10 Kasım 2013 Pazar

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost) 8.11.2013.

 
Güneşiniz sizin Işık varlığına temel dönüşümünüzü bitirmenizi sağlayacak çok yoğun enerji kalıpları göndermektedir. Bir kez bu enerjileri aldığınızda bedenleriniz bütün bilincinizin deneyimleyeceği şeyleri alıp kabul etmeye hazır olacaklardır. Güneş realitenin diğer boyutlarına geçiş kapısıdır ve sizin güneş patlamaları olarak gördüğünüz şey yüksek frekanslardan sizin gezegeninize ve onun bütün sakinlerine gönderilen çok güçlü enerji dönüşümleridir. Gün ışığında sakince hiç hareketsiz durduğunuzda Güneşin bu saf enerjisini hissedebilirsiniz. O size şu anda gönderilen bütün yüksek frekansları bedeninizin değişerek almasına yardımcı olan Sevginin ılık ve sevecen dokunuşudur. Bu Işığa sizin kendi bedeninizin cevabını izleyiniz ve başarılı dönüşümünüz için bütün gerekli olan kalıpları yüksek enerjiler olarak kapsadığı için onu hoş karşılayınız.

Şu anda eski olan her şey süpürüldü ve sizi saran sonsuz Işıkta eridi, ancak zihninize sıkça gelen bazı düşünceler veya hatıralar deneyimleyebilirsiniz ve bu size siz onları kabul etmiş ve gitmelerine izin vermiş olsanız bile gitmiyorlarmış gibi görünebilir. Zihninizin oluyor olmakta olan bütün değişimleri sindirmesi için biraz zamana ihtiyacı vardır ve lütfen biliniz ki bu eski düşünceler temizlendi ve gitti ve artık daha fazla onlara konsantre olmanıza gerek kalmamıştır. Sadece onlara Sevgi ve Işık yollayınız ve bunların sizin zihninizden ve kalbinizden gelmediklerini hissetmekte onların gitmelerini sağlar. Çünkü zihniniz çok uzun bir süredir sizin realitenizin ‘programcısı’ şeklinde fonksiyon göstermiştir ve bazen hala daha önce size çekici gelmesine alışkın olduğu durumları tutmaktadır. Benliğinize ve zihninize olan Sevginizi ifade ediniz ve varlığınızın her tarafına yayılan Sevgiyi hissediniz.

Sevginin sizi tamamen iyileştirmesine izin veriniz ve bunu yapmaya gücünün yetip yetmeyeceği konusunda hiçbir endişe taşımayınız, Sevgi bu Evrendeki en güçlü Yaratıcı Kuvvettir. Ona karşı korkusuz niyetler beslediğinizde onun sonsuzluğunu deneyimleyeceksiniz, hatta güç nazikçe size akacak ve sizi kendi yüksek realitenize doğru taşıyacaktır. Birçok insan bunları hissetmeye ve Yaratımın yüksek bilgisine uyanmaya hazır olduğundan dolayı Sevginin sizin içinizde yaratıyor olduğu bu hislerinizi tutmayınız. Gittiğiniz her yerde Sevgiyi paylaşınız ve biliniz ki daha fazlasını istemeden Sevgi her zaman ve sonsuzca sizden akacaktır. Sizi onun ifadesi olan her şeyle şu anda hangi formu taşıyor olduklarının hiçbir önemi olmadan bir uyum içerisinde tutacaktır.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve şu anda taşıyor olduğum kendi formumda da sevginin çok güçlü bir şekilde var olduğunu hissediyorum. Sevgiyi düşünmek bile size bütün gün boyunca sizinle kalacak olan çok yoğun bir enerji verebilir ve bu şekilde bu muhteşem enerjiyi diğer herkesle paylaşabilirsiniz. Etrafınızda ve içinizde var olan Sevgi hissi odaklanmanız gereken şeydir. Sizi Seviyoruz.

Kanal: madad

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder