5 Temmuz 2017 Çarşamba

BAŞMELEK MİKAİL: İLİŞKİLER VE KUTSAL BİRLİĞİNİZ


 
065344863619daa02b3e16eaa1f51bb0
BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJLAR * LM-6-2017
RONNA HERMAN / KUTSAL KABİLE 
İLİŞKİLER VE KUTSAL BİRLİĞİNİZ
Sevgili üstatlar,`Yeni Çağın saf frekanslarının, kendinizi nasıl gördüğünüzde derin etkisi vardır. Gücünüzü geri almayı, sınırlar koymayı ve kendine değer verme duygusuna sahip çıkmayı öğrendikçe, bunun aynı zamanda başkaları ile ilişkilerinizde yoğun etkisi olur, özellikle romantik ilişkilerde.
Geçmişte, duygusal bedeninizde ve çakra sisteminizde, özellikle 1 – 4 ncü çakralarınızda “dengesiz veya incinebilir kusurlar” denilebilecek şeyi yaratan birçok çözülmemiş sorunlarınız oldu. İçinizde suçluluk, korku, öfke, terkedilmişlik duygusu ve sevilmeme formunda bir çok çözülmemiş sorunlar vardı. Tüm bu düşünce formlarının titreşim frekansı vardır ve bu değersizlik frekanslarını dışarıya dünyaya yaydınız. Sonsuzluk Şeklinde önünüzde ve her tarafınızda yayılan bu enerjileri görün, bunlar aynı frekans seviyelerinde tınlayanlar tarafından toplanıyor ve o ya da bu şekilde hayatınıza çekiliyor. Bilinçsiz olarak, kendinize “ihtiyaç hali” bakış açısından gelmekte olanları da çektiniz. Onların sizin için her şeyi düzeltebileceklerini ve sizi mutlu edeceklerini umdunuz, ama gerçekte bu türdeki tüm ilişkiler yoksunluk hisleri ve değersizlik içsel duygusu ile daha fazla sürtüşme yaratır. Geçmişte, çoğu ilişkiler fiziksel çekime dayanıyordu, ki bu genellikle çekime daha derinlik yoksa hızla yok oluyordu.
Bağımlılık, güvenlik arzusu veya kendi değerinin kendinin dışında onaylanmasını bulma girişimi gibi diğer güçsüzleştirici bileşenler vardı. bu negatif durumları size geri yansıtan birileri hayatınıza girdiği zaman, çözülmemiş sorunlar ve problemler büyür. Bu çözülmemiş sorunlar ve problemler kaçınılmaz olarak sürtüşme yaratır, ki eğer bunları fark ederseniz, bunları tanımaya istekli olursanız ve bunları daha iyisine değiştirmek için çok güçlü bir çaba göstermeyi kabul ederseniz, bunların kötü bir şey olması gerekmez.
 
Şimdi vurgu eylemleriniz için kişisel sorumluluk alarak, Ruhsal Benliğiniz ve Yüksek Benliğiniz ile işbirliğinde solar kalp merkeziniz aracılığı ile kendine güven  ve değerlilik duygusu oluşturarak kendi içinizde bütünlüğe geri dönmededir. Önce, tavırlarınızı, inançlarınızı, alışkanlıklarınızı ve zayıflıklarınızı inceleyerek muhtemelen olabielceğiniz en iyi insan olmak için gayret ederken, şimdiki zamanda kim olduğunuzu kabullenmelisiniz. Başkaları ile uzun süren bir ilişkinin temelinin önce daha sevgi dolu ve sevilebilir olmak için çaba göstereceğiniz kendiniz ile “gönül ilişkisi”ne sahip olmak olduğunu öğreneceksiniz. En sonunda, “kişileşmiş sevgi olduğunuzu” ve bu gerçeği kendiniz için doğrulamak için başka birilerine ihtiyacınız olmadığını kavrarsınız, çünkü içinizin derinlerinde buna sahip çıktınız. Kendi İlahi Tanrı Kıvılcımınızdaki koşulsuz sevginin pınarına ve Kutsal Kalbinize erişirsiniz ve Kaynağa Işık bağlantınız ile sizin için mevcut olan Sevgi/Işığın hiç bitmeyen stoğu olduğunu hatırlarsınız. Bu sizin İlahi Mirasınızdır, sevgili kalpler. Neden buna sahip çıkmıyorsunuz?
Kişisel farklılıklarınıza çözüm üretmek ve dahil olan tüm taraflara için adil olan karşılıklı yararlı sonuçlara varmak suçlama, yargılama veya ego – güdümlü suçlamalar olmadan kuvvetli, ortak bir yükümlülük gerektirir. Büyüyen, evrilen bir ilişkide artık kimin “haklı” kimin “hatalı” olduğuna vurgu yoktur, ama en eşit şekilde dahil olan herkesin gereksinimlerini karşılama arzusu ve uzlaşma vardır.
Hayatınızın hiç bir alanı durgun kalamaz, özellikle ruhsal yolunuza ve Ruhsal evrime adanmış olanlarınız için. Bir ilişkide olanlar için aynı hızda büyümek veya evrilmek her zaman olası değildir. Ancak, eğer kendi içinizde “Kutsal birlik” kurduysanız tehdit edilmiş hissetmemek, destekleyici bir rolde kalmak ve etrafınızdakilerin kendi hızlarında gelişmelerine izin vermek olasıdır. Bu “Kutsal birlik” fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal bedenlerinizde denge ve uyuma geri dönüyor, ayrıca eril ve dişil doğalarınızın niteliklerine ve erdemlerine sahip çıkıyor. Erkeklerin ve kadınların karı bir şekilde tanımlanmış rolleri giderek değiştiriliyor, cinsel olarak tanımlanmış rollerin harmanlanması daha fazla standart haline geliyor. Bir kez daha, Tanrıçanın güçlü ışıltısı Dünyaya ve insanlığa sağanak gibi yağıyor. Kadınların statüsü hızla değişiyor ve hem erkekler hem de kadınlar kendi özlerinde olan eril/dişil doğalara sahip çıktıkları zaman, eril/dişil eşitliği standart hale gelecek. İçinizde cinsiyetlerin savaşının orijinleri var, çünkü insanlık çağlar boyunca içinizdeki tanrı ve tanrıçayı yeniden birleştirmek için mücadele etti. Kadınlar güçlerine sahip çıkmayı öğreniyorlar; ama, bu armağanı sevgiyle ve şefkat ile kullanmaları gerektiğini biliyorlar. Erkek bedeninde olanlar giderek Tanrıçanın koşulsuz sevgisinin “içlerindeki şefkat ve nezaket ateşini yakmasına” izin vermeyi öğreniyorlar. Yaratıcılıkta, sezgide ve nazik ve açık kalpli olmaya izin vermeye istekli olmakta kuvvet olduğunu öğreniyorlar.
Ruhsal olgunluk için gayret ederken, hayatınızın bir çok yönleri değişecek. Bazen yollarınız farklı yönler alabilse de, yoğun büyüme ve genişleme arzusu ile birbirinizi destekleme kuvvetli arzusu olacak. Ruh seviyesinde birbirinize bağlı olduğunuz ve gerçekte asla ayrılamayacağınız gerçeğine sahip çıkacaksınız.
Gerçek cinsel birlik, sadece iki bedenin birleşmesi değil, inanılmaz ruhsal bir deneyimdir ve deneyim olabilir. İlahi cinsellik kalbin tam açılmasını, Varlığınızın zihinsel, duygusal ve fiziksel yönlerinin harmanlanmasını gerektirir, bu derin, uzun süren bir deneyim ile sonuçlanır. Eğer birbirinizle derin Ruh seviyesinde uyum içindeyseniz, bu tür birleşme gerçek birlik duygusuyla sonuçlanabilir.
Koşulsuz sevgiyi alabilecekseniz ve yayabilecekseniz, kalbinizin ve duygularınızın etrafına yerleştirdiğiniz eterik bariyerleri veya filtreleri kaldırmalısınız. Çoğu zaman yakınlaşma korkusu veya başka birine söz verme korkusu olarak tezahür eden sevdiklerinizi kaybetme korkularınız ve geçmişin hayal kırıklıkları ve ihanetler ile yüzleşmelisiniz. Kendinize inanmayı ve güvenmeyi öğrenirken, başkalarına temel bir güven geliştirirsiniz ve başkaları inançlarını ve güvenlerini size yerleştirir, çünkü güven güvene neden olur.
Bir başkası için hayallerinizi ve arzularınızı feda etmek uygun değildir – veya hayatınızdaki insanların sizin için fedakarlıkta bulunmaları uygun değildir. Üzerinde anlaşılmış bir konuda katılarak dahil olmuş herkes ile ortak bir amaç olmalıdır – yükü paylaşmak ve ödülleri toplamak.
Her biriniz çok büyük, karmaşık bir Ruh ailesine aitsiniz ve çağlar boyunca birbiriniz ile bir çok değişik roller oynadınız. Bu hayatta dahil olduğunuz insanlar veya “hayatın derslerini” öğrenebilmeniz için hayatınıza giren insanlar daha büyük süregiden kozmik bir dramanın parçasıdır. Başka birini yargıladığınız zaman, bunun farkında olmalısınız, gerçekte, siz sadece kendinizi yargılarsınız. Bu evrendeki yolculuğunuz sırasında tüm parçaları oynadınız: sevgililer, dostlar, anne, baba, kızkardeş, erkek kardeş, oğul ve kız. Oynamış olduğunuz çoklu parçaların tüm niteliklerini bütünleştiriyorsunuz; bir babanın kuvveti ve bilgeliği; bir annenin nazik besleyiciliği ve sevgi dolu özeni; bir sevgilinin tutkusu, adanması ve yoldaşlığı; bir dostun sarsılmaz sadakati: ve bir kızkardeş, erkek kardeş, oğul veya kız arasındaki neşeli, tasasız etkileşimler.
Bu yeniden birleşmenin, bir araya gelmenin – BİRLİĞE geri dönmenin başlangıcının zamanıdır. Artık korku veya izolasyon perdesi arkasına saklanamazsınız, sevgililer. Önce kendinize ve Tanrısal Benliğinize ve sonra “yeni yaşamın dansını” deneyimlemek için kaderiniz olan etrafınızdaki insanlara bilinçli bir söz vermenin zamanıdır. Etrafınızdakilerden ne arzu ettiğiniz ve beklediğiniz ile ilgili kendi içinizde bilinçli, ayrıntılı bir anlaşma yapmalısınız ve sonra arzularınızı ve beklentilerinizi etkileşim kurduğunuz tüm insanlar ile tartışmaya açık olmalısınız. Gelecekte, ilişkiler ortaya çıkarken anlayış ve yükümlülüğün daha da derin seviyeleri çiçeklenecek, çünkü herkes rehberi olarak ego yerine Ruh ile kalpten konuşmaya istekli olacak.
Birçoğunuzun bildiği gibi, yıllardır kişisel “galaktik okumalar” vermek ile onurlandırıldım. Bu benim için büyük zevk oldu ve ayrıca bunun sevgili kanalımdan bir kutsama ve armağan olduğunu ifade etmeliyim, çünkü bu mesajları size iletmek onun çok fazla zamanını ve enerjisini aldı. Bu büyük değişim ve büyük fırsat zamanları sırasında, ne kadar özel olduğunuzu ve sizi bekleyen muhteşem armağanları bilebilmeniz için hepinize açık bir galaktik okuma gönderiyorum.
Sevgili: Sen hatırlarken ve beyin yapında sakladığın tüm armağanları ve bilgeliği ortaya çıkarırken izlemek muhteşem. Yalnızca yüksek alemlerdeki konukluklarında değil, dünyasal deneyimlerinden de yararlanmak için engin deneyime sahipsin. Dünyanın yuvan olmadığını hatırlamanın zamanı. Bu Evren boyunca yüceldin ve her zaman ne kadar zor olursa olsun, yeni bir göreve gönüllü olmak için istekle öne çıktın. Dünyasal deneyimlerin birlikte yaratıcı çabaların muhteşem çeşitliliği oldu ve bir Işık Varlığı olarak gerçek kimliğine doğru yavaş ama istikrarlı ilerleme sağladın. Bu hayatta seçtiğin kimlikten çok daha fazlası olduğunu kavramanın zamanı. Sen ve senin gibilere kendinizin çoklu Fasetlerini bütünleştirme fırsatı veriliyor ve bunu yaparak, gerçekte ne kadar güçlü ve bilge olduğunu görmeye başlayacaksın. Tüm sıkıntıların, sınavların ve görünürdeki başarısızlıkların seni bugün olduğun ışıldayan, güzel Ruh/insan Varlığı haline getirdi. Öğrettiğin zaman, deneyimden öğretiyorsun ve senin gibi, başkalarının da güçlüklere karşı üstün gelebilmesi için engellerin nasıl yenilebileceğini kendin örnek olarak göstereceksin.
 Bu, Ruhunun Kendi ayrılık yolculuğunun en ileri noktasına ulaştığı zamandır ve bir kez daha “Yeniden Birleşme ve Bütünlenme” yolculuğuna başlamak için hazır olmanın zamanıdır. Ruhun giderek, yavaşça bilinçli zihnine ve duygularına süzülen İlahi hoşnutsuzluk ile dolmakta ve egoyu terbiye etmekve Ruhuna, ÜstRuhuna ve Yüksek Benliğinin çoklu Fasetlerine yeniden bağlanmak için, içine dönmeye başlıyorsun. Şimdi Ruh ailenin, Yüksek Benliğinin, ÜstRuhlarının bir çok Fasetlerine ve en sonunda Tanrı Tohumu Atomuna (Ben’im Varlığına) bağlanma potansiyeline sahipsin. Kozmik seviyede, En Yüce Yaratıcı şimdi Büyük Merkezi Güneşler vasıtası ile aşağıya Kendisinin ışıltısını gönderiyor. Bu enerji güneş sisteminizin Güneşi aracılığı ile Canlı Yaşam Alevinin büyük patlamalarında Dünyaya süzülüyor.
 Bu yaşam için en büyük arzun Varlığının birçok Fasetlerini bütünleştirmek oldu; ama, önce, Işık ie dolabilmeleri için bunlar iyileştirilmeli ve armonize edilmelidir. Bu şekilde, Üçüncü/Dördüncü Boyutsal deneyimin rahatsızlığını, zorluklarını veya karmik etkileşimlerini deneyimlemek zorunda olmazsın, çünkü bu eski yoldur. İlahi Benliğinin seni Işıklandırmasına ve sana rehberlik yapmasına izin verdikçe, daha da çok ilhamlı düşünce sana gelir. Ruhun senin vasıtan ile tezahür etmesine izin vermenin bir çok yolları vardır; sadece bunun doğal olarak gerçekleşmesine izin ver.
 Sana neşe ve hoşnutluğu ne getirir? Nasıl hizmet etmek istersin? Bir çok yollar vardır ve birçok yeteneğe sahipsin (bildiğinden çok), ama seçim senindir. Sen başkalarına sana verilmiş olan armağanları sunarken, sadece bunun sana neşe getirmesi  ve kalbine şarkı söylettirmesi gerektiğini hatırla. Ödülün, onlar da yaşamlarında mucizeler yaratmak için Ruhun bütünleşmesine izin verirken, onların gözlerindeki Işık ve ifade ettikleri neşe olacak.
 Acı dolu geçmişi bırakmanın zamanı. Üstatlığına sahip çıkmanın, kendi cennet versiyonunu yaratmanın ve sonra başkalarına aynısını yapmalarını öğretmenin zamanı. Duygusal yaralarını ve fiziksel bedenlerini iyileştirmek için sana gelenlere yardımcı ol ve sonra onlar Ruhun dürtüklemelerini dinlemek için hazır olacaklar. Hepimiz binlerce yıldır anlatılmakta olan büyük değişim zamanlarındayız. İçinde geleceğin saf titreşim frekanslarını taşıyorsun ve bir fark yaratabilirsin. İlahi Benliğinden Yaradılışın Sevgisini/Işığını çek, kendini uyuma ve canlı sağlığa getirmek için ihtiyacın olan miktarı kullan ve sonra nazik kalbinin sevgi dolu enerjinin güzel ışıltısını başkalarına yaymasına izin ver.
 Dünyanızda doğru olan şeye odaklan, etrafındakilerde en iyiyi ara ve güçlendireceğin ve yaratılmasına yardımcı olacağın budur. Etrafındaki dünyayı değiştirebilirsin, bir seferde tek bir düşünce.
 Sana yardımcı olmayı bekleyen muhteşem melek rehberlere sahipsin. Onları çağır ve birlikte başkaları ile paylaşacak mucizeler yaratabilirsin. Misyonunu gerçekleştirmene yardımcı olmamıza ve seni sevgimizle beslememize izin ver. BEN BAŞMELEK MİKAİL’İM.
(Çeviri: Saffet Güler)

1 comments:

Unknown dedi ki...

777 bir araya gelmiş demek ki herşey yolunda yaptığımız herşey güzel :)

Yorum Gönder