3 Haziran 2017 Cumartesi

"Yıldız Çocukları (Yıldız tohumları) kimlerdir?

 Görüntünün olası içeriği: gece ve açık hava
 Yıldız Çocukları, başka bir dünyadan gelmiş olabileceklerini öğrendiklerinde heyecan ve özlem duyan kimselerdir. Genelde insanların durumu olan yalnızlık ve ayrılık hislerini paylaşırlar, ama aynı zamanda bu gezegende yabancı olma hissini taşırlar. Bizim toplumumuzun davranış ve motiflerini kafa karıştırıcı ve mantıksız bulurlar. Yıldız Çocukları genelde politika, ekonomi, sağlık gibi toplum kurumlarıyla ilgili olmaktan hoşlanmazlar. Küçük yaşta bile, bu tür kurumların kötü ve gizli yönlerini büyük bir kesinlikle keşfetmek konusunda yeteneklidirler. 
"Yıldız Çocukları", binyılın başlangıcında Altın Çağı dünyaya getirmek için, dünyaya ve insanlarına yardım etme görevini üstlenmiş, diğer bir gezegen, yıldız sistemi veya galaksiden gelen oldukça evrimleşmiş varlıkları ifade eder. Yıldız Çocukları, dünya insanının enkarne olduğu koşullar gibi, aynı yetersizlik ve kimlikleri, orijinleri, amaçları hakkında tam bir unutkanlık durumuyla enkarne olurlar. Ama, onların genleri, hayatın önceden kararlaştırılmış bir noktasında onları "aktive" edecek bir "uyanış çağrısı" içerir. Uyanış yumuşak ve düzenli olabildiği gibi, çok dramatik ve ani de olabilir. Fakat her iki durumda da hafıza, değişen derecelerde geri kazanılır, bu da Yıldız Çocuğu'nun görevini bilinçli olarak ele almasını sağlar. Yüksek benlikleriyle bağlantıları da güçlendirilirerek iç bilişleriyle hareket etmelerine daha fazla olanak sağlanır. Çoğu Yıldız Çocuğu, hızlı "spiritüel kilo atma" konusunda deneyimlidir. İnsanlar için üstesinden gelinmesi bir çok yaşam alan korkuları ve kısıtlayıcı davranışları birkaç yıl içerisinde üzerlerinden atabilirler. 
Değişik gezegenlerde benzer görevlerde bulunmuş olmak, onları bilinci yükseltmek için kullanılan prosedürler ve teknikler konusunda çok deneyimli yapmıştır. Kaçınılmaz olarak, yıldız gemileri, galaksilerarası yolculuk, çeşitli psişik fenomenler ve diger galaksilerdeki bilinçli yaşam formları gibi kavramlar onlara doğal ve mantıklı gelir. Yıldız Çocuklarının Görevi Bizimki gibi yoğun bir boyutta görevleri çok zor olduğu için, Yıldız Çocukları bizim galaksimiz ve ötesinden dikkatle seçilirler. Çok az varlık kim olduklarını unutmak ve yüksek benlikleriyle bağlantılarını kaybetmek pahasına böyle bir göreve gönüllü olurdu. 
Yıldız Çocukları dünya nüfusunun çok az bir kısmını oluşturmalarına rağmen, görevleri büyük ve çeşitlidir. Öncelikle, bu fiziksel hayatın içerisinden geçerek kim olduklarını hatırlamaya çalışmalıdırlar. Bağlantıyı kurabildiklerinde ise, yüksek benlikleriyle bağlantı kurmak ve odaklanmak, bağlantıda olmak, bütün olmak için bir transformasyon (değişim-dönüşüm) geçirmeye içsel bir itiliş duyarlar. Bir kez kim olduklarının farkına vardıkları zaman, aydınlanmış dünya ruhlarına Işık'ı Dünya Ana'ya demirlemek için yardım edebilirler. 
Onlar aynı zamanda daha yüksek boyutlardan bizim fiziksel dünyamıza yapılmakta olan Tanrısal Müdahalenin de bir parçasıdırlar. Bu gezegen maalesef Yaratıcı tarafından yapılan bu Tanrısal Müdahale olmadan yaşamaya devam edemez. Yıldız Çocukları aynı zamanda, gezegenimize yardım etmek için uyum içinde çalışan Galaktik Federasyon ve Spiritüel Hiyerarşiler, Elohim veZamanın Efendileri arasındaki bağlantıyı sağlarlar. Yıldız Çocukları uyanmalı ve herkesin iyiliği içinIşık'ı getirmeye, ritüeller yapmaya, meditasyon yapıp değiştirilmesi gereken durumlar üzerine enerjisel olarak yoğunlaşmaya hazır hale gelmelidirler. 
Yıldız Çocuğu Aktivasyon İşlemi Yıldız Çocuğu olduklarının farkında olanlar için, bu bir sefer uygulanması uygun olan bir aktivasyon işlemidir. Henüz emin olmayanlar için ise, bu işlem aktive olmaya yardım eder. Şu günlerde bir çokYıldız Çocuğu henüz aktive olmamıştır. Sevgiyi ve Işık'ı Dünya Ana'ya demirleyebilmek için yardımlarına ihtiyaç var. Bu 12 dakikalık bir işlem: 
1. Oturun, gözlerinizi kapatın ve üç içeri alış ve dışarı verişi olan bir seriye başlayın. Işığı kafanızın üzerinden, bedeninizin içine doğru içeri alın. Bütün sıkıntı ve stresinizi, ayağınızdan aşağı dünyaya doğru gönderin, bir dakika boyunca... 
2. Sol elinizi avucunuz yukarı gelecek şekilde sol bacağınıza koyun. Sağ eliniz ise, göbek deliğinin 2,5-5 santim altına dokunsun. (Burası bir enerji merkezi ) 
3. Dünya Meleklerinden bu merkezi sizin için aktive etmelerini isteyin. Bu merkezde beş dakika kadar durun. 
4. Sağ elinizi göbek deliğinin 2,5-5 santim yukarısına hareket ettirin. (Baska bir enerji merkezi) Ve,Dünya Meleklerinden bu merkezi sizin için aktive etmelerini isteyin. Bu merkezde beş dakika kadar kalın. 
5. Sağ elinizi sağ, sol elinizi sol bacağınıza koyarak, Dünya Meleklerinden aktive olduğunuza dair bir onaylama isteyin. İki dakika kadar bu onayı almak için bekleyin. Artık aktive oldunuz ve diğer Yıldız Çocuklarıyla birlikte ritüeller yapmak ve enerji merkezlerinizi temizlemek ve dengelemek için hazırsınız. Dünya değişiklikleri olmadan önce, Dünya Ana ve insanlara yardım etmek için değişik yollar öğrenmeniz rica ediliyor. 
Kendi Kendine Enerji Merkezlerini Dengelemek İçin bir Metod Sheldan Nidle'ın haberlerinde açıklandığı gibi, biz Yıldız Çocukları, ve dünyanın tüm nüfusu çok boyutlu çakra sistemimiz vasıtasıyla enerjisel olarak ayarlanmış durumdayız. Fakat, Dünya Ana'nın yükselmekte olan bir dördüncü boyut gezegenini doğurma çabası sırasında girdiği hassas durumlardan dolayı, Galaktik Federasyon bilim adamları, Spiritüel Hiyerarşiler, Meleksel Hiyerarşiler, Elohim ve Zamanın Efendileri, Dünya Ana'yı premature bir doğum yapmaktan alıkoymak zorunda kaldılar. Yavaşlatmak için, yeni enerji düzenleri ve değişik bir zaman frekansı hologramı kullanıldı. Direkt sonuç ise, bizim çok boyutlu çakra ayarlarımızın kesintiye uğraması oldu. 
Sonuç olarak, birçok Yıldız Çocuğu, ağrıya ve rahatsızlığa neden olan fiziksel, duygusal ve zihinsel tıkanmalar yaşadı. Tekrar ayarlanmamıza ve Meleksel Hiyerarşilerin işlerini kolaylaştırmamıza yardım etmek için, bir kendi kendini tedavi yöntemi şifacı rehberlerim tarafından sunuldu. Herkesin enerjilerini ayarlamak için rahatça kullanabileceği bir yöntem. Aşağıdaki bir kendi kendini tedavi yöntemi, herhangi bir yerde otururken yapılabilir : 
1. Oturun. Üç defa içeri ve dışarı ışık alıp verin ve içinizde bir sükunet hissedene kadar bekleyin. Sonra Dünya Ana'nın, Dünya Meleklerine çakra enerjilerinizi ayarlamakta yardımcı olmaları için istekte bulunun. 
2. Sağ elinizi göbek deliğinizin 5 santim altına ve sol elinizi de sol bacağınıza koyun. (Enerji merkezinin üzerine) Sağ eliniz yoluyla enerji aktığını hissedeceksiniz. Enerjiyi hissedemez oluncaya dek bekleyin, sonra sağ elinizi bulunduğu yerden ayırın. Sol elinizin yeri bütün işlem boyunca hiç değişmesin. 
3. Sağ elinizi göbek deliğinin 5 santim üstüne, diger enerji merkezine koyun ve yukarıdaki işlemleri tekrarlayın. Sağ elinizi kaldırın. 
4. Sağ elinizi kalp üzerine denk gelen enerji merkezine koyun. Yukarıdaki işlemleri tekrarlayın. Sağ elinizi kaldırın. 
5. Sağ elinizi boğazınız üzerine, diğer bir enerji merkezine koyun, yukarıdaki işlemleri tekrarlayın. 
6. Sağ elinizi kaşlar arasındaki enerji merkezi üzerine koyun, yukarıdaki işlemleri tekrarlayın. Dünya Meleklerine yardımları için teşekkür edin. Her enerji merkezinden (çakra) bir enerji boşalımı hissedeceksiniz ve bitirdiğinizde, daha açık, hafif ve dengeli hissedeceksiniz.
Activation Organization
Görsel sanat : Starseed by Adam-Scott-Miller on DeviantArt / YILDIZ TOHUMU
adam-scott-miller.deviantart.com › Traditional Art › Paintings › Space Art

0 comments:

Yorum Gönder