18 Kasım 2013 Pazartesi

Pleiadesliler

 
“Fiziksel bedeninizde kim olduğunuzu keşfedin çünkü o sizin gücünüzün uzantısı. Işığı bedeninizde taşıyarak yüksek frekansı gezegeninize getiriyorsunuz. Ve bu frekansta bilgi var. Işık frekansı kimliğinizin ve size özgü bilincin tarihini içeriyor. Dediğimiz gibi, sizin fizik bedenlerinizin genetik tasarımcıları, onlarla aynı becerilere sahip olmanız halinde sizi denetleyemeyecekleri için bu bilinci veri tabanınız yada hücre yapınıza dağıttılar. Adına düşüş denilen biyo-genetik deney ve dönüşümü gerçekleştirdiler. Çok uzun bir zaman dilimi boyunca süren pek çok deney yaptılar.

Işık dağıtılmış olanı bir araya getirmeyi temsil eder. Bu görevi yerine getirmek için bütün yapmanız gereken olmaktır. Sadece var olduğunuzda kendinizi evrimleştirip, ruhsal yaşamınızı geliştirdiğinizde gerçekten de ışığın bütün diğer üyelerinin sizin gibi evrimleşeceğine kesin gözüyle bakmanız gerekir.

Hepinizin çevrenize koyduğunuz sınırları incelemeniz gerek. Evrimleştiğinize, geniş bir bakış açısına sahip olduğunuza ve bir çok şeyi gördüğünüze inanıyorsunuz. Yola nereden çıktığınız düşünülürse gerçekten de ilerleme kaydettiniz. Bununla birlikte, ne yapabilip yapamayacağınıza olan inancınızı sınırladığınızı görmediğiniz konusunda size güvence veririz. Onlar sizi bu gerçeklik frekansına bağlayan ipler.

Bu sınırlamalar sizi, içinizde uyanan bilgiyle harekete geçmekten alıkoyuyor. Bilgi ruhsal yükselişin bir parçasıdır. Ruh alemiyle daha büyük bir uyum içinde olmanız için gerçekliğin çeşitli katmanları ortadan kaldırılıyor. Ruhsal ilerleme budur. Sınırlamalardan vazgeçmenizi ve maddesel yaşamınızın her yönünü belirleyip korumayı bir yana bırakmanızı istiyoruz.

Işık taşımak müthiş bir görevdir. Işığa bir kez bedeninize girme izni verdiğinizde değişim sürecini başlatmış olursunuz- kiminizin keşfettiği bu süreç her zaman da sevinç dolu yükseltici ve eğlenceli değildir. Değişim süreci eğlenceli bir halde değilken yeltenebileceğiniz ilk şey kendinizi gelişmekten alıkoymaktır. Değişim, duygusal olaylara korkuyla karşılık vermeye dönüşür..

Nerede olursanız olun ışık sütununu kullanın. Hepinizin taç çakranızı açarak başınızdan gelen ve bedeninizi ışıkla dolduran bir ışık sütununu görselleştirmesini öneririz. Kozmosun yüksek boyutlarından gelerek içinizi dolduran ve güneş sinir ağınızdan çıkarak parlak bir eterik yumurta içinde varolmanız için bedeninizin çevresinde bir ışık topu oluşturan bu kozmik ışık sütununu canlandırın…

Bu zamanda yapabileceğiniz en iyi şey kendi frekansınızın koruyucusu olmaktır. Olanlar karşısında farkındalık ve anlayışınızı tutarlı bir şekilde sürdürmek için elinizden gelen her şeyi yapın. Size bilgi getiren Işık enerjisi ve yaradılışın frekansı olan Sevgi frekansıyla tutarlı olun….”

0 comments:

Yorum Gönder