31 Temmuz 2017 Pazartesi

OTİSTİK ÇOCUKLAR İÇİN IŞIK DİLİ AKTARIMI

Autistic-child-school
Judy Satori
Ruh tarafından bu enerji ses kaydını yaratmak için yönlendirildim. Bu deneyseldir, zarar vermez ve faydası olacaktır.
Audio Player
En azından altı hafta boyunca veya daha uzun süre, günde bir kez otistik çocukların bulunduğu yerde enerji parçasını çalın. Bu çocuklar Yıldız Çocuklarıdır. Onların enerji sistemi insan yapımı işlenmiş yiyeceklere, çevresel kirleticilere, toksin dolu ilaçlara ve kimyasallara zayıf adapte olmuştur. Destekleyici, yüksek titreşimli bir ortama gereksinimleri vardır. Onların sinir sisteminin desteği gereksinimi vardır.
Beyanatlar
Sevgili Judy,
Senin workshop katılımcılarından biriyim. Otistik çoçuklara yardım için aldığın Işık Dili aktarımını otistik bir oğlu olan bir hanıma aktardım.
O hanım iki gün sonra yanıt verdi, bunun gerçekten garip olduğunu hissettiğini ifade etti.. ama oğlu bunu sevmişti! Onu çok mutlu etmişti ve kıkırdıyordu… ve bununla o hanım da mutlu oldu. Arka arkaya iki akşam çaldığını ve oğlunun çok mutlu olduğunu ve onu öpücüklere boğduğunu söyledi. Son aylarda çok içine çekilmişti, ama ışık dilini duyunca tekrar açılmıştı ve yine eğlenmişti.
Oğlu Işık Dili vasıtasıyla mükemmel uyumlu olduğu bir Dünyaya/Gezegene/Plana bağlanıyor ve yeniden birleşiyor. Bu onun için bunda yalnız olmadığının, ona gözkulak olan Yıldız Varlıklarından destek aldığının bir onaylaması.   – Marita
Son günlerde, otizm teşhis konulan 4 ve 5 yaşında oğlanların anneleri olan iki kadın benimle temas kurdu. (İsimler değiştirildi, ama hikayeler değiştirilmedi).
 
Birinci anne Annette’in oğlu Lincoln için anlattıkları…
“Oğlum otistik olan bir anaokulu öğrencisi.Tüm otistikler farklı ve oğlum için ana zorluk endişe, hiper aktivite ve aşırı uyarılmadır. Annem Judy Satori’nin otizm kaydına rastladı ve denemeye karar verdim. Tek söyleyebileceğim bu kaydın yaşamlarımızda farklı bir dünya yaratmasıydı. Kaydı çaldığım altı hafta boyunca, oğlumun onun otantik benliğini geride tutmakta olan fiziksel bedeninin veya “semptomların” arkasından çıkabilmesiydi. Her zaman kalbimde olduğunu bildiğim, ama kişisel olarak tam olarak hiç karşılaşmadığım küçük oğlanın daha da fazlasıyla karşılaşıyorum. Onun öğretmenleri terapistleri altı hafta süresince gelişimindeki bu ani sıçramayı yorumladılar ve iletişiminde gerçekten geliştiğini söylediler. O şimdi kendi duygularını tanıyabilmekte ve davranışını çok daha iyi hafifletmekte.”
Ruhun Söylediği Şey…
“Bu ruhlar Dünya üzerinde yeniler ve enerji sistemleri hala dönüşmekte olan enerji ortamı ile iyi baş edemiyor. Yetişkin oldukları zaman bu enerji ile baş edebilecekler, ama yoğun değişim dalgasıyla geldiler ve şu anda enerji sistemleri uyumsuz. DNA’ları çok daha ileri ve Dünyada yaşayan insanların çoğunun ötesinde kapasiteye sahipler. Ama, taşıdıkları genişlemiş bilgelik ve zengin yaratım yeteneği Dünya titreşimine ayarlanma fiziksel yetenekleri ile henüz dengeli değil.”
Bu özel çocukların çoğuna Otistik veya Asperger’s Sendromu teşhisi konuyor. Annette, dört yaşında otistik bir oğlu olan Sarah’tan söz etti, onun ismi James. Bu Sarah’ın hikayesi..
“Oğlum James Şubat 2012’de doğdu. Otistik özellikleri; tekrarlanan konuşmalar; övgüye, alkışa, neşelenmeye isteksizlik; seçici yeme; ne yapacağının söylenmesi; bazı kendine bakma ve motor yeteneklerinin geri kalması (kendisi giyinmiyor, kendi başına tuvalete gitmiyor). Sözlü iletişim yetenekleri basit olsa da, 3 yaşından beri okumayı öğrendi ve mükemmel bir hafızası var. Ayrıca sevecen, iyi göz teması kuruyor ve yetişkinlere karşı çok sosyal.”
“Otizm kaydını dinlettikten sonra, şimdi bunu her gün dinlemek istiyor, ayrıca hassasiyetleri olan çocuklar için diğer kayıtları dinlemek istiyor. Bilgisayar kullanmakta uzman, bazen kaydı ortasında durduruyor, tekrar başlatıyor, ama her zaman bütün kaydı dinlemesini sağlıyorum. Enerji sözcüklerini dyduğu zaman neşeli görünüyor, kıkırdıyor ve sevecen oluyor.”
“Ayrıca James’in kendi dili var. Sese sayandığını sanıyorum. Tekrarlanıyor ve buna şarkı söylemek diyor,`ama kendi sözcüklerinden ~yapılmış. Sizin kayıtlarınızı dinledikten sonra, bazı seslerinizi kopyalıyor.”
Ruhun Söylediği Şey…
“Aydınlanmış ruhların dalgasının Dünyaya gelmeye başladığını anlamanızı istiyoruz, bazıları sizin zaman çizginizde 1970’lerde geldi, ama özellikle Binyıldan bu yana gelmekteler. Bu ruhların çoğu daha önce Dünyada hiç enkarne olmadı, özel bir nedenle geldiler, toplumun ve bilincin dönüşümüne yardımcı olmak için.
“Bu yeni çocukların çoğunun yardıma gereksinimi var, çünkü farkında olduğunuz gibi, birr uh enkarne olduğu zaman daha önce yaşadığı şeylere bir perde çekilir veya Dünyanın titreşimine ayarlanmak ve bu planda büyümek ve gelişmek çocuk için çok kafa karıştırıcı olabilir. Çok daha geniş Tanrı – yaratımı enerjinin 22 galaksisinden gelmekte olan diller bu ruhlar için tesellidir, bilinçaltı zihnin derin seviyesinde bu titreşimleri hatırlarlar ve Dünyadaki yeni enkarnasyonal deneyimlerinde daha kolay rahatlarlar. Eşsiz ve özel yeteneklerini ve ruh niteliklerini sürdürürken, adaptasyonlarına yardımcı olan ve yollarını kolaylaştıran enerji aktarmayı da diliyoruz.”
Otizm Spektrum Rahatsızlığı teşşhisi konulan bir çok Kristal ve Gökkuşağı çocuklar tarafından deneyimlenen gelişimsel semptomların ve hassaslıkların bazılarını hafifletmeye çalışmak için daha fazla enerji aktarımları kaydettim.
Eğer bu çocuklara benzer çocuklar tanıyorsanız, onlar da bu kayıttan faydalanabilirler.
Hepinize sevgiler,
Judy Satori.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder