7 Kasım 2013 Perşembe

Suzanne Lie ~ ARKTURUSLULAR MESAJI- İLK TEMAS ÇOK BOYUTLU ZİHNİNİZİN 3üncü BOYUTLU BEYNİNİZLE İÇSEL İLETİŞİM BAĞI

 
İlk temas çok boyutlu zihninizin üçüncü boyutsal beyninizle ilk teması ve içsel iletişimidir.

Beyin tamamiyle kafatasınızla örtülmüştür ancak çok boyutlu zihniniz dördüncü boyut ve ötesi ile uyumlandığı yer olan beyninizin tam üzerindedir.
Dolayısıyla fiziksel bedeninizin aurası üçüncü boyutlu beyniniz ve çok boyutlu zihniniz arasında ilk iletişim yöntemidir.
Çok boyutlu zihniniz bir kez ‘temas’ta bulunduğunda ve fiziksel beyninizle içsel iletişime geçtiğinde Dünyevi bedeniniz Işık bedenine doğru başkalaşım geçirmeye başlar.


Bu başkalaşım daha çok tırtılın kelebeğe dönüşmesi gibidir, bunda yeni bir elementin eklenerek dönüşümü söz konusu değildir. Bu bunun yerine bedeninizin yüksek frekansta rezone olmaya uyumlanmaya dönüşmesidir.
Yüksek frekansta rezonans her zaman yüksek frekansta mevcuttu ancak bu sizin Dünyevi bedeninizin sınırlı algısı tarafından görülebilir değildi.

Çok boyutlu zihninizin enerjik yapısı fiziksel bedeninizle karışıp etkileşime geçmeye başladıkça yüksek boyutlu algılarınız insan bilincinize bağlı hale gelir. Ancak, siz bu algıların sadece yüksek bilinç seviyesindeyken bilincindesinizdir.

Korku bazlı düşünceler ve duygular tarafından yaratılan düşük bilinç seviyesinde Dünya bedeniniz adrenalin dolu olur ve gelebilecek her hangi bir tehlikeye karşı alarmda olur. Bu yüzden bütün dikkat fiziksel dünyaya çevrilmiştir. Diğer taraftan daha yüksek bir bilinç seviyesinde olduğunuz zaman ki bu sevgi dolu düşünceler ve duygular tarafından yaratılır, Dünyevi bedeniniz endorfin ile dolu olur.

Bu endorfin neşe, sevgi ve bunların serbestleşmesiyle başlayan mutluluk duygularının gücünü arttırır. Bu bilinç seviyesinde olduğunuz zaman dünyadaki her şey güvenlidir. Ne zaman kendinizi güvende hissederseniz bilinciniz yüksek boyutlara uzanır ki bu sizin günlük yaşamınızın sınırlarının ötesine yüksek boyutlara bilinçli bir şekilde anlık bakış algısına geçmesine yeterli izni verir.


Bu bilinç seviyesinde siz algılarınızı normal insani ‘görülebilir’ olan alanın ötesine elektro-manyetik alanın ışığın yüksek ifadesi olan ultraviyoleye çevirebilirsiniz. Öncelikle daha çok dördüncü boyutu algılamaya başlarsınız ki siz o realiteye rüyalarınızdaki yaşamlar aracılığıyla alışkın hale gelmişsinizdir.

Sizin fiziksel dünyevi bedeniniz her şeyin ‘görülebilen’ elektro manyetik tayflarla sınırlı bir alanda uyumlandığı bir hologram içerisinde yaşamaktadır. Yükseliş sürecinizde en büyük sorunlardan bir tanesi fiziksel düzlemin tek realite olduğuna inanma alışkanlığını bırakmaktır. Bu alışılmış düşünce yapısını bırakmakla siz kendinizin dünyevi bedeniniz olmadığını ancak dünyevi bedeninizi giymiş olduğunuzu hatırlamaya başlayabilirsiniz.

Siz yüksek frekansta bedenleri tuttuğunuz/giydiğiniz birçok realiteye sahipsinizdir, bunlara örnek olarak Pleiadian bedeni, Sirianlı bedeni veya Arkturuslu bedenidir. Evet, biz Arkturuslular çok uzun zaman önce beden giyme ihtiyacımızı terk ettik. Ancak, birçoğumuz dünyevi bedenler formunda ‘iniş’ yaptı. Aslında birçoğumuz Atlantis’in çöküşünde Gaia’nın yardım çağrısını cevaplayarak buraya geldik ki Gaia kendi beşinci boyut dönüşümünü tamamlayabilene kadar dünyevi bedenleri almaya devam edebilelim.

Bizim anlaşmamız şimdi bitti, ve biz/siz gerçek Arkturuslu, veya Pleiadianlı, Sirianlı vb. formlarımıza geri dönebiliriz. Ancak, sizin bilinciniz birçok enkarnasyonlar boyunca dünyevi beden giymiştir. Bu yüzden bilincinizin üçüncü boyut maddesel-bazlı formunuzun tam tersi olarak çok boyutlu ışık-bazlı formunuzun nasıl hissettirdiğini hatırlama sürecinden geçmesi gerekmektedir. Çok boyutlu zihninizin inişi bu süreci kolaylaştıracak olan şeydir.

İnsan beyni elektro manyetik tayfın ‘görülebilir’ olan küçük bir alanıyla uyumlanır ve siz o frekansa bilincinizi uzatmadıkça yüksek frekanslı dataları okuyamaz. Çok boyutlu zihninizin teması ve içsel iletişimi sizin 3B hologramının dışına olan kişisel portalınızdır ki bu yüksek bir dağın üzerinde ışığın yüksek frekanslarını alabilen ve dönüştürebilen bir ‘kontrol kulesi’ gibi hizmet verir.

Bir hologramda yaşamak demek sizin elektro manyetik tayfın söz konusu olan ‘görülebilen’ frekansına uyumlanmak üzere inşa edilmiş ışıktan bir dünyada yaşamanız demektir. Çok boyutlu zihninizle olan iletişiminiz ilerledikçe siz kendi bir çok yüksek alemlerdeki realitelerde olan BENLİK yüksek ifadelerinizi hatırlamaya başlayacaksınız. Dünyevi bedeniniz holografik olduğundan dolayı sizde ışıktansınız. Bundan dolayı ışık bedeninizi yaratmaya veya onu aktive etmeye ihtiyacınız yoktur.

SİZ şu anda düşük frekansla uyumlanmış olan bir ışık bedenisiniz. Sizin fiziksel beyniniz sizin o frekansı algılama durumunuzu aydınlatan ışığın frekansını yansıtmaktadır. Ancak, siz çok boyutlu zihninizle iletişimi ilerlettikçe yüksek ifadelerle olan bilinçli ve bilinçsiz iletişimleriniz size yüksek boyutlu alemlerin realitelerinden bilgi göndereceklerdir.

Bu bilgi size sürekli olarak bilinç durumunuzu ultraviyole tayfa yükselterek içsel algınızı yüksek alemlere tekrar-aktive etmeyi hatırlatmaktadır. Fiziksel formunuz sadece üçüncü boyutu algılayabilir. Ancak, bilincinizi çok boyutlu zihninize uzattığınızda bir veya daha çok yüksek alemsel BENLİKLERİNİZ ile bilinçli iletişim kurabilirsiniz.
Bu iletişim vasıtasıyla BENLİĞİNİZİN yüksek ifadesi beşinci boyuttaki Gaia’yı kolaylıkla algılayabilir ve bu algıları sizin dünyevi bedeninize gönderebilir. Sizin yüksek ifadeniz aynı zamanda bilincinize bilgiler de indirebilir. Ancak, fiziksel beyniniz bu data frekansını almak, saklamak ve anlamak için yeterli değildir.

Daha yüksek seviyeli bir bilinç ile ŞİMDİ yaşadığınız beşinci boyutu algılayabilme kabiliyetine sahip olabilirsiniz. Ancak, öncelikle beyninizin inancı olan tek ‘gerçek’ dünyanın fiziksel dünya olduğu ve yüksek boyutların ‘sadece sizin imajinasyonunuz’ olduğunu reddetmeniz gerekmektedir. Bu bilişin yeniden yapılandırılması sadece düşük frekansın, korku-bazlı 3B bilgisayar beynini temizlemeniz ile gerçekleşebilir.

Bilgisayarınız dolu olduğunda yeni bir data eklemeye kalktığınız zaman bozulmalar olur. Sizin insan beyin/bilgisayarınızda da aynı durum söz konusudur. Bundan dolayı fiziksel beyninizle çok boyutlu zihninizin arasında içsel iletişimde gerekli ‘alanın’ yaratılması için hafıza bankalarınızı dolduran eski hatıralar olan korku, öfke ve keder temizlenmek zorundadır.

Bu eski korku-bazlı duygular aynı zamanda bilincinizde bir ‘direnç’ yaratmaktadırlar. Sizin yeterince yüksek bir bilinç seviyesini koruma kabiliyetinizi engelleyerek bilinçli olarak biz, sizin çok boyutlu zihniniz ile konuşmanızı ve realitenin birçok yüksek ifadesiyle etkileşime girmenizi sınırlamaktadırlar. Neyse ki bu korku-bazlı deneyimler ve hatıralar enerji kalıpları olarak depolanmaktadır. Bu yüzden bunlar hatıralar olarak değil de enerji kalıpları olarak serbest bırakılabilirler.

Örneğin bir dakikanızı ayırıp fiziksel beyniniz ile iletişime geçiniz, böylece korkunun enerji kalıplarını algılayabilirsiniz. Bu enerji kalıbının duygusal durumu, sebebi ile etkileşim haline geçmeyiniz. Yalnızca korkunun bu enerji kalıbının rengini, yoğunluğunu ve hareketini gözlemleyiniz. Bu enerjinin nasıl koyu, yoğun, ağır veya tamamen hareketsiz olduğunu görebildiniz mi?

Bu enerji kalıbını fiziksel formunuzun üzerinde hissediniz. Şimdi bu enerjinin sizi üçüncü boyut illüzyonunda nasıl bilinç seviyenizi ağırlaştırarak kapana kıstırmış olduğunu anlayabiliyor musunuz? Şimdi karanlığın varlıklarının düşük insanlık bilinçleri için neden korku dolu senaryolar yaratmaya devam ettiklerini görebiliyor musunuz?

Neyse ki bütün korkuların panzehrine sahipsiniz ki bu koşulsuz sevgidir. Koşulsuz sevgi ışığın en yüksek frekansları ile rezone olur. Şimdi sizden bütün dikkatinizi koşulsuz sevginin enerji alanına yöneltmenizi isteyeceğiz. Onun ışığın çok çeşitli oktavlarıyla nasıl dolu olduğunu görebiliyor musunuz?

Çok boyutlu sevgi enerji kalıbının yüksek alemlere doğru girdap yapıp sürekli genişleyen bir vorteks ile Çok boyutlu BENLİĞİNİZE yaşayan bir portal yarattığını gözlemleyiniz.

Şimdi sizden korkunuzu, öfkenizi ve kederinizi bu sonsuz muhteşemlikteki vortekse koymanızı isteyeceğiz. Bu korku-bazlı enerji kalıplarının bilincinizden, bilinçdışınızdan ve bilinçaltı beyninizden, kalbinizden ve bedeninizden kaçmasına izin verdikçe korkunun yoğun enerji kalıbı koşulsuz sevgi ışığının girdabında ışığa geri dönüştürülmek üzere kaybolur.

Bu koşulsuz sevginin türbülans yapan ışığı aynı zamanda sizi kendi yüksek BENLİĞİNİZİN rezonansının korumasıyla da sararak her hangi bir tehlikeyi nötralize eder. Koşulsuz sevginin güvenli zarfında bedeniniz bilincinizi çok boyutlu zihninize geri uzatacak olan endorfini salgılar.

Buna ek olarak Galaktik Merkezden gezegeninize gelen yüksek ışık akışı sürekli olarak fiziksel formunuza girmektedir. Işığın bu rezonansı bütün korku-bazlı enerji alanları için oldukça rahatsız edicidir ve onları sizin bilinç üstünüze çıkarmak için çekme hizmeti yapar. Duygular da formunuza girdikleri zaman aynı şekilde hislerle formunuzu bırakırlar.

Bu yüzden kendinize ‘Bu duyguyu sahiplenmiyorum. Bu duyguları serbest bırakıyorum’ demeyi hatırlatınız. Bu bilgiyle yüksek ışık sizin hafızanızın korku-bazlı alanlarını temizler. Bu durumları hatırlamanıza veya herhangi bir şekilde temizlemede yer almanıza gerek yoktur. Sadece koşulsuz sevgiyi size temizlikte size yardım etmesi ve sizi yüksek ışık ile sarması için çağırınız.

Sizin formunuz daha çok sıcak hava-balonu gibidir. Öncelikle siz uçuşunuzu engelleyecek kadar ağır olan herhangi birşeyi bırakmalısınız. Sonra balonu yerdeki kancadan çıkarır ve göklere yükselirsiniz. Böylelikle üçüncü boyutu en düşük frekanslarından bırakarak çıkarsınız.


İçsel karanlığınız/korku ağırlığı azaldığından sizin yüksek alemlere ‘göklere’ olan yolculuğunuz artar. Karanlığın ışığa dönüşmesi sürecine yardımcı olmak için :
Size hak etmediğinizi söyleyen korku-bazlı enerji kalıbını dinleyiniz….
Bu enerjileri koşulsuz sevginin çok boyutlu ışığına gönderiniz…
Bu enerji kalıpları koşulsuz sevgiyle dönüşürken onları gözlemleyiniz…
Her serbest bırakışta dünyevi bedenlerinizin nasıl daha hafiflediğini ve saflaştığını hissediniz…

Sizi üçüncü boyutlu dünya illüzyonunda kapana kıstırmış olan düşük frekanslı hatıraları serbest bırakarak kendinizin yüksek ifadeli BENLİĞİNE uzanıyorsunuz. Böylelikle sizin bilinçli bir şekilde iştirak edeceğiniz çok boyutlu zihninizin üçüncü boyutsal beyninize teması, kenetlenmesi ve içsel iletişiminde bilincinizi sınırlandıran şeyleri salı veriyorsunuz. 


Bir kez çok boyutlu zihniniz fiziksel beyninize tam olarak uyumlandığında siz Çok boyutlu BENLİĞİNİZİN yüksek ifadeleri ile sürekli iletişimde olacaksınız. Bundan sonra siz 3B hologramının sınırlandırmaları ve ayrımı bağlarınızı da serbest bırakabileceksiniz ve holografik programdan KENDİNİZE programcıya kendi portalınızı bulacaksınız.

Biz sizin Çok boyutlu BENLİĞİNİZİN mensuplarıyız.
Biz SİZİZ.
Arkturiyanlılar ve Işığın Galaktik Federasyonu

Çev: Pınar Gelişir

1 comments:

lordofsunshine dedi ki...

Güzel bir mesaj,yararlı olacak... İlettiğiniz için teşekkürler

Yorum Gönder