7 Temmuz 2017 Cuma

BM METATRON: Izgara Gerçekliği Yeniden Yüklüyor


5th Dimension 

Başmelek Metatron


Izgara Gerçekliği Yeniden Yüklüyor
Realite Değişimi!
Selamlar Sevgililer, Ben Işığın Meleği Metatron’um. Bu seansa Kristalin Hizmetten Tyberonn’a katılıyorum.. ve sizleri koşulsuz sevginin enerjisinde kucaklıyoruz!
Üstatlar, dünyadaki insan yaşamının ardışıklığındaki büyük ‘geçiş’ noktalarında gezegensel bir ‘Realite Yeniden Yüklenmesi’ gerçekleşiyor. Bu Windows 8’in Windows 12 ye güncellenmesi ile karşılaştırılabilir. Şu andaki geçişiniz bir güncellemedir. Ama, realite yeniden yüklemeleri aynı zamanda gerilemeler de olabilir. Örneğin, gezegen Atlantis’in son çöküşünde realite gerilemesi deneyimledi.
Izgara sistemi aslında ana programdır, yeniden yüklemelerin sürücüsüdür. Atlantis’in Altın Çağının zirvesinde, inanılmaz karmaşık bir geo – ızgara yerindeydi. Boyutlar ve diğer ‘dünyalar’ arasında etkileşimleri sağlıyordu. Atlantis’in son ‘Çöküşü’ aslında yeni bir başlangıç idi. Ve karşılaştırıldığında yeni çağ ilkel idi, büyük odağın sadece yeniden inşa etmede değil, aynı zamanda hayatta kalmada olduğu bir zaman aşaması. Bu, ‘sıfırdan başlamayı’ daha iyi bağdaştırmak için yeni, daha az karmaşık bir realite gerektiriyordu.
Her yeni ızgara programı, önceki ‘realite’ sisteminin ‘hafızasının’ çoğunu kaybeder, siler veya yer değiştirir. Realite programı aktarımları arasında erken aşamalarda çok stresli bir periyot gerçekleşir. Bu, çok fazla stres ve karışıklık periyodudur, çünkü yeni programda işlev yapmak için öğrenme zamanıdır.
 
Realite yeniden yüklenmesi engin modifikasyon getirir. Değiştirilmiş olan orijinal yapı artık spesifik realitesinin çalıştığı kodlar ve programları içermez ve eski sistemin ‘eski program’ hafıza bankaları asla düzeltilemez veya kurtarılamaz; ebediyen değişmiştir.
Amacımız gezegenin 2012’nin sonlarında yeniden başlatıldığını ve kasıtlı bir ayarlama zamanlamasında olduğunuzu vurgulamaktır. Eski parametreler yok oluyor ve hepiniz ayarlanıyorsunuz, hepiniz değişen derecelerde ‘realite programı’ değişiminin stresini hissediyorsunuz.
Büyüleyici, ama zorlayıcı bir gezintidesiniz. Kolaylaşmadan önce, daha zorlaşabilir, ama hepiniz baskılarla başa çıkmak için aletlere sahipsiniz ve bunları kullanmak önemlidir. Ve gezegende size yardım etmek için aranızda olan enkarne & tezahür etmiş üstatlar olduğunu temin ederiz.
2017 – 2038 aşamasında, sınanacaksınız. Sonraki 10 – 14 yılda gerekli belirsiz bir aşama deneyimliyorsunuz. Kristalin elektro – manyetikler uygun yerküre düğümlerine değişiyor ve ‘yeni’ yerküre kodları & akımları 2038’e kadar tam olarak yerinde olmayacak, tam olarak optimal olmayacak.
Bu, gezegenin kutupluluk veçhelerinin yeniden yapılandırılmakta olduğu anlamına geliyor. Ve bu aşamada, normalleşmiş parametrelere henüz ulaşılmıyor. Bunu farklı şekilde ifade etmek için, Pandora’nın Kutusu sonraki yirmi yılda açık olacak.
Yanlış anlamayın. Bunu sizleri korkutmak için paylaşmıyoruz, gerçekleşmekte olan değişimlerin daha iyi bir programa götürdüğünü temin ederiz. Ama program 2038’e kadar tam olarak işlevsel olmayacak. Ancak, Yükselişi sağlamak için yerinde olan yeterli kodlama var. Felaket kehanetlerinin materyalize olmayacağı bilgisinde iyi dinlenin.
Geçiş Gerçekleşiyor!
Üstatlar, ister kabul edin ister etmeyin, olağanüstü bir geçişte, evrimsel bir sıçrama aşamasındasınız. Ve etrafınızdaki kaosa rağmen, insanlığın yükselişinin yolunda olduğunu bilmeli ve inanmalısınız. Geçiş şimdinizde gerçekleşiyor. Sizler Dünya planı paradigma devrimindesiniz. Daha önce bunun geldiğini, kolay olmayacağını biliyordunuz. Ve kolay değil.
Bu tür geçişler zordur, çünkü insanlık anormal fiziksel, psikolojik & boyutsal paradigma değişimleri ile yüzleşmeye ve uğraşmaya zorlanıyor. Realite şiddetli bir şekilde kendisini yeniden organize ediyor & yeniden modelliyor. Bu, birkaç kişi tarafından kavranıyor, çoğu insan tarafından fark edilmiyor ve kitleler tarafından yanlış anlaşılıyor.
Realitenin Düzeltilmesi
Realitenin süre giden düzeltilmesi gerçeği, tüm insanlığı düşünmeyebileceğiniz şekillerde & alanlarda etkiliyor. Şu andaki ‘evrim sıçraması’ yaşamın zihniyetinde ve ifadesinde geçici bir dengesizlik yaratıyor. Bu tür değişim zamanlarında istikrara ulaşmak çok daha zordur. Ve bu ‘istikrarsızlık’ kaosta, karışıklıkta, melankolide ve depresyonda büyük artışı etkiledi.
Birçok durumda ‘Pota Astrolojisinin’ arınma aşamasında olduğunuzu anlattık. Bir temizlik gerçekleşiyor, ‘realiteyi’ Altın Çağa yeniden ayarlamak için tüm çözülmemiş şeyler yüzeye çıkıyor. Ve tünelin sonundaki ışığı, duman ve ateşin ortasında görmenin zor olduğunu kavrıyoruz.
Ama net olmak için, etrafınızdaki arınma sadece astroloji nedeniyle değildir. Bunun yerine, en yüksek veçheden, sizler Yükselmeyi, genişlemeyi seçtiğiniz içindir. Ve bu karar astrolojik yerçekimlerine kodlanmıştır, ki bu astrolojik yerçekimleri son derece bilinçlidir ve insanlığın hareketine uyumludur.
Gerçekleşmekte olan boyutsal geçişler var ve bu genişlemenin mekanikleri dualiteyi etkiliyor. Ve gerçekte, kutupluluk aleminizin çekirdek – manyetiklerini dramatik etkiliyorlar.
Kristalin ızgara gezegenin üstüne binerken, realitenin yeni ‘kalıbını’ oluştururken, elektromanyetik ızgara azalıyor. Metafizik liderlerinizin çoğu bunun insanlığı nasıl etkilediğine ‘Yükseliş Semptomları’ diyor. Belki daha uygun bir tanımlama ‘manyetik geri çekilme’ olabilir. Ama aslında, gerçekleşmekte olan şey metafiziksel ‘woo-woo’ değil… dahil olan fizik yasaları var.
Güneşiniz 11-12 yılda manyetik kutuplarını değiştirir. Kuzey ve Güney, anyonik ve katyonik güneş kutupları ters yüz olur, pozisyon değiştirirler. Her 12 yıllık döngünün başlangıcında ve bitişinde, iki kutuplu enerjiler nötrleşir ve bozunur. Bir anlamda, Aralık 2012’den bu yana Dünyaplanı boyutsal matriksi, Güneşin Kutup değişimine benzer şekilde boyutsal kutupluluk parçalanmasından & geçici bozulmadan geçmektedir, bozulma enerjisel bozulmadan gerçekleşiyor. Bu, şimdide hızlanıyor.
Yükseliş Semptomları & Manyetik Geri Çekilme
Bilim insanlarınız tarafından bilinmese de, bu geçici bozulma insanlığı sayısız şekillerde etkiliyor; ‘Yükseliş Semptomları’nın basit açıklamalarının çok ötesinde. Değişimler, bilim & boyutsal fizikte açıklamaları olan manyetiklerin ve yerçekiminin mekaniklerindedir. ‘Ana – görüş’ biliminiz bunları yıllarca ne ‘görecek’ ne de anlayacak. Geçici olmasına rağmen bu bozukluklar dünyada ‘insan’ yaşamının her yönünü etkiliyor; duyguları, zihin hallerini, fizyolojiyi ve gezegensel çevreyi etkiliyor.
Bu değişimler ile başa çıkmanın yolları var, ama ön koşul değişimlerin gerçekten gerçekleşmekte olduğunu kavramaktır. Bunların ne olduğunun temel bilgisi ve değişimlerin sizi nasıl kötü etkileyebileceğinin söylenmesi ile donanmış bu anlayış önemlidir.
  • Fiziksel Kimlik – Çokboyutlu Sızma
  • Cinsel Yönelim
  • Yoksunluk Duygusu
  • Esenlik Kaybı – Artan Endişe
  • Artan Korku, Panik, Sinirlilik
  • Duygusal İstikrarsızlık – İnişler ve Çıkışlar – Fazla – Az Tepkiler
Bunlar geçici değişim semptomları iken, oldukça gerçekler ve sinir sistemi üzerinde çok stres yaparlar. Bunlar fiziksel & zihinsel dengeyi kötü etkileyebilir. Bunlar sıhhat duygusunu bozabilir, ilişkilerde düşmanlığa neden olabilir ve karanlık kötümser tutumlara yol açabilir… normal durumlara ve zorluklara mantıksız panik tepkiler.
Geçmişi Hatırlama & Lineer Zaman
Realitenin yeni kalıbı ayrıca lineer/boyutsal zaman ardışıklığının kollektif anlayışını sallamayı tetikleyebilir. Buna göre, hem geçmiş anıları & hem de kısa vadeli anıları hatırlamak etkilenir. Bazılarınız zaman kaybı deneyimliyor olabilirsiniz. Yıllarca önce yaşadığınız belirsiz bir olay veya deneyim herhangi bir neden olmadan aniden zihninize gelebilir. 2 gün önce veya 2 hafta önce gerçekleşen olaylar garip şekilde çok uzak ve bulanık görünebilir. Kronolojik zaman tanıma kalıbı ‘tekrar sarılıyor’.
Bu daha fazla şiddetleniyor, çünkü süreçte hepiniz farklı zaman yapıları içinde, dünya planında mevcut yeni genişlemiş boyutsallıkta diğer boyutları ve potansiyelleri keşfetmenin kafa karıştırıcı başlangıç aşamalarındasınız.
Yeni paradigma bildiğiniz şekliyle ‘lineer zamanı’ karıştırıyor. Lineer zaman illüzyonunun doğası elektromanyetiktir ve kutupluluk hareket ederken, polar manyetik azalmanın süregiden salınımında & geçici nötrlüğünde zaman büzülür ve genişler.
Yeni Paradigma
 2017’de, Yeni Dünyanın beşinci yılında hepinizin kapasitelerinizin ve potansiyellerinizin üretken gelişiminin & derin keşfinin hızlı akımında olduğunuzu söylüyoruz. Özlediğiniz uzun zaman önce planlanmış kehanet edilen çağdasınız.
Uyanmanın, kalk borusunu duymanın ve konukluklarınızın çağları boyunca çalıştığınız & öğrendiğiniz her şeyi eyleme koymanın zamanı.
Korkuyu Giderin – Gökyüzü Değişiyor, Ama Çökmüyor!
Bir aşamanın sonu, diğerinin başlangıcıdır. Her şeyin kaybolacağını ve yok olacağını söyleyen karşı fikirlileri dinlemeyin. 2017 yeni bir sayfayı çevirmenin ve üstatlığın ifadesi vasıtasıyla umudu & yüksek beklentiyi birlikte yaratmanın zamanıdır. Değişimin realitenin doğası olduğunu ve realitenin sürekli evrimleştiğini temin ederiz. Gittiği yönde dalgaya binin. Yeni realiteyi kucaklayın, çünkü o burada ve genişliyor.
Geçiş & Dünya
Dünya ve onun krallıklarının hepsi süregiden değişimlerin son derece farkında. Dünyanın bilinçli enerjileri ve ruhları inanılmaz evrimin hızlandığının farkındalar. Ama insanlara benzemeyen şekilde, sezgisel geçiş bilgilerinde bilinmeyen ‘korku faktörü’ yok. Süptil bilgelik halinde akan her parçacık ve atom dahil, Dünya Krallıkları aslında ‘Her Şey İyi’ mesajını yansıtıyorlar. Gerçekte bu mesaj gezegendeki her bilinçli ‘güç düğümü & kutsal site’de insanlığa yayınlanıyor… yine de dinlemek için çok az kişi zaman ayırıyor ve bir kaçı işitiyor.
Gezegensel krallık mesajının titreşimi ‘felaket’ korkusunun & panik ihtarlarının üstesinden gelebilir, iptal edebilir, çünkü canlı Dünya ve onun krallıklarının tümü değişimleri gezegenin doğal vites büyütmesi olarak tanıyor. ‘Felaket mesajı’ dünyanın doğal krallıklarında var olmaz. Ama elbette, sadece siz insanlar sabah ve akşam haberlerinde küresel kaosun ve çevresel yıkımın günlük olumsuz raporlarını işitiyorsunuz. Doğada teselli bulmanızı teşvik ettiğimiz zaman, kafanızı kuma sokmanızı savunmuyoruz. Doğa medyanızda sürekli olarak gerçekleşen korkunun ‘dikkat – şok’ yöntemi & programlamasının ortasında sıhhati yeniden keşfetmenize yardımcı olur. Ama çoğu modern medyanın dikkat çekmek için taraflı olduğunu ve sansasyon yarattığını kavramanız önemlidir.
Dünya canlıdır ve inanılmaz bilinçli ve güçlü bir varlıktır. İnsanlık dünyayı yok edemez, dünyanın insanlığın kurtarmasına ihtiyacı yoktur. Bu, Dünya Krallıklarının sevgi dolu hizmetkarları olmak için gayret etmemeniz anlamına gelmez.
Ayırt etme & Seçim
Şimdi ile 2038 arasındaki yıllar bazılarınız tarafından kucaklanacak ve bazılarını korkacaklar. Ve açık olalım, insanın tutumu önemlidir ve tutum sizin seçiminizdir. Evet, gittiği yönde ata binmek anlamlıdır, ama binmeden önce gittiği yönü bildiğinizden emin olun. Korkunun alevlerine değil, esenliğe doğru ileri binmeyi seçin. Çünkü korku statiktir, engelleyicidir. Körce koşan, korkmuş sürü uçurumun kenarına doğru gider.
Esenliğin yemyeşil vadisinde, umudun sadece canlı olmadığını, geçiş zamanlarında geliştiğini göreceksiniz. Her zaman, gezegende nereye gideceğinizin seçimi, özgür seçimdir.
Korkunun, ‘Gökyüzü Çöküyor & ‘Son Yakın’ın savunucuları, Mu & Atlantis’in son günlerinden bu yana dünya üzerinde var oldu. Bu birçok dinde getirildi, insanlığın zihinlerinde verimli toprakla buldu. Aslında insanlığın kollektif hücresel hafızası birçok felaketsel tufanın, denize gömülmenin, depremlerin derine gömülmüş bilgisini içeriyor. Ama ayrıca, dünyanın kasıtlı bir illüzyon olduğun ve tüm yolların en sonunda aydınlanmaya götürdüğü bilgisi de gömülüdür.
Yükseliş gerçekleşecek, bu olabilirlik noktasının ötesindedir. İnsanlık bu realiteyi seçti. Ama kritik kitleye ulaşılıncaya kadar, Yükselişin tek seferde tek kalpte gerçekleştiğini anlamak önemlidir. Bu 2038’de başlıyor!
Bu arada, yeni dünyada bireysel olarak, üzerinde durduğunuz şeyi kendinize çekersiniz. Özgür irade paradigmalarında, eğer dünyanın son yıkıma, ekonominin felaketsel bir çöküşe doğru gittiğine inanmayı seçerseniz, yaşam deneyiminizde bu olabilirliğin bireyselleşmiş versiyonlarını yaratabilirsiniz. Bu, Çekim Yasasının parçasıdır. Tek bir korku dolu negatif düşünce başka bir negatif düşünceyi çeker. Aynı şey pozitif düşüncelere de uygulanır, ama tek bir pozitif yaratıcılık düşüncesinin on düzine yıkıcı titreşimden üssel olarak daha güçlü olduğunu anlamak önemlidir. Bu, Dualite adı verilen bu kasıtlı illüzyonun anahtarıdır. Sorumlu yaratımı öğrenmelisiniz.
Kutupluluk Değişiyor
Kutupluluk değişiyor, dualiteyi büküyor. Pozitif ve negatif dikey aşırı uçlardan yatay dizilişe değişiyor, artık zıt uçlarda değil.
Dünya gezegeni kendi inanılmaz & çeşitli güneş sisteminde eşsizdir. Ve Dünyada gerçekleşmekte olan değişimler aynı zamanda güneş sisteminde gerçekleşiyor. Güneşiniz değişiyor, yeni ışığa, koşulsuz sevginin ışığına yanıp sönüyor.
Değişim oldukça gerçek ve hayal edebileceğinizden daha engin. Yeni realite kök salarken, zamanın çağları, lineer geçmişiniz sadece değişmeyecek, aynı zamanda gerçek anlamda giderek ortadan kaybolacak. Gerçekte, gelecek artık geçmişten yaratılmayacak, gelecek gelecekten yaratılacak. 3B vizyonunun üzerinde olan ışık tutulacak ve yeni paradigma, umudun ve net vizyonun yeni spektrumunu getirecek.
Bu orada, ufukta Üstatlar. Umutsuzluğa kapılmayın, çünkü tek bir ruhun umudu ve inancı binlercesinin vizyonunu aydınlatabilir.
Ben Metatron’um ve sizinle bu Gerçekleri paylaşıyorum. Her zaman sizinleyiz.
Ve Öyledir…
(Çeviri: Saffet Güler)
Yukarıdaki kanallık Telif Hakkıyla Korunmaktadır © Tüm Hakları Saklıdır, 2017
James Tyberonn  & Earth-Keeper Publications

0 comments:

Yorum Gönder