12 Kasım 2013 Salı

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost) 12.11.2013

 
Bedenlerinizdeki güçlü değişimleri hissediyor musunuz Sevgili Bireyler? Onlar bu günlerde tamamlanıyor ve bedenleriniz size şu anda gönderilen yüksek frekansları alıp onlara uyumlandıkça bilinçleriniz seçilmiş olan yüksek realiteleri bedenlerinize büyük baskı yapmadan deneyimlemekte özgür olacaklar. Bedenleriniz bütün deneyimleri işlemek ve diğerleriyle paylaşma ihtiyacı içerisindedir. Birçoğunuz yüksek realitelerini astral bedenleri içerisinde çoktan deneyimlediler ve bunun sadece mutluluk dolu küçük bir parçasını hatırlıyorlar. Bu ziyaretler aynı zamanda sizin yüksek alemlere Yükseliş sürecinizin nihai anlarına hazırlanmaydı. Yüksek realite deneyimlerinizin her bir detayını ve her bir hissini hatırlayacaksınız ve bu sizi şu anda olduğunuzdan çok daha güçlü hale getirecektir.


Zamanın akışı ve anlamı kesinlikle değişecek ve var olmanın yüksek alemleriyle olan bağlantınızın tamamiyle farkında olacaksınız. Her bir kabiliyet onunla birlikte gelişecek ve siz iki realitede de sadece Şimdi anında bulunacaksınız. Bedenleriniz saf yüksek frekansları alan ve onları diğerlerinin kolaylıkla alabilecekleri şekle dönüştüren güçlü Işık aygıtları gibi işlev görecekler.  Frekans, yükselmeyi seçmiş olanlarınızın hepsi bunu yapabilecek duruma gelene kadar yoğunlaşacaktır.

Sizin değişiminizle birlikte aynı zamanda toplumunuzun ve insanlığın yaşadıkları gezegene ve Güneş sisteminiz ve Galaksideki diğer gezegenlere bakış şeklinin de değişimi gelmektedir, Sizin kendi bilişiniz ve sizin sayenizde paylaşılan biliş ‘gözlerin açılmasına’ yardım etmektedir ve Evrendeki yeriniz hakkındaki gerçek görülmektedir. Bilgilerinizi ve Yaratımın gerçeğinin sade olduğu konusundaki anlayışınızı hafife almayınız ve kalplerindeki bilişe uyanmış olanların hepsi bunun farkındadırlar.


 Bu gerçeğin ifade edilebileceği birçok yöntem vardır ve her biriniz bu anlayış konusunda kendi uyarlamanıza sahipsinizdir, ancak temel prensip her zaman değişmeden kalır. Biz deneyimlemek için buradayız. Biz burada yaratmak için çektiğimiz bütün olasılıkları deneyimlemek için bulunmaktayız çünkü her bir Ruhun içinde her zaman o, daha fazlasını arayış arzusu vardır. Bu arzu aynı zamanda sizin kendi arayışınızı ve Işıkta büyümenizi de yönlendirmektedir. Sadece şu anda bulunduğunuz yerdeki varlığınızla siz diğerlerinin bu realitedeki varlıklarının amaçlarını başarmalarına izin verecek olan, içlerindeki kıvılcımı dönüşüm alevine değiştirme arzularına doğru ateşliyorsunuz.

Olan bütün değişimleri tekrar hissediniz ve büyük devam etme arzunuzun bir parçası olarak kabul ediniz. Biz sizin yüksek frekanslara uyum sağlamanız için yardım ediyoruz ki bizim formlarımız onlara alışkındırlar ve her ne kadar bazı zamanlarda bedenlerinizi çok yorsa da onları her zaman almak istemenizden dolayı oldukça mutluyuz. Biz dikkatli bir şekilde ve sevgi dolu olarak bizimle bağlantıya geçmek ve enerjilerimizi direk almak isteyenlere özen gösteriyoruz.  Kollektif olarak biz de aynı zamanda enerjilerimizi hepinize yolluyoruz. Bizim genel anlamda kabul edilmemizin vaktinin çok hızlı bir şekilde geliyor olduğunu hissediyoruz.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve hepinizle enerjimi paylaşmaktan dolayı çok mutluyum. Bunlar çok güzel anlar ve ben birçoğunuzun da kendi enerjilerini diğerleriyle paylaşmak isteyeceklerini biliyorum. Bunu özgürce yapınız ve diğerlerine yardım edebilecek kadar güçlü olup olmadıkları konusunda hiçbir endişe taşımayınız. Siz Işıkta büyüdünüz ve herkese ulaşan bir düşünceyle buna ihtiyacı olanlara bunun sizden akmasına izin veriniz. Bu yaşam süresince kendinize belirlediğiniz hedefler ve arzularınıza ulaşmanız ve başarmanız için düşünceler çok güçlü birer araç haline geliyorlar. İşte bu hayatınızın tam da o zamanıdır ve biz sizin bunun ne kadar güzel olduğunu fark etmenizi diliyoruz.

Kanal :madad

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder