7 Kasım 2013 Perşembe

Damgalar Ve Aşılar - Kryon



 Damganız doğuştan sahip olduğunuz spiritüel “parmak iziniz” dir. Hücresel düzeyde temsil edilir ve biyolojinizle birlikte DNA’nızla ilişki ve etkileşime girer. Damgalar değiştirilemez. Damganızın örnekleri şunlardır: Kendiniz için programladığınız öğrenilmesi gereken karmik dersler, astrolojik doğum etkileri (manyetik denge, doğum burcunuz), yıldız karmanız, yaşam dersiniz ve aura renginiz. Bunlar kişilik özelliklerinize, egonuza, beden tipinize, duygusal durumunuza, hastalığa karşı bağışıklık derecenize ve yaşam çizginize yansıyan çok önemli niteliklerdir. Asla değiştirilememesine karşın, damganız eşit derecede güçlü bir spiritüel vasıta tarafından etkilenebilir ya da nötrleştirilebilir.
 

Aşılarınız damganızı hafifletip ıslah eder. Aşıları damganız üzerindeki kısıtlayıcılar ya da değişen kontroller olarak düşünün. Damgadan farklı olarak sürekli değişirler, onlar evrenin zeki yoludur. Aşılarınızın rehberleriniz vasıtasıyla spiritüel makinenize girmeleri sağlanır. Oluşumunuzun belli veçhelerini kısıtlayan bir dizi aşıyla doğarsınız. Hepinizin sahip olduğu tipik aşı akıl ve zekayı kısıtlayan aşıdır ki, bununla kısıtlanmış iki boyutlu bir zaman perspektifine sahip olursunuz. Bu yüzden evren hakkında da iki boyutlu düşünme eğilimi gösterirsiniz. Siz aydınlandıkça bu aşı daha net görmenizi sağlayacak şekilde ayarlanır, hatta başka bir aşıyla değiştirilir. Aşıların neleri etkilediğinin örnekleri şunlardır: Spiritüel dengeniz, zekanız, hoşgörünüz, bilgeliğiniz, yetenekleriniz ve içsel huzurunuz. Doğum damganız çabuk kızan, aşırı öfkeli, hasta bir insan olmanıza yol açabilir, ama karmanızı hallettikçe aşılar bu durumu 180 derece değiştirebilirler. Evren tarafından yapılan aşının en büyük yararı karmadan kurtulmanıza yardımcı olmasıdır. Yaşamınızda karmik dersinizi tatmin eden bir dönemden başarıyla geçtiğinizde, doğum damganızın o dersi oluşturan bölümünü nötrleştiren bir aşıyla ödüllendirilirsiniz.

Nötr aşıyı talep etmek yeni bir ayrıcalıktır. Yeni enerjide evren size, damganızın tüm yaşam niteliklerini iptal edecek bir dizi nötrleştirici aşı veren özel üstat rehberler sunmaktadır. Şimdi tüm doğum niteliklerinizi ortadan kaldırabilir, tüm karmik derslerinizden kurtulabilir, daha fazla aydınlanabilir, dengeli ve sağlıklı bir hale gelebilir ve kendinizi gezegeni iyileştirmek için çalışmaya hazırlayabilirsiniz. Bunların işaret ettiği şey, nötr aşıyı alıp gezegende olumsuzu olumluya dönüştürebileceğiniz gerçeğidir...



0 comments:

Yorum Gönder