6 Kasım 2013 Çarşamba

Pleiadesliler.

 
“Hepiniz için kendi kimliklerinizi çok daha geniş bir anlamda yeniden tanımlamanın zamanıdır. Sizleri ışık ailesinin kararıyla seçeneklerinizi anlayabilme ve bilgiye hazırlıyoruz. Size ancak kendi hızlanmanız temelinde bilgi sunabiliriz.

Bu, sizin için kendinize ilişkin görüşlerinizi kökten değiştirip sınırları aşma zamanı. Sizin için bu gündelik yaşam dramaları ve olayların önemsizliğini geride bırakıp, gerçekleşmekte olan daha yüksek dramayla kozmik bir düzlemde bağlantıya geçme zamanı. Bu şekilde kendi niyetleriniz amaçlarınız ve dramanız hakkında daha iyi bilgi sahibi olabilirsiniz..


Işık ailesinin dönüşünün büyük öyküsü sizin kim olduğunuzdur. Belli bir görevi yerine getirme, görevli olma ve buraya yapmaya geldiğinizi anımsayıp yapma sözü verdiniz. Size dünyalarınız ve içlerindeki kimliğinizin temelden değişeceğini bu zamanların yaklaştığını söyledik. Çoğunuz değişmekte. Hepiniz her an kendi gerçekliğini yaratmakta olduğunuzu, kullanın kullanmayın deneyimlediğiniz her durumun kendi tasarımınız olduğunu hissetmeye başlıyorsunuz.

Bu zamanda her biriniz düşüncenizi gerçekleştirme yeteneğine sahipsiniz. Çünkü şimdi, bilginin gezegene yönelik vericileri haline gelebilmeniz için kozmik bilgi ağını bedenlerinize çekme zamanı. Bu, bedenlerinizin dışındaki ışık şifreli iplikçikler tarafından harekete geçirilen ağdır.

Bu gezegen uzun zaman çok düşük bir frekansta hayatta kalma temelli bir frekansta işledi. Aktive olmakta olan 12 sarmal, 2 sarmalın temsil ettiği ve çevresindeki her şeyi konu dışarı bırakacak. Para ve sahip olunan mal mülkün gezegenin evrimiyle hiçbir ilgisi yoktur.

İnsanlar yaşamlarını belirleme yollarının şimdi çökmekte olduğunu anlamaya başladıkça bir korku ve belirsizlik içine girdi. Dönün kendi yaşamlarınızın son bir ya da iki yılını gözden geçirin ve sizinde inanılmaz bir bilinç karmaşası yaşamış olduğunuzu ayrımsayın. Kim olduğunuz, nerede yaşamak istediğiniz, birisiyle birlikte olmaya devam etmek, çocuk sahibi olmak, ana baba olarak kalmak ve pek çok başka şeyi isteyip istemediğiniz konusunda karar alma karmaşası içindesiniz.

Düşüncenizi içinde bulunduğunuz topluluklara çevirin ve inasanların yaşamlarını bir temele oturtma tarzlarının nasıl yavaşça moloz yığını olmaya doğru kaydığını hissedin. Gerçekliğin küresel kavrayışı gitti gidecek. Temel kayıyor, kayışı şu anda göremeyenler var. Kaymanın en anlamlı nedeni, eski bilgiyi ilkel ve yıpranmış kılan erişilebilir ‘yeni bilgi’, bunun da sorumlusu sizlersiniz. Son derece etkin bir rol oynuyorsunuz..

Işık karşılaştığı her titreşimsel frekansı değiştirmekle tanındığı için, ah olamaz ışık geliyor diyen bir çok insan var. Kimileriniz bu titreşimle sıkışır kalır...böyle düşünceleri yok etmezseniz gerçekliğin deneyimlenmesinde çok sınırlı bir hale gelirsiniz.

Işık bilgi taşır, bilgi ise sistemleri eski sistemlerin artık varolamayacağı kadar genişletir. Böylece ışık yok etmek üzere hareket ettikçe geride bıraktığıyla yeni sistemlere hayat verir. Yeni bir düzen kurulur.

Evet kesinlikle yok edicilersiniz sizler. Karanlık ve bilgisizliğin egemen olduğu sistemleri yok ediyorsunuz. Bütün bu sistemleri yok etmek üzere içlerine giriyor Işık.
Kurtarıcı Siz'siniz. Dönüşüm gerçekleştirmek için oluşturmanız gerekeni kullanmak zorundasınız. Her türlü boyuttan ve alemlerden inanılmaz bir yardım alıyorsunuz. Ancak yine de her şey ‘Size’ bağlı, bizlere değil.

Frekansı yalnızca bağlılık, kararlılık ve irade gücüyle değiştireceksiniz. Bunun için, bilginin ışık frekansını taşımak ve bunu sevgi frekansı ile birleştirmek gerekmektedir. Bu, sizin kendinizi yaratılışın bir parçası olarak hissetmenizi, ondan korkmak yerine içindeki her bilince kendisini öğretmeye doğru evrimleşen yaradılıştaki tanrısallığı ve kusursuzluğu görmenizi sağlayacaktır.”


Pleiadesliler...

0 comments:

Yorum Gönder