi taktirde bu çılgın bir dünyadır ve bazıları için korku vericidir.
Yaptığınız şey, içinizdeki Tanrının elini tutmaktır. Bunu yapabilir misiniz? Tüm yardımın dışarıdan değil, içeriden geldiği bilgisine sahip olduğunuz evrimleşen bir yere gelebilir misiniz? Bazılarınız bu yeni enerjide daha büyük ruh hali sallantıları olduğunu fark ettiniz. Yeni dünyaya hoşgeldiniz! Bu ruh hali salınımlarında, özellikle Işıkişçileri için, hemen yardım çağırma eğilimi vardır. Onlar sorarlar, “Neden bu şekilde hissediyorum? Yanlış olan ne?” Yardım çağırma baştan çıkarmasına direnin. Ruh hali salınımlarının enerjisinin parçasının daha önce hiç olmadığı gibi güçlenmiş kendini – dengeleme yeteneği olduğunu bilin. Size söylemek istiyorum, sevgililer: Elinizi tutmayı bekleyen kocaman, uzanmış bir el var ve bu kendinizin güzel yüksek parçasıdır. İçinizdeki Tanrı, Tanrı içinizde.
İki numara: Istırabın sonu. Bu, kendinizi sürekli olarak koyduğunuz türde ıstıraptır. Doğumunuzdan itibaren size bir çok alanlarda eğer biraz ıstırap çekerseniz, bunun iyi bir şey olduğu söylendi. Bu eski enerji belitidir ve doğru değildir ve asla doğru olmadı. Kültürünüz de size değersiz olarak doğduğunuzu ve bunu kabullendiğinizi anlatır. Bu kendinize, çoğu zaman hastalığa veya depresyona dönüşen düşük bir bilinç yapıştırma eğilimi getirir. Kutsal gerçek sizin muhteşem doğduğunuzdur!
Sevgililer, kutlamak için buradasınız! Bırakın hayatınız bunu yansıtsın! Özgür seçim İnsanların yapmayı diledikleri şeyi yapmaları ile ilgilidir, ama ayrıca onlar bunu çözmüş olan diğer İnsanlara çok çekilirler. Denge çok çekici hale gelir. Siz şefkat ve denge gösterdiğiniz zaman, bir rol modeli olarak size bakacak olan bu gezegende bir nüfus var, çünkü İnsan doğasındaki geçiş buraya gidiyor, yaşlı ruh. Dengeye önce ulaşmak için sizler ön sırada olacaksınız.
Sizler en çok deneyime sahip olanlarsınız. En fazla eğitime sahipsiniz. Dünyada yolunuzda çok fazla eski enerji ile savaştınız ve o sizi ezdi. Kazıkta yakıldınız. Tanrıyı kendi yolunuzda sevdiğiniz için, başkalarından daha çok şey bildiğiniz için ve biraz sihire sahip olduğunuz için aşağılandınız. Şimdi, bu enerjide uyanıyorsunuz ve söylediğim her şey gerçekleşmeye başlıyor. Tüm bunlarla nasıl başa çıktığınızı görecek olanlar var ve onlar yüz ifadenizin huzurlu olduğunu görecekler. “Bir süre seninle takılabilir miyim?” diye sorabilirler. Bu olacak, çünkü siz herhangi bir şey ile ilgili drama içinde değilsiniz. Tepki vermiyorsunuz, bunun yerine bir yaratıcısınız. Bu kim olduğundur, yaşlı ruh ve tam kendi içine ulaşabilirsin ve onu bulabilirsin. O bulunmak için orada.
Üç numara: Korku. Bunu hallettiniz. Korkuya karanlık neden olur ve karanlığa ışığın yokluğu neden olur. Tek yapmanız gereken ışığı açmaktır ve korku olmaz! Bunu tekrar tekrar söyledik, birbirlerini göremedikleri için tarih boyunca İnsan Varlıklar birbirleri ile savaştılar. Ortak şefkati anlamadılar, bunu yerine sadece etraflarında olan şeyin karanlığını gördüler. Işığı açtığınız ve diğer insanı gördüğünüz zaman, diğer insanın içinde Tanrıyı görürsünüz! O zaman şöyle dersiniz, “Onlar aynı benim gibiler. Onlar ile anlaşmayabilirim, ama bana benziyorlar.” O zaman diğerleri ile ortak sahip olduğunuz şeyi görmeye başlarsınız.
Bu insanlığın daha fazlasında gerçekleşmeye başladığı zaman, birbirinizi öldürmeyi bırakacaksınız. Birçokları hala karanlıkta ve gerçekten birbirleriyle karşılaşmadılar. Birbirlerini yalnızca başkalarının diğerleri hakkında anlattıkları şeylerle tanıyorlar. İnsanlar ışığı açtıkları zaman, sonunda diğerlerini bu şekilde “görecekler.” Korktuğunuz zaman ışık açılamaz. Zaten önceden karanlıkta kalacağınızın kararını verdiyseniz ışık açılamaz, altı yaşındaki çocuk. Geleceğinizin ne olduğuna karar verdiniz? Geleceğiniz geçmişiniz ile aynı eski şey mi?
Dört numara: Daha büyük resmin farkındalığı vardır. Altı yaşındaki çocuk sadece hemen etrafındaki şeyi görür. Altı yaşındaki çocuğu bir markete götürün, yolculuğun keyfini çıkarır. Arabada radyodaki şeyi dinler ve onunla birlikte olan oyuncağın keyfini çıkarır. Onu markete götürürsünüz, marketin keyfini çıkarır. Etrafına bakar, başkalarını, ilginç şeyleri, sevdiği yiyecekleri görür, sonra onu eve götürürsünüz. Altı yaşındaki çocuk arabanızın etrafındaki trafiği veya hız sınırının ne olduğunu görmez. Yolun kuralları ile ilgili farkındalığa sahip değildir. Orada araba kullanmak için ehliyete sahip olmak zorunda mısınız? Market nerde? Market açık olacak mı, olmayacak mı? Almak için gitiğiniz ürünleri satın almak için yeterli paranız var mı? Tüm bu şeyler altı yaşındaki çocuğun göreceği veya algılayacağı şeylerin çok ötesindedir.
Sahip olduğunuz daha büyük farkındalık ve sizin için, aileniz için ve ülkeniz için neler olup bittiğinin daha büyük resmine sahip olmaya başlıyorsunuz. Bu gezegensel farkındalık olmaya başlıyor ve nasıl düşündüğünüzü dengelemeye başlıyor. Daha önce burada bulundunuz – bunu biliyorsunuz. Etrafınızda neler olup bittiğine ve ulusal olarak ve gezegen çapında neler olup bittiğine ve 50 yıl öncesinden farklı olan enerjilere bakmaya başlıyorsunuz, sonra gezegenin bir savaş için gününün geçmiş olduğunu kavramaya başlıyorsunuz. Ne oldu? Daha büyük resim farkındalığınız, evrimleşen İnsan ruhunun parçasıdır. Eğer kendi küçük kutunuzda kalırsanız, sevgililer, o zaman kutunuzda gerçekleşmiş olan şeyler tek bildiğiniz ve gelecek için beklediğiniz şey olur.
Beş numara: Bunu daha fazla vurgulayamam. Parlamaya başlayan bir ışık var ve siz ona doğru ilerliyorsunuz ve ışığa değerlilik adı veriliyor. Siz tam şu anda kesinlikle her şeye değersiniz. Her şeye. Hiç kimsenin size değerli olmadığınızı söylemesine izin vermeyin. Bazı büyük, etkileyici binalarda spiritüel olanların değerli olmadığınızı söylemelerine izin vermeyin. Anne babanızın size değerli olmadığınızı söylemelerine izin vermeyin. Arkadaşlarınızın değerli olmadığınızı söylemelerine izin vermeyin, çünkü onlar yanlış bilgilendirildiler. Gerçek şu ki, sizler muhteşemsiniz ve inancın ötesinde değerlisiniz! Sevgili yaşlı ruh, sana tekrar tekrar söylenen, hayatının bu sürekli ve tekrarlanan haklarından yoksun olmanın ötesine geçecek olan senin değerliliğindir. Akaşın bu nitelik ile zarar görüyor! Geçmişte bir Işıkişçisi olarak hiç ileri gitmedin. Sihri kullandığın her seferinde, cezalandırıldın. Sözünü ettiğim sihir, spiritüel sağduyudur. Ama diğerleri bunu sihir olarak görür, çünkü bu onların algısında yoktur. Metafiziksel gerçekler garip ve tehlikelidir, der birçokları. Duyumsadığınız şey için kapıyı açmaya başladığınız her seferinde, bunun için dövüldünüz. Bu kendine değer eksikliği yaratır ve bir korku döngüsü haline gelir.
Yeni Fizik
Sevgililer, biraz kavranmamış ve garip fizik hakkında konuşmak istiyorum. Bundan dikkatli bir şekilde konuşmak istiyorum ve düşünmeniz için bir şeyi sunmayı diliyorum. Bunu işitecek olan bir çok insan olacak ve gözleri yuvalarından oynayacak ve buna inanmayacaklar. Konuştuğum şeyin doğruluğunu sadece zaman gösterecek ve hatta o zaman bile buna inanamayabilirsiniz.
Şu anda sadece oynadığınız fiziğin özellikleri var. Hızlandırıcılarınız ne kadar büyük olursa olsun, hala bu şeyleri keşfetmeyeceksiniz. İki tür fizik vardır. Manipüle edebildiğiniz türde fizik ve mutlak olan fizik, ki bunu sadece gözlemleyebilirsiniz. Her türün yöneticileri olan atom – altı parçacıklar vardır. Başlangıçtan bu yana hiç bir şeyin kütlesini değiştirmeyeceğinizi anlatmamızın nedeni budur. Bunun nedeni, çokboyutlu fiziği manipüle etmenize izin veren kavranmamış yasaların bunu desteklemesidir. Bir nesnenin kütlesini tasarlayabildiğiniz zaman, bu en sonunda sizi yerçekiminden özgürleştirecek. Şimdi, bu manipüle edebileceğiniz şeyleri temsil ediyor.
Değiştiremeyeceğiniz fizik türüne çekirdek fizik adını vereceğim. Sadece gözlemleyebildiğiniz budur. Sizin için bunların en büyüğü ve en kafa karıştırıcısı, zaman muammasıdır. Higgs bozonu adını verdiğiniz atom – altı parçacık var. Bu özel parçacık aranıyor, çünkü onun boyutları ve zamanı değiştirdiğine ikna olan fizikçiler var. Bu, değiştirilemeyen çekirdek bir parçacıktır.
Zaman yolculuğunu duydunuz? Anlaşıldığı zaman, o parçacık buna spesifik şekilde izin verecek, çünkü başka boyut senaryosuna yolculuk yapabilirsiniz ve geçmişi özel şekillerde gözlemek için zamanda geriye gidebilirsiniz. Ama gözlenen zamanda gerçekleşen şeyleri değiştiremezsiniz [geçmişi değiştiremezsiniz]. Bu, fiziğin ebediyen aynı kalan çekirdek elementidir. Fiziğin başka çekirdek elementleri var. Gerçekte, partnerimin bugün sözünü ettiği elemente “alan” adı verilir. Bunlar, onunla temasa geçen şeyler için iyiliksever olan ve armonik enerji veren ve şeyleri biraraya çekmeye çalışan çekirdek elementlerdir. Eğer bunun nasıl çalıştığını ve neden işe yaradığını bilseydiniz, yüzünüze bir gülümseme gelirdi, çünkü bu tam şu anda içinde yaşadığınız fiziktir.
Şu An İçin Önemli Şeyler
Eğer Higgs bozonunu incelemeye başlasaydınız, fraktal zamanın neden o şekilde çalıştığını görmeye başlardınız. Bilimsel olmayı bırakacağım ve bu mesajı daha pratik hale getireceğim. Aslında, bunun üzerindeki zaman damgaları enerjileri çoğu zaman tekrarlar. Muhtemelen “Zaman kendisini tekrarlar” deyişini işittiniz. Tekrarlar. “Tarih tekerrür eder.” Eder. Ve bu nedenle, bir çemberdeki tüm bu zaman fikri veya çemberde damgalanmış enerjilere sahip olma fikri doğrudur. Bu nedenle siz, size göre düz bir çizgi olan zaman çemberi etrafında giderken, geçmişin enerji işaretleyicileri adını vereceğimiz şeye rast gelirsiniz. O enerji işaretleyicileri, çemberin içinde tekrarlanan, sonuncusunun yapmış olduğu aynı şeyi yaratma potansiyeline sahip olabilir. İşte yine geliyor, işte yine geliyor, işte yine geliyor.
Sosyologlar, tarihçiler ve özellikle fraktal zaman teoristleri dünya savaşının gününün gelip geçtiğine inanıyorlar, sevgililer. Ama, bir savaşınız olmayacak! Bu potansiyeli 16 yıl önce geçtiniz. Kutsal metinlerin kehanetlerinin hepsi size bir savaş olacağını söyledi. Fraktal zamanın tüm kehanetleri aslında nasıl etkilediğini görüyor musunuz? Onlar bu potansiyelin gerçekleşeceğini beklediler. Ama, bunun gerçekleşmediğini fark ettiniz mi? Her şeye rağmen, bu gerçekleşmedi.
İnsanlığın şöyle bir bakıp, “Biliyorsun, bu gerçekleşmedi” demesinden önce kaç yıl geçmesi gerekir? Tüm o yıllarda tüm bu kehanetler sizi korkuttu ve hazırladı. İnsanlığın çoğu aslında hala bir savaşı bekliyor. İnsanlar hala “İşte geliyor” diyor. Televizyonunuzu izliyorsanız, bazı bilim programları “İşte geliyor” diyor. Onlar hala fraktal enerjiyi izliyorlar. Bu çok korkutucu. Bilim kurgu filmlerinizin çoğu savaşın zaten geldiği senaryosuna dayanıyor! Tüm bunlar zamanın çemberinde bir şeyin “beklentisinin” enerjisine sahip olduğunuz için.
Dinleyin: Zaman fraktalinin çok ilginç bir niteliği var ve bu size söylemek istediğim şey, çünkü bu birçokları için çok kafa karıştırıcı. Eğer zaman çemberindeki bir şeyi derin bir şekilde değiştirirseniz, geleceği yeniden yazarsınız. Başka deyişle, tekrarlamaya eğilim gösteren daha önce var olan fraktaller iptal edildi ve siz çemberde yeni potansiyeller yaratıyorsunuz. Eski kehanetlerin gerçekleşmeyeceği hafifçe farklı bir boyuta girdiğinizi söyleyebilirsiniz. Bunda mutlak hakikat vardır ve fizik bunu gösterecek ve bu bir gün keşfedilecek. Bu nedenle, bunu neden size söylüyorum? Çemberi değiştirmek büyük bir olayı veya çok farklı düşünmeyi gerektirir. Higgs Bozonu sadece geçmişi gözlemleyebilmesine rağmen, İnsan bilinci bunu değiştirebilir! Çok teknik olmayacağım, ama fizikte geleceği değiştirdiğiniz zaman geçmişi değiştirdiğinize inananlar var [retro – nedensellik]!
Joker: Sizinle son kez birlikteyken jokerler üzerine tam bir tartışma sundum. Onlardan bir kaçını sıraladım. Size jokerlerin kurallarını verdim ve bunların Ruh tarafından yaratılmadığını söyledim. Bunlar icatlar, tarihi veya fikirleri değiştiren insanlar olabilir. Olan şey şu: İnsanlar fikirler ile veya yüksek bilinç ile ilerlerler ve Ruhun onlara joker vermelerini sağlarlar.
Örneğin, bu gezegene hepsi aynı anda, tüm dünyaya gelen en mükemmel icatlardan bazılarını fark ettiniz mi? Ne tesadüf? Uçuş olmadan geçen yüzyıllar ve sonra Wright kardeşler Fransızları sadece bir hafta ile geçtiler! Bu şekilde diğerlerine de devam edebilirsiniz. Dünyaya bilginin aynı anda verildiği görünüyor! Bu tam olarak doğru değil. Size herhangi bir şey vermeyiz. Bunun yerine, perdeyi hafifçe kaldırırız ve bu şeyleri düşünebilen İnsanlar yapar! Tekrar tekrar gerçekleşmiş olan şey bu. Zaman fraktalini değiştirme zamanı geldiğinde, kendi kurallarınızla ve kendi bilincinizle ve kendi sistemlerinizle joker yaratırsınız – ve bunlardan birini henüz yaptınız.
Son seçiminizin size bir joker getirdiğini söyledik. Jokerin tanımlaması tamamen ve bütünüyle beklenmeyen ve zamanın dışında olan bir şeydir. Sonra, o andan itibaren o, şeyleri değiştirir. Başkan seçiminiz olarak bir jokeriniz var [bu mesaj Aralık 2016’da verildi]. Şimdi sizden rica ediyorum, önyargıyı yok edin. Bu bazıları için zor! Önyargıyı temizleyin ve bir an şunu dinleyin, çünkü size bunu ilk kez ve belki de son kez söyleyeceğim: Tam şu anda gezegende zaman çemberindeki fraktalları duyumsayabilenler var. Onlara pre-cog (önsezici) adı veriliyor. Onların, kendisini tekrarlayan zaman çemberinde gelmekte olan şeyi duyumsamaktan gelen önsezileri var.
Hükümetiniz onları biliyor ve aslında onları görevlendiriyor! Zatan orada olanı duyumsayabilen bir kaç kişi var, çünkü zaman bir çember şeklindedir. Hatırlayın? Fraktal zaman size bu çemberde gelen enerji elementlerini sunar; bundan dolayı, bunlar hissedilebilir ve öngörüler yapılabilir.
Büyük Kehanet
Dikkat çeken bir kehanet var ve geçen yıl veya az daha önce görülmeye başladı. Fraktallara dayanan kehanet, Şubat veya Mart 2017’de büyük, potansiyel olarak tam, bütün bir finansal çöküş yaşayacağınızdır.
Birçoğunuz bunu duydunuz ve bu korkutucu. Pre-cog’lar bunun hakkında konuşmaya başladılar ve sonra bunun hakkında konuşmaya başlayan başkaları oldu. Bu yakınlaştıkça, daha fazla konuşuldu. Şimdi bu da biraz mantığı izliyor, çünkü finans, hisse senetleri, yatırımlar ve ulusal borç modellerini inceleyenler de modeli görüyor. Onlar da bağırmaya başladı, “Geliyor! Onu göremiyor musun?” Bazı analistler size tüm varlığınızı başka şekilde saklamanızı söylüyorlar. Birçokları yakında bankaların çökeceğini söylüyor. Size söylemek istediğim şey, bunların doğru olmadığı. Aslında fraktal bu enerjiye sahip!
Kelebek Etkisi
Size sonra söyleyeceğim şeyi biliyor musunuz? Edward Lorenz adlı bir adam bir felsefe verdi: Bir kelebek kanatlarını çırptığı zaman, gelecekte büyük bir olay olabilir. Bunun nedeni küçük şeylerin büyük şeyleri değiştirmesi ve büyük şeylerin daha büyük şeyleri değiştirmesidir. O haklı ve joker çok büyük bir kelebektir.
İşte bugün size anlatmak istediğim şey. Çoğunluk seçiminizde belirli bir sonucu bekliyordu. Bunun yerine, bir joker aldınız. Nedenini size söyleyeyim: Eğer beklenen şey gerçekleşseydi, finansal sistemler tam olarak bulundukları yerde kalırlardı. Beklediğiniz kişi diğerinden bu finansal sistemi devir alırdı ve çökmeye mahkum sistemler tam yerine giderdi ve ekonomik işlevsizliğe patlardı. Beklediğiniz kişi için herhangi bir şeyi değiştirmek için bir neden olmazdı, çünkü bunların iyi işlediği hissediliyordu.
Uzaydan gelen bir ziyaretçi olduğunuzu ve gerçekleşen şeylere yatırımınız veya yargınız olmadığını varsayın. Metafiziksel bir şekilde aşağıya bakıyorsunuz ve “Bu jokerin Şubat ve Mart’ta gerçekleşmiş olacak şeyi değiştirecek olması ilginç değil mi?” diyorsunuz. Size söylediğim şeyi anlıyor musunuz?
Belki her şeye bir çomak sokmak ve onu hızla çevirmek tam şu anda gerekli olan şeydir? Bu, tam ve bütün finansal çöküşün o kuruntusunu değiştirmek için olacak. Neler olacağını görmenizi istiyorum ve bazıları bunun hala gerçekleşébileceğinin tohumlarını ektiği zaman bundan korkmayın – sistem çok yükseldiğinde sistemdeki hıçkırık gibi. Ama bu joker olmasaydı, tam problemin meyvesinin olduğu yerde, “aynı eski, aynı eski” olurdu. O zaman pre-cog’lar haklı olurlardı. Fraktal zaman potansiyelleri kendilerinin doğru olduğunu kanıtlardı. Ama bunun yerine, joker nedeniyle finansal terörün ana enerjisi potansiyel olarak iptal oldu. Hatırlayın, bu özgür seçimi olan İnsanlar idi ve jokeri yerine koyan tasarladığınız özgür sistem idi.
İlerlemek Kryon, sonra neler olacak?” Sevgililer, bu size bağlı. En iyiliksever sonuç nedir? Söylediğiniz ve yaptığınız şey, Evrene ve alana bir sipariş vermeye benzer. Sonraki aylarda vereceğiniz sipariş nedir? Bunu tüm bunları liste yapmak ve “evrensel garsona” vermek gibi düşünün. Masanıza ne gelecek? En düşük beklenti olan şeyi sipariş etmekten yorulmadınız mı? Başka insanlardan gelen korkunç şeyleri beklemekten, bunları almaktan yorulmadınız mı? Bununla ne yapacaksınız? Fizik sizin tarafınızda sevgililer ve sizin arkanızda. Ama, beklediğiniz şeyle, sonra neler olacağının kontrolü sizde.
Daha önce aldığınız diğer jokerler gibi, devam edebileceğiniz tasarım ve bu gezegen bundan dolayı daha hızlı büyüyebilir. Bu, dünya ekonomisinin büyük çöküşü ile yıllar, yıllar ve yıllar boyunca yıkılmayacak. Günün mesajı budur.
Ekibi hissedebiliyor musunuz? Sahip olduğunuz potansiyelleri bilenlerin gülümsemelerini ve neşesini hissedebiliyor musunuz? Kontrol sizde, yine de bazılarınız kontrol dışında hissediyorsunuz. Bu mesajı düşünmenizi istiyorum. Gezegende olup bitenleri izlemenizi istiyorum ve sabah kalkıp siparişinizi verebileceğiniz bir yola ayarlanmanızı istiyorum.
Hatırlayın, gördüğünüz her şeyden “en hayırlı sonucu” düşünün. Neşeli olan ve altı yaşındaki çocuğun bilgisizlik günlerinin geçmesini yansıtan şeyleri sipariş edin. Bunun yerini olgunluğun, bilgeliğin ve şefkatin almasına izin verin.
Bunun, bu yeni enerjide şeylerin nasıl işlediğine ışık tutmasına yardımcı olmasını umuyorum. Gelmekte olan daha fazla joker var ve bunların bazıları icatlar olacak. Bu icatlar çoğunlukla sağlık ve sıhhat ve gezegende insanlığın sükuneti için olacak.
Şimdi bitiriyorum. Bunu okuyan, “Bu saçma. İnsan doğasını biliyorum” diyenler olacak. Sevgililer, onlar siparişlerini henüz verdiler!
Huzurlu olun. Gevşeyin ve kendi ebeveyniniz olun. Bugün Yüksek Benliğinizin elini tutun ve bunu yaptığınız zaman, uzun yaşarsınız.
Ben insanlığı iyi bir nedenle seven Kryon’um.
Ve öyledir.
KRYON
(Çeviri: Saffet Güler)

4 comments:

ercan akşın dedi ki...

Karyon tarihte kimdir? Hangi boyuttadır? Evrim basamakları nelerdir?

seçil dedi ki...

Tesekkurler Kryon ve Saffet bey

Yekrem dedi ki...

Uzaylı arkadaşlar ne zaman gelecekler? Neyi bekliyorlar sorabilirmisiniz?
Kabal bize bu kadar kötülük yapıyor madem insanoğlu bunla başedemiyor. Demekki Galaktik Federasyon bu konuda bizi çok fazla desteklemiyor.

ersin obay dedi ki...

Evrensel yasaları biraz bilirsen neden direk müdahale etmediklerini bilirsin, Onlar yasalara uyuyorlar, Karışmama yasası vardır evrende bir uygarlığın gelişmesi için olması gereken yasa, Bizim görmediğimiz dolaylı yollarla müdahale ediyorlar karanlığa onların bir çok projelerini ve eylemlerini engellediler.

Yorum Gönder