2 Aralık 2012 Pazar

Agarta Ve Şambala'nın Kuruluşu ( Birin Oğulları - Belial'in Oğulları) Atlantis uygarlığı


Kozmik kökenli bilgilere dayanan Mu Kültürü'nden ilk etkilenen Atlantis Uygarlığı olmuştur. Mu kültürü Atlatis'te geniş kitlelerce benimsendi ve yaşam zemini buldu ancak Atlanis'in özellikle son dönemlerine doğru insanlığın aşağıya iniş sürecinin bir sonucu olarak bilgiler yavaş,yavaş dejenere edilmeye ve negatif alanda kullanılmaya başlandı.Ezoterik sırlar ve özellikle de, Parapsişik yetenekler egoistçe çıkarlar doğrultusunda kullanılmaya başlandı.

Belli bir süre sonra bu durum, Atlantis'in iki farklı kutuba bölünmesine sebebiyet verdi. Eski Mu kültürünü sürdürenler ve bu kültürü negatif alanda kullanmaya başlayanlar olmak üzere iki ayrı grup oluştu .

Bu birinci gruba " Bir'in Oğulları " ikinci gruba ise " Belialin Oğulları " adı verildi.

Kozmik bilgileri kötü bir şekilde insanların zararına kullanmaya başlayan " Belialin Oğulları " yoğun bir şekilde " Kara Maji " uygulamalarına yöneldiler. Parapisişik yeteneklerini bu alanda kullanmaya başlamaları o denli yoğunlaşti ki, kıtalarının fiziki ve atmosferik dengeleri ciddi bir şekilde bozulmaya başladı. " Bir'in oğulları" nın tüm girişimleri sonuçsuz kaldı. Sonunda araları iyice açılan iki grup arasında tarihte ilk kez majik yöntemlerinde kullanıldığı büyük bir savaş çıktı. Sayıca üstün olan "Belialin Oğulları" yıllar süren savaştan gallip çıktılar. Kazanan "Karanlığın Oğulları" oldu.

Kıtalarının fiziki ve atmosferik dengeleri bu savaşta iyice bozuldu

ve sonunda birbiri ardına tufanların yaşanmasına sebebiyet verdi.Kıtalarının tamamen sulara gömülmesinden önce her iki grubun temsilcileri çevre kıtalara göç ettiler. Ve kendilerine iki ayrı yeraltı merkezi kurdular

"Bir'in Oğulları" nın kurduğu merkez " AGARTA" " Belialin Oğulları"nın kurduğu merkez ise "ŞAMBALA" adıyla anılmaya başlandı.



Her iki grubun ellerinde bulunan bilgiler aynıydı ama kullanım alanları bir birlerinden son derece farklıydı.

( Orta Çağ'da yapılan ve Şeytan'ı tasvir eden tablolardan birinin adı "Belial" dir.)

Yeraltında merkezleşen bu iki ayrı grup, çalışmalarını buralarda sürdürdüler. Agarta bir çok inisiyeyi ve bazı Peygamberleri gizli yeraltı merkezlerinde eğitti . Ezoterik Bilgiler'in tamamen unutulmaması için çeşitli inisiyatik merkezlerin kurulmasına ön ayak oldular. Çok küçük bir halkada bu bilgiler günümüze kadar getirilebildi.

Şambala ise, Dünya üzerinde yaşayan insanların bilgiden uzaklaşması için, çeşitli faaliyetlere girişti . Dünya üzerinde yaşayan bizim devremiz insanlarından bazılarıyla irtibata girerek, asıl amaçlarını gizleyerek, onları kendi felsefeleri doğrultusunda eğittiler.Çeşitli kurum, loca, grup, ve derneğin kurulmasına ön ayak oldular. Tek bir amaçları vardı: İnsanları " Ezoterik Bilgi" den uzak tutmak. Bu gruplar uluslar arası örgütlendiler. Hemen her ülkede merkez oluşturdular. Bazı kilit noktaları ellerine geçirdiler.

Bütün bunlar olup biterken, Dünya'nın aşağıya iniş sürecininde sonlarına gelindi. Bu süreçte Şambala çok daha geniş taraflara sahip oldu.Bunun böyle olması Dünya'nın genel aşağıya iniş sürecinede uymaktaydı. Yani bilgisizliğe ve negatif enerjilere yatkın insanlık bu süreçte Şambala'nın yanında yer aldı.

Ünlü araştırmacı yazar Jacques Bergier, " Les Livres Maudits" adlı kitabında Şambala'nın uzantılarına " Kara Tarikat " üyeleri adını vermiştir. Bergier, bu tarikatın amacını şöyle açıklar:

" İnsanları bilgilerden uzak tutmak ve cahil bırakmak için, bir takım sırlarla insanların karşılaşmalarını önlemek amacıyla büyük bir organizasyon kurulmuştur. Bu organizasyonun üyeleri tüm Dünya'ya yayılmış durumdadır. Bu tarikat ezoterik bilgileri ve belgeleri yöntemlice yok etme konusunda büyük bir başarıya ulaşmışlardır. Bu kara cüppelilerin uygarlık kadar eski olduklarıyla ilgili elimizde ciddi deliller bulunmaktadır ."

Üyelerine " Kara Cüppeliler" adını verdiği bu tarikat mensuplarının, tarih içinde yaptıkları inanılmaz komplolarla ilgili kanıtlar açıklayan Bergier, kitabında son derece önemli bilgileri açıklamış durumdadır. Bu bilgiler arasında İskenderiye Kitaplığı'nın bir kaç kez nasıl yakılarak, buradaki Ezoterik Bilgiler içeren kitapların yk edildiğini ve Eski Mu Kültürü ve sırlarını içeren belgelerin nasıl çeşitli entirikalarla oradan kaldırıldığını ayrıntılarıyla açıklamıştır.

İnsanlığın aşağıya iniş sürecinde ilerlemesinde önemli bir fonksiyon gördüler. Ve bunda büyük bir başarıya ulaştılar.

Bu açıdan bakıldığında büyük bir vazife gördükleri söylenebilir. Ama artık işlerin değişme vakti gelmeye başlamış durumdadır.

 
Şekilde görüldüğü gibi, Şambala'nın etkinliğinin artık sonlarına gelinmiştir. Yani insanlık genel inişten genel çıkışa geçme arifesinin eşiğine gelmiş ve burada durmaktadır. Şambala ve onun uzantısı konumundaki grupların etkisinden insanlık yakasını kurtarmak zorunda olduğu günlere doğru hızla ilerlemektedir.

Onbinlerce yıl önce başlayan ve günümüze kadar devam eden bu süreçten kuşkusuz ülkemiz de fazlasıyla nasibini almış durumdadır. Her iki grubunda bizim devremiz uygarlığına inanılmaz büyük etkileri olmuştur. Şimdi sizlere Şambala'nın tarihe malolan inanılmaz çalışmalarından sadece birini sunmak istiyorum. Bakın Mu Kültürüne ait bazı bilgiler, Şambala'nın üyelerince nasıl kötü amaçlarda insafsızca kullanılmıştır.. Şimdi aktaracağım olay, Şambalanın Dünya'mıza ne denlli etkide bulunduğuyla ilgili çok çarpıcı bir örnektir..

Bu örnek 


" NAZİ KARARGAHINDA TİBETLİ RAHİPLERİN İŞİ NEYDİ " adlı konu

3 comments:

dogaustukutuphanesi dedi ki...

Merhaba Güzel Bir yazı olmuş

Bende Kanalımda bu Konuya ilişkin bir video yapmayı düşünüyorum

https://www.youtube.com/channel/UCAG5HALf4Y2G24ytrlgPocQ

ercan akşın dedi ki...

bilgiler doğru

ercan akşın dedi ki...

muzaffer kınalı gibi agartaya gidenler türkiyede var

Yorum Gönder