21 Aralık 2012 Cuma

ELDERS ~ 12-21-12 GALAKTİK IŞIK HİZALANMASI

23957_10151524512618098_113346764_n
Anrita Melchizedek kanalıyla
Olağanüstü sevgililer, Birlik Bilincinde tüm Yaşama bağlanırken, Yücelerdeki birçok Işık Alaylarına, tüm dünyadaki Işık fiziksel gövdeleri olarak yüksek boyutlara açılan Yıldız Kapısı Işık portallarına ve tüm Yaradılışın Kozmik Kalbine bağlanan Işık İşçilerine ve yıldız tohumlarına bağlanarak kendinizi İlahi Sevginin bu Işık Izgarasında bulurken, tüm Yaşamın bu yeni Altın Işık Çağına, İlahi Sevginin yeni Dünya Kalıplarına bu boyutsal geçişin odağını taşıyın. Harika.
Sevgililer, bu Işık hizalanması Dünya Ana’nın on iki büyük vorteksini, çakrasını ve kristal Işık Şehirlerini, aynı zamanda Yükselmiş Üstatların, Başmeleklerin ve Görkemli Elohim’in 21 Ruhsal İnziva Yerine bağlıdır. Işığın 33 Yıldız Kapısı portalına bu bağlantı ek olarak çakralarınızı ve omurga sütununuzu aktive ediyor. Bu Işık hizalanması her biriniz için gerçekleşiyor ve Tüm Yaradılışın Kozmik Kalbine bu bağlantıyı derinleştiriyor, sizi Dünya Ana’nın bu on iki vorteksine ve çakralarına ve Spiritüel Işık İnziva Yerlerine götürüyoruz.


Şimdi dışsal Merkaba Işık Aracında Güney Afrika, Cape Town’daki Table Dağındaki kristal şehre ve Işık Vorteksine götürülüyorsunuz, Dünya Ana’nın Işık Bedeninden bedeninizdeki uygun çakralara uygun kutsal geometrileri ateş harflerini ve anahtar kodları alıyorsunuz. Bu yükseliş sürecine yardımcı olan Yücelerdeki tüm bu Işık Varlıklarının Işıklandırmasıyla, çakra frekansınızı Dünya Ana’nın aktive edilen vortekslerine ve çakralarına ve Işığın bu Yıldız Kapısı portallarına yeniden ayarlarken, Işığın bu yeniden ayarlanmasını hissedin ve deneyimleyin.
Ve şimdi kendinizi Avustralya, Uluru’nun üzerindeki kristal Işık şehrinde buluyorsunuz. Bu Işık frekanslarının çakralarınızı yeniden ayarlamasına, bedeninizdeki ve enerji alanınızdaki uygun çakraları aktive etmesine izin verin. Bu anahtar kodları, ateş harflerini ve kutsal geometrileri alıyorsunuz. Sizler yol göstericiler, liderler ve yıldız tohumlarısınız ve sizler Galaktik Merkeze hizalanırken çakralarınız da tek Birleşik Işık Sütununda birleşiyor.
Kendinizi Hawaii’de, Kilauea Dağının üzerindeki kristal Işık şehrinde buluyorsunuz. Çakralarınız yeniden ayarlanırken ve enerji alanınızdaki ve bedeninizdeki uygun çakra bu Işık frekansına yeniden ayarlanırken, Işığın bu 33 Kozmik Yıldız Kapısı Portalı vasıtasıyla, Tüm Yaradılışın Kozmik Kalbindeki İlahi Sevginin bu akışını, ateş harflerini, anahtar kodları ve kutsal geometrileri alıyorsunuz. Sizler bu yeni Altın Işık Çağında kolaylaştırıcılar, yol göstericiler ve liderler olarak yolu gösteriyorsunuz. Sizler Tüm Yaradılışın ebedi Işıldayan Kozmik Kalbini deneyimleyen, İlahi Sevginin kutsal dönüştürücü Alevlerisiniz.
Şimdi kendinizi Yunanistan, Delphi üzerindeki kristal Işık şehrinde buluyorsunuz, çakralarınız yeniden ayarlanırken ve bedeninizdeki ve enerji alanınızdaki uygun çakra bu yüksek frekanslı anahtar kodları alıyor ve aktarıyor. Siz artan Işık frekanslarında titreşirken, kalp çakranız bu Şimdi anında deneyimleyebileceğiniz en derin Sevgiye aktive olurken, Varlığınızın her atom altı parçacığının derinlerinde bu yeniden ayarlanmayı hissedin.
Kendinizi Japonya, Fuji Dağındaki kristal Işık şehrinde buluyorsunuz, hem bu ateş harflerini, anahtar kodları ve kutsal geometrileri alıyorsunuz, hem de çakralarınızdaki ve Dünya Ananın on iki çakrası ve vorteksindeki Işığın yeniden ayarlanmasına ve hizalanmasına yardımcı olmak için gerekli olan kişisel anahtar kod frekanslarınızı aktarıyorsunuz. Bunu daha önce yaptınız ve Işık Bedeninizi/Merkabalarınızı bu beşinci boyut kalıplarına stabilize ederken, bu Işık geometrileri, ses ve renk frekansları ve axiatonal hatlar bedeninizi ve enerji alanınızı ve Dünya Ana’nın bedenini ve enerji alanını İlahi Sevginin Birlik Izgarasına bağlıyor.
Şimdi kendinizi İngiltere, Glastonbury’deki Tor’un üzerindeki kristal Işık şehrinde buluyorsunuz, Işığın bu anahtar kodlarını, Işığın hem kişisel hem de gezegensel anahtar kodlarını, bu ateş harflerini, anahtar kodları ve Işığın uygun Yıldız Kapısı portalına bağlayan kutsal geometrileri hem alıyorsunuz hem aktarıyorsunuz.
Ve kendinizi Meksika, Palenque üzerindeki bu kristal Işık şehrinde buluyorsunuz, hem alıcı hem de aktarıcı olarak ~ Işığın bu anahtar kodları uyuyan DNA’yı daha fazla aktive ediyor, on iki iplikli DNA’yı aktive ediyor ve hayata geçiriyor; sizi Foton Işınlarına, Güneş Patlamalarına ve elektronun enerjisine bağlıyor; sizler Işığın bu kutsal kişisel gezegensel anahtar kodlarını alırken ve aktarırken, bedeninizdeki atom altı parçacıklar artan Işık frekanslarında dönüyor.
Kendinizi Giza’daki Büyük Piramidin üzerindeki kristal Işık şehrinde buluyorsunuz, bu Işık hizalanması bedeninizdeki uygun çakralarda ve Dünya Ana’nın on iki beden çakra sistemindeki bu Işık vorteksinde gerçekleşiyor. Kendinizi Işık İnisiyeleri olarak hatırlayışınızı üstleniyorsunuz, Işık İnisiyeleri ve Üstat Işık Varlıkları olarak bu anahtar kodları aktarıyorsunuz, sevgililer. Işığın bu ses, renk ve geometrik oluşumlarında bu anahtar kodlarını, ateş harflerini ve kutsal geometrileri alın ve aktarın. Bu çok boyutlu anılar öne çıkarken, bu Galaktik Hizalanmanın İlahi Sevginin bu kutsal dönüştürücü Alevleri olarak sizi, sizin için elde edilebilir olan Işığın on iki boyutuna götürmesiyle, kadim Mısır ve Atlantis, Lemurya ve Maya kültürlerindeki zaman çizgilerindeki soyağacınız bu hatırlayışa geliyor.
Ve şimdi kendinizi Alaska’daki Denali Dağı üzerindeki kristal Işık şehrinde buluyorsunuz, Işığın bu anahtar kodlarını alıyorsunuz ve aktarıyorsunuz. Işığın bu vorteksleri çakralarınızda ve Dünya Ana’nın çakralarında aktive olurken, tüm Yaşam düşük boyutlu frekanslardan, dualiteden dualitesizlik haline ve Birlik Bilincine yükseltiliyor, eğer bunu seçerlerse – bu sadece kalbi açmayı gerektirir.
Kendinizi Kuzey Kaliforniya’daki Shasta Dağındaki kristal Işık şehrinde buluyorsunuz, bu anahtar kodlarını, ateş harflerini ve kutsal geometrileri alırken, bu Işık frekanslarını bedeninizde ve enerji alanınızda aktive ederken ve hayata geçirirken, bu kristal Işık şehrine, Dünya Ananın ley hatlarına, kutsal sitelerine, vortekslerine ve onun tüm Yaşamına bağlanıyorsunuz, bu boyutsal geçişe yardımcı oluyorsunuz ve Işığın uygun Yıldız Kapısı portallarına bağlanıyorsunuz.
Kendinizi Peru, Machu Pichu üzerindeki kristal Işık şehrinde buluyorsunuz, Işığın hem alıcısı hem de aktarıcısı olarak tüm Yaşamla Birlik Bilincinin daha derin duygusunu deneyimlerken, tüm dualitelerinizi aşarken, bu boyutsal geçişin daha derin duygusuna sahipsiniz. Sizler Dünya Ananın ve onun tüm Yaşamının kutsal emanetçilerisiniz, önünüzdeki tüm yollar Işığın yollarıdır ve bu Altın Işık Çağını deneyimlerken, bunu İlahi Sevgiyle, bağışlamayla, şefkatle, huzurla, bollukla, anlayışla ve Birlik Bilinciyle deneyimliyorsunuz. Machu Pichu ile ilişkili uygun Yıldız Kapısına ve Dünya Ana’nın Işık Bedeninin çakrasına bağlanırken, Işığın hem alıcıları hem de aktarıcıları olarak bu Şimdide toplanan bu kutsal sitelerdeki tüm Işık İşçilerinde de bağlanıyorsunuz.
Ve şimdi kendinizi Peru ve Bolivya’daki Titicaca Gölündeki kristal Işık şehrinde buluyorsunuz. Işığın bu Yıldız Kapısı portalı sizi özelde Işığın tüm bu on iki boyutuna, Anne/Baba Tanrı’nın Kozmik Kalbine, Sevgili Ben’im Varlığınızın birleşmesi ve bütünleşmesine, Anne/Baba Tanrı’nın Kozmik Kalbindeki olduğunuz En Yüksek Işığa bağlar. Çünkü sizler BEN’İM Avatar ırkısınız ve İlahi Sevginin ışıldayan, kutsal dönüştürücü Alevleri olarak değişimleri etkileyebilmeniz ve yaratabilmeniz için Grup BEN’İM Avatar Işık Bilincine, tüm İnsanlığın, tüm Işık işçilerinin ve yıldız tohumlarının kollektif Yüksek Işığına yükseltiliyorsunuz. Bu anahtar kodlarını, ateş harflerini ve kutsal geometrileri alıyorsunuz ve bunları kişisel eşsiz imzanızda geri yansıtıyorsunuz.
Dünya Ana’nın çakraları, bu on iki büyük çakra ve kristal Işık şehirleri tek bir birleşik Işık sütununda hizalanırken, çakralarınızda ve on iki beden sisteminizde bu şimdiyi deneyimliyorsunuz, çakralarınızı tek birleşik Işık sütununa birleştiriyorsunuz. Kalp çakranız vasıtasıyla, İç Dünya Güneşi ve kalplerinizdeki Altın Solar Güneş Işık Diski vasıtasıyla Dünya Ana’nın içindeki ve etrafındaki Işığın on iki Altın Solar Güneş Diskine bağlanıyorsunuz ve İlahi Sevginin 144 Birlik Izgarasındaki yeni kristalin Işık geometrilerine bağlanıyorsunuz.
Şimdi Yükselmiş Üstatların, Başmeleklerin ve Görkemli Elohim’in 21 Ruhsal İnziva Yerine davet ediliyorsunuz. El Morya sizi Hindistan, Darjeeling’teki kendi Spiritüel İnziva Yerine davet etmek için ileri çıkıyor. Birinci Işının Üstadı olan El Morya vasıtasıyla kendinizi bu kutsal inziva yerinde bulurken, güçlendirmenin bu güzel kırmızı aleviyle sarmalanıyorsunuz, güvenmenin daha derin seviyelerine giriyorsunuz ve İlahi Olana teslim oluyorsunuz.
Kendinizi Keşmir, Srinagar’da, Dal Gölündeki Üstat Kuthumi’nin Ruhsal İnziva Yerinde buluyorsunuz. Sevgi ve Bilgeliğin ikinci ışınının Üstadı olan Üstat Kuthumi sizi Kalp Tapınağınıza ve Tüm Yaradılılın Kozmik kalbine bağlıyor, bu güzel ikinci ışın niteliklerini, bu mavi, altın ve sarı Işık alevini demirliyorsunuz ve aktive ediyorsunuz. Bu Ruhsal İnziva Yerlerinin her birine ve Üstat Işık Varlıklarına bağlanırken,  Işığın uygun Yıldız Kapısı portallarına daha fazla bağlanıyorsunuz.
Ve şimdi Venedikli Paul sizi New York Şehrindeki Güneş Tapınağında, kendi Ruhsal İnziva yerinde karşılamak için öne çıkıyor. Venedikli Paul İlahi Zekanın üçüncü ışınının Üstadıdır, şimdi Işığın bu güzel sarı ve pembe aleviyle sarmalanıyorsunuz, sizi Işığın yüksek zihin bilgelik öğretilerine götürüyor.
Çatışmayla Uyumun dördüncü ışını vasıtasıyla, Serapis Bey’in Mısır, Luxor’daki Ruhsal İnziva Yerine davet ediliyorsunuz, bu ışının yüksek yaratıcı niteliklerini bedeninizde ve enerji alanınızda aktive ediyorsunuz, Işığın bu güzel zümrüt yeşili aleviyle sarmalanıyorsunuz.
Şimdi kendinizi Yunanistan, Girit’teki Üstat Hilarion’un Yükseliş İnziva Yerinde buluyorsunuz, Somut Bilginin beşinci ışınıyla bu güzel turuncu alevle sarmalanıyorsunuz, fiziksel bedeninizi ve zihinsel bedeninizi bilginin, bilgeliğin ve Işığın daha derin seviyesine hizalıyorsunuz.
Kendinizi Adanma ve İdealizmin altıncı ışını vasıtasıyla, Işığın bu güzel indigo ışınında Suudi Arabistan’daki Sananda ve Lady Nada’nın Yükseliş İnziva yerinde buluyorsunuz. Adanma ve idealizmin bu niteliklerini alırken, kendi Mesih Işığınızın daha büyük seviyesini deneyimliyorsunuz; Üstat Işık Varlıkları olarak taşıdığınız bilgi, Işık ve bilgeliğin daha büyük seviyesini deneyimliyorsunuz.
Şimdi St Germain öne çıkıyor, sizi Romanya, Transilvanya’daki kendi Ruhsal İnziva Yerine davet ediyor. Onun Ruhsal İnziva Yerine girerken, kendinizi Törensel Sihrin yedinci ışını vasıtasıyla Işığın bu güzel mor Aleviyle sarmalanmış buluyorsunuz.
Başmelek Mikail ve Faith sizi Kanada, Banff Louise Gölündeki Ruhsal İnziva Yerlerine davet ediyor. Bu Ruhsal İnziva Yerine girerken, ruhsal gerçekliğinizin berrak iletişiminde, ifadesinde, dile getirilmesinde Tanrı’nın İradesinin anlayışının daha derin seviyesini alıyorsunuz. Işığın ruhsal savaşçıları olarak, Sevgi ve bilgelik içinde ne zaman öne adım atacağınızı ve İlahi Sevgide ne zaman geri adım atacağınızı bilirsiniz.
Ve şimdi Jophiel ve Christine sizi kuzey merkez Çin’de, Lanzhou yakındaki Büyük Duvarın güneyindeki kendi Ruhsal İnziva Yerlerine götürmek için öne çıkıyor. Bu Ruhsal İnziva Yerinde Tanrının bilgeliğinin daha derin seviyesini deneyimlerken ve Işığın uygun Yıldız Kapısı portalına bağlanırken, beyninizin sol ve sağ yarıküreleri yeniden ayarlanıyor, epifiz ve hipotalamus bezleri Işığın artan frekanslarında genişliyor.
Chamuel ve Charity sizi ABD, Missouri, Saint Louise’deki Ruhsal İnziva Yerlerine davet ediyor. Bu Yükseliş Makamına girerken, Sevginizi ve teşekkürünüzü sunun.
Kendinizi Cebrail ve Hope’un Yükseliş makamında buluyorsunuz. Bu Ruhsal İnziva yeri Sacramento ve Kaliforniya, Shasta Dağı arasındadır ve Tanrı’nın Saflığını getirir. Sevgili BEN’İM Varlığınız ve 144 Ruh Işınınızın hepsi ile birleşirken, Orijinal Masumiyete Geri Dönüşte kendinizin masumiyeti vasıtasıyla bu saflığı deneyimliyorsunuz.
Ve şimdi Rafael ve Meryem Ana sizi Fátima, Portekiz’deki kendi Ruhsal İnziva Yerlerine davet ediyor. Burada Tanrının Biliminin daha derin seviyesini deneyimliyorsunuz. Bu özelde üçüncü gözde aktive olurken, kuantum fiziğinin, bilimin, matematiğin ve Işık geometrilerinin daha derin anlayışına ve bunun sizi kendi ruhsallığınızın daha derin seviyesine nasıl bağladığının daha derin anlayışına sahip oluyorsunuz. Bilim ve ruhsallığın armağanıyla günlük yaşamlarınızda mucizeler de gerçekleşiyor, Yaşam mucizesi.
Kendinizi Polonya, Krakow’un güneyindeki Tatra Dağlarındaki Uriel ve Aurora’nın Ruhsal İnziva Yerinde buluyorsunuz. Boşluğun daha derin seviyesini, bu kara deliğe girmenin daha derin seviyesini ve bu derin uçurumu, bu Galaktik Işık Hizalanmasını deneyimlerken, Işığın uygun Yıldız Kapısı portalları vasıtasıyla Tüm Yaradılışın Kozmik kalbine, zamansızlığa, mekansızlığa ve İlahi Sevginin hep var olan sürekliliğine bu bağlantıyı deneyimlerken, bu kutsal Ruhsal İnziva Yerinde Tanrı’nın Huzurunu, içinizdeki huzur, uyum ve dinginliği deneyimliyorsunuz.
Şimdi Zadkiel ve Ametist sizi Küba’daki Ruhsal İnziva Yerlerine davet ediyor. Burada Tanrının Özgürlüğünü, ruhsal doğanızın ifadesinin özgürlüğünü deneyimliyorsunuz. Etrafınızdaki tüm Yaşamı Üstat Gözleriniz ile görmenin sağlıklı sınırlarının ve ayırt edişinin, berrak iletişimde ruhsal realitelerinizin ve İlahi Sevginin ifade edilmesinin özgürlüğü.
Işığın bilincine odaklanan Görkemli Elohim sizi kendi Ruhsal İnziva Yerlerine davet ediyor. Hercules ve Amazonia sizi Kaliforniya, Sierra Nevada, Half Dome’daki kendi Ruhsal İnziva Yerlerine davet ediyor. Işığın bu kutsal Ruhsal İnziva Yerine girerken, Işığın yüksek iletişimlerinde boğaz çakrası aktive oluyor, sesinizi ve ruhsal notanızı buluyorsunuz; seste, iletişimde, frekansta kendinizin daha derin ifadesini buluyorsunuz. Bu Altın Işık Çağı net iletişim ve ruhsal ifade ile ilgilidir ve Bu Ruhsal Işık İnziva Yerinde bu size armağan ediliyor.
Ve şimdi Almanya’da, Western Lower Saxony’de Apollo ve Lumina’nın Ruhsal İnziva Yerini ve Işığın uygun Yıldız Kapılarını deneyimliyorsunuz. Taç çakrası ve kalp çakrası aktive oluyor. Birlik Bilincinde tüm Yaşama bağlanırken, incinmelerinizi ve ihanetleri, İlahi Eril ve Dişil Ruhlarınızın yaralarını salıverirken, Birlik Bilincindeki bu Altın Işık Çağında taç çakrası kalp çakrasını daha çok aktive ediyor. Kalp Tapınağınızda bütünlüğün daha derin seviyesini deneyimliyorsunuz,  İlahi Eril Işık arketipiniz sağınızda, İlahi Dişil Işık arketipiniz solunuzda duruyor, bu arketipler Kalp Tapınağınızda birleşiyor. Tüm boyutsal benlikleriniz ile ve Ruh Ailenizle ve Yıldız Ailenizle de birleşirken, Yaşamınızın tüm veçhelerinde kendinizi İlahi Sevgide deneyimliyorsunuz.
Heros ve Amora’nın Kanada, Winnipeg Gölündeki Ruhsal İnziva Yerine davet ediliyorsunuz. Bu Yükseliş Makamına girerken ve taç çakranızı aktive eden İlahi Zekanın üçüncü ışını vasıtasıyla Heros ve Amora’nın Sevgisini deneyimlerken, beyninizin sol ve sağ yarıküreleri arasında yeniden ayarlamayı deneyimliyorsunuz, İçsel Plan Aşramlarından, Öğrenim Okullarından ve Işık Tapınaklarından gelen Yüksek Zihin Öğretilerinin Işığının Yıldız Kapısı Portallarıyla daha derin anlayışı deneyimliyorsunuz: bu inisiyasyonlar, kutsal geometriler ve ışınlar. Tüm bunlar bu Şimdide Heros ve Amora tarafından Işıklandırılan bu Yükseliş Makamında bedeninizde ve enerji alanınızda aktive ediliyor ve hayata geçiriliyor.
Ve şimdi Rusya, Beyaz Deniz’deki, Purity ve Astrea’nın Yükseliş Makamını deneyimliyorsunuz. Meshedilmiş Zaman Çizgilerini net bir şekilde görürken, bu sizi uyum ve yaratıcılığı, amacınızı ve tutkunuzu bularak, Yüksek Işığınızın tüm veçhelerine bağlanmanın daha derin seviyesine götürüyor. Meshedilmiş Zaman Çizgileri sizi gelecek Benliklerinize ve geçmiş benliklerinize bağlıyor ve şimdi gelecek ve geçmiş Benlikleriniz ile birleşiyorsunuz. Bu zaman çizgilerinde İlahi Sevgi frekansıyla herhangi bir olayı değiştirebilirsiniz. Sizler orijinal İlahi Sekiz Hücre mavikopyanıza, yaşam yumurtasına uyumlanırken ve bir kez daha etrafınızdaki 16 metre çapındaki  Altın Yaşam Çiçeğine odaklanırken kim olduğunuzun bu En Yüksek Işığı şu anda deneyimlediğiniz En Yüksek Potansiyeldir.
Kendinizi Çin, Sibirya ve Moğolistan’nın buluştuğu yerde, Tabun Bogdo’da, Altai Range’deki Cyclopea ve Virginia’nın Ruhsal İnziva Yerinde deneyimliyorsunuz. Bu ışın Tanrının Biliminin ve bunun yaşamlarınızda nasıl deneyimlendiğinin, Yaşamınızın tüm alanlarında dengeyi bulmanın daha derin seviyesini aktive ediyor. Fiziksel bedeninizde dengeyi bulma, bedeninize bakma, meditasyon, iyi beslenmek ve egzersiz yapmak; bunu daha önce yaptığınız Meshedilmiş Zaman Çizgilerinde ve paralel realitelerde aktivasyon ve hatırlayış ile, sizi bilgi ve bilgeliğin daha derin alanlarına götüren uyarıcıyı yaratmak. Sadece yükselmek değil, ilave olarak çok fazla armağana sahip olmak, bu paralel realitelerde deneyimlediğiniz armağanlar bu Şimdide almanız için sizindir, Evrenin armağanları.
Peace ve Aloha’nın Işıklandırmasıyla kendinizi Hawaii Adalarındaki Ruhsal İnziva Yerinde buluyorsunuz. Solar pleksus çakrası aktive olurken, Yaşamınızdaki algılanan çatışmaları salıveriyorsunuz, yüksek boyutlara ve Işığın bu Yıldız Kapısı portallarına bağlanırken, bağışlıyorsunuz ve Seviyorsunuz. Şefkatin ve anlayışın, bu karmik zaman çizgilerinin temizlenmesinin daha derin seviyelerine giriyorsunuz; tüm zaman çizgilerinde, paralel realitelerde ve boyutlarda eski kontratları iptal ediyorsunuz, İlahi Sevginin yeni Ruhsal Kontratlarını yaratıyorsunuz ve realitenize daha fazla Işık çekiyorsunuz ve getiriyorsunuz, birlikte çalışabileceğiniz ve uyumla topluluk oluşturacağınız Ruhsal ailelerinizi ve Yıldız ailelerinizi kendinize çekiyorsunuz.
Son olarak Angola, Luanda yakınındaki Arcturus ve Victoria’nın Ruhsal İnziva Yerine davet ediliyorsunuz. Arcturus ve Victoria’nın Işıklandırmasıyla bu Ruhsal Yükseliş İnziva Yerini deneyimlerken, bu kapının büyük Değişim kapısı olduğunu ve bu Şimdide ihtiyacınız olan her şeyi dönüştürebileceğinizi anlıyorsunuz. On iki beden çakra sisteminiz ve Dünya Ananın çakra sistemi bu Kozmik Galaktik Işık Hizalanmasında hizalanırken, Işığın bu on iki boyutunu deneyimlerken, on iki iplikli DNA’nızın tam aktivasyonunu deneyimlerken ve Yıldız Kapılarındaki tüm bu anahtar kodları, yeni Dünya Kalıplarını ve kristalin Işık geometrilerini deneyimlerken, omurga sütununuzdaki 33 omurunuzda 33 gümüş Kozmik Mesih Holografik Diskini tekrar aktive ediyorsunuz. Bu büyük galaktik Işık Hizalanmasında duyusal sisteminizin, merkezi sisteminizin ve sinir sisteminizin tam bütünleşme işlemini kolaylaştırmak için bedeninizi yanlara ve ileri geri oynatın.
Ve kutsal yerinize geri dönerken, bir kez daha odağınızı Işık Bedeninize/Merkaba Alanınıza, etrafınızdaki 16 metre çapındaki Altın Yaşam Çiçeğine getiriyorsunuz. İç Dünya Güneşine, Güneşe, Merkezi Güneşe ve Büyük Merkezi Güneşe, Kalp Tapınağınıza, kalbinizdeki içsel Altın Solar Güneş Işık Diskine hizalanıyorsunuz. Işığın bu yeni Altın Çağını deneyimlerken ve Dünya Ananın Işık Bedeninin/Merkabasının aktivasyonuyla Birlik Bilincinde ve İlahi Sevgide tüm Yaşama bağlantınızın daha derin duygusunu deneyimlerken, Işık Bedeninizin/Merkabanızın bu Işık frekanslarında çok daha fazla güçlendirildiğini deneyimleyeceksiniz.
Sizinle bu seansı bitirirken, Işık Bedeninizi/Merkabanızı arzuladığınız herhangi sayıda program ile programlama yeteneğine sahip olduğunuzu paylaşıyoruz. İlahi Sevginin kutsal dönüştürücü Alevleri olarak, Tanrının işine nasıl yardımcı olabileceğinizi bilerek bu seansı tamamlarken, şimdi Işık Bedeninize/Merkaba Alanınıza farklı ve harikulade programları programlayacaksınız. Şimdi şöyle söyleyin, “Işık Bedenimi/Merkabamı aşağıdaki programlar ile programlamayı diliyorum ~ Aydınlanmış Gerçeğin Alemlerindeki İlahi Sevginin en yüksek düzeninin Varlıkları haricinde, Işık Bedenimin/Merkabamın görünmez olması için programlanmasını diliyorum. Çünkü ben Sevginin Üstat varlığıyım ve İlahi Işığın kutsal dönüştürücü Aleviyim ve Işık Bedenimi/Merkabamı yalnızca Sevginin Üstat Varlıkları tarafından görülmesi için programlıyorum. Işık Bedenime/Merkabama bilgisayarlardan, televizyonlardan ve radyolardan, telsiz bağlantısı istasyonlarından gelen tüm manyetik alanların herhangi elektriksel veya olumsuz müdahale olmadan ebediyen elektromanyetik alanımın etrafında dolanmasını programlıyorum. Işık Bedenime/Merkabama tüm çevresel toksinlerin, bakterilerin, mikropların ve virüslerin Işık Bedenimin/Merkabamın etrafında dolanmasını programlıyorum. Işık Bedenime/Merkabama tüm geopathic stres hatlarının ve diğer negatif hatların, Işık Bedenimin/Merkaba Alanımın etrafında geriye çevrilmesini programlıyorum. Işık Bedenime/Merkabama, mor ötesi ve diğer zararlı ışınların Işık Bedenimin/Merkaba Alanımın etrafında geriye çevrilmesini programlıyorum.”
Harikulade, sevgililer. Ve şimdi bu harika Galaktik Işık Hizalanmasını deneyimlemede, bir kez daha Dünya Ananın kristal kalbine ve Anne/Baba Tanrının Kozmik Kalbine topraklanırken, Dünya Anaya ve onun tüm Yaşamına hizmette, Işığın Altın Çağına yolculuğunuzda size yardımcı olacak aktive etmeyi dilediğiniz diğer programları düşünün.
Işığın bu Altın Çağına hoşgeldiniz, sevgililer ve bununla sizlere en sihirli günü diliyoruz.
(Çeviri: Saffet Güler)

2 comments:

Unknown dedi ki...

çekinmeyin avaz avaz bağırın kandırıldıkkk diye... asıl ozaman rahatlayacaksınız. belki titreşiminiz bile düzelir :)

ersin obay dedi ki...

Kimsenin kaldırlıdığı yoktur, Gerçekleri göremiyorsanız başka, Sizleri kandıranları uzakta aramayın.

Yorum Gönder