21 Kasım 2013 Perşembe

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost) 19.11.2013

 
Yüksek realitenize adım attığınız zaman sizi hemen saracak olan Sevginin daha derin hissiyatına gömülmeye hazır mısınız? Bu Sevgi enerjisi sizi şu anda değiştirmektedir ve daha çoğunun gelmesine izin verdikçe yeni deneyimleri çekeceksinizdir. Sevgiye izin vermek kendinize gerçekten kim olduğunuz şeklinde bakmak ve kendinize ve diğerlerine karşı olan sevginin verdiği anlayışla yaratılan bütün varoluşu kabul etmektir. Bedeninizin her bir parçası, her bir hatıra ve düşünce Ruhunuzla ve bilincinizle bütünlük oluşturur. Bilinciniz fiziksel bir forma sahip olmak ve şu anda bulunduğunuz noktaya sizi mükemmel bir şekilde yönlendirecek olan durumları deneyimlemek ister. Bu Sevgi deneyimlerinize karşı daha derin bir seziş verir ve onlara karşı bilgelik kazandırır. Bu anlayışa geldiğinizde düşünme deneyimleriyle ilgili hatıraların ve düşüncelerin gitmesine izin verirsiniz ve Yeni olan için kendinizi tamamiyle özgürleştirirsiniz.

‘Yeni’ sözcüğünün enerjisinin sizinle nasıl uyumlandığını hissediniz. Birçoğunuz daha önce yüksek realiteleri deneyimlediler ancak bilinçlerinizi bu çeşit bir Yükselişe bu şekilde hiç bağlamadılar veya bu şekilde hiç deneyimlemediler. Bu yüzden bunu baştan sona yaşamak için muazzam bir cazibe hissediyorsunuz. Yeni olan her şey hepimizde böylesine bir cazibe yaratır ki biz bunun bize her zaman daha çok bilgelik getirdiğini biliriz ve şunu da biliriz ki seçimlerimizi tamamiyle ve derinden deneyimlemeden ona ulaşamayız ve eski realitede bu son anları yaşamak sizin bunu yapmanız için buradadır. Hala bir şekilde sizin zihninizi tutan o seçimleri tekrar düşünerek nihayetinde şu anda hepinizin yapabileceği o büyük anlayışla onların gitmelerine izin vermelisiniz. Bundan sonra takip eden özgürlüğü seziniz ve biliyoruz ki bu işi daha sonraki bir zamana bırakmayacaksınız. Biz düşük titreşimli deneyimlerin bazen nahoş olabileceklerini ve Sevginin varlığını inkar edebilecek güçlü hüzün duyguları veya başka duygular yaratabileceklerini biliyoruz. Ancak biz her zaman sizinleyiz ve bütün deneyimlerinizi bilgeliğe dönüştürebilmenizde sizi daha güçlü hale getirecek çok fazla Sevgi yolluyoruz.

Nihai temizliklerinizle birlikte Dünya Ana da düşük titreşimlerin bedeninden gitmesine izin vermeye hazır ve bu yöntemle sizin yüksek realitelere geçiş hareketinizi oldukça destekliyor. O aynı zamanda içinden yükselen enerjileri ve onların yüzeyde deneyimlenmesini de hissediyor. Biz onun bedeninin sizin Sevginizle birleşerek saf Işıkla parladığını görüyoruz. Onunla Birliği hissediniz, çünkü o siz başka bir yere gitmeye karar verip o yeni deneyimler paylaşmak için başka Ruhları karşılayana kadar sizin realitenizin bir parçası olacaktır.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve hepinizin huzurlu bir zihin hali deneyimlemenizi umarım çünkü şimdi kalpleriniz hepinizle konuşmaktadırlar ve yükseklere doğru olan hareketinizde size ihtiyacınız olan bilgileri vermektedirler. Kalbinize sorunuz çünkü bu en iyi cevapları alacağınız bir kaynaktır çünkü şu anda bilmeye ihtiyacınız olan her şey oradadır ve sizin Yeni olana doğru yürüme ya da koşma hızınıza mükemmel olarak uyumlanmış bir şekilde bilginin düzeyi hızla artmaktadır.

Kanal: Madad

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder