24 Kasım 2013 Pazar

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost) 22.11.2013

 
Yılın bu zamanı genelde diğerlerini daha sevgi dolu şekilde düşündüğünüz zamanlardır. Yeni yıla yeni umutlarla ve dileklerle başlarken daha az stresli anlar deneyimlersiniz ki bu dilekler yıl ilerledikçe yavaşça kaybolurlar. Bu yıl sonu birçoğunuz için aynı olmayacaktır ve biz sizin bunu çoktan hissetmeye başladığınızı biliyoruz. İçinizde alışılmış hediyeler verme ve böyle hediyeleri alma arzusu yoktur. Farkına varıyorsunuz ki aile üyelerinize ve diğerlerine verebileceğiniz en büyük hediye Sevginizdir, koşulsuzca olan, ve onlara kendi yollarını bulmakta edeceğiniz yardımlardır. 


Birçoğunuz içinizde ve etrafınızda var olan Işığı kutlamanın eski yöntemlerine daha fazla bağlı kalmaya gerek olmadığını hissediyorsunuz. Hazır olanlarınız şükranlarını yüksek realitelere adım atarak ifade edip kutlayacak ve almaya hazır olanlara daha fazla sevgi yollayacaklardır. Onlar diğerlerinin seçim yapabilecekleri birçok yeni olasılığı açacaklardır.

İnsanlığın kollektif bilincinde bu olasılıkların varlığıyla uyanmış olanlarınız veya uyanma sürecini tamamlayacak olanlarınız, sizin zamanınızla daha sonra, kendileri için en iyi yolu seçecekler ve hayatlarının amacına göre buna kendi arzularını da ekleyerek kendi eşsiz yükselişlerini deneyimleyeceklerdir. Herkes kendi seçimlerini ve arzularını başarmaya doğru onları yönlendirecek güçlü rehberlikler hissedeceklerdir. Bu deneyimlemek için seçtikleri şey olana kadar diğerlerini takip etmeye gerek yoktur.


 Bütün insanlar özgürlüğün taşıdığı muazzam gücü hissedeceklerdir ve bu onlara yaşam deneyimlerinden başka birisinin sorumlu olmadığı büyük anlayışını getirecektir. Suçu başkasının üstüne atmak daha fazla var olmayacak ve daha fazla insanlar arasında nefret ve kızgınlık yaratmayacaktır. Uyum ve huzur içinizde ve aynı zamanda bütün İnsanlığın güçlü arzusu ile yüksek realitelerin kollektif deneyimine çekilen dış dünyada da hüküm sürecektir.

Bu kollektif değişim sizin de çoktan bildiğiniz gibi biraz zaman alacaktır ancak gerekli bütün değişimler çok uzun zaman önce başladı. Şimdi sizin dünyayı size bilgeliğe dönüşen çok değerli deneyimler veren, özgür ve uyumlu ve birlikte olunan bir yer olarak görme arzunuzun artmasıyla birlikte bu değişimler hızlanmıştır.


 Sizin yükselişinizle birlikte diğerleri kendi yollarını ve kendi yöntemlerini kolaylıkla bulabilirler ki Sevgi enerjisi aranan şeye karşı bir çekim yaratmaktadır. Aynı yöntemle sizler de yüksek enerjileri çekersiniz. Bu dünyada böylesine güçlü bir değişim deneyimlemek Yaratıcı’nın arzusudur ve bunu takip edecek olan hepimizin var olduğu bütün yaratımın büyük parçalarının değişimidir. 

Unutmayınız ki siz Yaratıcı’nın parçasısınız ve bu arzuyu içinizde taşımaktasınız. Ona kendi arzunuz ve seçimlerinizi hür iradenizle eşit olarak ekleyerek sizi Yaratıcı Güçteki Birliğin esasını deneyimlemeye yönlendirecek olan yolu yaratıyorsunuz.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve diğerleriyle Sevginizi paylaşma seçiminizin gücünü fark etmenizi diliyorum. Onlara doğru yönlendireceğiniz bir gülümseme veya sevgi dolu düşünceler veya sözlerle onları kendi çilekeş yaratımlarından yükseltebilirsiniz. Onların kendi hislerine bağlanmalarına yardım edemezsiniz ancak onlara her yerde var olan Sevgiyi hissetmelerinde yardımcı olabilirsiniz çünkü onları saklayamazsınız. Olan Her Şeydeki kendi yerlerini ve kendi yollarını bulmak tamamen onlara kalmıştır.
Kanal :Madad
Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder