29 Mayıs 2017 Pazartesi

YÜKSELİŞE HIZLANMANIN İKİNCİ AŞAMASI BAŞLADI

14937465_1777258052514539_6082739755290949089_n
Diane Canfield
23 Mayıs 2017
Sevgili Işık Kabilesi,
Genişlemiş İnsan Türü yaratmak için hepimizin gayretle çalıştığı YENİ Realiteye gitmeye başlarken, hızlanma başladı. Hızlanma 26 Nisan’da başladı ve Kapı açılıncaya kadar azalmadı. Kapı şimdi tamamen açık ve sürekli genişliyor. Yükseliş sürecine katılanlar bu devam eden genişlemeyi hissedecekler.
Bize artık 3B planına bağlantılı olmadığımızı hissettiren bu açık kapının semptomlarını deneyimliyoruz. Bilincimiz aydınlanmanın en yüksek seviyesinde oturan Yaratıcının bilinci ile buluşmak için yükselirken bu gerçekleşiyor. DNA kodları bedenlerimizi yeterince dönüştürürken ve bu genişlemeyi hissedebilmek için bedenlerimiz yeterince IŞIK haline gelirken, bunu şimdi yapıyoruz.
 
Dünya Anaya ve 3B bilincine artık tam olarak bağlantılı değilmişiz gibi sersemlemiş hissediyoruz ve sendelediğimizi hissediyoruz. Hala 3B bedenin ana hattına sahip olduğumuzu kavramayarak nesnelere koşmakta olduğunuzu görebilirsiniz. Şimdi kendimizi sanki dünyalar arasında yürüyormuşuz gibi hissederken buluyoruz – tam olarak ne bu dünyada ne de diğerinde. Başınızın döndüğünü ve istikrarsız olduğunuzu hissedebilirsiniz. Bu geçmişteki kapılara benzemiyor. Bu, beklemekte olduğumuz aşamadır.
Işık beden yüksek boyutlara girişine hazırlanmak için inşa olurken, artan açlık hissedebilirsiniz. Yüksek frekanslı değişimler sırasında bu yaygındır. Yine yüksek frekanslı değişimlerin işareti olan uyku sorunları yaşayabilirsiniz.
Sıçramayı birdenbire yapamayacağımız için, dünyalar arasında olma hissi devam edecek. Bu geçişin yavaşça ve incelikli bir şekilde yapılması gereklidir. Bu, Yaratıcı tarafından çağlardır yapılmakta olan İlahi plandır.
Hepimiz bu geçişi kolaylaştırmak için buradayız ve bu birlikte geldiğimiz misyondur. Ruhlarımız bunu bu yaşamdan önce seçti. Bu hızlanmayı itelemek için doğru zamanda uyanacaktık (ki bu herkes için farklıdır). Hala 3B zihin yapısına yapışıp kalmış olan herkes için KALP bölgemizi açık tutmalıyız. Bu ne yapacaklarını veya ne söyleyeceklerini bilmeyen saldırganları ve karşıt fikirlileri kapsıyor. Hala düşük 3B zaman çizgilerinde yapışıp kalmış olan bir çok insan var ve onlara karşı olumsuz şekilde tepki vermeyerek onların geçişine yardımcı olabiliriz. Geriye olumsuz tepki almadıkları zaman kendi davranışlarını incelemeye ihtiyaç duyacaklardır ve artık tezahür ettirdikleri düşük enerjiyi beslemeyeceklerdir. Düşük enerji şimdi onlara büyütülmüş olarak geri döner ve bu onları bununla geçmiştekine benzemeyen şekilde başa çıkmaya zorlar. Yaratılmış olan şeyden artık saklanmak veya kaçmak yok.
İncelemek üzere kendi içimizde muazzam içgörüler gösteriliyor. Bu 26 Nisan’da başladı, ama şimdi hızlanmış bir süreçtedir. Geçmişteki tüm davranışlarımızı incelemeli ve ilişkiler ile veya çözülmemiş sorunlarla ilişkili karmayı iyileştirmeliyiz. Çünkü şimdi geçmişimizi daha yüksek görüş açısından görüyoruz, geriye dönmek ve çözümlemek ve tekrar birleşmek daha kolay.
Artık 3B realitesi ile titreşimsel bir uyuşmaya sahip olmadığınızı göreceksiniz ve uzaklaşıyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Şimdi birçok veçheleri sahte ve gerçek dışı olarak göreceksiniz. Sahte yön etkili olan insanın yasasıdır, Yaratıcının Yasası değildir. Hepimiz İlahi Olanın parçası olduğumuz için, herhangi bir gerçeklikte hiç kimse üzerimizde hakimiyete sahip değildir. Yüksek bilinç artık ona tahammül etmeyeceği için kontrol oyunu sona yaklaşıyor.
Dünyadaki tüm varlıklar için genişlemiş şefkat ve empati deneyimleyeceksiniz. Bu genişleme bazen neredeyse katlanması çok fazla olacak. Bu, Yaratıcının yarattığı her şeye olan sonsuz sevgisidir ve bizler genişlerken biz de bu Sevgiyi hissediyoruz.
Şimdi psişik yetenekleriniz hızla başlayacak ve eğer kendi gücünüzün korkusu üzerine çalıştıysanız, ortaya çıkmaya başlayacak. Diğer boyutlardaki diğer varlıkların ve nesnelerin ana hatlarını ve bir anlık görüntülerini görmeye başlayabilirsiniz. Gözlerinizin kenarlarında ışık flaşları ve bedeni kaplayan ürpertileri görebilirsiniz. Bu, psişik yeteneklerinizin yüksek boyutlara açılması aşamasının başlangıcıdır. İlerlerken, onları nasıl bildiğinizi bilmediğiniz şeyleri bilebilirsiniz. Bir insanın hakikat içinde mi yoksa illüzyon ve yalanlar altında mı durup durmadığını söyleyebileceksiniz. Gerçeği söylemeyenler ile artık bağlantılı olmak istemeyeceksiniz, çünkü bu parçası olmak istemediğiniz düşük bir titreşim hissettirecek.
Hayvan ve bitki krallığına ve tüm yaşama çok daha yakın hissedeceksiniz. Bir evcil hayvana bakıp nasıl hissettiğine uyumlanabileceksiniz. Bir filmdeki hayvana bile. Asıl karakterlerden çok filmdeki at (veya diğer hayvanlar ile) daha çok ilgilenebilirsiniz, çünkü ne yapıyor olursa olsun atın otantik olduğunu bileceksiniz.
Yalnızca otantik olanlara ve kendi İlahi Ruhları ile birlikte olanlara çekildiğinizi hissedeceksiniz. Manyetik olarak daha fazla ışığı olanlara çekileceksiniz ve az ışık taşıyanlardan uzaklaşacaksınız.
Bilincimizi yükseltmek için gelmekte olan enerji dalgalarını hissedeceksiniz. Enerji dalgalar halinde gelebilir ve gerçekleştikleri zaman ilerlememize büyük ölçüde katkıda bulunmalarına rağmen, güneş patlamaları veya güneş fırtınaları gibi dış kaynaklara bağlı olmaları gerekmez. Doğaları elektriktir ve yeni ışık varlığımızı oluşturmamıza hizmet ederler.
Olmadıkları biri veya bir şeymiş gibi görünmek isteyenlerin maskelerini göreceksiniz. Ama yine, ego yapıları henüz ışığa tam olarak gelmemiş olan o varlıklar için şefkat hissediyoruz.
Bu misyonu gerçekleştirmek için bu zamanda buradayız. Eğer bu mesaj ile rezonansa giriyorsanız, bu zamanda Dünyada bilinci yükseltmeyi seçmiş olan IŞIK Varlıklarından birisiniz. 3B yapılarına uymanız kastedilmiyor. IŞIĞIN eşsiz bilincine uymanız bekleniyor. Misyonumuzu gerçekleştirmek için buradayız ve gezegene daha fazla Işık getirmeyi başarıyoruz. Size gereksinim var. Seviliyorsunuz.
25 Mayıs Güncelleme
Şu Anda Bilincimizi Yükseltmek İçin Dünyaya Muazzam ENERJİ Dalgası çarpıyor!
Hızlı Güncelleme: Bu gece muazzam bir enerji dalgası çarptı. Geçen bir kaç ayda Yükselişin hızlanmasını ve geçen bir kaç haftada yoğun şekilde hızlandığını yazıyordum. ŞİMDİ çok yüksek seviyede aktive edilmekteyiz.
Tüm gün yüksek enerjiyi hissettim ve içer ive dışarı girişim yapıyordu. Bu gece yüksek seviyede çarptı ve bunu yadsımanın yolu yoktu. Bu, gezegendeki herkesin titreşimini yükselten Yoğun enerji dalgasıydı.
Ne yapacağınızı bilmeyerek veya gelmekte olan yoğun duyumsamaları nasıl kontrol edeceğinizi bilmeden, endişeli ve gergin hissetmiş olabilirsiniz. Ben bir enerji uzmanı olarak bu dalgalardan çok fazla hissettim, ama bu dalga saf yoğunluğunda çok farklıydı.
Bununla bir çok farklı hisler deneyimlemiş olabilirsiniz, çünkü bu herkesi, bu zamanda nerede güncellenmeye gereksinimleri varsa güncelleyecek.
Şimdi yüksek yoğunluk periyoduna girdik, bu nedenle sonraki günlerde ve haftalarda bu dalgaların daha fazlasına hazırlanın.
Bunlar jeomanyetik fırtınalar veya güneş patlaması değil.
Hizmet ve Sevgide
Diane Canfield
Copyright © 2017 by Diane Canfield. Tüm Hakları Saklıdır. Tam makale ve tüm linkler eklendiği sürece bu malzemeyi kopyalayabilir ve dağıtabilirsiniz.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder