1 Haziran 2017 Perşembe

KRYON: “Eski Enerjinin Beş Aldatmacası”


10801933_786543271435116_6080943937724419158_n 
KRYON MESAJI

“Eski Enerjinin Beş Aldatmacası”
Bu canlı kanallık Salt Lake City, Utah’ta verildi
 Lee Carroll kanalıyla
21 Ocak 2017
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Sevginin bir çok yüzü vardır ve şefkat evrimleşmekte olan dünya için görmekte olduğumuz yeni enerji sözcüğüdür.
Bu yeni enerjide olası olan ve yapabileceğiz şeyler hakkında mesajlar vererek hepiniz ile çok fazla zaman geçirdim. Bu akşamın konusu eski enerji neyin var olduğu ve o zamanlar sahiplendiğiniz gerçekler ile ilgilidir. Bu mesaja “Eski Enerjinin Beş Aldatmacası” adını vereceğiz. Tüm bunlarda, olmuş olan, hala var olmayan şeyi tanımlıyoruz.
Sevgililer, küçük düşürücü görünmeden size temel bir dayanak vermek çok zor, ama İnsanlar büyümeye başlıyor. Bu grupların önünde oturur ve sezginizi hissederken bile, sahip olduğunuz soruları hissedebiliyorum. Kendisini göstermeye başlayan şefkatin değerini hissedebiliyorum ve bu odadakiler dört yıl önce olduklarından daha ötesine yükseltilmeye başlıyorlar.
Bilgece olan ve eski enerjiyi yansıtması gerekmeyen yeni sorular soruluyor, yine de en büyük şey, bu mesajı dinleyen tüm İnsanların güçlüğü eskinin önyargısından nasıl çıkılacağıdır. Bu sizi lekeledi, sizi etkiledi ve sizi gerçekte olduğunuzdan daha az kıldı. Bu nedenle sizin bunlardan geçebilmeniz için, bunları tanımlamak için buradayım. Bazıları size tanıdık gelecek.
Bu maddeleri bunun gibi bir paket halinde hiç vermedim. Bu bir kutlama zamanı, çünkü şimdi size söyleyeceğim her tek bir şey geçmişin eski enerjisidir. Yine de, “Artık değil, şimdi değil” demeniz için bir kontrol listesine sahip olmak için bunu işitmelisiniz. Bu ayrıca “Pekala, tüm bu şeylerin ötesine geçtiğimi biliyorum, ama hala içimde bunun birazını hissediyorum“u kavramaya başlayanlarınız içindir.
Sevgililer, sadece onu fırlatıp atmak ve kendinizi bir kaç yıl içinde tamamıyla yeniden başlatmak için tek bir paradigmada bir ömrü harcayamazsınız. İçinizde taşıdığınız aldatmacaların kalıntılarına sahipsiniz ve belki bazılarınız bunu işitmek zorunda.
 
Çocuklar büyürken, yaşamlarında masumiyet ve güzellik vardır. Kendileri hakkında daha iyi hissetmelerini sağlamak için çoğu zaman çocuklarınıza verdiğiniz masallar, metaforlar ve hikayeler ve güzel mitoloji vardır. Hayata daha iyi, daha pozitif şekilde hazır olmaları için onlara inanacakları muhteşem şeyler verirsiniz. Sonra büyürler ve giderek mitolojinin bir kısmını ve hikayelerin bazılarını bırakacak kadar bilgeliğe sahip olurlar. daha derin gerçeği görürler. Hayatın ne olduğuna odaklanmaya başlarlar ve çocuksu şeyler çekip gider.
Sözcükleri söylemek istemiyorum, ama söylemek zorundayım: Eski enerji çocuksu şeyler ile dolu. Bunlar insanlığın aldatmaca olan bir paradigmada yaşadığı şeylerdir, çünkü eski enerji bir resim, bir mitoloji çizer ve size bunu madde madde vermek istiyorum. Bunların her biri bir kutlamadır, çünkü artık orada değildir.
Eski Enerjinin Beş Büyük Aldatmacası
Bir Numara: Burada eski enerjinin bir öğretisi var ve öğreti şöyledir: Her şey kendisini tekrarlar ve bu nedenle, güneşin altında yeni bir şey yoktur. Bundan dolayı, gelecek gelişme umudu olmadan sadece geçmişin daha fazlasıdır. Yeni olan hiç bir şeyin olmadığını kavradığınız zaman, bu size umutsuzluk hissi verir. Bu, esasen İnsan bilinci ve İnsan doğası ile ilgili olarak saygıdır. İleriye baktığınız zaman, referans için sadece tek bir modeliniz vardır ve bu, geçmişte olan şeyin dehşetidir.
 Sevgililer, aslında, bu eskisi gibidir. İleri doğru bakmak zorunda olduğunuz şeylerin hepsi, tekrar gelen ve tekrar gerçekleşen şeylere dayanıyordu. Eski enerji aldatmacası, sizi savaş ardına savaşa sokan, İnsan doğasından asla çıkmayacağınızı söyler. Birçokları tam şu anda güzel, tazeleyici bir araya sahip olabileceğinizi, ama sonra elbette başka bir savaş olacağını söyler. Bunun nedeni daha önce her zaman böyle olmuş olmasıdır. Aldatmacanın savı şudur: Sahip olmuş olduğunuzdan başa farklı bir şeyi neden bekleyeceksiniz? İnsan doğasının değişeceğini neden hissedeceksiniz? Eski enerji yanıtı? İnsan tarihinin çemberinden çıkan şeyleri bekleyemezsiniz. Her şey her zaman aynıdır. Tarih tekrarlar.
 Aldatma bugün bile yerindedir. Bu gezegene bakarken ve konuşanları dinlerken, ne diyorlar? Geçmişteki şeylerin tekrarlanmasını bekliyorlar! Ellerini ovuşturuyorlar, çünkü geçmişte olan şeyler geleceğin modeli olacak ve onlar zaten bunu bekliyorlar.
Sevgililer, sayfayı çevirdiniz ve işaretleyiciyi geçtiniz, ki kadim insanlar size bunu kehanet olarak verdiler. Sezginizi ve bilgeliğinizi hızlandırmaya başlıyorsunuz ve daha ince hiç bulunmadığınız alanlara evriminize başlıyorsunuz. Önünüzdeki bu gelecek asla yazılmadı. Geçmişin izinde hiç değil. Bu aldatmacaların her biriyle, bunları psişenizde yeniden yazmanızı isteyeceğim. Tam şu anda şöyle diyebilirsiniz, “Sevgili Ruh, bunu anlıyorum. Geleceğin yeniden yazıldığını ve saflık, güzellik ve yeni değişimin şefkati ile dolu olduğunu biliyorum. Hayatımı geleceğim dediğim şeyden önce asla var olmayan güzel, dingin okyanusa yöneltebileceğimi biliyorum.” Bu, burada olan yeni enerjidir! Ayrıca şöyle diyebilirsiniz, “Bu vesileyle, geleceğin daha önce gördüğüm bir şey olmak zorunda olduğu aldatmasını bırakıyorum. Gelmekte olan şey tamamen taze“.
İki Numara: İlerleme kaydedemezsiniz. Denediniz ve denediniz, ama her zaman amacınızı yenecek bir şey vardır, buna kendiniz de dahilsiniz. Neredeyse orada olan, erişeceğiniz bir düzlük olduğunu hissediyorsunuz. Sonra gereksiniminiz olan şeyi yoksun bırakan şey ehr zaman gerçekleşiyor. Bunun için verilen neden, bu gezegenin karanlık enerjisinin her zaman sizi bu kutunun içinde tutmuş olmasıdır. Bundan dolayı, “Bu yeterince iyi” diyen bir rehavet var.
 Dostlar size farklı anlatıyor. Onlar şöyle diyor, “Bu veya daha iyi bir şey. Kendiniz hakkında daha pozitif olun.” “Pekala, bu senin için iyi bir şey, ama içinde bulunduğum paradigmanın gerçekliğini biliyorum. Belirli bir seviyenin üzerine çıkamayacağım. Asla ilerleyemem” diyorsunuz.
Bu nasıl bir aldatmaca! Bu sizi dizginlemek için eski enerjide inşa edilmiştir, sevgililer. Aldatmaca daha büyük gerçeği görmenizi engellemek için eski bir enerji aletidir. Eğer insanlık yapışıp kaldığını hissederse, öyle olacaktır! Bulunduğunuz yerin üzerine çıkabileceğinizi asla düşünmediğiniz zaman başkaları tarafından kontrol edilmenizin ne kadar kolay olduğunu biliyor musunuz? Kolay.
Sizi yıllardır kontrol etmiş olan birçoklarının olduğu sır değildir. Onlar gezegeni ve tüm ekonomileri kontrol ediyorlar ve onlara verdiğiniz isimler bile var. Eski, karanlık enerji nedeniyle ve belirli bir noktanın ötesine asla geçemeyeceğinizi hissetmek için aldanmanız nedeniyle yüzyıllardır onlar başarılı oldular. Tek gereken uysallık ve korku.
 2012’den bu yana gelişmekte olan yeni paradigma bunu tamamıyla siliyor ve Akaşanızı hatırlayarak, uyanmaya başladığınızı söylüyor. Akaşanızın “hatırladığı” şey, sizin güçlü olduğunuz ve başka bir gerçeklik yaratabileceğinizdir. O size anlatmaya başlıyor, “Bu hayatta daha önce hiç sahip olmadığın, kendilerini göstermeye başlayan burada senin için yetenekler var. Henüz görmediğin bir yoldasın, bu yol seni şu anda bulunduğun yerin ışık yılları ötesine götürecek. Arkandaki rüzgarla, bu enerjide gerçekleştirmeyi dilediğin her şey mümkündür.”
 İşte dile getirilecek bir şey: “Sevgili Ruh, bir daha yapamam sözcüğünü asla gereksiz kullanmayacağım. Sevgili Ruh, benim için hayal edebileceğimin ötesinde şeyler olduğunu biliyorum. Kaç yaşında olursam olayım, daha önce gitmiş olduğumdan çok daha ileriye gidebileceğimi biliyorum. Aslında, zaten oradayım, çünkü geçişin parçasıyım ve eski aldatmacaların parçası değilim.”
 Üç Numara: Değersiz değilsiniz. Sevgililer, en yakın zamanlarda verdiğim çoğu mesajın bazıları bile derin şekilde bu tema üzerine odaklandı. İçinizdeki çocuğu küçümsemeden bunu tekrar nasıl yaparım? Kirli doğduğunuzu başkalarından nasıl inanabildiniz? İçinizde yaratıcının muhteşemliği varken buna nasıl inanabildiniz? Tanrı içinizde!
 Herhangi biri “Tanrıya layık değilsin?” nasıl diyebilir? Bunu çocuklarınıza söyler miydiniz? Önünüzde çocuğunuzu hayal edin ve “Kirli doğdun. Bunu kazanmak için bir şeyler yapıncaya kadar seni sevmeyeceğim” deyin. Bunu çocuklarınıza söyler miydiniz? Sevginin yaratıcısı bunu size yapar mıydı? Bu aldatmaca ne kadar çocuksu, yine de – karanlıkta – farkındalıksızlığın eski enerjisinde gezegenin paradigmasıdır ve bulunmuş olduğunuz yer budur.
İnsanlık Tanrısal olmayan bu şeylere inanmaya çok istekli ve yüzyıllardır bununla o kadar gitti ki, hiç spiritüel mantığı olmasa da bu kabullenildi. Tekrar tekrar değersizlik önyargısı ile geldiğinizi söyledik ve vurgu için, etrafınızdaki önemli olan herkes size bunun doğru olduğunu söylüyor. Bazıları o kadar önyargılı ki, gezegenin kendisinde olmaya bile layık olmadıklarına inanıyorlar. Sonra mantralar başlıyor: “Tanrı sizi sevmiyor, çünkü siz kirlisiniz. Tüm insanlık Tanrının sevgisini hak etmiyor.”
Sevgililer, bu aldatmacadır. Eski enerjiden gelen, şimdiye dek bu gezegende gerçekleşmiş en büyük yalandır. Bu sizi korkuda ve karanlıkta tutar. Çocuklar bu aldatmacaya inanır, ama Tanrının kim olduğunun gerçeğine uyanan İnsanların ileri ırkı inanmaz – ve gerçek şu ki İnsanlar bu kutsallığa içlerinde sahiptir. Bu “Onun suretinde yapılmıştır” dır. Siz burada olmaya değersiniz!
Derin bir nefes alın ve “Sadece değerli değilim, çok değerliyim” deyin. İnsanlığın tarihinde daha önce, bu gezegenin problemlerini çözmek ve gelecekte dünya savaşının olmadığı bir duruma girmek için şu anda değerli olduğunuz kadar değerli olmadınız. Siz şefkatli eylemi başlatabilecek bir uygarlık olacaksınız. Haberlerde gördüğünüz her şeyi gözardı edin. Bunun nedeni haberlerin sizi aşağıya çekmesidir. Haberler sadece eski enerjiyi bildirir, fark ettiniz mi? Yayınlardaki her şey neredeyse eski enerji ile uyum içinde. Bunun nedeni, o belirli paradigmanın onlar için ölmemiş olmasıdır. Aslında, yavaşça ölmekte olan eski yayın paradigması ile evliler ve bunu kısa sürede fark edecekler.
 Yaşlı ruh, sen daha iyi biliyorsun. Sen değerlisin! Bir an için orada otur ve değerli olduğunu bil. Gezegende yürümüş olan her üstat sana bunu söyledi – Tanrı içinde! Bu galaksiyi yaratan ihtişamlı Tanrı seni kendisinin güzel bir suretinde yarattı. Bir an durup, nefes alıp şöyle söyleyebilirsin, “Eski enerjiden ve sahip olmuş olduğum aldatmacadan farklı olarak, artık ban anlatılanları benimsemiyorum. Muhteşemliğe doğdum, çünkü içimde Tanrı var ve gördüğüm her şey Tanrıdan yapılmıştır. Tanrıyı her yerde, herkeste görüyorum ve bu güzel gerçeği onurlandırıyorum. Bunu görmeye layığım ve ben buyum. Amin” Bu üç numara idi.
Dört Numara: Bu aldatmaca o kadar derin ve aşikar ki, bunu 26 yıl önce söyledim. O kadar derin, yine de o kadar çok yanlış anlaşılıyor. Neden Evrenin ihtişamlı sevgi kaynağını alıp bunu İnsan bilincine vereceksiniz? Tanrı bir İnsan değil!
Evrende Tanrının sevgisinden daha saf olan hiç bir şey yoktur. Bunun nasıl saf olduğu kavramına sahip değilsiniz. Bu muhakemenizin ötesinde, anlayabildiğiniz her şeyin ötesindedir. Sevginin gücü yaşamın kendisinin yaratıcı enerjisidir. Sevgi ve şefkat Tanrının saf elementleridir ve başka hiç bir şey yoktur. Öyleyse o “modern” düşünce nasıl cennetlerde savaşı veya Tanrı ile anlaşmazlıkları ile düşen melekler”i içeren Tanrının geçmişine sahip oluyor? Size anlatılıyor, “Tanrı senden memnun değil, çünkü bunu yaptın, şunu yaptın. Aslında, Tanrı seni ebediyen cezalandırmak üzere, çünkü bunu yaptın, şunu yaptın.” Tanrıyı nasıl işlevsiz yapabilirsin? Mitolojiyi ve Tanrının bir İnsan gibi davrandığına inanan çocuksu bilinci anlıyor musunuz? Bunun tam bir aldatmaca olabileceğini hiç düşündünüz mü?
 Tanrı Evrenin yaratıcısıdır. Tanrı bilinci İnsanın düşünme şeklinden ışık yılları uzaktadır, yine de inandığınız veya size anlatılmış olan şeylerin çoğu yargılama, cezalandırma ve sizin ve çocuklarınız için acı dolu bir yaşam sonrasının dehşeti etrafında dönen Tanrıya sahip. Bu şeylerin hiç biri Tanrıdan değildir. Bunların hepsi düşük İnsan bilincindendir. Sevgililer, bu, Tanrının kötü bir İnsan babaya benzeyen bir mitoloji yaratan eski enerjinin paradigmasıdır.
Siz muhteşem doğdunuz ve değerlisiniz! Siz Tanrının suretisiniz! Bu İnsan Varlığıdır. Size ışık ve karanlık arasında seçim veren, içinizdeki Tanrıyı görüp görmeme özgür seçimini veren ilahi plana doğdunuz. Size anlatılan şeyleri, Tanrının kim olduğunu yeniden yazın ve bunu doğru şekilde görün.
 Doğduğunuzda aldığınız ilk nefesten beri, Tanrı o kadar ilahi olan iyiliksever bir ebeveyn ki, ne yaparsanız yapın sadece sevgi var. Buraya cezalandırılmak için gelmediniz! Tanrı size sadece yardım ve iyilik verir, siz ne yaparsanız yapın. Özgür seçimle her şeyi yapabilirsiniz, ama Tanrının kim olduğunu görmek için özgür seçime sahip olduğunuz zaman, hayatınız değişmeye başlar ve Yaratıcı Kaynak ile gerçek partnerliğin her zaman orada olduğunun yoğun güzelliğini görmeye başlarsınız.
 Tanrının sizi yargılaması imkansızdır. İnsanların Tanrıyı spiritüel olarak işlevsiz ve size sizin kendi çocuklarınıza olacağınızdan çok daha kötü hale getirdiğini kavradınız mı? Bir İnsan Varlığı, Tanrının size yaptığına inandığınız şeyi kendi çocuklarına asla yapmaz. Bilgeliğinizi ve Tanrının size verdiği spiritüel mantığı kullanın ve muhteşem ve şefkat, sevgi ve güzellik ile dolu olan bir gerçeğe uyanın. Tanrı kimdir? Tanrı Evrenin yaratıcısı mı, hücrelerinizin parçası mı ya da size korku yaratan ve başarısız olursanız ebediyen Cehennem heyulası yaratan bir şekilde bakan bir tür varlık mı? Bu aldatmacayı görmenin ve gerçeğin çok farklı olduğunu ve sevgi dolu, iyiliksever ve kişisel Tanrının görkemi ile dolu olduğunu bilme zamanıdır.
Beş Numara: Kontrol karanlıktadır. Bu iki numara ile ilişkilidir, ama güçlenmiştir. Bunu savaşlarda ve şeytanın tam desteğine sahip olduğu görünen diktatörlerde gördünüz. Bunu, bir İnsan ışık yerine karanlığı seçtiği zaman insanlıkta gördünüz. Düşük enerji her zaman kontrolde oldu ve İnsan ırkı para için manipüle edilmektedir. Size tüm yaşamınız boyunca bunlar anlatıldı.
 Bugün aldatmaca, bunun hala gerçekleşmekte olduğudur, İnsan ırkının manipüle edilmeye devam ettiğidir, çünkü insan ırkı güçlü, açgözlü ve varlıklı olanlar tarafından varoluşu boyunca manipüle edildi. Sevgililer, siz yüksek gerçeğe yavaşça uyanırken, bunun kalıntıları hala orada. Ama ışığın kazanmakta olduğunu bilmelisiniz. Karanlık artık bu gezegeni kontrol etmiyor.
 Kanıt süptil değil ve eğer süptil olduğunu düşünüyorsanız, ’80’lerde kehanet edilen savaşlar olmadığı zaman ne oldu? Köşeyi döndüğünüz ve 2000 yılında Armageddon olmadığı zaman ne oldu? İşaretleyiciyi geçmenin kutlamasıyla 2012 yılında ne oldu? Size bunun zamanın sonu olduğu söylendi! Bunun yerine, “yeni zamanın başlangıcı” idi. Bu artık karanlık tarafından kontrol edilen dünya değil. Eski kehanetlerden uyanmaktır, yine de karanlıktan gelen kontrol aldatmacası hala içinizde kökleşmiş, öyle değil mi? Komplo teorileri hala bol miktarda.
Sevgililer, bit onaylama olarak bu yeni enerjiyi duyurmak için biraz zaman ayırabilirsiniz: Geçmişten gelen diğer tüm aldatmacalar gibi, bir an ayırıp şöyle diyebilirsiniz: “Sevgili Ruh, hayatımın kontrolü bende. Bu gezegeni ışık kontrol ediyor ve yavaşça gölgeleri aydınlatacak, karanlığı daha önce hiç olmadığı gibi kovacak. Işık bu yeni enerjide kazanıyor.” Karanlığın kontrolde olduğunu hiç tekrar düşünmeyeceksiniz, çünkü siz şefkatin draamdan çok daha büyük bir ilgi unsuru olduğu, düşünmenin yeni yoluna girmeye başlayan bir gezegeni görmeye başlayacaksınız.
 Bu mesajı işitip “Kryon ‘Polyanna kanalına’ benziyor” diyenler var. “Her şey sadece iyi. Gezegen güneşli olacak ve bol bol ışık ve her şey için çözümler olacak.” Sevgililer, bu benden değil! Bu kadim insanların kehaneti!
 Çok sayıda kaya duvarlara ve piramitlere kazılmış kehanetin bir mesajı olan ışığa yolculuğa başlıyorsunuz. Bu Ekinoksların Presesyonunun kehanetidir. Bu, burada olmamın nedenidir.
 Size verilmekte olan yeni aletleri çıkarırken, kontrolde olmuş olan karanlık için korkutucu olacak. Açgözlülüğe ve karanlığa yatırım yapmaya devam eden, sizinle savaşacak kurumlar olacak. Bu savaş başladı ve yavaşça olmakta olan şey, onların geri çekilecek olmalarıdır ve o zaman bunu gördüğünüzde söylediğim şeyi anlayacaksınız.
 Bitirirken, size iki şey söyleyeceğim: (1) Yaşlı ruh bunu kıvıracak bilgeliğe sahiptir, (2) ama yaşlı ruh aynı zamanda eski aldatmacaların önyargısını bırakmanın zorluğuna da sahiptir. Henüz gelmekte olan gençler bu önyargıya sahip değiller. Onlar bazılarınıza bakacak ve kendilerine şöyle diyecekler, “Sende yanlış olan ne?” Onlar değersiz olmayı hiç deneyimlemediler. Onlar iyi şeyleri hatırlayan Akaşaya sahipler. Gelecek için amaçları parlak ve onlar sadece her şeyi yaratabileceklerini görüyorlar. Bu arada, köşede yuvarlanarak size bakıyorlar, her şey hakkında endişeleniyorlar ve kötüsünü bekliyorlar.
Gençliğin eski enerji deneyimi olmaksızın algısı var, bu nedenle yaşlı ruh, yolu gösterebilmen için eskiyi nasıl bırakacağını öğrenmenin zamanıdır. Bu, şu anda elde olan şeydir. Yeni enerji ben mesajı aktarırken bile değişiyor. Karanlık ve ışık için savaş yakın. Bunun gelmekte olduğunu söyledik, artık tarafsız kalınamayacağını ve ışığın kazanmakta olduğunu söyledik. Söylemesi çok kolay – şimdi gidip bunu keşfedin, çünkü o görülmek için orada!
Bu bir kutlama, öyle değil mi? Tartıştığımız tüm aldatmacalar geçmiş zamandır. Söylediğim şeylerin hiç biri, 2012 geçişinden sonraki paradigma için doğru değildir. Gidip bunu bulun sevgililer, sevgi içinde ve bunu bulurken, Ruhun güzel elinin sizin elinizi tuttuğunu göreceksiniz ve haklı olduğumu anlayacaksınız. Haklıyım. Evrenin merkezi, Yaratıcı Kaynak olan sevginin bilincine sahiptir ve her gün sizin içinizde yaşar. Bununla gülümseyebilir misiniz?
Ve öyledir.
KRYON
 (Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder