9 Aralık 2012 Pazar

Yıldız Portalının Açılması

 
İnnahana burada, bizler bu karşılaşmadan dolayı çok sevinçliyiz.
Biz sizin galaksinizden değil , yıldızlararasından geliyoruz ve daha önce de sizi ziyaret ettik. Sizinle irtibata geçtiğimiz zaman çoğunlukla “Venüs Portalını” kullanıyoruz. Ancak bu sefer Yeni açılan Yıldız Kapısından geldik. Frekansımızla – meditasyonunuzu gerçekleştirebileceğiniz muhteşem bir kristal Tapınak oluşturduk. Bu enerji sizi yeni zamana açacaktır. Kristal titreşimlerini hücrelerinizde, atomlarınızda hissedin.



Sizin izninizle şu anda sizlere çok özel bir enerji aktarıyoruz, ince titreşimlerin kristalin enerjisi. Bu enerji, eğer izin verirseniz , sizin hücresel enformasyonunuzu/bilginizi değiştirecek .
Bu anda ince, yumuşak zarif enerjinin sizin enerji alanınızdan geçtiğini ve tüm bedeninizi ahenkle dengelediğini hissedin...


Eğer hala daha blokajlarınız varsa , şimdi bu frekansa özellikle bedeninizin o yerlerine girmesini isteyin.
İstediğiniz takdirde Bu frekans ileride de sizinle olacaktır. Biz size her yeni günde bu frekansa – bu yıldızlar arası titreşime bağlanmanızı öneriyoruz/davet ediyoruz.


Ellerinizde tuttuğunuz “Kristal Tohumlar” ve enerjilerin kristalin alanları Dünyayı Tohumluyorlar. Bundadır zaten 12.12.12 ve 21.12.12 tarihlerinin anlamı.


Lotusun merkezinde Kristal Tapınakta oturduğunuzu ve Yıldız Kapılarından yönetilen enerjilerin doğrudan kalbinize ve bedeninize geldiğini hayal edin. Ellerinizdeki kristalleri enerji ile yoğunlaştırın, daha sonra bu yeni enerjiyi hayatınızda taşıyacaksınız.


Yakın zamanda herhalde bu kristal tohumlara gereksinim olacak yerlere götürüleceksiniz . Bu sözün gelişi –kendiliğinden gerçekleşecektir. Böylece sizler Yeni Bilincin Tohumlarını tüm gezegende aktive edeceksiniz. Siz muhteşem bir zamanda bulunuyorsunuz. Ve daha da fazla kendinizi açmaya ve yaşamınızı değiştirmeye hazır olacaksınız.


Venüs Portallarından çıkarak ve Yıldızlararası alanda seyahat ederek biz ,Kristal Tapınağın lotusunun merkezinde bulunuyoruz. Bizim boyumuz 4 metreden daha yüksek ve bizim gözlerimizden aşkın kristal ışığı akmaktadır. Sizler bize altın diyebilirdiniz, ancak bu sadece bir illüzyondur çünkü biz - saf enerjiyiz. Biz sizleri- titreşim frekanslarının sizin yaşamınıza girebilmesi için, bizimle birleşmeye çağırıyoruz .


Onu kabul etmeye hazır mısınız? Size doğru akan aşkı hissedin. Bu ruhunuz için nektardır. Bu sizin hedeflediğiniz şeydir – sevgi ve sadakat. Bu özellikler sizin kalplerinizi hafifletir .
İnnahana buradaydı, biz teşekkür ediyoruz ve sizi büyük aşkta kutsuyoruz . 

Unutmayın bizi çünkü yakında size döneceğiz.

İngrid Keminer http://www.galacticnetwork.com/
Ceviri : Zehra Usanmaz

0 comments:

Yorum Gönder