20 Aralık 2012 Perşembe

SİRİUS YÜKSEK KONSEYİNDEN MESAJ

12766_10151094883065882_1953230663_n

18-19 Aralık, 2012

Patricia Cori kanalıyla

Gaia’nın çocukları, lütfen ve göksel kutlamanın bu ihtişamlı saatinde bu sevgi mesajını ve geniş Işık ailenizin ilahi kucaklamasını alın. Bizler Sirius Yüksek Konseyinin Sözcüleriyiz.
Bugün sizlerle herhangi belirli bir olayın gözlenmesinin gücü – kuantum etki – ve bunun dünyanıza, yaşamlarınıza ve “geleceğinize” yansıyan çok boyutlu yapılara tezahürünün örgüsüne ve niteliğine katılımınız hakkında konuşmayı diliyoruz. Ama önce, Dünya’nın yeni mertebesine çalkantılı aktarımının ortaya çıkan sahnesinde bizim alemlerimizden yardım çağrılarınıza karşılı verelim… Gaia sizleri sonraki döngüye taşırken.
Yaşamakta olduklarınızı dinleyip dinlemediğimizi bilmek için ricalarınızı, hayal gücünüzdeki dış alemleri – çoklu evren – arayışınızı işitiyoruz. Bazen sabırla, bazen de endişeyle bir yanıt duymayı bekliyorsunuz. 


Şimdi aydınlanmış yeni vizyonerler tarafından gasp edilen çağdışı bilimleriniz size sesin uzayın vakumunda yolculuk yapamayacağını öğretti, bu nedenle merak edebilirsiniz: “Siriuslu ışık varlıklar dünyanın yüzey planından yükselen – patlayıcı ve öfkeli – karmaşayı işitebiliyorlar mı? Dünyamız yeniye doğru yolunda çatırdayıp sallanırken Gaia’nın tedbirli koruyucuları izliyorlar mı? Kardeşlerimizi çağırdığımızı işitebiliyorlar mı? İnsan ruhunun – Dünyanın kendisinin – dokusunu yırtan endişe verici olayları denetleyerek hala oradalar mı?
Sevginin şarkısının yolculuk yapamayacağı vakum veya boşluğun var olmadığını bilin, ve sonsuz ışık ve kutsal karanlık evreninde sizin kendi algılama kapasitenizden başka sınırlama olmadığına güvenin. Ruhlarınızı senfonisi bizim ruhlarımızda çalarken, erişiminiz tüm engelleri yarıp geçiyor, kalplerimize dokunuyor. 

Sanayileşmiş, askerileştirilmiş Dünyanın ahenksizliği fiziksel uzayın matriksine nüfuz ediyor; Gaia’nın şarkısının müziği ve sizin kendi tatlı nakaratlarınız bize ulaşıyor. Buradayız, size hayal edebileceğinizden daha yakınız, sizden sadece bir nefes uzaktayız, ama bu tür kavramsal’ mesafeler’i hala anlamıyorsunuz. Bunlar bildiğiniz uzamsal tanımlar ile ilgili değil. Evet, hala buradayız, bu titreşimsel imza ile rezonansa giriyoruz. Dingin olun ve sizi sarmalayan ışığımızı hissedin, Tanrıça Gaia’yı kucağımızda tutuyoruz, onu rahatlatıyoruz, destekliyoruz, seviyoruz, sizleri ölçünün ötesinde seviyoruz.

Biz Sirius Yüksek Konseyinin ve hizmette uyumlu ve hizalanmış olduklarımızın özellikle bu saatte dünya sorunlarına odaklandığımız güvencesini vermek istiyoruz. Güneşinizin hızlanmasını ve solar logosunuzdaki geçişteki tüm kozmik ilahların evrim hızını gözleyen bilinçli varlıkların alemlerinin hepsi, Dünya Gezegeninin sakinleri ve koruyucuları olarak kendi sürecinize nasıl yansıdığını anlamanız için, size tanımlamak istediğimiz şekillerde Ra’nın olağanüstü sürecine katılıyor. Bu, size gelecek olan mesaj serisinin ilki olsun.

Sisteminizdeki tüm gezegensel gövdeler fiziksel bileşimlerinde büyük değişimler deneyimliyorlar. Sizi komşularınızdan ayıran örtüler olarak tutulmuş olan gizlilik perdelerine rağmen, Dünya ile uzayı paylaşan orada aileniz olduğunda şimdi berraksınız: hepinizin paylaştığınız ve ilahlaştırdığınız yıldız olan Ra’nın değişen, dönüşüm enerjileri için kendi galaktik provasından geçmekte olan bir aile. Ancak bu göksel varlıkların hiç biri Gaia’nın mücadele ettiği şekilde mücadele etmiyor. Gaia’nın durumu tamamıyla eşsiz bir durum, onun harika manzaraları, cömert okyanusları için ve onun bahçelerinde doğma ayrıcalığına sahip tüm yaşayan varlıklar için çarpışan karanlık ve ışığın savaşı. Arazilerinin artık harikuladelik ile rezonansa girmemesi, bunun yerine umutsuz çaresizliğin vahim kasvetiyle rezonansa girmesi için onu tahrip etmek için her girişim yapıldı, her bahane ve yalan anlatıldı.

Bu, Gaia’ya sahip olduklarına inananların arzuladıkları frekans; bu sizi kendi yollarından atmak için sizi yok etmeyi dileyenlerin sonsuz niyeti. Gaia’nın titreşimini yalnız, yetim gezegen Nibiru’nun rezonans noktası bulup sizinle birlikte Ra’nın yükseliş kordonlarına çekilmeyi başaracak bir noktaya düşürmek. Umutsuz Nibiru varlıkları ve onların savaşçı Annunaki lordları için, Gaia’dan yayılan çok fazla sevgi, çok fazla ışık onların bu yolculuğu yakalayamayacakları anlamına geliyor. Onlar sevgiyle tınlamıyorlar, çünkü sevgi Nibiruluların kollektifinde tamamen unutuldu.

Onlar soylarının tamamen yok olma korkusuna uyumlandılar – bu o kadar  dayanılmaz yoğun bir şey ki, kalbi gölgeliyor ve kollektif gövdenin sadece hayatta kalma zihniyetinde kapana kısılmasına yol açtı. Onların durumunu tarafsızlıkla ve muhtemelen şefkatle hayal edebilirseniz, bu anlaşılabilirdir. Hayatta kalma zihniyeti dünyadaki çok fazla canlı varlığın kendi varoluşlarını nasıl çok uygun şekillerde algılamaya başladıklarıdır.
Diğer taraftan, Annunaki küresel nüfusta çok fazla korku uyandırarak kendi kapkara kazanlarını karanlıkla karıştırırken, tüm gezegeni aşağı çekmemek için çok dikkatli olmaları gerektiğinin farkında, yoksa ne Nibiru ne de Gaia Ra’nın yükselişinde kendi yükselişini yapamaz. Onlar daha önce, yükselen bir yıldızdan (Sirius C) kovuldular ve niyetleri bunun bir daha gerçekleşmesi değil. Bu onların son fırsatı ve bunu biliyorlar. Birçok şekillerde zaman tükendi. Onlarınki bir ikilem – dünya ile rezonansı taşıyan mükemmel frekansa erişmek ve bunu devam ettirmek ve nıhai amaca – Yükselişe – ulaşmak.

Bu “bilişi” içinizde taşımayanlarınız bunun nasıl oynanıp biteceğinin anlatılmasını umutsuzca istiyorsunuz – şüphe olmadan, soru olmadan yanıtların size gösterilmesini özlüyorsunuz. Ama şunu bilin: eğer yaratımın ortaya çıkışında sizin kendi katılımınızı kabullenmiyor ve göz önüne almıyorsa, fiziksel evrenin, daha büyük çok boyutlu kozmosun, hücresel bileşiminizin, duyarlı varlıklar arasındaki etkileşimin, kutupsal alanların, ışık ve karanlığın işleyişinin herhangi açıklaması, şeylerin gerçekte nasıl olduğunu ve sizin için evrimleşmelerinin nasıl beklendiğini tanımlar gibi görünen herhangi bir şey başlangıçta doğal olarak yanlıştır.

Hiç bir doktrin, kehanet, edebi eser veya yasa realitenizi tanımlayamaz, herhangi belli bir tezahürü önceden belirleyemez. Bu, kuantum alanın gerçek doğası değildir. Bunu sizin için hiç kimse yapamaz, sizin dışınızdaki hiç bir şey sizin için arzu edilen bir sonucu yaratamaz. Nasıl tepki verdiğiniz – bilginin titreşim frekansını bilinçli deneyiminize nasıl getirdiğiniz… bu, EVET. Bu zamanda, Dünya Gezegenindeki büyük ve çalkantılı değişim saatlerinde değinmek istediğimiz budur: kollektif bilince örülmüş ve bireysel ruh özünüze işlenmiş.
Bunda ve bundan sonraki mesajlarda vurgumuz sizlere kendi dışınızda gerçekleştiğine inandığınız, bir bireyden veya bir deneyimden yayılan düşünce – tahrikli herhangi bir fenomende, zihinsel/duygusal/fiziksel rezonans frekansı nasıl yükselteceğinizi göstermektir. 

Gözleyebildiğiniz hiç bir şeyin sizden ayrı olarak var olamayacağını öğreniyorsunuz, çünkü herhangi bir deneyimin gözlenmesinde anında o deneyim ile etkileşirsiniz, onun doğasını değiştirirsiniz ve onun sonucu etkilersiniz, aynen onun sizinkileri etkilediği gibi. O sizin muhteşem zihinlerinizin nöral ağlarında ışık hızından daha hızlı yolculuk yapar; beden elektriğinde tepkiyi tetikler; duygusal sularınızın dalgalarında titreşir. “Zihin, beden ve ruh” olarak bildiğiniz, çok – katmanlı enerji formlarınızda gerçekleşen anlık tepkileri tetikler, biz “zihin, beden ve ruhu” bilincin zihinsel/duygusal ve fiziksel spektrumu olarak tanımlamayı tercih ediyoruz.

Sıkça, Saf, sevgi dolu enerji algınızın dışında olduğunu yargıladığınız her şeyi düşünmeyi bile reddeder ve kabul etmezsiniz, çünkü uyumsuz olan her şeyin sizi onunla rezonansa sokacağı veya ‘ona güç vereceğiniz’ mutlak düşüncesine ikna oldunuz. Ve buna rağmen direnç düşüncesi onun sizin olmasına neden olur, demirin mıknatısa yapışması gibi size yapışır. Varoluşunuzun uyumsuz veçhelerini düşünmenin bile korkutucu potansiyeli tam karşıt etkiyi yaratır – dikkate değer kuvvet ve enerjiyle.

Bu nedenle sizi çevreleyen (ve üzerinde yürüdüğünüz) dünyanın tüm veçhelerine bakmanız için ve bunu korkusuz yapmanız için sizi tekrar tekrar davet ettik… korku yerine, meraklı bir içgüdüyle, şeylerin gerçekte nasıl çalıştığını gözleme niyetiyle, nasıl göründüklerini ve onlarla ilgili düşüncelerinizin var oluş halinizi nasıl belirlediğini gözleme niyetiyle.

Bu, tezahüre getireceğiniz gelecek olasılığın anahtarıdır ve yine de, fenomenin gözlemcisi – kuantum alanında oyuncu – olarak algıları değiştirerek sürekli olarak oyunu değiştirirsiniz. Bu nedenle, enkarne olmayı seçtiğiniz bu ihtişamlı geçişin zor saatlerinden geçmenize yardımcı olacak açık yönergeleri ve kesin bilgileri arzulamanıza rağmen, sizler ilerlerken, gözlerken, tepki verirken, bunun içinden geçerken bunu birlikte yarattığınızı hatırlamanız gerektiğini kesinlikle anlamalısınız. Size bunun nasıl olduğunu, nasıl olmuş olduğunu veya nasıl olabileceğini anlatan herkes, var olan, var olmuş olan ve var olacak olan tüm bunların parçası olarak haklı yerinizi sahiplenme tam hakkınızı inkar eder.

Uzay – zaman sürekliliği sabitlenmiş bir matriks değildir, elastiktir, şu anda sizin odaklandığınız realite gibi alternatif realitelerin gereksinimlerine uymak için esneyebilir.  Hiç bir şeyin değişmediğinin görülmesi için olayları yoğunlaştırabilir, yavaşlatabilir ve çarpıtabilir. Açıkça, solar ilahınızın (güneş) hızlanmasının ışığında, birincisi (yoğunlaşma) şu andaki galaktik ortamınız için geçerlidir – ama, belli bir realitenin gözlemcileri olarak kendi yeteneklerinizin gücünü anladığınızda, çoklu evrenin birlikte – yaratıcıları olarak zamanı bireysel olarak yönetme yeteneğine sahip olduğunuzu hatırlatırız. Zamanı kontrol edebileceğiniz mi söylüyoruz? Hayır. çünkü biz kontrole inanmayız. Bu boşuna uğraştır. Farkındalığınızı zamanın ilerleme hızının titreşim özüne getirerek zamanı yönlendirebileceğinizi öne sürüyoruz.

Düşünün: “déjà vu” dediğiniz şeyi yaşadığınız zaman, muhtemelen eşzamanlı bir realiteye – Dünyaya paralel olan ve aynanız olan bir realite – uğruyorsunuz ve o zaman çerçevesinde orada daha hızlı hareket etmeniz için zaman illüzyonu esner – siz zaten daha önce orada bir eylemi tamamladınız. Onu önceden orada tamamladınız ve onu orada bilincinizin bir nanosaniye bile olsa odaklandığı yerde, o paralel realitede rezonansı taşıyarak deneyimlediniz. Var olduğuna inandığınız tek zaman çerçevesine, bu evrensel zaman çerçevesine aniden geri döndünüz ve aynı olay daha sonra gerçekleştiği zaman, sanki daha önce “oradaymışsınız” gibi hissedersiniz. Oradaydınız. Ayrıca oturduğunuz ve rezonansı taşıdığınız bir çok paralelden birindeydiniz. Ve hala oradasınız, orada var oluyorsunuz ve varoluşunuzun farkındalığını nereye bağlayacağınızı belirleyen, orada olmanın veya sayısız diğer eş zamanlı realitelerde olmanın dikkati veya gözlemidir.
İşte, zihinlerinizi kontrol etmek ve dünyadan istedikleri şeyleri almayı dileyenlerin günlük ekmeğine alternatif olarak düşüneceğiniz size getirdiğimiz asıl mesaj.

Dünyanızın olayları, gündönümü geçişi, Güneşin ateşli patlamaları ve sizi huzursuz eden ve sallayan tüm faktörler ile ilgili derin kaygınızı deneyimliyor olabileceğiniz varoluşsal krizlerle ilgili olarak, bu referans noktasını geçmek, Yeni Dünyayı tasavvur edebileceğiniz yere gelmek için kendi “zaman yolculuğu” aracınızı yaratabileceğiniz bilin. Bilincin diğer hallerinin ustalıkla gözlenmesi ve paralel evrenlerdeki tam işlevsel olan o benliğin odağıyla, beklediklerinizin zaten gerçekleşmiş olduğu ve bunlardan önceden geçtiğiniz paralel Dünyaya/paralel realiteye geçiş yapmanızı sağlayacak bir zaman transfer paketi yaratabilirsiniz.

Farklı dünyalarda farklı hızlarda nasıl yürüyebileceğinizi ve dikkatinizi oraya getirerek ihtiyacınız olan bilgiyi nasıl toplayabileceğinizi fark edebilmeniz için, özellikle DNA’nızın aktivasyonuyla bu zamanda sizlere yardımcı olunuyor. Kendinizi her bir versiyonunuzun farklı bir hızda koşturduğu on adet paralel veya alternatif bir yarış pistinde hayal edin. Kendinizin her bir bireysel formu yolculuğa emiliyor, ama farklı hızlarda ilerleyen diğerlerini gözleyebiliyor; odakları ileriye doğru olan itici güçten çekildiği zaman. Kısa sürede, tempo hızlanıyor veya yavaşlıyor. Diğerlerinin gözlenmesi odağı ve ileri doğru yönün niyetini ve odağını bozar ve diğerlerinin hızıyla rezonansa ulaşma eğilimi olur.

Önünüzde uzanan şeyi – zaten içinden geçmiş olduğunuz paralel dünyayı – gözlemek için ileri doğru kuantum sıçraması yapmakta ve sonra kendinizi o bilişte – o güvende – topraklayabilmeniz için sizi getirmekte size yardımcı olmaktan onur duyarız. Eğer katılmak isterseniz, önünüzdeki saatlerde, tam olarak Orta Avrupa saatiyle sabah saat 04:00′te (Türkiye saatiyle 05:00′te) böyle bir zaman transfer paketine hazırlanmakta size yardımcı olmak için buradayız.

Bu mesajı okuduktan itibaren o saate kadar yiyecek tüketmemelisiniz, evinizden, bedeninizden, çevrenizden aşırı elektromanyetik girişimleri (parazitleri) uzaklaştırmalısınız. Tüm elektronik cihazlar tamamen fişten çekilirse, piller çıkarılırsa, ev ortamındaki dalga frekansları etkisiz kılınırsa özellikle kolaylık olur. Etrafınızdaki hayvanların olağanüstü hassaslıklarıyla yanınızda olmasına izin verin – birçoklarının bu geçiş zamanında yiyeceği reddettiğini göreceksiniz. Onlar birçoğunuzdan daha fazla galaktik kuvvetlere uyumlular, çünkü onlar her zaman sezgisel bedenlerinde, kendi hisleri içindeler, birçok insan varlığı zihinsel bedenlerindedir ve bundan kaçmakta sıkıntı yaşarlar. Hayvanlar farkındadır.

Sindirim sisteminiz temiz olmalı ve sindirim işlemiyle engellenmemeli ve ideal olarak ölü, işlenmiş maddeler (et vs) yenmemeli. Su için, elektromanyetik biyolojik ünitenizin enerjisel olarak en fazla iletkenliğinde olması için, dualar, düşünceler ile enerjisel olarak kendinizi yükseltin.

Gaia’nın elektromanyetik enerji ızgarası ile kuzey – güney hizasında çalışacağız, bu nedenle eğer başınız kuzeye doğru, ayaklarınız güneye doğru yatarsanız, en alıcı pozisyonda olursunuz. Bu zamanda, Dünyanın kuzeyi güneşten en uzak mesafededir. Güneş, Galaktik Merkezle 6.57 derece kuzey’de hizalanıyor. Sirius Gaia’nın bedeninden geçen kozmik enerjilerin portalı olan Giza Platosuna direkt olarak hizalanıyor.
Uzay – zaman sürekliliğinde geçici bir değişim yaratmak için uyumlanan ve ortamı yaratanlarınız için niyetimizi oluşturuyoruz, zaten önceden ilerlemiş olduğunuz o paraleli deneyimleyebileceğiniz bilinçteki bu sıçramayı yaşayabilmeniz için bunu yeterince uzatacağız.

Bizim perspektifimizden, uzay – zaman matrikinin nasıl değiştirildiğini biliyoruz; askeri/bilimsel ekipleriniz de şu anda bunun üzerinde çalışıyor. Kısa bir an için bu elastiği esnetebiliriz, ama o geriye kapanır – bu önünüzde uzanan manzaranın tek kısa bakışı, vizyonu olacak. Yarın sizlere bu vizyonu armağan etmek istiyoruz – yakın zamanda zamansızlık olarak bileceğiniz yarın.

Belirlenen zamanda, uzanmanız, Gaia’nın kalp atışından nefes alıp vermeniz, gözlerinizi kapatmanız, kendinizi duyusal dünyadan özgürleştirmeniz ve ruhunuzun daha yükseklere uçabileceği bir pencere açmakta bize katılmanız için davet diyoruz.

Nerede olursanız olun, ne yaşıyor olursanız olsun, yolculuğun keyfini çıkarın. Ve korkusuz olun, Yaradılışın sonsuz sanatkarlığını keşfeden ölümsüz varlıklar olduğunuz, kutsallığın kıvılcımları olduğunuzu her zaman hatırlayın.

— Bizler Sirius Yüksek Konseyinin Sözcüleriyiz
©Patricia Cori

0 comments:

Yorum Gönder