12 Mayıs 2017 Cuma

CELIA FENN: KULAKLARIMDA ÇINLAYAN ŞEY NEDİR…


GalacticOrbit 
Celia Fenn
 15 Nisan 2017
Bunu yazıyorum, çünkü bir çok insan şu sıralardaki semptomları ve özellikle Kulaklar ile ilişkili olan semptomları sordu.
Bir çok insan bir kulakta veya ikisinde çınlayan sesler ve uğultularda, tıp uzmanlarının “kulak çınlaması” dediği şeyde artış olduğunu bildirdi. Diğerleri kulaklarda ağrı bildirdi ve çoğu zaman bu ağrının kulaklardan dişlere ve çeneye indiğini veya başa çıktığını, burada başağrıları ve sersemlik haline geldiğini bildirdi.
Bu bölgeler günlük işlevimizi ve günlük temelde dengemizi sürdürmemizi etkilediği için, bu korkutucu olabiliyor.
Ama, bu süreç Işık Bedenin Çok – boyutlu Enerji İmzasına geçişin bir parçası.
Kulak ve İç Kulak 5 nci, 6 nci ve 7 nci çakralar arasında yerleşiktir, başka deyişle, Spiritüel Anatomimizin bizi Yüksek Boyutlara bağlayan bölgesidir. Bu nedenle, bizler Solar ve Galaktik mirasımıza daha tam olarak bağlanmak için yeniden hizalanırken ve hatlarımız yeniden döşenirken bu bölge de bunu izliyor, bu nedenle bu bölgede değişimler ve hareketler hissediyoruz.
Başmelek Mikail bu dönüşümde bedenlerimize neler olduğunu açıklamak için, Kulağın bir çizimine bakmam için yönlendirdi. Eğer İç Kulağa bakarsanız, bir spiral şekline benzeyen Kulak Salyangozu adı verilen bir organ görürsünüz. Bu organ alınan sesleri, beyine giden nöral yollara gönderilebilen ve işitilebilen ve anlaşılabilen titreşime çevirmekten sorumludur. Ama, Yüksek Boyutlarda, Kulak Salyangozu ayrıca Yüksek Boyutlardan sesleri/sinyalleri alabilen Galaktik bir “anten” olarak davranır.
ear
Her bir kulakta Salyangoz vardır ve bunlar bedende işitme fonksiyonunu kolaylaştırmak için birlikte çalışır. Ama spiritüel terimlerde, Sol Kulak Salyangozu Dünyadaki yaşam ile birlikte bilgi almak ve bilgiyi topraklamak için Sol Beyin ile birlikte çalışırken, Sağ Kulak Salyangozu Galaktik seviyeden gelen, spiritüel ve mistik alemlere bağlayan bilgileri alır ve tercüme eder.
Her ikisi de sinir sistemine ve beyine bağlıdır. Ama, Yüksek Bilinç seviyesinde Salyangoz spiralini aktive eden uyarımlar Epifiz Bezi aracılığı ile aktarılır ve sonra çeşitli nöral yollar ve ışık meridyenleri aracılığı ile Salyangoza aktarılır. Bu, Galaktik Işık Kodları Solar ve Galaktik radyasyon dalgaları vasıtası ile çok kuvvetli bir şekilde aktarıldığı zaman, Epifizin daha kuvvetli bir şekilde aktive olduğu ve buna benzer şekilde, hazır olanlarda Salyangozun Işık Dilinin mesajları ile titreşmeye başladığı anlamına gelir!
Dengeli bir bireyde, Sol ve Sağ Salyangoz spirallerinin aktivasyonu hem fiziksel, hem de duygusal/zihinsel ve spiritüel bir denge olmasını sağlar. Gezegensel kültürümüzde, Sol Beyin kuvvetli bir şekil de aktif ve Sağ Beyin aktif değilken, “denge dışında” olduk. Okuldan başlayarak ve Yetişkin hayatta devam ederek Sağ Beynin aktivitelerine ve işlevlerine çok az önemin verildiği Sol Beyin toplumunda yaşıyoruz.
Sağ Beyin Salyangozu Galaktik spiralin Işık Kodu aktarımları ile uyum içinde titreşmeye başlarken, daha önce duymadığınız aktarımları “işitmeye” başlıyorsunuz. Bu, beyninizin bunu anlamlı “dile” nasıl tercüme edeceği hakkında fikri yokken, bu zamanda “beyaz gürültü” (bütün frekansları içeren ses dalgası) gibi görünebilir. Ama, Sağ Beyniniz ile çalışmaya ve Sihirli Yüksek Boyutlara genişlemeye başladığınız zaman, bu aktarımlar şekillenmeye ve anlamlı olmaya başlar.
Işık Dilini resim, müzik, şiir veya Galaktik Işık Kodlarının akışını ifade etmeyi sevdiğiniz diğer sağ beyin aktiviteleri ile ifade etmeye başlayabilirsiniz.
Bir çok insanın şu anda denge dışında olduğunu hissetmesinin nedenlerinden biri budur. Sol Beyin tarafına güvenmek o kadar dengesiz olmaya başlıyor ki, insanlar paranoya, psikoz ve depresyonda, Sol Beynin “gölge” enerjisine girme tehlikesindeler. Bu nedenle, bir çok insanın neden aniden bunalıma girmiş endişeli, paranoid ve belki psikotik hissettikleri ile ilgili fikri olmayabilir. Ve bu çok yaygın olduğu için, bunu kendiniz hissetmeseniz bile, sizinle etkileşimlerinde diğer insanlardan geldiğini hissedebilirsiniz.
Elbette, bu Dönüşüm sürecimizde zorlayıcı bir andır. Sadece neler olmakta olduğunu farketmemiz ve denge getirmek için çalışmamız gerekiyor. Yaratıcı aktivite, sihir, sanat, dans ve müzik ile Sağ Beyin Salyangozunu aktive edin. Hayal kurun ve dans edin, resim yapın ve yazın, her şeyde modelleri ve sihri görün. Sol Beynin “aşağıya doğru inen spiralinin” gölge tarafına yakalanmayın. Hepimizin bizi yerküreye sağlıklı bir şekilde topraklaması için aşağıya doğru inen spirale gereksinimimiz var, ama bu dengesiz olduğu zaman, bir patoloji haline geliyor.
Ayrıca eğer kulakta ağrı varsa, diyetten süt ürünlerini çıkarmanın yardımcı olabildiğini gördüğümü söylemeliyim. Süt ürünleri kulaklarda akışkan oluşmasına neden olur ve zaten o bölgede bir basınç varsa, bu ağrıya neden olabilir. Ve, Epifiz çok aktif olduğu zaman, bu ağrı yoğun olabilir.
Sevgili dostlar, bunun “dinleme” ve bize gelmekte olan bu yeni aktarımları işitmeye başlama zamanı olduğunu tahmin ediyorum. Resim yapıyorum ve Işık Dili aktarımları şu anda yapmakta olduğum şeyin parçası.
Dengenizi koruyun, drama ve paranoyanın dışında kalmaya çalışın ve Sağ Beynin Yaratıcı Dünyasında yapabildiğiniz kadar çok zaman geçirin.
Yakında, Gezegenimiz Sihir ve Yaratıcılığın Zamanın Anahtarları olduğunu yeniden keşfedecek ve Zamanı ve Zaman ile nasıl çalışacağımızı anladığımızda, çok farklı bir zaman Çizgisinde çok farklı bir Dünya yaratacağız. Anahtar içimizde; yukarıda nasılsa, aşağıda öyle. Şu anda online olan kendi “Galaktik Aktarıcımız” var!
(Çeviri: Saffet Güler)
http://www.starchildglobal.com/channels-and-articles/so-what-is-that-ringing-in-my-ears/

0 comments:

Yorum Gönder