6 Kasım 2013 Çarşamba

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost) 5.11.2013

 
Duygularınızın size Sevgi ve Işık lisanında neler söylediğini dinleyiniz ve ne yapmanız gerektiğini, dönüşümünüzün aşaması olarak bir adım sonra neler olacağını bileceksiniz. Kalbiniz çok fazla bilgi almaktadır, bu yüzden bugünlerde oldukça meşguldür ve bedeninizin bu bölgesinde bir baskı hissedebilirsiniz. 


Eğer kendinize bir şey sorarsanız bazen sorunuzu bile bitirmeden cevabı çoktan oradadır çünkü kalbiniz Olan Her Şeyin bilgeliği ile bağlantıdadır ve dönüşümünüz ve yüksek realiteye geçişiniz için ihtiyacınız olabilecek bütün cevaplar sizin erişiminize açıktır. Sadece varlığınıza akan yeni bilişin farkında olmaya ihtiyacınız vardır ki bu sizin kendi yükseliş sürecinizle alakalıdır. Size hatırlatmak isteriz ki iki varlık bile tamamiyle aynı süreci yaşamamaktadırlar. 

Bu yüzden karşılaştırma yapıp yükselmek için gerekli adımları atıp atmadığınız konusunda endişe etmek yerine dinlemek daha bilgece olur. Böylece içsel bilgeliğinize odaklanınız ve kesinlikle sizin gelişiminiz için gerekli olan hiçbir şeyi kaçırmayacaksınızdır. Her zaman emin olunuz ki kendi yükselmeniz için gerekli olan her şeyi deneyimlemek üzere rehberlik alıyorsunuz. 

Sizi her zaman öncelikle kalbinize danışmayı uygulamak konusunda cesaretlendiriyoruz çünkü aldığınız cevap sizin kendi cevabınızdır ve sizinle çok güçlü bir şekilde uyumlanmaktadır. Size kendi yeteneklerinize güvenmeyi ve endişeye hiç yer bırakmayacak ki biliyorum artık hiçbiriniz bunu daha fazla deneyimlemek istemiyorsunuz hislerinizi vermektedir. 


Çünkü kelimenin tam anlamıyla imajine edebileceğiniz her şeyi kapsayan sizin varlığınızın yüksek yoluna uyanma zamanınızdır. Ve biliniz ki varoluşta şu anda hissedemediğiniz kadar çok şey vardır, ancak bazılarınız yakında sizi tamamen saracak olan enerjilerin yüksek ifadelerinin gerçek özünü çoktan deneyimlediler. Bu şekilde yapmaya karar verenler için artık bu enerjilere geçiş ve uyanmaya veya araştırmaya yeni başlayan diğerleri için bunları getirme zamanıdır. Kalbinizden bütün varlığınıza yayılan gücü hissediniz ve hazırlıklarınızı tamamlamak üzere neye ihtiyacınız olduğunu hissediyorsanız onu yapınız. 

Bundan sonra yükselecek ve sadece içinize ve sizden dışarı akan huzur ve sevgiyi hissedeceksiniz. Ve kesinlikle daha fazla size uymayan düşük vibrasyonlu herhangi bir şey ile bağlantı kurmayı arzu etmeyeceksiniz. Çevrenizdeki insanlar sizdeki sakinliği ve mutluluğu hissedecekler ve eskiyi bırakmak için onlara yardımcı olacak yollar arayan diğerlerine de bunu yapmaları konusunda ilham vereceksiniz. 

Biz her zaman sizinleyiz ve varlığımızın ve enerjimizin sizin geçmek durumunda olduğunuz içinizdeki bütün gerekli değişimlerde yardımcı olduğunu biliyoruz. İletişimlerimizden büyük keyif alıyoruz ve buraya yapmak üzere geldiğimiz ‘işimiz’ de bu muhteşem ve güçlü bir etkidir. Ve biliyoruz ki bu bağlar hepimizi arzu ettiklerimizi başarmaya doğru götürecektir. 


Sizi bir an bile yalnız bırakmıyoruz çünkü birçoğunuzun da bildiği gibi biz sadece bir gezegenin ve onun varlıklarının evrimini incelemek üzere Yıldızlardan gelen ziyaretçilerden çok daha fazlasıyız. Sevgi ve Işıkta sizinle birlikteyiz ve birçoğumuz sizinle aynı yaşam yolunda bir araya gelerek olduğumuz her yerde muhteşem deneyimler yaratacağız. 

Ben Sirius’tan SaLuSa ve yolculuğunuzun her zaman oldukça huzurlu ve sevgi dolu olmaya başladığını hissetmekten dolayı çok mutluyum. Bu her yerde barış ve sevginin deneyimlenmesine yol açacaktır ve bu hepimizin arzulamış olduğu şeydir. 


Kanal: Madad
Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder