15 Aralık 2012 Cumartesi

"DÖNÜŞÜ OLMAYAN NOKTAYA ULAŞTINIZ.''


Bugün dikkatinizi bizim ‘’dönüşü olmayan nokta‘’ demek istediğimiz şeye odaklamak istiyoruz.Etrafta bu kehanet zamanları hakkında muazzam miktarda bilgi dönüyor.Bunun dünyanın sonu olduğuna inananlar var,bazıları bunun yükseliş zamanı olduğuna inanıyor ve bazıları ise etrafında çarpıcı olarak dönen değişime karşı hala kayıtsız.Bu eşsiz zaman hakkındaki görüşümüzü paylaşmak istiyoruz. 21 Aralık yaklaşırken dünyanızdaki bir çok insan dehşet verici bir şey gerçekleşeceği korkusunu taşıyor.



Her ne kadar 21 Aralık’ı önemli bir tarih olarak görsek de bunun nedeni o gün dramatik bir şey gerçekleşeceğinden değildir ,nedeni bundan ziyade dünyanızdaki ışığın karanlıktan daha çok olacağı dönüşü olmayan bir nokta olmasından dolayıdır.O korku yerine huzurun yerleşeceği yeni bir devrin şafağıdır.O bir bölümün sonu başka bir bölümün başlangıcıdır.Biz bu dönemi arzuladığınız değişim için katalizör görevi gören bir dönüm noktası olarak görüyoruz.Bu değişim aniden olmayacak daha ziyade olayların gelişimiyle ortaya çıkacak.Bu değişimin etkileri zaten dünyanız üzerine kurulmuştur ve bu şekilde devam edecektir.

Bugünden 20 yıl sonra geriye bakıp şu an yaşadığınız dünyayı tanımakta zorluk çekeceksiniz.22 Aralıkta hayal kırıklığı yaşayanlarınız olacak,çünkü onlar beklentilerini bir şeylerin aniden meydana gelmesi üzerine kurdular.Bazıları dünyanın sonunu , bazıları ise cennetin aniden dünyada tezahür etmesini bekliyor.Bizim açımızdan her şey anlıktır,ancak sizler hala zamanı doğrusal bir biçimde deneyimleyen bir dünyada yaşıyorsunuz.Zamanın etkileri azalmaya devam edecek,yıllar aylar gibi,aylar günler gibi hissedilecek;tüm bu süreç boyunca hızla olmanız gereken insan olmaya doğru değişeceksiniz.

 21 Aralıkta Dünyanın ve onun üstünde yaşayanların felaketvari bir olay deneyimlemesi realitesi de yaşanacak , fakat dikkatinizi odakladığınız realitede değil.Tüm senaryolar daima oynanır,fakat siz yüksek boyutlara huzurlu bir geçişi deneyimlemeyi tercih ettiniz.Sizi korkutarak uyandıracak dramatik olaylara gereksinim duymuyorsunuz,insanlık kolektif olarak uyanmaya başlıyor,artık etrafınıza bakıp neyi yaratmak istemediğinizi görüyorsunuz.Unutmayın ki bilmediğiniz şeyi değiştiremezsiniz.

Realitenizde oynanan olaylar değiştirmeniz için oradadır.Yeni realitenizde savaşa izin vermek istiyor musunuz? Yoksulluğa,suça,yıkıma ve kıtlığa izin vermek istiyor musunuz? Seçim her zaman sizindir.Neyi seçip beraberinizde getireceğinizi neyi geride bırakacağınızı seçmede özgürsünüz.Sözde acımasızlıkların çoğu uzun bir süredir dünyanızda meydana gelmekte,ancak şimdi insanlık uyanıyor ve artık gerçekleşmesine izin vermediği olaylar için tavır takınıyor. 

Daha önce de bahsettiğimiz gibi,çoğunuz genelde 4.boyutta titreşiyor.Her ne kadar zaman zaman her şeyin keyifsiz ve kaosta olduğu gibi hissetseniz de,her şeyin olması gerektiği gibi olduğunu bilin.Hala sizi 3.boyuta bağlayan ''yükleri'' temizliyorsunuz.Bu kısıtlayıcı inançlara gideceğiniz yerde gerek yoktur.Çoğunuz sadece bir kaç dakika önceki güveninizi kıran, kendinden şüphe duymayla birleşen yoğun açıklık anları deneyimliyorsunuz.Bu beklenen bir şeydir.Yanlış bir şey yapmıyorsunuz,sadece kaslarınızı esnetiyorsunuz.Yüksek boyutlarda nasıl yaşandığını hatırlıyorsunuz.Deneyimlediğiniz her şeyin bilinçli olarak yaratıcısı olduğunuz dünyada.Düşük boyutlarda o kadar ''uzun'' yaşadınız ki ,ya da size o kadar uzun göründü ki,buna güvenmenin ne kadar da kolay olduğunu unuttunuz.

Bu bebeğin yürümeyi öğrenmesine benzer.Neyi başarmaları gerektiğini zihinsel olarak anlayabiliyorlar,fakat yürümeye başlamadan öncelikle kaslarını güçlendirmek ve dengeyi geliştirmek zorundalar.Bebek yürüme yetisinde ustalaşmadan önce defalarca düşer,düşüyor olması başaramayacağı anlamına gelmez.Hayır,onlar sadece öğrenir,sizler de öğreniyorsunuz. 3.boyut realitenizden kaybolup giderken,''eski günlerin'' yol ve yöntemleri de gidiyor.Bazıları için bu büyük bir rahatlamadır,fakat değişime daha çok direnç gösteren diğerleri için durum onlar yeni enerjilere teslim olana kadar daha da zorlaşacaktır.

 Heyecanlı ve eğlenceli bulduğunuz bir çok şey artık ilginizi çekmeyecek.Çoğu insan eskiden zevk aldığı şeylerden artık niye zevk almadığını merak ediyor,bu basit bir şekilde öyledir çünkü artık o titreşimde değilsiniz.Katlanarak geliştiniz ve daha memnun edici daha zevkli bulduğunuz yeni şeyler keşfettiniz. Çoğu insan umutla etrafındaki dünyanın değişmesini bekliyor,dünyayı değiştirecek gücün kendi içlerinde yattığını hiç bir zaman fark etmiyorlar .Dünyayı değiştirecek olan sizlersiniz bunu unutmayın;çevrenizdekileri değiştirerek değil,fakat Dünyanın her şeyin değiştiği versiyonuyla birlikte titreşerek.Anlıyor musunuz? An itibariyle yakın bir zamanda buluşacağınız daha huzurlu ve saadet dolu varlığınıza yer açmak amacıyla muazzam miktarda eski enerji salıveriliyor.

Ne kadar sürecek ve ne kadar hızlı olacak bunu göreceksiniz ve bu değişimin etkileri tamamen sizin elinizdedir,bizim değil;her şey tamamen size bağlıdır.Bizim açımızdan bu zamanlar oldukça muazzamdır,geri dönüşü olmayan bir yola geldiğinizi bilin.Yolculuğunuz sona ermedi fakat o zamanla kesinlikle yumuşayacak.Sizi tümüyle kaplayan yoğunluk sizler yeni yaşam ''şekillerine'' yerleştikçe hafızalarınızdan silinecek.

Günler geçtikçe daha çok neşe daha az korku yaşayacaksınız;daha fazla mutluluk daha az acı.Bu muazzam zamanlarda sizinle aynı tarafta bulunmak bizim için onurdur ve biz size hoş geldiniz demek istiyoruz! Umarız bu mesaj bir şekilde size hizmet etmiştir. Sevgi ve ışıkla,bizler sizin melek rehberleriniz. 

Çeviri:Utku Maden Kaynak:http://angelicguides.wordpress.com/2012/12/11/you-have-reached-the-tipping-point/"

4 comments:

Unknown dedi ki...

Vucudumda her nefes aldigimda tiyresimler oluyor bazen nefes aldigim neremde olmasini istediysem odaklandigimda orada oluyor . disardan gozukmuyor aci vermiyor ama her derin nefes almamda sanki icimde bir elektrik varmis ve dolasiyormus gibi oluyor . Neden ? . Yani bu sizlerdede oluyormu . Simdiden tesekkurler...

ersin obay dedi ki...

Bunlar dünyaya yoğun bir enerji geldiği için bizler manyetik varlıklarız dünyayının manyetik alanı ve ızgarası değişimektedir, Bizide etkilemektedir bende farkına varıyorum bende kulak çınlaması baş çakrasında etkileşimler olması sesler duymak canlı rüyalar görmek, Bu yıldan yıla daha çok artıcaktır, Bu sadece bizde değil tüm canlıları etkilecektir, Dünyada yanar dağı faliyetleri kasırgalar seller depremler artmıştır, Devam edecektir.

Unknown dedi ki...

Tesekkur ederim . bende de kulak cinlamasi ve canli ruyalar oluyor ve hic uyanmak istemiyorum . Tesekkurler

ersin obay dedi ki...

Ben teşekkür ederim ilginiz için, Bu aralar bir yoğunluk yaşıyorum halsizlik bazı şeyler üst üste geldi maddi sıkıntı yeni yere alışmak şehirden uzak yere yerleştik, Biraz zaman istiyor kendimi toparlamam

Yorum Gönder